Wat een grap is dit bedrijf zeg. Vorige week x aantal keer proberen te registreren, zonder succes. Vandaag nog eens geprobeerd, en tegen het einde aan begint hun systeem me terug de vragen te stellen... Toon meer
vraag via e-mail werd vlug beantwoord. Deze morgen telefonisch probleem gehad met inloggen. Ik kreeg snel een medewerker aan de lijn, die het probleem onmiddellijk heeft opgelost. Ik ben zeer tevreden... Toon meer
Tot nu toe ben ik erg tevreden over MeDirect. Het openen van de rekening verliep vlot en was eenvoudig. Zowel de app als de website zijn overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je snel vindt w... Toon meer
Ik ben reeds een paar jaar klant bij hen en tot voor kort had ik geen enkele reden tot klagen. Onlangs echter probeerde ik in te loggen en buiten de gewone procedure kwam er een extra verificati... Toon meer
Online sparen en beleggen aan de beste voorwaarden. Investir et épargner en ligne aux meilleures conditions.
Sint-Lazaruslaan 4/10, 1210, Brussel, België
- (+32) 2 887 20 05
- info@medirect.be
- www.medirect.be
Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord
Inloggen een ramp App werkt niet soms…
Inloggen een ramp App werkt niet soms eens drie dagen terug gedaan
Slechtste bank ooit
Slechtste bank ooit
1 ster is nog teveel,ik heb daar alles afgesloten maar de rekening sluiten is precies ook ni gemakkelijk antwoorden niet op mail.
Me-Direct geeft geen antwoord op vragen…
Me-Direct geeft geen antwoord op vragen die gesteld worden.
Werking van de app is 0 op 10
Tevreden , maar tóch ...
Anderhalf jaar klant en algemeen wél tevreden , maar géén 5 sterren .
Waarom ? Twee redenen :
- Geen mogelijkheid (als enige broker) om een "limietorder" in te geven voor langer dan 1 dag , waardoor je soms dagen na elkaar elke dag opnieuw dezélfde order moet ingeven ! Niet meer van deze tijd .
- Omdat het kan en mag heb ik sinds ik klant ben een kleine 10-tal keer de "toevoeging van een effect" aangevraagd , meestal een ETF/Tracker . Maar 9 keer op 10 is het antwoord negatief ! Ook voor door bekende analisten aangeraden ETF's . En altijd met een uitleg (of geen) die de wenkbrauwen doet fronsen . Dat is als belegger niet enkel zeer frustrerend , maar doet ook veel af van de geloofwaardigheid van MeDirect . Kan absoluut veel beter .
MeDirect is een hopeloos geval
MeDirect is een hopeloos geval, ze leren het nooit. Plots staat er bij het inloggen: " goedenavond Antoine Vandenberghe" waar dat vandaan komt weet ik ook niet. Mailtje via hun site verzonden, een automatische bevestiging gekregen. Zo van we komen zo spoedig mogelijk bij u terug... zelfs als ze te voet zouden komen , ook dan hadden ze hier al moeten zijn na 10 dagen stappen ! WAARDELOOS !
Eerst lokken ze je met hoge intresten…
Eerst lokken ze je met hoge intresten op de maandspaarrekening en dan plots bouwen ze die in sneltempo terug af. Bedriegers!
Ik ben zeer tevreden
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website. Heb als leek in de bankwereld een maand geleden de stap naar Medirect gedaan en zover ik kan zien loopt alles goed. Ik heb een giro rekening, de "maandsparen" spaarrekening, en een beleggersrekening. Iedereen kan dit, ook een amateur. Ik update deze review als er reden voor lijkt.
Reeds dagen onmogelijk in te loggen .
Reeds dagen onmogelijk in te loggen .
Vele telefoons , vele e-mails maar geen antwoord .
Schande !!!!
Is zo'n bedrijf nog betrouwbaar ?
Medirect wil een internet bank zijn…
Medirect wil een internet bank zijn maar niets werkt naar behoren. Belangrijke berichten komen enkel in het platform, niet in de app. Niet tijdig gezien? Jammer - rekening geblokkeerd. Bij de helpdesk is men niet bepaald behulpzaam. Op berichten in het fameuze platform wordt pas na een week gereageerd. Het openen van een beleggersrekening lukt niet. Pas na een week antwoord dat het zal doorgegeven worden aan de technische dienst. Omslachtige manier om in te loggen. Goh ... moet ik nog doorgaan? Kortom: je krijgt een mooie rente maar je moet er wat voor over hebben. Als het dan is om enkel nog geld bij te storten, dan is er geen probleem maar zodra je iets anders wil doen, loopt het verkeerd.
Service onbestaande
Service onbestaande! Geen reacties op mails en ook niet via de chatfunctie. Bepaalde delen van de website werken gewoon niet.
Topfondsen en goed beheer
Topfondsen met hoogste morningstar waarderingen, goed beheer, vlot bereikbaar via telefoon, geen antwoord op mails dat klopt, maar je wordt gevraagd de beveiligde interne berichten te gebruiken. 3-voudige identificatie lijkt mss traag, maar is belangrijk voor een internetbank,
SLOOM, LOG. NIET WERKBAAR.
SLOOM. 4 dubbele authenticatie. Voor elke stap minstens 2 wachtwoorden. Onnozel. Traag. idioot. verlies uw tijd niet
Slechte communicatie
Slechte communicatie, ik raad iedereen aan om hun gesprekken op te nemen.
Hopeloos amateurisme
Hopeloos amateurisme ! Interne overschrijvingen staan wekenlang "in wacht", beleggingen, aankoop van aandelen zijn te duur, Fondsen brengen "netto" niets op, kosten zijn hoger dan bij sommige grootbanken. Service is onbestaande, reageren niet op mails, enz... Ik heb me laten vangen, daaron deze waarschuwing.