Een maand geleden een nieuwe keuken besteld met een Liebherr vriezer. Het topmodel heeft helaas een mankement, de Icemaker werkt niet. Zelf al een paar maal proberen te bellen, maar na een half uur ko... Toon meer
Liever geef ik geen ster. Niet bereikbaar, dame wil je door verbinden wat nooit lukt. Vragen of zij terug willen bellen? Kan het proberen maar doen het lekker niet. Verkopen graag, proble... Toon meer
Ik heb 2 maanden geleden een melding gedaan van een kapotte koelkastdeur. Blijkbaar moet er een onderdeel besteld worden. Ik heb diverse keren contact gehad (zowel telefonisch als via de mail) maar kr... Toon meer
idem als alle andere revieuws, NOOIT, maar dan ook nooit meer Liebherr!! Diepvries vastgevroren in een ruimte van 13-14 graden, in de winter! Net 13 maanden oud! Maar nu komt het mooiste : na 3, ja DR... Toon meer
In 1954, Hans Liebherr started the production of the first fridges in Ochsenhausen, and shortly thereafter, they went into series production. This laid the foundation for Liebherr-Hausgeraete GmbH, which is still the divisional controlling company of all production sites for refrigerators and freezers and manages one of the thirteen product segments of the Liebherr Group.
Duitsland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord
Half september 2025 ging voor de 2e keer binnen 1 jaar na aanschaf van de diepvries, de diepvries spontaan ontdooien. We hebben de verkoper weer gebeld, die nu wel Liebherr bericht wilde sturen. Verkoper kreeg dezelfde dag bevestiging van ontvangst van melding. Pas na 3 dagen werden we door Liebherr gebeld. Er moest eerst elektronica besteld worden voordat monteur zou komen, anders zou monteur 2x moeten komen: een keer om te kijken en een keer op probleem op te lossen. De wachttijd zou 1 hooguit 2 weken zijn. Ik belde een week later, toen werd er 2-3 weken wachten gezegd, en weer een halve week later werd gezegd dat het 10-15 werkdagen zou duren. Uiteindelijk na 4 weken afspraak gekregen. Op de dag voor de afspraak heb ik gebeld om te vragen of de afspraak door zou gaan. Ja , die zou doorgaan. Op de dag van afspraak werden we gebeld: de monteur kwam niet: want ziek. De volgende dag kon een vervanger komen. En we moesten maar tijd maken anders zou het een halve week duren voor er een monteur kon komen. Ok, en toen werd gezegd dat het anderhalve week zou duren voor nieuwe monteur zou kunnen komen als we niet de afspraak de volgende dag wilden maken. Dus afspraken van de volgende dag verzet voor de invaller-monteur. Deze vervanger constateerde een defect verwarmingselement. Hij had niet de juiste nieuwe bij zich, die moest besteld worden. Volgens hem kon een nieuw onderdeel binnen 1 week geleverd worden. Wel zou er volgens hem sprake zijn van zieke medewerkers. Na 1,5 week met Liebherr gebeld. Nee, 10-15 werkdagen zou het duren. Na zeuren over de lange tijd, kon het toch iets sneller. Meteen afspraak gemaakt. En toen was het onze schuld dat het langer zou duren omdat we niet konden op het moment dat een monteur kon komen. Tja, wie levert nou diepvries met problemen en stuurt monteur zonder juist materiaal, en vindt het normaal dat onderdelen 3 weken erover doen om geleverd te worden. Vandaag kwam monteur no. 2 langs. 2 maanden na melding van storing bij Liebherr. Het enige wat deze man gedaan heeft, was de sensor van beneden naar boven het (verwarmingselement?) verplaatsen. Dat zou volgens hem de oplossing zijn. 2 maanden dus gewacht op onderdelen die niet nodig waren en het probleem had dus eenvoudig al veel eerder opgelost kunnen worden. Onnodig stress bij ons en onnodig lang met defecte diepvries gezeten. Hopelijk is het nu wel opgelost. Zo niet, dan weer laaaaaang wachten en dan wel een echte oplossing? Voor een dure nieuwe diepvries mag wel betere service verleend worden. Oh ja, en je moest maar zien hoe je al die tijd de etenswaar die in de diepvries lag, goed houdt.
26-11-25
In overleg is besloten tot plaatsen van nieuw verwarmingselement. de optie om de sensor weer bovenaan ipv onderaan te leggen was volgens monteur niet mogelijk: het was of of en niet en en.

