Al vaker hier een auto gehuurd. No nonsense geen onnodige borg! All in! Geen extra verzekeringen. Auto weer inleveren met zelfde inhoud benzine. Top
Vanmorgen vroeg een auto gereserveerd om morgen in de vroegen ochtend op te halen. Na alles ingevuld te hebben afwachtend op de bevestigingsmail. Deze kwam niet dus om 14:00 even een belletje gepleegd... Toon meer
Goede website in verschillende talen. Keuze in auto’s meer dan goed en goed uitgelegd. Prijs all-in geen verrassingen achteraf. Inleveren eenvoudig, neerzetten, sleutel afgeven, km noteren en klaar.... Toon meer
Altijd een fijne ervaring. We hebbenvajer geboekt via Malaga cars. Vanaf het vliegveld word je opgehaald, binnen een paar minuten ben je op de locatie van het auto bedrijf. Inleveren gaat net zo simpe... Toon meer
🇬🇧 English Welcome to MalagaCar.com – Your Trusted Car Rental at Malaga Airport With over 20 years of experience on the Costa del Sol, MalagaCar.com is dedicated to making your car rental experience smooth, transparent, and hassle-free. Located just minutes from Malaga Airport (AGP), we offer a modern and diverse fleet to suit every traveler's needs. We pride ourselves on our honest approach: competitive prices, no hidden fees, and excellent customer support. Whether you are visiting for a family holiday, a golf trip, or business, our goal is to get you on the road quickly so you can enjoy Andalusia to the fullest. Book with confidence and start your journey with us! 🇪🇸 Español Bienvenido a MalagaCar.com – Tu alquiler de coches de confianza en el Aeropuerto de Málaga Con más de 20 años de experiencia en la Costa del Sol, en MalagaCar.com nos dedicamos a hacer que tu alquiler de coche sea sencillo, transparente y sin complicaciones. Situados a pocos minutos del Aeropuerto de Málaga (AGP), ofrecemos una flota moderna y variada para adaptarse a cada viajero. Nos enorgullece nuestro enfoque honesto: precios competitivos, sin cargos ocultos y una atención al cliente excelente. Ya sea por vacaciones en familia, una escapada de golf o un viaje de negocios, nuestro objetivo es que te pongas en marcha rápidamente para disfrutar al máximo de Andalucía. ¡Reserva con confianza y empieza tu viaje con nosotros!
Avenida del Comandante García Morato 34, 29004, Malaga, Spanje
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
It was again a great service. We booked a car for the 5th time and everything was well organized. Top!!

Antwoord van MalagaCar.com
werden snel opgehaald bij vliegveld de auto hadden we ook snel alleen jammer dat het een lage auto was met kleine ramen aan de achterzij kanten waardoor je slecht naar buiten kon kijken een prima auto voor 2 personen maar als je met meer personen bent zou ik toch een andere meegeven

Antwoord van MalagaCar.com
Al vaker hier een auto gehuurd.
No nonsense geen onnodige borg!
Top

Client fot 15 years and I still recomended

Antwoord van MalagaCar.com
kwalitatieve wagens voor een scherpe prijs, heel gemakkelijk met de shuttledienst naar een iets rustigere omgeving dan de luchthaven zelf.
inleveren verloopt zeer vlot, zeker aan te raden.

Antwoord van MalagaCar.com
Wij huren als koppel al sinds 2019 auto's met regelmaat op een gemeenschappelijk account. Ik meer dan mijn echtgenoot maar het account stond op zijn naam.
Plots vonden ze vandaag dat dat niet meer kan. Wij hadden een auto gereserveerd op naam van onze beider namen (we hadden door opmerkingen van vorige keer het account al op onze beide namen gezet) dat ik niet kan huren aan die goede prijs die wij al die jaren met korting hadden opgebouwd maar meer moet betalen omdat ik plots als andere klant met minder korting bekeken wordt.
Dat wij getrouwd zijn en op hetzelfde adres wonen, zowel in België als in Spanje (nie?) doet niet terzake...
Hoe kan dit? De reden was misbruik...van familieleden...buren...
Maar ze moeten onderscheid leren maken!

Antwoord van MalagaCar.com
We huren al 12 jaar onze auto bij Malaga CAR altijd goede service!

Antwoord van MalagaCar.com
Uistekende snelle en probleemloze autoverhuur. Boeken via site , bevestiging en ophalen en wegbrengen van Malaga airport perfect zoals afgesproken en klantvriendelijk. Bovendien scherpe prijs( all-inclusive) en geen verborgen extra kosten . Gewoon betalen met betaalkaart. Super!

