Var til "the weekend" koncert. Lyden var så elendig at jeg intet fik ud af det. Sang og rytme var ude af synk og gjorde det umuligt at nyde oplevelsen desværre. LiveNation vil ikke tage ansvar for at... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Blev uberretiget smidt ud samt skubbet til af agressiv vagt til pantera koncerten d.26/2, denne vagt Bad Om at se billet, hvilket han fik lov til, vi blev dog smidt ud alligevel da han havde set sig o... Toon meer
Meget alsidigt katalog af både små og store (kæmpe) musikere. Har kun haft gode oplevelser og god service. De har stået for storartede events og festivaler gennem mange år - fx. CopenHell, Heartland,... Toon meer
Sidder lige nu til Simply Red koncert, har købt VIP pakke, billetter, pr. stk 2.875,- kr. Hvordan kan kalde disse billetter VIP, ikke andet en simpel siddeplads med meget lidt benplads. VIP pakke... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Find koncertbilletter, turnédatoer, oversigt over siddepladser og showinformation på LiveNation. , verdens største koncertsøgemaskine. Få tidligt billetter med vores eksklusive koncertbilletforsalg
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Det er måske ikke helt optimalt at lave…
Det er måske ikke helt optimalt at lave pre-sale til Coldplay, når ens hjemmeside helt åbentlyst ikke er gearet til det.
Tilbagebetaling fra Heartland Cash Cards
Brugte Cash Cards på Heartland Festival. Har forsøgt siden 8. juli at få udbetalt det resterende beløb på to kort. Hamrende uprofessionelt.
Diskrimination af usynlige handicaps
Jeg kontaktede Live Nation, da jeg var blevet informeret om at de kun godtog ledsagerkort, såfremt man var kørestolsbruger ifm. et arrangement jeg ville booke billetter til. Jeg forklarede dem, at bestemt ikke alle handicaps havde behov for en kørestol, men at man sagtens af andre årsager kan have brug for en ledsager, samt at det i sig selv er svært at få bevilget kortet, så man får det bestemt ikke uden behov. Jeg pointerede at deres princip diskriminerer nogle former for handicaps og underkender deres behov, mens andre med nøjagtig samme adgangskort, får lov at anvende det. Som svar fik jeg et citat fra Danske Handicaporganisationer, som ikke besvarede det jeg henvendte mig omkring, og da jeg svarede retur, fik jeg et svar retur i en ubehagelig tone. De var på ingen måde til at trænge igennem til og lader tydeligvis til at være ligeglade med at de diskriminerer - ellers berettigede - usynlige handicaps.
Ingen besked ang aflyst Harry Styles…
Ingen besked ang aflyst Harry Styles koncert, får vi vores penge retur eller kommer der en ny dato???
Live Nation betaler ikke skat i Danmark
Live Nation er et af de 200 multinationale selskaber som ikke vil betale skat i Danmark. På trods af at millioner af danskere årligt giver selskabet et milliardbeløb. Live Nations årlige opgjorte indtægter til skat svinger på 30.000-40.000 kr. Se Live Nations absurde årsopgørelser ved at google "Live nation betaler ikke skat i danmark" og find link fra CVR API.
Respektløst at msn efter adskillige…
Respektløst at man efter adskillige henvendelser telefonisk og på e-mail over tre dage endnu ikke har fået svar. Har billetter til Annika Aaljærs forestilling i aften i Falkonersalen og ved her til morgen endnu ikke om én ud af mine tre billetter kan ombyttes til en kørestolsbillet. Der er åbenbart kun een person hos LN der har særlig autorisation til at svare på min henvendelse og det er ikke godt nok, efter min mening.
-1 stjerne hvis muligt 🤬ca 30 mail…
-1 stjerne hvis muligt 🤬ca 30 mail konspordancer og en behandlingstid på 1,5 mdr og stadig ikke afklaret - vores koncert blev flyttet hvilket gav udfordringer for at deltage - min spørgsmål var ,kunne den flyttes fra Kbh til boksen ? Eller kunne vi få refunderet pengene ?? Hvor svært kan det være - samme spørgsmål og svar op til flere gange -tyder på i ikke læser mail - ALDRIG mere koncert ved jer 🤬føj for manglende kundeservice
Ingen kundeservice og vanvittige…
Ingen kundeservice og vanvittige betingelser.