Antwoord van Liebherr Appliances
Gisteren is onze nieuwe keuken geïnstalleerd met een Liebherr koel/vries combinatie in de koelkast vind je een digitaal toucheren display waarmee de temperatuur voor koelen en vriezen ingesteld kan worden; standaard 5 graden voor koelen en -18 voor vriezen. Koelen doet hij echter niet en na reset geeft hij een temperatuur aan van plus 14 graden waarna hij weer terugloopt naar 5 graden in de display maar gewoon warm is van binnen. Maandag maar de klantenservice bellen, heb nu al spijt dat ik niet wederom voor Siemens heb gekozen, tevens een stuk goedkoper dan dit zogenaamde A++ merk.

Antwoord van Liebherr Appliances
Het duurt weken voor er iemand langs kwam voor een defect aan een nieuwe diepvries , er was ijsvorming aan de binnen op de deur , de technieker heeft er wat siliconen tegen gespoten en dat was dan de oplossing , maar dit bleek niet de juiste te zijn , nu krijg ik geen contact meer via mail , omdat ik vroeg wat de volgende interventie zou zijn ? ofwel is men nog aan het zoeken naar een oplossing !
Update: ik heb een nieuwe vriezer ontvangen met een no frost die ik niet eerder had. Het probleem is dus alsnog netjes opgelost.
Ik heb een diepvriezer gekocht van liebherr die na 2 maanden eind juli stuk ging. We zijn nu 5 weken verder en de vriezer is nog steeds niet gemaakt. Ik word niet op de hoogte gehouden waarom het zo lang duurt. Pas na meerdere keren zelf te bellen naar liebherr krijg ik een vage uitleg over een fabrikant die gesloten was tijdens de vakantie periode. Verder nog steeds radiostilte. Ze komen ook niet met een tijdelijke oplossing. Het antwoord is telkens hetzelfde ‘we bellen wel wanneer het onderdeel binnen is’. Liebherr moet met een oplossing komen. Dat kan een nieuwe vriezer zijn of geld retour via de leverancier. Als ik een A merk koop verwacht ik ook een A service.

Antwoord van Liebherr Appliances
4jaar geleden een grote koelkast en dito diepvries gekocht. De gevulde diepvries liet het de volgende dag afweten. De schade is gedeeltelijk vergoed door mijn verzekering. Vervangende diepvries gebracht. Tot op heden geen klachten. De koelkast heeft geen ventilator, daardoor is er steeds condens en is alles nat, een doos pralines is na 3 dagen doordrongen van vocht. Alles wat in papier of karton zit is nat. Had ik maar de reviews vooraf gelezen. Nooit geen Liebherr meer.

Antwoord van Liebherr Appliances
Liebherr twee deurskoelkast is zeer slechte koop. Na twee weken bleek deze niet goed te koelen. De reparateur constateerde lachend dat men twee draadjes had verwisseld bij de montage, gebeurde wel vaker. Daarna heeft de koelkast het een paar jaar redelijk gedaan. Daarna begon hij in het koelgedeelte overal ijs af te zetten. Het gaatje voor afwatering is ook steeds bevroren waardoor er water en ijs onderin het koelgedeelte zit.
Steeds maar weer ontdooien maar dat helpt maar even. Dit terwijl de verkoper ons had verzekerd dat liebherr de allerbeste was. Nou voor ons NOOIT meer dit slechte merk.

Antwoord van Liebherr Appliances
liebherr de koelkast onder de koelkasten, alleen na 3,5 jaar kapot. en dan nu wacht ik al 16 dg op reparatie. liebherr wijst natuurlijk met hun vinger naar de firma Smid die zij weer inhuren voor reparatie. een koelkast een primaire levensbehoefte, duurt erg lang. gelukkig een super goeie dealer die mij een vervangend koelkastje heeft gebracht. anders was ik al lang dood en gecremeerd geweest van de voedselvergiftiging.
Ik wacht nu al 7 weken op de monteur voor mijn koelkast te repareren, nog steeds geen onderdelen, KLETSKOEK. Bij deze ga ik geen voorrijkosten meer betalen voor deze slechte service. Ben benieuwd of hij ooit nog wordt gemaakt. ondertussen is het 21 aug. de koelkast was kapot op 1 juli.

