Var til "the weekend" koncert. Lyden var så elendig at jeg intet fik ud af det. Sang og rytme var ude af synk og gjorde det umuligt at nyde oplevelsen desværre. LiveNation vil ikke tage ansvar for at... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Blev uberretiget smidt ud samt skubbet til af agressiv vagt til pantera koncerten d.26/2, denne vagt Bad Om at se billet, hvilket han fik lov til, vi blev dog smidt ud alligevel da han havde set sig o... Toon meer
Meget alsidigt katalog af både små og store (kæmpe) musikere. Har kun haft gode oplevelser og god service. De har stået for storartede events og festivaler gennem mange år - fx. CopenHell, Heartland,... Toon meer
Sidder lige nu til Simply Red koncert, har købt VIP pakke, billetter, pr. stk 2.875,- kr. Hvordan kan kalde disse billetter VIP, ikke andet en simpel siddeplads med meget lidt benplads. VIP pakke... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Find koncertbilletter, turnédatoer, oversigt over siddepladser og showinformation på LiveNation. , verdens største koncertsøgemaskine. Få tidligt billetter med vores eksklusive koncertbilletforsalg
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bevidst dårlig vejledning om billetter
Ville købe billetter til Royal Arena. Planen over siddepladserne viste kun, hvilken sektion man skulle sidde i. Dvs sammen med mindst 500 andre. Jeg ville egentlig købe 7 billetter til en værdi af 4500 kr., men da Royal Arena har dårlige anmeldelser tidligere, ville jeg i det mindste vide om pladserne var gode. Ufatteligt at de regner med at folk bare betaler uden at få det mest basale at vide om pladserne.
Super dårlig!
Super dårlig!
Jeg havde på forhånd oprettet en bruger for at få lov til at købe billetter... Hvilket jeg ikke kunne. Så jeg forsøgte at oprette en bruger... Hvilket jeg HELLER ikke kunne. Jeg har derfor nu ingen billetter og skal helt sikkert aldrig købe fra Live Nation igen.
Livew Nation
Livew Nation - det dårlige valg
Oplevelsen med Live Nation grænsede til det ubehagelige. Jeg ligger stadig søvløs efter et ubehagelig møde med Live Nation.
- Manglende vilje til kommunikation med deres kunder, før, under og efter den købte oplevelse.
-. Prissætning de ikke vil eller kan redegøre for; først 1800,- kr. og derefter 800,- kr. for det samme sæde i Royal Arena, selvom rettighederne der fulgtre med biletten også blev givet til andre.
- Sikkerhedsniveauet vedr. brandveje i "salen" hvor underholdningen foregik.
Ubrugelig hjemmeside
Hej Livenation,
Jeg var inde på jeres hjemmeside for at købe billetter til Cirque de Soleil og kunne konstatere, at "køb"-knappen ikke virker på trods af, at der står "åben for salg". Ingen besked om, at funktionen ikke virker p.t., at der er udsolgt eller andet. Har også sendt jer en mail om problemet. Var herefter nødt til at tjekke jer på Trustpilot for at se, om I overhovedet er et seriøst foretagende. Og ud fra jeres anmeldelser at dømme er det helt skandaløst det der foregår. Jeg vil gerne bidrage med en anmeldelse - 1 stjerne med pil ned! - da det desværre ikke er muligt at give 0 stjerner! Håber I begynder at rage ved lære - ellers tror jeg I er på vej mod snarlig afvikling!
Tyveknægte, forbrydere og lusepustere!
I stinker og det bliver aldrig anderledes. Desværre er der ikke noget alternativ når man skal se nogle af de store stjerner i Danmark, men efter oplevelsen med elendige billetter til 1.800 kr. stykket overvejer vi i stedet at se dem i vores nabolande, så får man da i det mindste en tur ud af det. I burde betale penge tilbage til alle der er blevet snydt igen, med billetter hvor de ikke har kunnet se noget som helst.
Min datter var med 3 veninder inde og se Beyonce i Parken. Vi havde ofret BeySwagSilver VIP billetter til 1.800 kr. stykket, og vi fik dem ca. 5 min efter biletsalget var gået igang.
