Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var til "the weekend" koncert. Lyden var så elendig at jeg intet fik ud af det. Sang og rytme var ude af synk og gjorde det umuligt at nyde oplevelsen desværre. LiveNation vil ikke tage ansvar for at... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev uberretiget smidt ud samt skubbet til af agressiv vagt til pantera koncerten d.26/2, denne vagt Bad Om at se billet, hvilket han fik lov til, vi blev dog smidt ud alligevel da han havde set sig o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget alsidigt katalog af både små og store (kæmpe) musikere. Har kun haft gode oplevelser og god service. De har stået for storartede events og festivaler gennem mange år - fx. CopenHell, Heartland,... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sidder lige nu til Simply Red koncert, har købt VIP pakke, billetter, pr. stk 2.875,- kr. Hvordan kan kalde disse billetter VIP, ikke andet en simpel siddeplads med meget lidt benplads. VIP pakke... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kaartverkoper voor evenementen
  2. Evenementenmanagementbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Find koncertbilletter, turnédatoer, oversigt over siddepladser og showinformation på LiveNation. , verdens største koncertsøgemaskine. Få tidligt billetter med vores eksklusive koncertbilletforsalg

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,6

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Elendig service

Ingen grund til at uddybe hvilken forfærdelig service, eller rettere mangel på service de har.
Og nu vælger de også at bryde lovgivningen. Godt at der findes alternativer, vi glemmer ikke det her hvordan har opført jer, når Corona er overstået.

Forbrugerklagenævnet skulle involveres…

Forbrugerklagenævnet skulle involveres før refundering af billetter, som I ellers startede med at meddele kunne refunderes. Da vi så udfyldte formularen for at få biletterne refunderet, kunnet det pludselig ikke lade sig gøre, men vi kunne få et gavekort til næste års forestilling. Der kan vi ikke deltage, og vi bad igen om at få refunderet biletterne. Refundering kunne fortsat ikke lade sig gøre, men nu kunne vi få et gavekort til forestillingen om to år (!), hvor der endnu ikke er dato på ej heller viden, om de overhovedet turnerer mere. Det var vi heller ikke interesserede i. Vi klagede derfor til Forbrugerklagenævnet, sendte en kopi af klagen til jer og først der, fik vi refunderet pengene. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at man som kunde skal have fat i juridisk bistand, før I lever op til lovgivningen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er sammen med andre temmelig rystet…

Er sammen med andre temmelig rystet over Live Nations tilgang til god og fornuftig kundepleje. Havde bestilt arrangement i forbindelse med min brors fødselsdag 25.4.2020 det blev rykket. Til vinterferien 2021 altså det er til at forstå at man kan ændre dato, men så tilbyd jeres kunder at sige ja tak eller få pengene retur som er standard. Vi har bestilt vinterferie som mange andre gør i god tid.
Helt ude af trit med jeres omgivelser.

Skuffelse over koncert.

Vi er skuffede over Live Nation. Vi købte 3 billetter til John Fogerty koncert i Royal Arena juli 2019. Vi gav 700kr pr billet og havde pladser på 2. række. Vi fik et chok da vi fandt vores pladser. Vi sad til højre for scenen og kiggede direkte ind i en mur af sorte højtalere. Vi kunne kun se ca. 33 procent af scenen. Vi kunne heldigvis se John Fogerty da han stod i venstre side af scenen. De øvrige musikere kunne vi ikke se. Det var en bizar oplevelse. Efterfølgende sendte vi klage til Live Nation som aldrig blev besvaret. Det har vi gjort ialt 3 gange. Vi har ikke hørt fra Live nation udover et autosvar om at de vender tilbage efter 14 dage.

18 april 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Flytter et arrangement 10 måneder!!

Flytter et arrangement 10 måneder!!! Og vil ikke refundere billetterne!!
Der er bare så meget dårlig stil (og sikkert økonomi) over det firma og deres håndlangere Ticketmaster.

14 april 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lover penge tilbage for et rykket…

Lover penge tilbage for et rykket arrangement og trækker efterfølgende i land. Utrolig dårlig stil. Og de har ikke engang meldt den ny dato ud. Plus at de ikke er til at komme i kontakt med. Håber virkelig, de går neden om og hjem for deres arrogance og ligegyldighed.

12 april 2020

Dårlig stil

Dårlig stil, først at love pengene retur for rykket D-A-D koncert, for bagefter at trække det tilbage. Vi har ikke mulighed for at deltage den nye dato i Oktober. Købt en vare under andre forudsætninger, det er vist ikke helt lovligt? Vi ønsker pengene retur.

