Wat een grap is dit bedrijf zeg. Vorige week x aantal keer proberen te registreren, zonder succes. Vandaag nog eens geprobeerd, en tegen het einde aan begint hun systeem me terug de vragen te stellen... Toon meer
vraag via e-mail werd vlug beantwoord. Deze morgen telefonisch probleem gehad met inloggen. Ik kreeg snel een medewerker aan de lijn, die het probleem onmiddellijk heeft opgelost. Ik ben zeer tevreden... Toon meer
Tot nu toe ben ik erg tevreden over MeDirect. Het openen van de rekening verliep vlot en was eenvoudig. Zowel de app als de website zijn overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je snel vindt w... Toon meer
Ik ben reeds een paar jaar klant bij hen en tot voor kort had ik geen enkele reden tot klagen. Onlangs echter probeerde ik in te loggen en buiten de gewone procedure kwam er een extra verificati... Toon meer
Online sparen en beleggen aan de beste voorwaarden. Investir et épargner en ligne aux meilleures conditions.
Sint-Lazaruslaan 4/10, 1210, Brussel, België
- (+32) 2 887 20 05
- info@medirect.be
- www.medirect.be
Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord
Heel blij met de service gekregen rond…
Heel blij met de service gekregen rond gedeelde rekeningen, en W8BEN formulieren.
Als je stopt met een spaarrekening van…
Als je stopt met een spaarrekening van mydirect en je wilt het geld terug overschrijven naar een andere rekening duurt meer dan een week dat is echt niet normaal
Top!
In tegenstelling tot de vele negatieve reacties, app werkt goed, zonder problemen, goedkoop (gratis) voor aankoop ETF's. Geen problemen gehad, zowel stortingen en overdrachten van en naar andere Belgische banken gingen vlot en onmiddellijk.
Enkel jammer dat er geen ETC beschikbaar zijn in aanbod.
Enkel goede ervaringen
Ik begrijp de negatieve reacties niet. Ik heb al bijna twee jaar zowel spaar- als beleggingsrekeningen en heb geen enkele moeilijkheid ondervonden, noch bij het openen noch bij het uitvoeren van transacties. Kopen en verkopen van bv. ETF's via de App is heel eenvoudig.
gebruiksvriendelijk
rekening(en) openen, geld transfereren, beleggingen doen.....t was allemaal nieuw voor mij, op mijn hoede omdat het platform soms als ingewikkeld wordt omschreven, moet ik zeggen dat ik geen enkel probleem heb ervaren
Heel ingewikkeld om mee te werken
Heel ingewikkeld om mee te werken. Ik ga er weg zoals zovelen.
Doe daar toch iets aan mensen!! Eenvoudige app, neem een voorbeeld aan alle andere banken!
Super gebruiksvriendelijk en mooie rente
Ongelofelijk makkelijk om een rekening te openen, dit is de meest gebruiksvriendelijke website die ik ooit bij een bank gezien heb. Contact centrum neemt effectief de telefoon op als je belt (ipv een half uur naar klassieke muziek te moeten luisteren). Mooie rente.
Blijf weg van deze bank
Blijf weg van deze bank! Doe je 1 transactie naar het buitenland moeten ze alles weten en blokkeren ze 1 week je geld! Daarna bannen ze je zelfs van hun bank als fraude gevaar. Waardeloze bank!
Echt waardeloos.
Echt waardeloos.
Iemand stort 100€ op mijn rekening. Ze moeten direct weten waar dat vandaan komt en wat de reden hiervoor is...
Doe ik zelf een overschrijving moeten ze alles weten waarvoor dat is en welke relatie ik met de begunstigde heb ????
Als iemand 2x per week 100€ op je rekening stort wordt dit aanzien als een "verdachte transactie "!!! => gevolg rekening geblokkeerd, kaart geblokkeerd en dan mag je weer beginnen met uitleggen van wie en waarom + alle bewijzen doorsturen.
Ik raad het iedereen af om een rekening te openen bij Me-Direct .
