Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var til "the weekend" koncert. Lyden var så elendig at jeg intet fik ud af det. Sang og rytme var ude af synk og gjorde det umuligt at nyde oplevelsen desværre. LiveNation vil ikke tage ansvar for at... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev uberretiget smidt ud samt skubbet til af agressiv vagt til pantera koncerten d.26/2, denne vagt Bad Om at se billet, hvilket han fik lov til, vi blev dog smidt ud alligevel da han havde set sig o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget alsidigt katalog af både små og store (kæmpe) musikere. Har kun haft gode oplevelser og god service. De har stået for storartede events og festivaler gennem mange år - fx. CopenHell, Heartland,... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sidder lige nu til Simply Red koncert, har købt VIP pakke, billetter, pr. stk 2.875,- kr. Hvordan kan kalde disse billetter VIP, ikke andet en simpel siddeplads med meget lidt benplads. VIP pakke... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kaartverkoper voor evenementen
  2. Evenementenmanagementbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Find koncertbilletter, turnédatoer, oversigt over siddepladser og showinformation på LiveNation. , verdens største koncertsøgemaskine. Få tidligt billetter med vores eksklusive koncertbilletforsalg

1,6

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,6

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Skandaløs arrangement på ceres arenea /Phil Collin

Som kunde med billet på plænen i Aarhus til Phil Collins, er jeg dybt foraget. Hvordan kan i lukke så mange ind, uden at have styr på sikkerheden. Har i ingenting lært af Roskilde festival ulykken, derudover havde i overhovedet ikke styr på logistikken, at vente 2 timer på at komme ud af ridebane parkering er ikke ok. - slutteligt, stakkels de damer der stod i 100 m kø til toilettet

11 juni 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uforsvarlig Phil Collins koncert!

Vi var til Phil Collins koncert på Ceres Arena i Aarhus. Der må være solgt alt for mange billetter til plænen, for vi stod alt for tæt. Hvis der var sket noget, og man skulle evakuere publikum, så var det gået virkeligt galt. Selv på adgangsvejene stod man helt tæt og kunne hverken komme frem og tilbage.At der var stadionlyd og dårlige parkeringsforhold, er noget man kan forvente, men man må ikke gå på kompromis med sikkerheden. Politiet bør se på hvor mange mennesker det stadion er godkendt til. Phil Collins og band leverede en fantastisk koncert, som skal have 5 stjerner.

11 juni 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skodfirma,er åbenbart kun ude på at…

Skodfirma,er åbenbart kun ude på at tjene penge. Fik mere end 20mill ind fra billetter til Phill Collins,men sikkerhed og logistik ved koncerten i århus var til grin.Håber ikke at få brug for dette elendige skod firma mere,Alt Vel melder jeres medarbejder ud,ha-ha hun minder sgu om komiske Ali ...... p.s 60kr. for et glas varmt hvidvin,ja pengene ruller ind.

10 juni 2019

PHIL COLLINS CERES ARENA

Jeg var til phil collins på ceres Arena i Århus. Musikken var fantastisk. Men afviklingen elendig vi havde ståpladser på plænen der var ingen plads man stod som sild i en tønde og det var noget nær umuligt at komme på toilettet, og når man skulle tilbage til sine venner var det umuligt at få folk til at flytte sig så man kunne komme tilbage til venner og opleve koncerten sammen med dem. Muligt at i ikke har lukket flere mennesker ind en der er tilladt men så skal i måske overveje at lukke færre ind en det tilladt og skærme af så det kun er folk med billet til plænen der kan komme på plænen. Har aldrig oplevet noget lignende til en koncert før og har efterhånden været til ret mange.