Antwoord van Liebherr Appliances
Wat een teleurstellende service!
Wij hebben een koelkast gekocht van €1600. Al na drie weken viel het systeem uit en koelde hij niet meer. We namen direct contact op, maar kregen te horen dat de benodigde onderdelen niet beschikbaar waren. Het duurde uiteindelijk nog eens drie weken, dus zes weken zonder werkende koelkast, voordat er eindelijk iemand langskwam voor reparatie.
Helaas bleek de reparatie niet goed uitgevoerd: het onderdeel was verkeerd geplaatst, waardoor de koelkast na wéér drie weken opnieuw uitviel. Dit keer duurde het een week voordat er weer iemand kwam. Na een half uur sleutelen bleek opnieuw dat er een onderdeel besteld moest worden. Inmiddels is het volledig onduidelijk hoelang we nog moeten wachten.
Voor een apparaat dat net nieuw is en zo snel gebreken vertoont, hadden we verwacht dat er direct een passende oplossing zou komen, bijvoorbeeld een vervangend exemplaar. Dat zou klantvriendelijk zijn, en getuigen van service én betrokkenheid bij je product. Maar in plaats daarvan krijg je simpelweg de boodschap: "U heeft pech."
Voor zo’n bedrag en zo’n korte gebruiksduur is dit absurd!

Antwoord van Liebherr Appliances
2019 Liebherr koel vriescombinatie gekocht.
Na iets meer dan 3 jaar ( dus net na garantieperiode) deurrubber van de vriezer gescheurd.
Nu twee jaar later, is het deurrubber opnieuw gescheurd.
Kosten cf Liebherr plm € 250,00.
Deurrubber kost plm € 100,- (!,!) plus voorrijkosten en arbeidsloon (eerste 20 minuten). Kan dus nog meer gaan kosten.
Garantie op onderdelen 1 jaar. Dus 100% betalen.
Na bijna 50 jaar gebruik van koelers en vriezers nog nooit een deurrubber hoeven te vervangen.
Besluit is dus duidelijk.!
De vriezer kan met veel moeite ingeschakeld worden. Liebherr beloofde mij dat de reparateur mij binnen 2 werkdagen contact opneemt. Maar 2 werkdagen zijn voorbij. Ik heb niets van reparateur gehoord. Ik heb snel goedwerkende vriezer nodig, vanwege ons voedsel en moedermelk voor ons kind. De garantie is nog geldig.

Antwoord van Liebherr Appliances
Liebherr vind het blijkbaar de normaalste zaak van de wereld dat een dure ‘no frost’ vriezer (onderdeel van een koel/vries combinatie uit het luxe segment) van een paar jaar oud er zomaar mee ophoudt en dat het dan eerst 1,5 week duurt voordat er überhaupt een monteur langs kan komen om te kijken wat er aan de hand is en je dus de hele inhoud van de vriezer weg kunt gooien en dat het vervolgens dan nog 3 weken duurt voordat het defecte onderdeel uiteindelijk een keer wordt geplaatst en je dus een maand zonder vriezer zit. Ofwel bij dit bedrijf is er geen enkele vorm van urgentie te bespeuren en men is duidelijk alleen met zichzelf bezig. Uiteindelijk bleek het niet om het onderdeel te gaan waar ik weken op hebben moeten wachten, maar om een kapotte zekering!!!. Schade paar honderd € aan bedorven spullen, 1 maand zonder vriezer (dus noodvriezer gekocht voor het hondenvoer) en maar liefst €297 aan reparatiekosten!!. En dit alles voor een lullig zekeringetje😢
Krijg daarnaast daags na de reparatie via email een factuur waarop €100 minder staat vermeld dan ik heb afgerekend…?