Erg aardig e. Alles klopt. Goede auto’s en goede prijs

Antwoord van MalagaCar.com
Auto was nieuw en in orde en het correcte type zoals aangegeven bij reservatie. TomTom gps werkte niet maar kregen de meerprijs daarvoor probleemloos terug betaald.
Shuttle service van en naar de luchthaven. Alle verzekeringen inbegrepen in de prijs. Een aanrader!

Antwoord van MalagaCar.com
Uitstekend bedrijf om een auto te huren, een website in meerdere talen en duidelijke en heldere voorwaarden. Je wordt opgehaald vanaf het vliegveld met een pendelbus. Het hele proces van het ophalen van de auto duurde maximaal 20 minuten. Voorwaarde voor een vlotte afhandeling is wel dat je de gegevens tijdig beschikbaar stelt voordat je bij de receptie staat voor de sleutels. De auto was technisch prima in orde, en we hebben veel kilometers gemaakt in de omgeving Gibraltar - Malaga - Granada. Wat mij betreft een aanrader!

Antwoord van MalagaCar.com
Top service! Je wordt met een busje afgehaald van het vliegveld, geen gedoe, betrouwbaar bedrijf, proberen je ook niets aan te smeren. Je bent goed verzekerd.

Antwoord van MalagaCar.com
Goede website in verschillende talen. Keuze in auto’s meer dan goed en goed uitgelegd. Prijs all-in geen verrassingen achteraf. Inleveren eenvoudig, neerzetten, sleutel afgeven, km noteren en klaar. En
Met een shuttlebus van en naar het vliegveld gehaald/gebracht worden is zeer prettig. Een aanrader.

Antwoord van MalagaCar.com
Na vele slechte ervaringen eindelijk een firma die niet zeurt over extra verzekeringen en de afspraken nakomt. Binnen 5 minuten is kan je auto worden ingeleverd en wordt direct na het vliegveld gebracht.

Top autoverhuur bedrijf.
Alles altijd perfect.
Nog nooit problemen gehad.
👍👍👍👍👍

Antwoord van MalagaCar.com
Helemaal niet tevreden! Meerdere mails naar carhire@malagacar gestuurd met de mankementen. Echter NOOIT antwoord gehad!! Op weg naar onze B&B verscheen op mijn dashbord het volgende : TYRE PRESSURE LOW. Bleek dat beide achterbanden niet voldoende waren opgepompt! 1,5 ipv 2.2 en 1.9 ipv 2.2!! Onmiddellijk naar de garage dus. De zijspiegels heb ik in de garage van Malagacars zelf gepoetst en later bleek de voorruit langs de binnenkant niet gepoetst te zijn! Als de zon erop zat, zag je niks en was je verblind! De motor was ook NIET sterk genoeg. Steeds in 1e vitesse de berg op! Ze zijn goedkoper dan Hello Hollis, maar deze maatschappij is wel in orde! 14/9/25 : NOOIT HEBBEN ZE TIJDENS DE VAKANTIE GEREAGEERD OP MIJN 3 MAILS MAAR NU IK EEN NEGATIEVE REVIEUW HEB GESCHREVEN KRIJG IK WEL ANTWOORD! BLIJKT DAT DE AUTO'S VOORAF GECONTROLEERD WORDEN OP SPANNING VAN DE BANDEN??? ONDERWEG NAAR DE B&B KREEG IK REEDS BERICHT OP MIJN DASHBORD DAT DE SPANNING VEEL TE LAAG WAS!!! IK HAD MAAR MOETEN MAILEN ZEGGEN ZE! HEB IK 3 KEER GEDAAN!! ECHTER GEEN ANTWOORD GEHAD. NOOIT MEER! NA mijn (slechte) revieuw EN als het kalf verdronken is, krijg ik een e-mail adres (zie onderaan)van ne zekere manager Alberto waar ge u moet toe wenden indien er problemen zouden zijn. Zorg er dan ook voor dat "bij problemen" dit e-mail adres OP HET FORMULIER staat en je deze Alberto kan bellen of mailen. Ik blijf er bij, de bandenspanning was NIET GECONTROLEERD! We waren een half uurtje onderweg en kregen reeds een melding op ons dashbord!!

Antwoord van MalagaCar.com
perfekte service, snelle afhandeling - goede auto - zeker een aanrader