10 juni 2019

Phil Collins i Århus

Phil Collins i Århus, mest elendige arrangement vi nogensinde har været til,
Desværre husker man ikke en fantastisk god koncert men et elendigt arrangement med for mange mennesker lukket ind og at det tog næsten 2 timer at komme ud fra parkeringen på travbanen,og at man sætter en flok teenagepiger til at styre håndteringen af minimum 1000 biler - der skal ud på samme tid af en udkørsel, tænk hvis en fik et hjertestop og der så skulle et redningskøretøj frem? Under lavmålet og sidste gang vi deltager i et arrangement på Ceres Park.
Mvh
Jan

9 juni 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Var til Phil Collins i Ceres park

Var til Phil Collins i Ceres park, Selve koncerten var ok, han var blevet gammel.
Vi sad på nedre C tribune hvilket var ok, men vi kunne se at folk på plænen kæmpede om plads og de kunne ikke komme ind på plænen, det virkede kaotisk, men som sagt for os var det ok under koncerten...men da vi skulle ud var der ikke styr logistikken, alt for lidt plads til at komme ud. Jeg tænker der er bedre styr på det til en AGF kamp. Det fik mig til at tænke at HVIS der havde opstået et problem under koncerten havde dette været kaos. Live Nation i skal have styr på dette i fremtiden hvis i vil have mig som kunde.

9 juni 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ufattelig dårlig informeret personale…

Ufattelig dårlig informeret personale ved Phil Collins koncert i Aarhus i dag. Jeg ville nødig være til en koncert hvor det bliver nødvendigt at evaluere stadion. Vi spurgte flere om vej tilbage til parkering og fik ene forskellige svar og blev sendt ud på en omvej på 2 km.

8 juni 2019

Ringe ringe service

Var til Paul McCartney koncert og min lillesøster kunne ikke komme ind på sin billet trods det at hun havde købt for os begge! Hun måtte til billetkontoret og stå i 1,5 time for lige akurat at nå ind til starten af koncerten. Hun blev intet tilbudt som kompensation - måske en drink billet eller andet havde været pænt at give.
Total uacceptabel service for flere hundrede mennesker ! NOT OKAY

14 december 2018

God kundeservice

Jeg var sammen med en kammerat til Justin T. koncert i Royal Arena d. 5. august. Vi havde bestilt billetter for lang tid siden, men nåede desværre ikke at købe ståpladser. Vi kommer til koncerten og er i godt humør - klar til at give den gas. Vi kommer i stemning og det går rigtig godt, men ved 4./5. nummer sker der så noget. Vi vælger at rejse os, sammen med resten af tribunen under et nummer. Nu tænker den almindelige læser, at det selvfølgelig er for dårligt, at rejse sig til en koncert, når man har købt siddepladser - og kære læser, du har helt ret. To piger prikker min kammerat på skulderen for at sige, at vi ikke må stå op, da de har købt siddepladser. Jeg prøver med argumentet om, at vi selvfølgelig skal have en fest og at resten af tribunen jo står op. Men det var selvfølgelig os to samt resten af tribunen der var problemet, så vi sætter os ned. Vi vælger så at gå ned til indgangen for at stå op, da vi ikke ønsker at skabe dårlig stemning. Det må man så ikke, hvilket vi får pænt af vide at en steward. Men nu kommer den gode oplevelse. Vi forklarer selvfølgelig situationen, at vi har to "siddende" bagved os, og vi ikke må stå op, så derfor gik vi herned. Vi fik så tilbuddet om at få pladser på gulvet uden tøven med svar:" I skal bare love mig, at I har en fest på gulvet". Bedre service skal man lede længe efter. VI havde en fest resten af aften så tak til den person ved indgang 317! Det var en fornøjelse! Jeg håber, at Livenation giver et par flasker vin til den pågældende person ;)

7 augustus 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

"sidesyn" er kraftigt vildledende!!

Købte billetter til Beyoncé og jayz for 800 kr pr stk, priskategori 4 ud af 6. Billetten hed "sidesyn" men man så nærmest scenen bagfra. Med vinkle kunne man hverken se storskærmen eller 2/3 af scenen. Ved klage afviser de alt og mener, at man er blevet gjort opmærksom på det i købsprocessen. Sidesyn er dog en stærk underdrivelse!! Det burde være "stærkt begrænset udsyn". Jeg går til mange koncerter, men det her tenderer bondefangeri.