Rekening geblokkeerd na een inkomende…
Rekening geblokkeerd na een inkomende transactie (terugbetaling lening). Het bedrag was niet heel groot en de bank vroeg om inlichtingen. Na het aanleveren van de gegevens en gevraagde documenten hoor ik niets meer, de mails en berichten die ik ontvang zijn ook automatisch, er staan geen namen en verdere gegevens onder.. na diverse telefoontjes geeft men aan dat het geen zin meer heeft om te bellen, het ligt bij de interne dienst en ze zijn alles aan het verifiëren, dit terwijl het een volledig legitieme transactie is. Er kan helemaal geen geld meer van de rekening afgehaald worden. Blijf aub weg bij MeDirect. Ik ga morgen een klacht met burgerlijke partijstelling neerleggen bij de onderzoeksrechter en een klacht bij de ombudsman in Brussel.
Dankbaar mijn Gaard. Io hielp
Hartelijk dank aan Gaard, Io en John voor hun hulp bij het terugvorderen van mijn verloren geld van MeDirect. Hun professionaliteit en toewijding zorgden ervoor dat het proces soepel en stressvrij verliep. Ik kan hun diensten van harte aanbevelen!
Slechte klanten- en klachtendienst
Heb maart 2024 contact opgenomen om een spaarrekening te openen. Na een omslachtige procedure was het uiteindelijk dan toch gelukt om een rekening aan te maken en werd mij bevestigd dat alles in orde was. Recentelijk kom ik er achter dat er blijkbaar enkel een lopende rekening geopend was waarop ik gestort had (op een lopende rekening is geen intrest). Ik heb hun hierop gewezen en krijg de respons dat dat de verantwoordelijkheid van de klant is. Niet alleen is hun klantendienst voor het verstrekken van informatie waardeloos maar ook hun klachtendienst is van hetzelfde niveau. Hier wegblijven is de boodschap.
Ik kon geen overschrijvingen meer doen
Ik kon geen overschrijvingen meer dien, maar na vriendelijk contact met de klantendienst was het in orde.
Ze boden betere spaarente (dan onze…
Ze boden betere spaarrente (dan onze vaste bank waar we jarenlang klant zijn met zichtrekening en hypotheek, verzekeringen...)
Ik heb hier een Essentieel spaarrekening geopend na vergelijking op spaargids.be
De app is veel meer basic dan bv. KBC maar ze rekenden tot hiertoe geen onkosten (rechtstreeks) aan en bieden bij de hoogste rendementen op spaar- en termijnrekeningen. Qua dienstverlening heb ik nog geen klachten maar ik moet ook weinig gebruikmaken van de dienstverlening.
onmogelijk account aan te maken
Onmogelijk om account aan te maken bij MeDirect.
Zowel met de ItsMe optie of de manuele optie krijg ik telkens een foutmelding. Ettelijke malen geprobeerd op verschillende dagen. Tijdverlies! Dit maakt Medirect heel onbetrouwbaar. Van hun support kreeg ik eerder een bericht om hen telefonisch te contacteren hierover. Sorry ik ben niet hun Helpdesk of zo. Ter vergelijking: Met idem PC en browser een account aangemaakt bij NIBC. Was onmiddellijk in orde. Sharp and clear!
Overbodige vragen bij opening rekening
Er worden veel te veel overbodige vragen gesteld waarmee ze niets te maken hebben. Dus geen rekening aangemaakt.
Gebruiksvriendelijk voor beginners
Gebruiksvriendelijk voor beginners. Steeds vlot hulp als je belt met een vraag.
Klantendienst is onbestaand.
Klantendienst is onbestaand.
Je wordt als belegger genegeerd bij problemen.
Medirect bankcommunicatie mogelijkheden?
Medirect bank, euro zetten op een spaarrekening lukt, maar bel eens, vijf minuten laten bellen, krijg u iemand aan de lijn???, voorzichtig blijven met deze bank is zeer aangeraden. communicatie mogelijkheden zwak.
Het openen van een spaarrekening ging…
Het openen van een spaarrekening ging zeer flitsend.
Bij andere banken is de identificatie procedure hopeloos, lukte vaak niet eens. Hier in 5 minuten.
De rekening is vervolgens snel geopend.
Ik kon direct geld zetten op de spaarrekening.
En ik kon vervolgens er weer zeer gemakkelijk geld van opnemen.
Nog helemaal niets op medirect aan te merken.