6 april 2020

Utrolig dårlig service..

Utrolig dårlig service...
1. Aflyser et show og skrive ud at man kan få pengene retur, bare skriv ordre nummer osv. ikke nogen problem.... bliver holdt hen med, at de har modtaget mail men er presset så i beder om tålmodighed.
2. Sende en mail ud, at man ikke kan få pengene retur, da mine billetter gælder til den nye dato...
3. Der er ikke nogen ny dato endnu....
Vil på det kraftigste advare på at købe en billet til deres shows..

5 april 2020

Pengene retur?

Pengene retur?
Det er en selvfølge helt forståeligt, at en koncert bliver flyttet pga, Covid-19, men det er meget arrogant at Live Nation ikke vil tilbagebetale pengene, når det ikke er muligt at komme på den nye dato. Dette sker som den største selvfølge hos alle andre udbydere.
Det gør mig af lidt mere forsigtig med at købe billetter hos dem fremover.

4 april 2020

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse. Jeg har hørt utrolig positive anbefalinger i forhold til at Live Nation er gode til at tage godt imod børn til koncerter. Erfaringerne er dog det modsatte. En dreng tæt på mig fik fire trommestikker og en del plektre. Jeg får øje på en plektre foran hegnet. Jeg peger på den og på drengen ved siden af mig. En af live nations folk samler den op går hen til den anden dreng der i forvejen har fået et ordentligt lager. Moderen takker nej og i stedet giver vagten den til en voksen kvinde og kommer derefter hen og giver mig et skulderklap som provokation. Det siger lidt om det niveau live nation arbejder på. Jeg kan ikke gennemskue hvorfor det er nødvendigt at provokere og såre børn på den måde. Det eneste jeg kan forestille mig er hvis manden er racist eller ikke bryder sig om børn, hvis der skulle være en god forklaring på galskaben, som i bund og grund så vil være langt værre end dumhed.

22 februari 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Live nation gradbøjer folks handicap

Live nation gradbøjer folks handicap. Kun folk i kørestol kan komme ind på ledsagerkort. DER ER ALTSÅ MANGE HANDICAP HVOR MAN IKKE SIDDER I KØRESTOL. DER ER NOK EN GRUND TIL AT MAN HAR FÅET ET LEDSAGERKORT. SKAM JER.

19 december 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var til Volbeat koncert i lørdags i…

