MINI A TURE Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores datter på 6 år har modtaget en trøje, nederdel med indershorts, shorts og bukser fra sommer kollektionen, og jeg tør godt sige at hun kommer til at leve i det tøj! Så lækker en kvalitet og pasfo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kun de bedste anbefalinger herfra! :-) Bestilte en jakke på deres hjemmeside lidt over midnat d. 8., fik besked om, at den var afsendt d. 8. klokken 9 og modtog pakken dagen efter. Desværre var jakken... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige modtaget den fineste og lækre UV-badedragt. Bestilte sent søndag aften og tirsdag morgen da jeg vågnede havde jeg allerede modtaget en SMS om at min pakke kunne afhentes i den valgte pa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en forede regndragt til min søn. Dragten var sat ned til 249,- hvilket jo er en fantastisk pris til sådan en kvalitet. Der stod at der kunne forekomme længere levering grundet udsalg, men dra... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderkleding
  2. Bovenkledingwinkel
  3. Badmodewinkel
  4. Wintersportwinkel
  5. Winterkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos MINI A TURE får du premium og holdbart kvalitetsovertøj produceret i primært genanvendte materialer. Dansk design af lækkert, funktionelt overtøj i en holdbar kvalitet, der holder til alle slags udendørs aktiviteter. Vores overtøj har mange tekniske kvaliteter såsom vind- og vandtæt og åndbart. Hvorfor handle hos MINI A TURE: - Fri fragt ved køb over 499 DKK - Gratis retur - 30 dages returret - Vi er den officielle brandshop med flest farver og størrelser. - Vi leverer hurtigt - kun 1-2 hverdage. - Vi er medlem af e-mærket, som er din sikkerhed, når du handler på nettet. Så du kan trygt handle hos os.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Altid super god service!

Altid super god service og hurtig afsendelse! Jeg har handler her flere gange, og der har aldrig været noget at sætte fingeren på. De er også hurtige til at vende tilbage på de mails jeg har haft sende dem.

23 oktober 2017

Antwoord van MINI A TURE

Tak for din fine anmeldelse. Vi forsøger at gøre det bedste vi kan :-)
Mvh Mini A Ture / Carina

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ventet over 8 dage

Har ventet over 8 dage. Stadigvæk ingen vare 👎👎👎

11 september 2017

Kære Rikke

Vi har afsendt den i torsdags med Post Nord. Jeg kan se at de har haft den undervejs siden og først i dag har leveret den til dit ønskede afhentnings sted.
Hvis du ikke har modtaget pakkennummer fra Post Nord, så må du gerne kontakte os på web@miniature.dk og så kan jeg sende det til dig.

Vi vil selvfølgelig også kontakte Post Nord, da det er utilfredsstillende for os også.

Mvh Mini A Ture

Mine varmeste anbefalinger

Jeg har lige modtaget den fineste og lækre UV-badedragt. Bestilte sent søndag aften og tirsdag morgen da jeg vågnede havde jeg allerede modtaget en SMS om at min pakke kunne afhentes i den valgte pakkeboks.
Vi har også en sommeranorak og andet tøj fra Mini A Ture, som vi er helt vildt glade for.
Mini A Ture får mine varmeste anbefalinger.

22 juli 2017

All good

Ordered a raincoat and trousers from the UK. Very good quality products and the sizes are accurate. Parcel arrived with UPS in 3 days. Very quick and good service. Will use again and recommend. Thank you.

21 juli 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, mange flotte varer og de sender avgårde kjapt med UPS, rett hjem til døren:)

27 juni 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin oplevelse og selvom de havde …

Super fin oplevelse og selvom de havde advaret på mail om forsinkelse af min ordre pga. lagersalg, så ankom tøjet få dage senere. Jeg handler her gerne igen!

19 april 2017

Hej Louise

Mange tak for din fine anmeldelse.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Må indrømme de denne gang var en rigtig …

Må indrømme de denne gang var en rigtig øv oplevelse at handle på miniature. Jeg købte varer da udsalget gik i gang og på grund af en fejl var 4 af de ting jeg havde bestilt udsolgt... Dette var super ærgerligt da det bl.a. var overtøj til mine tvillingepiger til næste vinter, hvilket ellers er en stor udskrivning 😫

15 april 2017

Hej Malene

Vi er kede af din oplevelse under vores online lagersalg. Vores site gik ned og kunne ikke nå at opdatere lagertal pga. overload af de mange besøgende. Vi beklager selvfølgelig, at det ramte din ordre i den grad.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre varer og hurtig levering!!

Lækre varer og hurtig levering!!
Kvalitetstøj der holder farver og pasform efter adskillige gange i vaskemaskinen. Dejlig varme vinterjakker og skønne lette forårsjakker.

14 april 2017

Hej Andersen

Tak for din fine anmeldelse.

Super

Sender til Norge,rask og bra kvalitet

14 april 2017

Hej Henriette

Mange tak for din anmeldelse.