Stor var hendes forbløffelse da det gik op for hende at hun overhovedet ikke kunne se scenen og at andre med væsentligt billegere billetter fik tilbudt armbånd så de kunne komme ned i områder omkring scenen som man åbenbart ikke havde fået fyldt op.
I burde straffes for så dårlig behandling af jeres kunder, men der er desværre ikke så mange andre der arrangere koncerter med de her stjerner, så vi kan ikke vælge andre! Derfor burde det være Livenations helt store mål at gøre deres kunder glade, i stedet for at "PISSE PÅ DEM", som de gør den ene gang efter den anden, som jeg kan se her og andre steder.
Jeg har kontaktet min advokat og mine forbindelser rundt omkring og er igang med at oprette FAcebbok hade side, samt twitter shitstorm m.m.m.
I skal nok høre fra mig igen...!
Helt igennem forfærdelig arrangeret
Aldrig har jeg oplevet en så forfærdelig helt igennem pinlig arrangeret koncert.
Aldrig oplevet så dårligt arrangeret koncert.
AC/DC Parken i Aarhus den 12. Juni. Fed musik, men virkelig dårligt gennemført af Livenation, at der ikke var styr på logistik ind og ud af stadion. Flere farlige situationer opstod, men intet personale i syne til at rådgive.
Det er en ommer!!
Dumpekarakter
Man skulle ikke tro firmaets hovedformål var at arrangere koncerter, AC/DC koncerten på Ceres Park var en ren katastrofe, måske i skulle overveje en studietur til Tyskland, så kunne i lære hvordan man griber så noget an, amatører
Amatører
I det minut at Bruce Springsteen-koncertbilletterne blev sat til salg i dag, gik hjemmesiden ned.
Hvordan kom jeg bagerst i køen?
Jeg sidder pt og prøver at booke billet til Bruce Springsteen, men jeres side svarede ikke. Da jeg så endelig kunne trykke på "Køb billet", så røg jeg ind i et nyt køsystem.
Jeg var på et kvarter før billetterne blev sat til salg, jeg var logget ind og var klar, så at man alligevel ikke kan få billet, det ærgrer mig.
Spørgsmål; kom folk fra billetnet.dk hurtigere ind i køsystemet? Hvordan kan der være flere indgange til samme køsystem? Jeg forundres...
Amatører
Magen til amatører skal man lede længe efter. Vi stod i kø fra vi mødte kl 15 i pre området til vi landede på Roskilde tog station. Der var time lange køer ved mad boder, øl vogne. Der var ikke mere sodavand eller vand midt på aftnen og vi var altså nogen som ikke drak øl.
Det er under al kritik.
Der var heller ikke flere ørepropper. Vi fik at vide at personale gik rundt på pladsen, men vi så ingen mennesker der solgte ørepropper. Vi blev henvist til information og hæveautomater men ingen anede noget som helst.
Da koncerten var slut var der sort, fuldstændig sort. Ikke en eneste lyskilde nogen steder at se folk væltede rundt i kilo vis af affald som flød over alt da der ikke var affalds
Koncerten var fantastisk, AC/DC gjorde sit til at oplevelse kom højt op over alle bjerge, men i ødelagde min stemning.
AC/DC leverede et fantastisk show, trods elendige rammer fra LiveNation's side
Dette var fjerde gang jeg oplevede AC/DC og det var som altid et super fedt show - måske endda lidt bedre på denne tourné, trods afløsning på både trommer og guitar (Malcolm Young).
Rammerne omkring koncerten var dog en helt anden historie. Man skulle tro, at en stor og erfaren koncert arrangør, som LiveNation kunne finde ud af, at skabe de gode rammer, men det var ikke tilfældet her.
Det var praktisk talt umuligt, at få noget at spise, da der var halvanden times kø til madboderne og rygtet siger, at der kun var omkring 5.000 burgere til de 55.000 gæster (og måske 10-15 madboder), så der blev jo ihvertfald udsolgt. Vi ankom klokken 16 fra Jylland og havde regnet med en form for opvarmning, når nu dørene blev slået op så tidligt og alle opfordringer fra arrangøren lød på at ankomme tidligt. Men der var ikke skyggen af musik før klokken 19.30.