25 juli 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dyre billetter, der INTET var værd.

Min kone og jeg havde købt ekstremt dyre billetter til Jay Z og Beyonce koncerten i Parken. Ca. 3.000 kr. stykket. Vi sad til venstre for scenen på tribunen ca. 100 meter fra de optrædende. Vores udsyn var forhindret af et kameratårn, der dækkede store dele af oplevelsen. Selv hvis kameratårnet ikke havde været der kunne vi ikke se Jay Z og B med mindre vi så på storskærmen, hvilket dem der havde givet 7-800 kr. pr. billet også kunne. Da vi så klagede fik vi bare et standardsvar. Afvisning af alt. Vi har igennem årene haft rigtig mange og gode oplevelser med Live Nation men nu er det slut. Kan absolut ikke anbefale dem. Køb KUN de allerbilligste billetter og forvent ingenting.

23 juli 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak for exceptionel service

Min veninde og jeg havde en fantastisk oplevelse til Jay Z og Beyonce's koncert: On the run 2 tour.
Min veninde blev dårlig under koncerten, og vagterne var fantastiske til at hjælpe!!! Vi endte med at få en fantastisk koncertoplevelse, på trods af at min veninde fik det skidt. Det skyldes vagternes hjælp og professionalisme! Tusind tak for exceptionel service

26 juni 2018

Beyonce og Jay-Z i parken

Beyonce og Jay-Z i parken - Bondefangeri af værste skuffe.

Aldrig har jeg oplevet en koncert med så dårligt udsyn til scenen og storskærme.

Vi havde forventningsfuldt købt de dyrere billetter til stå-området Z (ca 900 kr stykket), men fik ikke andet end en lang næse, da vi ankom til koncerten.

Mellem os og scenen stod to fire meters vip-tårne, hvor en 10-15 personers udsyn til scenen sikkert var glimrende. Den gjorde bare, at de fleste i Z-området (foran scenen bagerst på gulvet) ikke kunne se noget som helst. Midt for scenen var der nemlig yderligere et kameratårn. Dertil kom en række festivaltoiletter, diverse scenebokse, og selvfølgelig afspæringen til pladserne ved siden af scenen.

Da jeg købte billetterne, var jeg af den klare overbevisning, at scenen strakte sig ud gennem Z-området. Det kan jeg se på Facebook, at jeg ikke er den eneste, der mente. Men det er svært at bevise, når den oversigtsplan, vi blev præsenteret for på aftenen, ser helt anderledes ud. Selv ikke denne plan gør dog opmærksom på, at de to vip-områder skygger for 50-60 % af udsynet til scenen fra område Z.

Jeg synes, det er totalt bondefangeri at forlange 900 kr for en billet, hvor man end ikke kan se storskærmen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg tilslutter mig nedenstående ikke…

Jeg tilslutter mig nedenstående ikke positive kommentarer om det skuffende og elendige udsyn der var i området Z til OTR II, Beyoncé og Jay Z den 23. juli 2018. Det er under alt kritik, at Live Nation laver et så dårligt arrangement hvor der ikke er udsyn til scenen, når man køber en billet til 890 kr.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstremt misvisende ståplads og pris

Ekstremt misvisende tegning og inddeling af ståpladsområdet til Beyoncé og Jay-Z koncert i Parken, juni 2018. Det var stort set umuligt at se mere end de øverste 20% af storskærmene fra en ellers ok placering på plænen, og så var der udover to VIP stilladser også et kamerastillads sat op i midten, som skærmede for udsigten, selv da showet havde en hævet scene med.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ved flere lejligheder har jeg oplevet …

Ved flere lejligheder har jeg oplevet at Live Nation ikke kan håndtere store koncerter sikkerhedsmæssigt forsvarligt. AC DC i parken, Roskilde og Ceres Arena. Jeg er bekymret over at den fantastisk publikumsvenlige og velarrangerede Sweden Rock festival har indgået samarbejde med Live Nation!

18 november 2017

Is dit jouw bedrijf?