Var til Volbeat koncert i lørdags i Herning. Vi kommer desværre til at sidde ved en mor, en far, deres søn og hvad jeg tror en svigerdatter. De er ret fulde, fred være med det, det er folk jo tit til en koncert.
Vi havde vores 7 årig søn med, som vi også havde i Århus, den koncert i Århus, gik rigtig fint.
Problemet opstår, da sønnen til dem på rækken over os, begynder at sidde og ryge. Han bliver pænt bedt om at stoppe med det, af os og andre omkring os. Det vil han ikk. Så begynder han at sidde og smide rundt med skodder med glød i. Et af dem ryger hen over hovedet på vores søn. Så bliver min mand gal. Sønnen på rækken over os kalder mig k.ælling og moderen farer op og råber og skriger af min mand.. Han smider i øvrigt med flere skodder med glød ned mellem menneskerne der sidder på deres pladser. Det er total respektløst og hensynsløs opførelse.
Vagterne kommer til og står og observere. Jeg går op til nogle andre pladser med min søn, ingen grund til at stå med ham så tæt på.
De bliver bedt om at gå på et tidspunkt og i mellemtiden, kommer der en vagt og henter min mand. Min mand får en advarsel, ordret, og besked om, at der kommer en vagt op og holder øje med ham. Det er jo flot arbejde, må man sige, han har intet gjort udover at sige fra, der er vel grænser for, hvad man skal finde sig i.
Dem der er problemet er, at de kommer op igen, jeg går igen med vores søn, for her eskalere det helt vildt. Der er ingen slåskamp, men rigtig meget råben og skrigen fra moderen og sønnen mod min mand. Til sidst så flytter vagterne os..!! Vi bliber henvist til andre "tomme" pladser, hvor der så kommer nogle, der skal sidde efter 5 min. Så får vi nye "tomme" pladser, som så også er optaget.
Det værste af det hele er, at jeg nu har fået en mail fra live nation, hvor de nærmest tilkendegiver, at det er sådan folk opfører sig til såkaldte voksenkoncerter og min mand har indrømmet at have gået over stregen??? Hvad... Skal man være finde sig i sådan noget her og være ligeglad med, at der bliver kastet rundt med cigaretter, der kan få fatale konsekvenser?? Finde sig i at blive råbt og skreget af??
Der var rigtig mange, der overværede dette optrin her og der har mange, der var så trætte af de mennesker og gik til vagterne.
Livenation mener så, vagterne har håndteret situationen godt nok. At man ikke tager sådanne situationer mere alvorligt og får sådanne ballademagere smidt på porten, det fatter jeg ikk.
Hvad nu hvis en af de gløder havde antændt en jakke evt og resulteret i ild? Så håber jeg, at udtalelserne i medierne har lydt anderledes end at vagterne har håndteret det korrekt og det er sådan, man normalt opfører sig til voksenkoncerter. Jeg er rystet..!!!
En ting mere de prioterede var, at man måske burde overveje næste gang, når man køber billetter, at man ikk købte til sit barn. Det kan og bliver aldrig vores problem, at nogen ikk opdrager deres børn godt nok til at kunne opfører sig ordentligt. Det skal da aldrig holde os, der har børn med til koncerter, væk fra sådanne begivenheder.
Det var måske på tide, at moderen begyndte at opdrage sønnen, som var omkring 25 år. At man ikk kan beherske sig, når der er børn og andre mennesker til stede, så burde man enten ikk drikke eller også burde man holde sig væk fra koncerter osv.
Vi tager vores forholdsregler ved ikk at have ståpladser, når vi har vores søn med, derfor vælger vi siddepladser. Vi er heldigvis ikk de eneste, der tager vores børn med. Han havde en rigtig god oplevelse i Århus, hvor folk var i godt humør og respekterede hinanden..
Det her er fuldstændig uacceptabelt, at nogen får lov at gå så langt over stregen, samtidig sætte sikkerheden over styr ved at smide med glødende skodder og der intet sker. Det er fuldstændig vanvittigt.
Om det var nemmere at flytte os, det ved jeg ikk, det er i hvert fald, hvad vi tror. Men havde vi så bare blevet flyttet til et sted, hvor vi kunne sidde, så kunne man se igennem fingre med det.
Det er så langt ude det her og jeg er målløs over jeres måde, at håndtere det på og jeres svar på mail.
Som jeg ser det, så er de vagter, der var til stede der, ikke deres ansvar bevidst..

28 november 2019

Harry Styles presale

Jeg ville i dag købe presale til Harry Styles. Det har altid virket, når jeg har skulle købe billetter til diverse koncert - selvfølgelig ikke bare ikke i dag. Da klokken slår 10, går jeg i gang med at vælge billetter, men siden skriver fejl. Da der er gået cirka ti minutter med det, skriver Live Nation på deres facebookside, at det gerne skulle virke nu. Gør det det? Nej. Jeg ringer så ind til dem, og de siger jeg skal skifte browser. Det har jeg aldrig skulle, så det undrede mig. Men jeg gjorde som damen sagde, og så virkede det - men der var selvfølgelig udsolgt. Tak for det. Håber I får bedre styr på jeres 'tis' til en anden gang. God koncert

21 november 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min kone og jeg var i aftes til Pink…

Min kone og jeg var i aftes til Pink koncert i Horsens.
Selve koncerten var fantastisk.

Desværre er det nogen gange sådan at omgivelserne kan tage noget af gløden fra en sådan oplevelse.

Vi kom da 2 timer førend koncerten startede.
Da vi kom ind på tribunen og der intet var angivet. Fandt vi en ind i medarbejder som stod der. Hun fik vore billetter.. Men kunne ikke finde ud af hvor vi skulle være. Hun ville vende tilbage med info.
Vi så hende farer rundt og snakke med alle mulige
Men vi hørte ikke mere.
Koncerten gik i gang. Efter 3 nummer kom hun æg sagde vi ikke måtte stå op da det var en sidde tribune.endnu engang viste vi hende vore billetter.
Hu pegede nu over på den tribune, hvor vi skulle have været. Desværre var der nu fuldt op og vi kunne ikke være der. Så da vi kom derover stod vi yderst og 4 gange kom der en og bad os flytte os, da vi stod på vandvejen.
Det er forståeligt nok at vi ikke kunne være der.

Men havde den første info ansatte givet os ordentligt besked med det samme, havde vi haft rigelig med tid til og få ordentlige pladser, der hvor vi skulle være.