Antwoord van Liebherr Appliances
In augustus Liebherr nofrost vriezer gekocht (FNc 7277-20B). Op 1 mei opgevallen dat compressor bleef lopen, op 4 mei temperatuuralarm dat temperatuur te hoog was (op dat moment -8°C). Na contact met Liebherr service was het oordeel dat we de vriezer te lang open zouden hebben laten staan en er ijsvorming was ontstaan. Dat van die ijsvorming zal wel kloppen, die open deur niet (de vriezer heeft een alarm voor openstaande deur). Voorgestelde oplossing van Liebherr was om de vriezer 48 uit te zetten en dan zou deze het weer doen. Dat laatste klopte op zich wel, alleen de inhoud was toen wel bedorven. Weinig vertrouwen meer in deze vriezer en spijt van aankoop.
Van een vriezer van nog geen jaar oud, verwacht ik dat de deur goed sluit als ik hem dicht die. De vriezer staat waterpas en er is niets dat tussen de deur kan komen.

Antwoord van Liebherr Appliances
Na ongeveer een jaar liep de temperatuur van de diepvrieskast helaas plotseling op. Liebherr heeft dit probleem vervolgens vlot en zeer netjes opgelost!

Antwoord van Liebherr Appliances
1 ster is nog te veel. Sinds 2 jaar een Liebherr diepvrieskast die met -15 graden in de schuur kan staan. Na 2 maanden al kapot. Nieuwe printplaat ingekomen maar is inmiddels al weer 3 maanden kapot en na diverse nieuwe printplaten waarna hij het 1 dag doet hebben we nog problemen. Voor vele honderden euro's vlees weggegooid waarvan de liebherr niks vergoed. Servicedienst adviseerde zelfs een keer toen het buiten 1 graad was en hij het ook niet deed of ik er dan geen kacheltje bij kon zetten. Hoe ellendig kunnen we het maken. Een diepvries die - 15 graden mag hebben een kacheltje bij zettten ???? Voor hoeveel geld moet ik nog weggooien en wanneer kan ik hem weer gebruiken?

Antwoord van Liebherr Appliances
Onze Liebherr diepvries van ruim 1,5 jaar oud is al 2,5 mnd kapot printplaat moet vervangen worden wel een leenvriezer gehad van Expert
Maar schandalig hoelang dit duurt!!
Hoelang nog wachten is de vraag?
Hij is ondertussen snel gemaakt 24 maart
Snelle actie😊

Antwoord van Liebherr Appliances
Het duurt veel te lang voor de software vervangen wordt van onze Liebherr Plus no Frost, diep onder het service niveau, uiteindelijk na bijna 14 dagen gebeld door jullie, na een zoethoudertje of onze gegevens juist waren, werd er 2 seconden gekeken of de software op voorraad was, niet dus, maar dat wisten we al van andere recensies. Echt de software kon niet tegen de kou van afgelopen dagen !!!. 20 jaar een Miele gehad nooit problemen, echt spijt nu!!

Antwoord van Liebherr Appliances
Liebherr Vrieskast FNe 5026 20 gekocht juli 2022. En sinds vrijdag 14 februari 2025 ook foutmelding bt041 en temp liep terug naar -10, toen -5 en boven 0. Resetten , stekker eruit hielp niet . Gegoogle bracht mij hier en zag dat mijn probleem veel meer voorkomt. Service gebeld. Dame herkende direct en zei dat printplaat vervangen moet worden . Als buiten temperatuur enkele dagen rond 5 gr is dan kan diepvries nofrost dit defect tonen . Nu afwachten tot monteur komt . Deze fout in apparaat is bekend bij Liebherr. Op deze site wordt al enige tientallen keren melding gedaan. Ik verwacht dat Liebherr haar goede naam waarmaakt en onder nodige coulance ook buiten de garantie oplost. Wie heeft hier ervaring mee ?
Als reactie op reply Liebherr ;
Zeker contact gehad / gemaakt . Gebeld en toelichting gegeven en contactformulier ingevuld. Ik wacht nu op actie. Zo ‘n goedbedoelde reactie op mijn bericht is naar mijn idee voor de bühne. Ik heb liever dat er concreet wat gebeurd. Mijn vrieskast is compleet ontdooid. Kom op . Aan de slag
Vrijdag 28 februari . Monteur heeft printplaat vervangen. Is een productie fout geweest. Vrieskast werkt inmiddels weer prima. Ik hoop daar toch weer 20 jaar verder mee te kunnen. Vooruit 3 sterren