Vores koncert blev flyttet, så vi skulle betale gebyr for billetterne igen, da vi ville rykke vores billetter til en ny dag.
Da koncerten bliver aflyst får vi refunderet pengene (udtagen gebyr - selvfølgelig) nu mener live nation at vi skylder dem for er gebyr, som vi allerede har betalt 2-3 gange. For en koncert, der blev aflyst
Har forsøgt at bruge et tilgodehavende…
Har forsøgt at bruge et tilgodehavende fra andre billetter, men det viser sig at være noget nær umuligt. Deres kundeportal virker ikke.
Absolut elendigt amatøragtigt firma!!!
Absolut elendigt amatøragtigt firma!!!
En koncert har været rykket ialt halvandet år, og ingen mulighed for refusion. Modtager ingen info om ny dato. De besvarer ikke beskeder. Under al kritik!
Savner noget ligestilling på handikap…
Savner noget ligestilling på handikap området. Hos Ticketmaster er man kun rigtig handikappet hvis man sidder i kørestol...hvad er det da for en forskelsbehandling?! Har man et ledsagerkort, har man et handikap ( som ER vejet og fundet tungt nok til et ledsagerkort) og burde være berettiget til en ledsager ind til koncert!
Psykisk handicappede har det svært nok med at de går med deres usynlige handikap. Nu skal de også føle at de ikke er handicappede nok?!
🚫🚫!ADVARSEL!🚫🚫
🚫🚫!ADVARSEL!🚫🚫
🚫🚫!! ADVARSEL !!🚫🚫 FUSKMASTER SNYDER!
Jeg håber F***ME I har en god forklaring på hvorfor vores billetter til Minds i lørdags blev afvist! 😡😡🤬🤬 Vi købte billetter til Minds tilbage i '19, da de annoncerede deres eneste koncert ville være i Parken '20.. Så kom Corona og de udskød deres koncert - vi fik at vide vores billetter fortsatte til pågældende dato!! Så sent som weekenden inden, kontaktede vi jer telefonisk og fik der at vide at billetterne fra '19 stadig var gyldige og at vi ikke fik nogle "nye" til koncerten i lørdags - men så om vi F***ME ikke blev afvist i indgangen og fik at vide ved informationen til koncerten at de var blevet tilbagebetalt?!?! Hvad er det for noget bræk at fyre af?!
Vi har nu tjekket alle 3 konti, og absolut ingen penge er gået retur! 🤬Ej heller har vi fået mail om at billetterne bliver refunderet!! TVÆRTIMOD har vi hver uge - næsten - modtaget mail med merch-salg osv.
KÆFT EN AMATØR VIRKSOMHED! Aldrig om jeg køber hos jer igen - ALDRIG! 🤮🤢
Og jeg håber virkelig koncertudbyderne overvejer jeres konkurrenter i stedet for! 😡
Var 0 stjerner mulig havde i ikke engang fortjent det! FØJ
"Tilbage Til L..."
"Tilbage Til Live"
Afholdt på Refshaleøen 4/9-2021.
Noget af det mest amatøragtige jeg har har oplevet i mit liv!
•ALT for mange mennesker på ALT for lidt plads!
Har selv været med til at arrangere større arrangementer (også større end dette), og til "Tilbage Til Live" følte jeg mig på ingen måde i tvivl om at bla. brandmyndighederne har glemt at tjekke op på sikkerheden til dette arrangement.
•For lange køer til mad- og drikkeboder samt til toiletterne.
Skulle man ha' sig en fadøl, eller andet at drikke, (til OVERpris) skulle man væbne sig med tålmodighed og i solens bagenden hede virkede de 3 kvarter i køen mest som en ørkenvandring i et inferno af dårlig lyd! Og når man endelig nåede frem til disken var priserne skruet så højt i vejret at man ikke vidste om man nu skulle lade sig dø af tørst, sult eller fattigdom!
Ekspeditionen blev ført af ALT for få folk og dem der var der virkede til ikke at have erfaring. Blev fortalt, at nogle af dem var frivillige som ikke fik så meget som bare en enkelt fribillet til en anden dag (men hvem ville dog også være interesseret i dette!).
Toiletterne lå i ÉN retning og man gik ind og ud samme sted, hvilket skabte folkevandring og trafikprop på pladsen.
•For dyrt!
