Ljusbutiken.nu Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag köpte två lampor och den ena gick sönder direkt. En laddkabel fastnade i lampan som skulle laddas och gick av. Jag fick då en ny skickad till mig. Kort därefter så ramlar den andra lampan ihop. De... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jag beställde mina grejer den 9 februari och nu är de den 23 och jag har inte fått dem än. Inte ens att ni har packat eller skickat iväg.. Uppdatering: Gav er sämst betyg först men efter mailkontak... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning för detta företag! Köpte Flowerpot lampa! Har sämre belysning än nattbelysning. Tillverkade i kina. Säljs till överpriser. När man påpekar bristerna ,finns en Tobias på kundservice med e... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Auto-accessoire winkel

Geschreven door het bedrijf

Nova Group AB bedriver försäljning av ljuskällor till såväl privatpersoner som företag i Sverige. Försäljningen bedrivs på distans, framförallt genom ljusbutiken.nu. Vi har sedan 2002 levererat ljuskällor till över 100.000 nöjda kunder i hela landet. Vårt försäljningskontor ligger på Istappsgatan 7 i Ödåkra. Här jobbar vi som gör vårt yttersta för att ge Er bästa tänkbara service. Vi levererar endast Philips & Osram billampor, inget annat och alltid till konkurrenskraftiga priser!!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Allt var superbra!

Allt var superbra!
Snabb leverans och bra pris

14 augustus 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Tack för att du delar med dig av din köpupplevelse hos oss på ljusbutiken.nu.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Bra pris. Orginalprodukt. Rekommenderas!

10 augustus 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Yes, bullseye! Vad glad jag blir att du är nöjd. Dont forget to tell your friends!

Kvalitet till bra pris

Kvalitet till bra pris, snabb leverans. Mycket nöjd.

5 augustus 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Det är precis så vill att du som kund ska känna. Välkommen åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter att jag ej fått något paket av…

Efter att jag ej fått något paket av postnord efter mer än 12 dagar, så körde jag upp till Christian och hämtade mina xenonlampor, har ca 10 mil enkel resa, stor eloge och tack till Christian han får 5 stjärnor av mig, blev även kompenserad med ett par andra lampor..väldigt uppskattat
Christian 5 stjärnor
Postnord ett stort jäkla skämt

28 juli 2021
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Så trevligt att du uppskattar och delar med dig av din erfarenhet av ljusbutiken.nu. När det gäller PostNord, måste jag åter igen säga att dom i 99,9% av fallen, levererar blixtsnabbt och säkert. Hoppas du också blir nöjd med lamporna när dom är på plats. Välkommen åter.

Bra på alla sätt!

Bra pris och snabb leverans.
De var också de enda som hade exakt de Xenon-lampor jag behövde.

26 juli 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Bra pris, snabb leverans och stort sortiment, är riktigt kul att höra från en kund. Välkommen åter.

priset helt okej

priset helt okej, men leverans med Postnord utan nån som helst
spårbarhet av leveransen känns osäkert, nu har äntligen min beställning av xenon lamporna kommit, efter en del förseningar, kan absolut tänka mej att handla här igen,
bra priser

20 juli 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Priset är kul att du uppskattade. Beklagar verkligen att din leverans dröjer, hoppas den kommit nu. Vad jag kan minnas, pratade vi även via telefon, så hoppas du i slutändan tycker vi är värda mer än en 2:a.

Prissättningen bra

Prissättningen bra, dock var leveranstiden sämre (speciellt när en halvljuslampa är trasig på bilen)!

19 juli 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Ok, vi tar åt oss att leveransen dröjde, men kul att du i övrigt blev nöjd. Välkommen åter.

Bra!

Mycket bra! Snabb!

10 juli 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Yes! Kul att höra, välkommen åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, bra pris och kunnig support!

5 juli 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Det är just dom tre sakerna vi jobbar stenhårt för att leverera till dig som kund. Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss..... Dont forget to tell your friends!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans, men lamporna kom i ett brev skulle egentligen kommit i ett paket. Kommer nog ta det i fortsättningen om jag skulle beställa från er igen. Lamporna var hela när jag fick dom men kartongen som varje lampa låg i var lite tillknycklade.

26 juni 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Vad bra att leveransen gick fort och att du i det stora hela blev nöjd. Ang. leveransen, så skickar vi alla lampor i brev, det går normalt sätt snabbare och är säkrare. Men din åsikter är viktiga i vår ständiga arbete med att försöka göra ALLA kunder nöja. Välkommen åter.

Bra service.

21 juni 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Tack, det värmer att du delar med dig detta. Dont forget to tell your friends!

Fungerade perfekt

Fungerade perfekt, nöjd med lamporna som jag beställde.
Det kom snabbt.

16 juni 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Det glädjer mig att du blev så nöjd! Dont forget to tell your friends.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lamporna blev super men leveransen…

Lamporna blev super men leveransen kunde varit bättre

11 juni 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Kul att du blev nöjd med lamporna, synd att leveransen inte var lika bra. Hoppas allt flyter på bättre nästa gång.

25 mei 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Bullseye! Precis det vi vill höra, då vi lägger mycket tid och engagemang för att ni som kund ska få snabb leverans. Välkommen åter.

Lätt att beställa

Lätt att beställa, snabb leverans, helt nöjd, kommer handla fler gånger.

25 mei 2021

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Vi jobbar stenhårt för att ge våra kunder en enkel lösning och snabba leveranser. Väldigt tacksam för din feedback, den bevisar att vårt sätt är rätt sätt... Välkommen åter.

Bra snabb service kommunikation

Bra snabb service kommunikation! Grymt nöjd med Osram Led och Osram Canbus canceller.
Bra ljus som inte bländar. Inga felkoder.
Rekommenderas 👍🏼

20 mei 2021
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Ljusbutiken.nu

Vad kul att du blev nöjd Christer, dont forget to tell your friends!

Dit is Trustpilot