MINI A TURE Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores datter på 6 år har modtaget en trøje, nederdel med indershorts, shorts og bukser fra sommer kollektionen, og jeg tør godt sige at hun kommer til at leve i det tøj! Så lækker en kvalitet og pasfo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige modtaget den fineste og lækre UV-badedragt. Bestilte sent søndag aften og tirsdag morgen da jeg vågnede havde jeg allerede modtaget en SMS om at min pakke kunne afhentes i den valgte pa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en forede regndragt til min søn. Dragten var sat ned til 249,- hvilket jo er en fantastisk pris til sådan en kvalitet. Der stod at der kunne forekomme længere levering grundet udsalg, men dra... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderkleding
  2. Bovenkledingwinkel
  3. Badmodewinkel
  4. Wintersportwinkel
  5. Winterkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos MINI A TURE får du premium og holdbart kvalitetsovertøj produceret i primært genanvendte materialer. Dansk design af lækkert, funktionelt overtøj i en holdbar kvalitet, der holder til alle slags udendørs aktiviteter. Vores overtøj har mange tekniske kvaliteter såsom vind- og vandtæt og åndbart. Hvorfor handle hos MINI A TURE: - Fri fragt ved køb over 499 DKK - Gratis retur - 30 dages returret - Vi er den officielle brandshop med flest farver og størrelser. - Vi leverer hurtigt - kun 1-2 hverdage. - Vi er medlem af e-mærket, som er din sikkerhed, når du handler på nettet. Så du kan trygt handle hos os.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk kvalitet

Det har været første gang at shoppe online og er så glad for kvaliteten og service. Så lækkert design til børn.

11 oktober 2016

Hej Rahel

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mini A Ture is such a fantastic brand!

We have been buying Mini A Ture now for 5 years and I have always been super happy with the clothes. Beautiful design, lovely colours and great quality!

8 oktober 2016

Hi Isa

Thank you for the review.

Regards

flot service

Pakken kom hurtigt uden portogebyr
Nemt at hente på posthus

30 september 2016

Hej Kirsten

Tak for, at du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, hurtig levering og hurtigt svar

Kun de bedste anbefalinger herfra! :-) Bestilte en jakke på deres hjemmeside lidt over midnat d. 8., fik besked om, at den var afsendt d. 8. klokken 9 og modtog pakken dagen efter. Desværre var jakken for stor, hvorfor jeg kontaktede kundeservice og meddelte, at den blev sendt retur. Fik svar få timer efter og tilbud om gratis returfragt, hvis jeg ønskede en anden størrelse. Som sagt kun de bedste anbefalinger til Mini A Ture

13 september 2016

Hej Anne

Mange tak for de fine ord! Vi håber, at I bliver rigtig glade for jakken. :)

Fantastisk!!

Hurtigt og nemt!

6 september 2016

Hej Ida

Mange tak for din anmeldelse!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Good

God og rask levering. Produktene står til forventningene. Trekk for høy pris på UPS shipment.

23 augustus 2016

Hej Linn

Mange tak for din anmeldelse!

God service!!

Fint pakket ind og hurtig levering :)

21 augustus 2016

Hej Stine

Mange tak for din fine anmeldelse. :)

Fantastisk service!

Utrolig god kundeservice. Hurtig levering. Og perfekt vare af virkelig god kvalitet! Kan absolut anbefales!

20 augustus 2016

Hej Nathia

Mange tak for de fine ord! :)

Altid som forventet

Det er rart at der aldrig er nogen overraskelser. Varen er som på billedet og altid i en god Kvalitet

16 augustus 2016

Hej LB

Vi er rigtig glade for, at vi kan leve op til forventningerne og glæder os til at se dig igen. :)

Top service

Hurtig handel og fin service - endnu en gang.

16 augustus 2016

Hej Nina

Mange tak for de fine ord! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vidunderligt tøj, og hurtig levering!

Det er første gang jeg handler på hjemmesiden. Faktisk er det første gang jeg har købt dette mærke, og jeg er virkelig positivt overrasket! Lækker kvalitet og rigtig hurtig levering!

15 augustus 2016

Hej Pernille

Mange tak for anmeldelsen, dejligt at høre, at du er glad for det hele. :)

Trygg handel

Rask levering, sikkert og trygt å handle herfra. Flotte produkter.

12 augustus 2016

Hej Hege

Tak for de fine ord.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service i Mini a ture -Lyngby

Hold da op en dårlig service i butikken mini a ture i Lyngby!!!!! Ordet kundeservice kender de i hvert fald ikke! Min mor vil købe en jakke til min datter Liva, men de har desværre ikke i den størrelse hjemme, som hun skal bruge. Hun spørger derfor om den kan bestilles hjem, og får af vide af ekspedienten at det kan den sagtens. Min mor får derfor lavet et gavekort på præcis det beløb som jakken koster, så jeg selv kan bestille jakken når jeg har fået gavekortet. Jeg får gavekortet og går ned i mini a ture. Her får jeg af vide at jeg sagtens kan få bestilt jakken hjem og den vil være her i denne uge. Da jeg intet har hørt fra dem, går jeg derned i dag og får desværre af vide at jakken er udsolgt. Hmm. Fortæller at jeg fik fortalt at jakken sagtens kunne bestilles hjem, men ekspedienten siger at det tvivler hun meget på at hendes kollegaer har sagt. Så hun tror jeg lyver! Både min mor og jeg fik beskeden om at den kunne bestilles hjem. Ingen sagde på noget tidspunkt at det kun var måske! Vil derfor gerne have penge tilbage for gavekortet, da jeg føler at min mor er blevet ført bag lyset i forhold til at købe det gavekort. Hun ville aldrig have købt det gavekort, hvis det kun var måske at de kunne få jakken hjem! Men får bare beskeden at de ikke har mulighed for at give mig pengene tilbage. Ringer endda til kundeservice, men der er intet at gøre.synes godt nok det er fræk! Man kan vel godt i nogle tilfælde være lidt fleksibel.

12 augustus 2016

Hej Dennis

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse! Vi har nu haft fat i alle potentielt involverede og er forvirrede over sagen, og om det reelt set er vores MINI A TURE butik og kundeservice du har haft fat i da ingen kender noget til sagen. Vi udsteder slet ikke gavekort i vores butik, men modtager centergavekortet, derfor virker situationen mærkelig. Vi ønsker altid at give den bedst mulige service og vil meget gerne hjælpe. Er det hos os du har haft denne oplevelse beklager vi selvfølgelig! Du kan kontakte vores kundeservice på miniature@miniature.dk eller telefon 55 56 40 75, så vi kan få en afklaring på sagen.