Ingen tvivl om at nogen har spundet guld på det hér arrangement!
Alle priser var pumpet i vejret og alt medbragt mad og drikke blev taget fra én ved entréen til pladsen. (Dette var nok det eneste der blev gjort ordentligt den dag!)
•Lyden var elendig!
Volumen kørte op og ned og havde, i mine øre, kvalitet som højttalere fra en alm. havefest ville kunne præstere bedre. På et tidspunkt, hvor dagens konferencier skulle på, forsvandt lyden totalt og igen på et andet tidspunkt, hvor Tessa var på scenen, knækkede lyden fuldstændig. Og da Dizzy Mizz Lizzy kom på var lyden så ulidelige høj at mange mennesker valgte at forlade stedet.
(Men... Hvis lydfolkene var "aflønnet"på samme utaknemmelige måde som mad- og barfolkene så forstår jeg sgu godt deres manglende entusiasme/tilstedeværelse.)
Og til trods for dét virkede det stadig til at være overcrowded.
•Scenes placering.
Ved ikke om man har tænkt: "Romantisk hvis solen går ned bag scenen" eller om man bare har slukket på øverste da man placerede scenen, for enhver idiot ved sgu da at man intet kan se nå man har solen lige i fjæset!
Dvs. at langt de fleste af dem som ikke stod i skyggen af showet blev blændet når de så op mod scenen.
Min billet var en gave fra venner som selv var med. Jeg blev derfor under hele arrangementet, i respekt for dem og for ikke at virke utaknemmelig.
På vej hjem fortalte de at de blev fordi de ønskede at jeg skulle have en god dag og aften.
Det viste sig altså at vi alle var ret enige og at vi derfor havde forladt stedet meget tidligere hvis vi havde sagt tingene højt til at starte med.
Da jeg synes arrangementet "Tilbage Til Live" lugter langt væk af griskhed, bestikkelse og guldgraveri kan jeg ikke stoppe mig selv i at håbe at den hér form for forretning snart kommer i søgelyset hos Konkurrencestyrelsen, brandmyndighederne og andre autoriteter samt Kontant eller andre lignende programmer og at div. medier tager det op til diskussion.
Det er aldrig muligt at få billetter…
Det er aldrig muligt at få billetter til populære koncerter hos dem, da de sælger langt de fleste i pre-sale.
VIRKELIG RINGE OG INGEN SERVICE:
VIRKELIG RINGE OG INGEN SERVICE:
Sent: 21. april 2020 12:24
Subject: FW: [EXT] Fwd: Fwd: Vedr. telefonisk henvendelse
Til rette vedkommende
Vi har brugt usandsynlig meget tid på noget der skulle have været årets oplevelse og den bedste fødselsdagsgave!!!!!!!!!!!!!!.
Vi har været i korrespondance med jer siden den 3. april og har stadig ikke fået vores tilgodehavende på 1654 kr. Oprindeligt blev det tilbudt, at vi kunne få pengene retur, hvis vi ikke havde mulighed for at deltage i koncerten på den nye dato i forslår og det har vi ikke.
Jeg har ALDRIG købt billetter til DAD den 31. oktober og har derved krav på at få pengene retur. Jeg er blevet gjort bekendt med at det er ulovlig misinformation fra jeres side og har en klar forventning om at få pengene retur for noget jeg ikke har købt med det samme…
Uddrag af tidligere sendte mail til jer: Kan nu forstå på både forbrugerrådet og jurist, at vi har ret til at få refunderet vores penge. At vi iflg. loven har ret til at få refunderet/annulleret købet/billetterne/varen, når I ikke kan afholde koncerten som aftalt/levere "varen" som aftalt.
Så en gang til, vi ønsker vores penge refunderet asap, for en vare der ikke er blevet leveret som aftalt, og som vi derfor ikke kan bruge.
Jeg ser meget frem til at høre fra jer og få mit tilgodehavende tilbage.
Mail sendt den 7.7...
Så skriver jeg endnu en gang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvad sker der. Jeg har ret til at få mine penge tilbage. Se igen uddrag ad tidligere sendt mail:
"Hvis du ønsker din billet refunderet skal henvendelse ske til Ticketmaster
Service Center pr e-mail [ mailto:
Ønsker du dine billetter refunderet, bedes du oplyse ordrenummeret samt de
sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.
