Goed advies, mooie producten en snel gereageerd met een stekker die los was gegaan en een nieuwe ontvangen. Top Service !

Wegens specifieke vragen contact gehad met Mobisun en erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Mooi product. Draadloze lader werk super.Alleen de laadcapaciteit valt wat tegen, kan mijn IPhone 8 slechts... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel

Leverancier van mobiele zonnepanelen, powerbanks en generatoren. Het gaat hierbij om lichtgewicht, draagbare en high tech zonne-energie-, batterij-, accu- en generator-producten.

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,5

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijn zonnepaneel voor op vakantie

Levering zoals beloofd en het is een erg mooi product. Licht, compact, solide, klapt mooi uit en blijft goed staan dankzij de pootjes en het elastiek. We gebruiken het paneel nu een week op Vlieland en we zijn erg tevreden. Hij laadt boven verwachting snel in de volle zon. We gebruiken het paneel in combinatie met een 20.000mah powerbank, zodat we 's nachts onze telefoons en horloge kunnen opladen.

5 juli 2023

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Gewenste producten. Voldoen aan de verwachting. Eén opmerking: Het ging om drie verloopsnoertjes van 2 polige aviation plug naar andere courante pluggen. Was bij elkaar bijna 100 euro. Dat is extreem duur. Ik had ze echter nodig. Daarom toch gekocht.

23 april 2023

Geen duidelijke gebruiksaanwijzing aanwezig.

Een duidelijke gebruiks aanwijzing bij de verpakking én op de site moet aanwezig zijn. Beiden zijn niet het geval!

10 april 2023

Antwoord van Mobisun

Hartelijk dank voor je feedback Jos. In de verpakking is een Engelstalige handleiding bijgesloten. Op onze website is een Nederlandstalige handleiding te downloaden via de volgende link: https://drive.google.com/file/d/0B_X00qxcjXPBTGZ5aXlkLTZuV1k/view?resourcekey=0-VTjqc7_6FU-skFtSgEkgbQ Met vriendelijke groeten, Peter Klaren, Mobisun

Helemaal top

Helemaal top. Ben blij met mijn Mobisun zonnepaneel + Outdoor Powerbank Bundel, mooie apparaten en prima bezorgd.

12 februari 2023

Hartelijk dank Robert

Mooi product

Mooi product, kwalitatief en functioneert goed.
Enige punt is dat er geen beschermtas aanwezig is om het product te kunnen vervoeren zonder schade op te kunnen lopen.
Extern ook zonnepaneel erop aangesloten en werkt goed.
Terugverdientijd is wel lang maar een keuze die je zelf maakt.
Hoe het gaat met de leeftijd van het product en de accu’s zal later pas inzichtelijk worden.
Wij vinden het een aanbeveler.

29 januari 2023

Antwoord op al mijn vragen

Ik vind dit een goed product omdat ik zon genoeg heb op mijn overdekte balkon op dit draagbare zonnepaneel te laden, zonder risico dat het nat wordt van een regenbui.

Op al mijn vragen na het afhalen van het zonnepaneel heb ik antwoord gekregen. Ik vond dat een super goede service!

24 december 2022

Hartelijk dank Jacqueline:)

PV panelen die je niet buiten kan laten…

PV panelen die je niet buiten kan laten staan, te absurd voor verdere woorden. Bij mij binnen leveren ze binnen in elk geval nul op.

8 december 2022

Geachte heer Van Cleef,

Hartelijk dank voor uw feedback!

De Mobisun Pro en het bijpassende mobiele zonnepaneel van 100W zijn spatwaterdicht en kunnen prima een regenbui weerstaan.

Het is alleen niet te adviseren om de Mobisun Pro en het 100W zonnepaneel dag en nacht buiten te laten staan.

Het betreft mobiele apparaten die bij zonnig weer gemakkelijk op te zetten en weer af te koppelen zijn.

Langdurig onbeheerd buitengebruik kan uiteindelijk leiden tot ongewenste vochtintreding.

Bij het opladen binnen achter glas zorgt de filterwerking van het glas ervoor dat de Mobisun Pro met een lager vermogen wordt opgeladen.

De apparatuur is in principe bedoeld om flexibel buiten in te zetten bij zonnig weer.

Ik vertrouw erop u hiermee naar genoegen te hebben geïnformeerd.

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan zijn we hiervoor te allen tijde beschikbaar.

Met vriendelijke groeten,

Peter Klaren
Mobisun

Mobisun Pro en twee zonnepanelen van 100 watt.

Voorafgaand heb ik nog even gebeld voor meer informatie en werd vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Snelle levering. Mooi en compact product! Erg fijn om de vrijheid van energie te ervaren. Ik probeer er creatief mee om te gaan. Super blij mee en goede service.

16 november 2022

Hartelijk dank Joke:)

De mobisun is een aanwinst

De mobisun was de volgende dag al binnen en hij werkt goed. We zijn er blij mee. We kunnen nu met de camper op stroomloze plaatsen staan

8 november 2022

Antwoord van Mobisun

Hartelijk dank voor je review Frony:)

draagbaar zonnepaneel met…

We hebben een draagbaar zonnepaneel met accu en stopcontact gekocht voor 1099 euro. Bij ontvangst was die echter defect. Communicatie daarover en service (door hen zelf opgehaald) was snel, persoonlijk, prettig en met excuses. Na een week weer gerepareerd teruggekregen. Dus wel een slordigheid in het begin (worden ze niet vooraf getest?), maar ruimschoots goedgemaakt daarna. Daarnaast fijn, mooi en krachtig apparaat zover onze ervaring is nu.

27 oktober 2022

Het is een compat toestel waar je…

Het is een compat toestel waar je verbruikers met een vermogen van 250w mee kunt voeden.Ik vind het echt een vooruitgang in deze moeilijke tijd wat energie betreft echt tof.Alles werkt prima.Minpunt vind ik het stopkontakt dat niet waterdicht is en niet veilig ,geen kinderbeveiliging en niet europees.
Je kan er ook geen elektrische fiets mee opladen zoals in de reclame vermeld,en de levensduur is gehalveerd van 10 jaar met 3000 opladingen naar 5jaar en 1500 ladingen ivm reclamemelding.Verder echt een aanrader en prachtig apperaat.

28 september 2022

Met mobisun op vakantie

Het is een cadeau voor een vriend. Die heeft het gebruikt en is hartstikke blij ermee. Hij zegt dat het een grote hulp is vooral omdat hij op kampeervakantie is.

16 september 2022