Der var mange ølboder og det var generelt ret let at købe øl, hvis man gad, at bevæge sig lidt efter det, for de var godt fordelt ud på selv de tyndest befolkede områder på pladsen.
AC/DC fra en frivilligs synspunkt...
Mage til elendig organisering af boder skal man lede længe efter... Som i - det findes ikke - I pisser på os frivillige, med de forhold I stiller op med...
Og det værste er Live Nations svar på kritikken... "Ansvaret ligger hos de forskellige foreninger"!!!!! Mand jer op og erkend, at I ikke var dygtige nok til den opgave... Eller at I i virkeligheden var skide ligeglade, bare pengene fossede ind til jer... HRRRMMMFF... Ville gerne have givet minus stjerner, for det er det I fortjener, efter denne koncert... Skal nok liiiige huske at fortælle dem jeg kender, at de skal holde sig fra Live Nation arrangementer...
Beth
AC/DC koncert 5 stjerner - LIVE NATION afvikling 0 Stjerner
Kære Live Nation
Stod i kø over en time for at købe en øl. Blev nødt til at opgive da AC/DC startede med at spille og dem havde jeg betalt for at se.
Der var én ølhane til udskænkning i midt i teltet hvor jeg stod i kø til en kø på omkring 100 mennesker. Mens der blev skænket op stod der 5-6 frivillige og ventede på at udleverer de købte øl.
God musik men elendige forhold!
Kære Live Nation. Forholdende til AC/DC koncerten var under al kritik!. Der var alt for få madboder og alr for lidt mad i de få boder der var der. Mange af os gæster oplevede at skulle stå i kø i flere timer for så at få af vide at alt maden var udsolgt, Dette er for dårligt!, når i samler 55000 gæster så må i sørge for at der er nem adgang til mad og øl. Det holder ikke at skulle bruge halvdelen af sin dyrt betalte koncert på at stå i kø, jeg er godt nok rasende over den måde i behandler jeres gæster på, og jeg håber at i vil tage kritikken til efterretning og gøre noget ved det! Jeg synes at i burde tilbyde alle jeres gæster en voucher/rabat kupon til jeres næste arrangement.
Nitro circus på Brøndbystadion
Jeg har intet godt at sige overhovedet om livenation. Deres kundeservice er mere eller mindre ligeglad med deres kunder og deres oplevelser så længe de for deres penge. Alt hvad der hedder fair behandling Og forståelse er de fuldstændig ligeglad med. Så kan kun fraråde folk at bruge dem hvis i ønsker en god behandling og oplevelse fra livenation.
Jeg har aldrig fået så dårlig behandling før de er lige til at lukke op og s**** i 😡
Nitro Circus på Brøndby stadion
Vi var i går taget til det der skulle ha været årets oplevelse. Det blev det også, men af den dårlige slags. Efter en times ventetid i støvregn blev showet aflyst. - ALTSÅ EN TIME EFTER SHOWET SKULLE HA VÆRET STARTET - ikke et par timer før selvom vejrudsigten havde meldt små regn allerede fra dagen før. Og ja der stod i jeres særlige betingelser at ved dårligt vejr kunne showet aflyses eller rykkes til dagen efter, men en smule regn kan jo ikke regnes for værende dårligt vejr i Danmark! come on! I refundere derfor ikke billetterne. I skulle måske ha ændret jeres betingelser til "ved den mindste smule fugtighed" for det var jo sådan det var (hvorfor mon så de solgte regnslag i deres gadget shop??) Vi havde taget turen til Brøndby fra Jylland og sidder nu med 4 billetter til et show der gennemføres dagen efter det var planlagt. en dag hvor alle skal i skole og på arbejde - vi har ikke chance for at deltage og i vil ikke refundere billetterne. Det er total dårlig stil. Desuden var Brøndby stadion nok noget af det mest beskidte jeg nogensinde har været på. Sæderne var fulde af fuglelort sand og jord og der var beskidt alle vegne - Dametoiletterne var allerede ved ankomst mega klamme. Øv! Dårlig stil - hvis man kunne give negative stjerner så havde i fået 5 af dem. ALDRIG - som i ALDRIG mere bestiller jeg billetter til noget hvor i har fingrene med i spillet :(
One Direction - Parken. Dybt rystet over "vagterne" !!