Med venlig hilsen,
*Live Nation*"
Jeg ser meget frem til at høre fra jer snarest og vil meget gerne have mine penge refunderet.
Elendig kundeservice og latterlige…
Elendig kundeservice og latterlige regler ... Giver ingen mening man ikke må komme til drive in koncerter i åben bil
Ændring af koncertdato umiddelbart efter køb
Jeg købte en billet til Mads Langer Drive In Live in Odense. Købet foretaget den 22.5 og den 27.5 blev koncerten så flyttet til et dårligere tidspunkt i min optik - en hverdagsaften kl 22!
Så kan man udfylde en standard formulering med diverse disclaimers og få billet minus gebyr tilbage om et par måneder...
Det er da ikke god kundeservice?
Beholder penge og svarer ikke. Meget tæt på scam
De rykkede et show med anden åbenbart et par dage inden UDEN at sende hverken mail eller noget ud (til mig i hvertfald)En af mine venner havde tilfældigvis set på deres hjemmeside at showet var rykket nogen dage, desværre passede den dato os ikke og efter at have skrevet til dem sender de en mail (som åbenbart skulle have været sendt for en uge siden) hvor datoen for at få refunderet sine penge var overskrevet, og nu svarer de mig bare ikke og både live nation og ticket master har ikke noget tlf nr. Utroligt at man overhovedet kan kører en forretning sådan. God dag.
Drive-in koncert i Københavns Lufthavn
Jeg var i onsdags til Mads Langers drive-in koncert i Københavns Lufthavn. Mads leverede en fantastisk koncert, men jeg bliver nødt til at give jer feedback på jeres personale der skulle guide bilerne på rette pladser. Hold nu op, hvor var de på INGEN måder ikke servicemindede. Jeg havde set en masse på sociale medier om p-personale der skabte god stemning med dans og massere af smil. Dette var ikke tilfælde her. Jeg er med på at der er regler man skal følge, men direkte at råbe af folk er ikke i orden, og dette skabte en voldsomt dårlig stemning allerede inden koncerten.
Magen til svindelfirma!
I får KUN 1 stjerne, fordi man desværre ikke kan give 0 stjerner.
MAGEN TIL ELENDIG KUNDESERVICE!!! Vi har, som mange andre, købt billetter til Cirque De Soleil, som af gode grunde blev flyttet, grundet coronavirus. Der bliver sendt en mail ud fra Ticketmaster om, at man har valget mellem at få pengene refunderet, eller få billetter til den nye dato. Jeg udfylder refunderingsformularen, og får så besked om at de afslår tilbagebetaling. Jeg skriver til kundeservice af flere omgange, og får det ene flabede svar efter det andet, uden nogen faktisk forklaring på hvad grunden er til at de ikke holder hvad de lover. Jeg ringer så til Ticketmaster og beder om en forklaring. Medarbejderen fortæller mig at det er jer som arrangør der har sagt at pengene alligevel ikke kan refunderes. Man kan da ikke trække i land, når man allerede har sendt ud til de mange tusinde kunder, at der er tilbudt refundering.
Jeg henvender mig så til jer på mail, og får besked tilbage om at I ikke refunderer, men at jeg kan få et tilgodebevis, og at jeg blot skal udfylde endnu en formular. Dette gør jeg, og får en mail om at jeg indenfor 3 dage vil få et login til en brugerprofil hos Livenation, hvor jeg kan “tilbagelevere” mine købte billetter, og få et tilgodebevis for beløbet. Jeg har nu udfyldt formularen 2 gange, og har STADIG ikke fået noget login tilsendt. Det er 1,5 måned siden. Jeg har kontaktet jer på mail, for at høre hvad der foregår. Vi fik mail om at det var muligt at købe billetter til den nye dato med 30% rabat, inden d. 27/4. Vi var så 11 mand som gerne ville afsted næste år, og ville gerne nå at købe med de 30%, plus benytte vores tilgodebevis. Men da vi stadig intet har hørt, har vi nu været nødsaget til at købe 11 billetter til fuld pris, for at være sikre på at sidde sammen - og jeg har IKKE set skyggen af de penge, som jeg ovenikøbet har betalt for de andre tabte billetter. Undskyld mit sprog, men hvad f***** er det her for noget?! I er meldt til forbrugerombudsmanden. Magen til svindelfirma.