Det er bare ikke i orden.
Tænker at de har holdt så mange koncerter der efterhånden, at der burde være stuen på så elementære ting

8 augustus 2019

Værste koncertoplevelse nogensinde.

Værste koncertoplevelse nogensinde.
Jeg har i mit liv været til mere en 500 koncerter. Aldrig har jeg til så ringe en udførelse af en koncert. Volbeat på Ceres Park skulle have været en af de større oplevelser, men blev den værste koncertoplevelse i mit liv.
Man fik den opfattelse at der bevidst har været en strategi i at sælge flere billetter end der var plads til folk og at man har hyret for få folk til at administrere det.
At se 2-300 mennesker med billet blive afvist ved plænen af security, fordi der ikke var plads virkede som en joke, men dog var det lige præcis det der skete.
Når man har oplevet Roskilde festival i 04 hvor folk blev mast ihjel pga for mange mennesker, så var der langt mere crowded på plænen i Ceres Arena. Det var ren kaos og man ventede bare på at der ville ske kaos.
Security var uprofessionelt og var nok hovedårsagen bag de tumulter der opstod. Folk opførte sig generelt fint. Men uden plads og en times kø til at købe vand i 30 graders varme og et security der stod og maste flere folk ind i mængden... så svarer det lidt til at lege med ild i en krudttønde.

Aldrig mere skal jeg til en koncert hvor Live nation er indblandet...

7 juli 2019

Volbeat-koncert var kæmpe fiasko

Jeg har lige inviteret min kæreste og en kammerat med til Volbeat, og der var så overfyldt af gæster, at nogle blev holdt ude fra selve koncerten, fordi der var solgt alt for mange billetter.
Live Nation tilbød billetter til plænen for over 800kr, mens Ticketmaster solgte dem for 650.
Vi blev presset og skubbet af vagter til at stå de mærkeligste steder, og mase andre mennesker “for sådan er det jo, når man er til festival” (sagde en vagt), vi stod i kø i tre kvarter for at få noget at drikke på landets varmeste dag og gik glip af første del af koncerten. Nogle mennesker, der med deres billet i hånden havde stået i kø for drikkevarer blev nægtet adgang til koncerten, fordi der ikke var plads til flere og måtte stå udenfor hegnet og se andre stå som sild i en tønde på plænen og opleve koncerten.
Det er det værst-planlagte arrangement jeg til dato har været en del af, og vores oplevelse endte kl 21.30, da vi efter gentagende gange var blevet skubbet og mast væk af vagter, så vi ikke kunne få del af koncerten, og tog hjem.
Vi kunne gå i Aarhus’ gader og nyde den gode musik perfekt leveret af Volbeat indtil vi fandt vores bil og kørte hjemad.

Så ærgerlig en oplevelse.

Jeg deltager aldrig i noget Live Nation har stået for igen..

7 juli 2019

Volbeatkoncert

Er på vej hjem til København efter en meget ubehagelig oplevelse.
Har lige være inde og høre Volbeat. Forholdene er så dårlige. Hele koncerten gik med folk der sku frem og tilbage med drikkevarer. Jeg er blevet skubbet og væltet brændt af en cigaret , badet i øl og sidder nu med et dumt hævet knæ.
Det skal siges at vi var mange som fik den behandling.
Bad vi jeres folk om hjælp råbte de nærmest af os. På et tidspunkt er der en fyr der går amok. Vi er mange der beder jeres folk om hjælp. De stod bare og talte i deres headset.
Virkelig dårlig stil.
Hvis i skal have så mange folk ind til en koncert, skal i måske overveje at spærre af i køen til baren.
Jeg synes det er tarveligt at tjene penge på den måde.
Det er sidste gang jeg køber musikoplevelser igennem jer.

29 juni 2019

Manglende sikkerhed og logistik

Kommentar efter koncert med Phil Collins med alt for mange mennesker på plænen, og for få ind og udgange. En meget lille hændelse kunne have skabt panik og fået katastrofale konsekvenser. Vi valgte at forlade koncerten ca. et kvarter inden forventet afslutning fordi vi ikke havde tillid til at arrangøren kunne håndtere situationen, men det er jo alligevel ikke ok at det skal være sådan. Fra vores plads var lyden i øvrigt heller ikke noget at skrive hjem om, vi har været til andre koncerter hvor den stod knivskarpt, så det kan altså lade sig gøre.

11 juni 2019

Is dit jouw bedrijf?