Antwoord van Liebherr Appliances
In 2022 hebben wij een liebherr vrieskast gekocht die in de schuur kan bij min 15 graden en ook tegen een hele warme omgeving kan. De eerste winter in 2023 kwam en wat gebeurde er, vriezer gaf een foutcode. Dit bekende dat er een fout zat in de vriezer die niet zomaar gemaakt kon worden. De vriezer kan niet tegen koude. Dit betekende dat er gezocht moest worden naar een oplossing voor dit probleem want de oplossing hadden ze nog niet op het moment dat wij belde.. Na maanden wachten en eten weggooien werd de vriezer gemaakt. Nu zou het niet meer fout kunnen gaan want hij was nu helemaal goed. Nu zijn we weer in de winter beland en u raad het al de vriezer geeft een foutcode. Weer liebherr gebeld en nu zou er een extern bedrijf komen om dit te maken. Maar niet deze week. Het kan wel een week duren, dus kunnen we weer alles weggooien. Wij hebben gevraagd voor een vergoeding van het weggegooide eten maar helaas dit wordt niet vergoed. We moesten het maar bij de verzekering opgeven maar ja we hebben een eigen risico dus daar schieten we niets mee op. Voor ons geen liebherr meer.
Liebherr was ooit de Miele van de diepvriezers en koelkasten. Na een eerste probleem met de hersteldienst : ik dacht dat ik een no-frost diepvriezer gekocht had en ik zag een stevige ijslaag ontstaan. Na contact met de hersteldienst (ik moest heel nauwkeurig het type nr. doorgeven en foto's uploaden) stuurden ze een technieker die na een tijdje opzoeken op het internet vaststelde wat de eerste-lijn uit mijn gegevens had moeten zien nl. dat het geen no-frost was. Er werd dus door de technieker niets hersteld en toch kreeg ik een stevige rekening gepresenteerd.
Toch heb ik de domme beslissing genomen om een nieuwe diepvriezer van Liebherr te kopen. Na 1,5 jaar geeft deze diepvriezer een foutboodschap en slaat hij af ... ik moet continu de foutboodschap verwijderen en de vriezer op superfrost zetten, waarna hij weer eventjes verder doet. Coolblue verwittigt Liebherr, die binnen de 2 dagen moet reageren, wat ze niet doen. Vandaag wordt een reminder gestuurd, waarna Liebherr terug 2 dagen tijd krijgt. Als er dan nog niets gebeurd is, wordt er een formulier opgemaakt, en krijgen ze terug 2 dagen tijd. En ik mag ondertussen thuis blijven, om mijn diepvries niet te laten ontdooien, op zoek te gaan naar een vervangdiepvries, om mijn etenswaren niet te laten ontdooien.... Dit was mijn allerlaatste Liebherr. Never again !
Het antwoord op mijn post is ok, maar er wordt vermeld 'Zou je vriezer niet nog onder garantie moeten zijn?' ??
Inderdaad onder garantie, maar nog steeds geen reactie van liebherr ivm reparatie/vervanging toestel.
De inhoud van mijn diepvriezer is ondertussen om zeep ... één dag niet thuis, en de temperatuur stond op -1 graad :-( ... verschrikkelijk ... weggooien dus ... kostprijs meer dan 200 euro !!!
enkel een reactie op mijn post op trust pilot ... ?????
Coolblue stuurde ondertussen een reminder ... maar nog geen officieel antwoord... vanavond, als er weer 2 dagen verstreken zijn, bel ik terug naar Coolblue ... die sturen dan een formulier naar Liebherr, en dan mag ik nog 2 extra dagen wachten ... pfffff

Antwoord van Liebherr Appliances
2 jaar geleden een non frost vriezer besteld en is al meerdere malen stuk gegaan. Vriest nu helemaal niet meer. Klantenservice geeft aan dat ze niet weten wat het probleem is!
Eten kunnen weggooien en inmiddels een nieuwe vriezer besteld.
Schandalig hoe Liebherr hier mee omgaat