Wat een slecht bedrijf. Sinds 14 juni is mijn fiets kapot en de klantenservice gereageerd slecht / niet. Als de reageren dan is de mail ook waardeloos. Ik heb nu een onderdeel van ze gekregen wat... Toon meer
Fiets is verder prima, met een paar dingen die mis gaan. - nieuwe accu gekregen onder garantie - acculader ging kapot, zelf een zwaardere besteld - rechterrem hendel kwam niet altijd goed in z... Toon meer
Beste ik heb een Mate 750 upgrade met nieuwe display hydraulische remmen etc er staat 300km op maar me trap ondersteuning valt af en toe weg gebruik ik even de gashendel pakt hij hem weer enig iede... Toon meer
De MATE X 750 die ik heb is heel erg mooi. Eind vorig jaar heb ik hem ontvangen. Bij de eerste rit trapte de ketting door of liep er van af in de negende versnelling. Ik ben onmiddellijk terug geg... Toon meer
MATE is a Copenhagen-based start-up. Our mission? To make the best and coolest all-around bike for any given situation.
Landemærket 29, 1119, København , Denemarken
- hello@mate.bike
- www.mate.bike
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fiets binnen gekregen top fiets maar na…
Fiets binnen gekregen top fiets maar na 2 keer laden accu lader defect dat kan niet de bedoeling zijn lader voor de 750w

2 fietsen besteld ,15maanden verder
2 fietsen besteld , aug 2018, echter nog steeds niets binnen, ga eind deze week ook maar eens een advocaat opzoeken want ondertussen krijg ik wel een beetje een opgelicht gevoel
Felix Smolders, Germany
Ik wacht al sinds Nov 2018 op mijn…
Ik wacht al sinds Nov 2018 op mijn fiets. Nog steeds geen fiets. Deze gaat ook zeker niet meer geleverd worden.
Nu maar juridische procedure opstarten om mijn geld terug te krijgen.
Heb inmiddels al een nieuwe fiets gekocht want mij was beloofd dat ze een half jaar terug geleverd werden.
wacht al sinds augustus 2018
ik heb de mate bike besteld in augustus 2018 en we wachten nog steeds op de levering al een paar keer contact gehad met de klanten service maar daar wordt je ook echt niet wijzer van.
zelfs ook een paar maanden terug extra verzendkosten en invoerrechten moeten betalen maar tot op heden nog geen mail dat onze fietsen geleverd gaan worden.
wordt er een beetje moedeloos van dat dit zo lang moet duren.
hopelijk is het het wachten waard

Antwoord van MATE.BIKE
Top fiets, beschamend bedrijf.
De fiets is super, dat geef ik toe, vandaar meer dan 1 ster. Maar de klantenervaring is de ergste die ik ooit heb meegemaakt. Was die nog goed geweest was dit een 5 sterren review. Sorry, hoe goed het product ook is, als bedrijf zijn ze beschamend.
Mate 750s
Enkele weken geleden mijn Mate 750 S ontvangen, buiten een kleine beschadiging aan het achterste spatbord en de beperkte bevestigingspunten van het spatbord, waardoor het heel erg wiebelt en tegen de bagagedrager klopt, een erg leuke fiets. In België is deze fiets zonder papieren niet gehomologeerd, heeft er iemand ervaring om deze fiets wel wettelijk in orde te krijgen? De hendel om zonder trapondersteuning te rijden zal dan moeten verdwijnen, vraag is dan hoe je de fiets kan starten. Ik vermoed dat er meerdere mensen met dit probleem zitten!
Mooie fiets
Mooie fiets! Alleen helaas nog niet op kunnen rijden. Oplader ging direct na de eerste keer stuk. Er kwam een grote vlam uit! Nu doet deze het niet meer. Iemand enig idee waar ik een nieuwe kan vinden. 750s 48v 14.0 ah > 672wh

Fantastische fiets. Wachten waard❤️
Ok. Het wachten duurde erg lang. Heb wel 8 maanden moeten wachten maar ben me bewust van wat zon project met zich medebrengt. Maar het wachten was het waard. De fiets is extreem vet. Veel bekijks en rijd veel beter dan de voorganger. Enige wat ik jammer vind is dat er goedkope schroeven en bouten zijn gebruikt waardoor de fiets na twee dagen al gaat roesten. Verder erg tevreden!

Antwoord van MATE.BIKE
betaald voor opties.. Lang wachten.. komt hij nog :)
Ik heb mijn Mate al enkele maanden geleden besteld. Ik heb bijna alle opties besteld. Nu ben ik nog steeds aan het wachten op een bericht van aankomst. Maar niks. Hoewel vrienden die een maand voor mij bestelde hem nu al enkele weken hebben. Ik vind het erg storend dat mate heel slecht te bereiken is. Ze houden je niet persoonlijk op de hoogte van de levertermijn ook al is die overschreden. Mails antwoorden ze doodgewoon niet. En als je al op de chat geraakt geven ze je een heel vaag antwoord. Even betreurend is dat mensen die de opties niet bestelde deze gewoon gratis meegeleverd krijgen terwijl anderen waaronder ik zelf daar paar 100 euro meer voor hebben betaald. En het zijn niet enkel mensen die hun fiets laattijdig hebben gekregen die de gratis alle opties hebben gekregen. Ik kan er niet aan doen maar voel me toch een beetje 'int zak gezet'. Heel jammer. Hopelijk komt alles goed want ziet er wijs ding ui!

Antwoord van MATE.BIKE
Ik wist dat het Indiegogo project een…
Ik wist dat het Indiegogo project een crowd funding project was en dat ik dus eventueel lang zou moeten wachten.
Maar de frustratie is pas begonnen toen de fiets al aangekomen was in Rotterdam. Ondertussen zijn we meer dan een maand en zijn ze blijkbaar mondjesmaat aan het uitleveren.
Maar er is totaal geen (enkel BS berichten) van deze fabrikant. De arrogantie en de klant onvriendelijkheid is echt onvoorstelbaar.
Jammer, want ik geloof nog steeds in hun product, ook al lees ik berichten van ontevreden klanten met defecte leveringen die niet geholpen worden, onderdelen die plots door goedkopere alternatieven vervangen worden, batterijladers die in brand vliegen, ...
Maar ook daar blijkbaar geen of hel moeilijk communicatie van MATE.BIKE.

Antwoord van MATE.BIKE
Fiets is top, maar bedrijf heeft zich verslikt
Het heeft bijna een jaar geduurd, maar de fiets is top! Het bedrijf heeft zich behoorlijk verslikt in de grote diversiteit van de fietsen door alle verschillende uitvoeringen en extra’s. Uiteindelijk heb ik daardoor veel gratis extra’s ontvangen, maar dit is natuurlijk niet eerlijk tegenover de mensen die deze wel betaald hebben.
Al met al maakt de fiets mij wel heel blij!

Mate X 750w versie afgelopen week…p
Mate X 750w versie afgelopen week ontvangen en ontzettend blij mee. Kwaliteit is dik in orde, veel vermogen en ontzettend leuk om op te rijden.

Antwoord van MATE.BIKE
Fietsen bestelt en zou ze allang…
Fietsen bestelt en zou ze allang geleverd moeten krijgen
Nog steeds niets gekregen en krijg tegenstrijdige mails terug die elkaar tegenspreken
Al met al zou ik dit nooit meer doen zeer jammer
Jan