Som jeg kan forstå på Parkens hjemmeside, skulle I være de ansvarlige for One Direction koncerten i Parken den 16. - 17. juni.
Jeg har aldrig oplevet en så dårlig behandling af vagter som jeg gjorde der! nu var jeg også til koncert med One Direction på Wembley, og må sige at der var markant forskel på hvordan problemstillinger blev håndteret! Jeg synes helt klart I kunne lære noget ved at se på, hvordan de i udlandet håndtere at afholde så store koncerter på.
1. Der var slet ikke vagter nok den 16. juni jeg så MAX 5 vagter på den langside hvor jeg stod, hvilket næsten ikke var nok til at hjælpe de stakkels piger ud som ikke kunne klare presset.
2. Vagterne var fuldstændig ligeglad med om man blev mast, og når man spurgte om de ville prøve at råbe til folk om de ikke kunne trække lidt tilbage, fik man bare et flabet svar " du kan jo bare lad vær' med at komme, hvis du har et problem med det" jeg har fanme ikke betalt 1400 for Rock me billetter for så at dem som ikke har, maser sig op foran! på Wembley skulle man have sin "VIP" halskæde på for at måtte stå der og hvis ikke skulle man gå ned bagved dem som havde, hvis man ikke ville det, fik man at vide at man ville blive eskorteret ud fra koncerten. derudover stod der hele tiden vagter og sagde træd tilbage, ikke skubbe mm.
3. Dårlig idé med tidspunkt for hvornår man måtte sidde i kø. Der var jo et KÆMPE kaos klokken 12 og klokken 14 når kørne blev åbnet! kan godt forstå I ikke vil have ansvaret for at folk overnatter foran Parken, men det er jo i princippet ens eget ansvar. derudover synes jeg måske man kunne have sat tidspunkterne lidt tidligere for netop at udgå noget at alt det kaos som opstod.
4. Kø eller fængsel? jeg ved godt at man skal stå i kø og man ikke må snyde foran, men at man lige frem skal stå eller sidde fastklemt i 4 timer er jo ulideligt! på Wembley sad vi på store områder hvor der var god plads, der var hele tiden vagter der holdt øje med en, kom med solcreme og altid var klar til at hjælpe hvis der opstod et problem. hvis nogle prøvede at snyde foran i køen, gik der 2 minutter for stod der 5-6 vagter og sagde at, hvis man ikke gik bag i køen med det samme, kom man slet ikke ind til koncerten, hvilket gjorde at folk havde en helt andet respekt for hinanden. det var så dejligt!
5. Kæmpe kaso da vi skulle hjem. Jeg ved godt der ikke er meget plads omkring Parken, men synes alligevel der vildt så stor forskel der var på Wembley og Parken. der var intet flow i køen man stod mast og kunne hverken komme frem eller tilbage. på Wembley stod der folk og hjælp en med hvilket vej man skulle, og sørgede for man ikke stoppede op og stod i vejen for andre som ville ud. 45.000 er mange mennesker ja, men på Wembley var vi altså 90.000 og det gik så smertefrit.
Jeg har overordnet to råd omkring hvordan i kunne have gjort min koncert oplevelse bedre i Parken.
I. Flere og bedre vagter
II. Kig udaf, se hvordan de afholder store koncerter i udlandet.
udfra de her oplevelser, kan jeg konkludere at jeg hellere vil flyve til London og bruge mange flere penge for at gå til koncert der og får en god oplevelse, end at tage til København og få en halv flad oplevelse. Synes det er vildt så stor forskel der var på vagterne i England og her.
Det' en ommer!
Havde købt de dyreste billetter til Robbie Williams koncerten i MCH. Da vi kommer op på pladserne konkluderer vi at der hænger ledninger ned lige i synsfeltet - og det betød at vi det meste af tiden ikke kunne se Robbie. Har kontaktet Live Nation på mail, da jeg absolut ikke mener det er fair at tage tusind kroner pr billet med så dårligt udsyn. Det er nu over en uge siden jeg har sendt dem en mail, og jeg har end ikke modtaget en bekræftelse på at de behandler min klage.