Goed advies, mooie producten en snel gereageerd met een stekker die los was gegaan en een nieuwe ontvangen. Top Service !
We hebben een draagbaar zonnepaneel met accu en stopcontact gekocht voor 1099 euro. Bij ontvangst was die echter defect. Communicatie daarover en service (door hen zelf opgehaald) was snel, persoonlij... Toon meer
Wegens specifieke vragen contact gehad met Mobisun en erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Mooi product. Draadloze lader werk super.Alleen de laadcapaciteit valt wat tegen, kan mijn IPhone 8 slechts... Toon meer
Snelle bezorging. Gewenste producten. Voldoen aan de verwachting. Eén opmerking: Het ging om drie verloopsnoertjes van 2 polige aviation plug naar andere courante pluggen. Was bij elkaar bijna 100 eur... Toon meer
Leverancier van mobiele zonnepanelen, powerbanks en generatoren. Het gaat hierbij om lichtgewicht, draagbare en high tech zonne-energie-, batterij-, accu- en generator-producten.
Markenhaven 28, 3826AC, Amersfoort, Nederland
- 085-3033500
- info@mobisun.com
- www.mobisun.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Al snel mankementen
Ik heb de generator en zonnepaneel in 2020 gekocht. Al snel deed de display het niet bij warm weer, nu doet ie het helemaal niet meer. In het zonnepaneel komen barsten, hoewel ik voorzichtig ben met het gebruik. Ik dacht dat het van betere kwaliteit zou zijn, mede gezien de prijs. Ik zou het niet nog eens kopen van mobisun. Er is veel concurrentie, in prijs èn kwaliteit!

Antwoord van Mobisun
Ik kocht "Portable Solar Panel with…
Ik kocht "Portable Solar Panel with Battery" in combinatie met "Portable solar panel 100W".
Op zich ben ik super content van de combinatie. Alleen jammer dat de batterij niet kan opladen terwijl je ze gebruikt. Ik wilde op mijn laptop kunnen werken terwijl het paneel de batterij voedde (zoals de reclame op de website laat uitschijnen). Maar dat lukt dus niet: het is het één of het ander.
Heel goede service
Heel goede service.
Hulp na Verkoop, top!
Geholpen om zonder elektriciteit een ijskast te hebben op vakantie met zonnepanelen en een generator. Bedankt Mobisun!

Moisun pro + los 60 Watt zonnepaneel
Vooral de combinatie levert veel vermogen in volle zon. Maar als je het zonnepaneel los gebruikt voor de USB poorten kun je apparaten die supersnel laden 2.0 ondersteunen ook echt snel opladen. Getest op een Samsung note 10+. Deze stand krijg je bij Samsung met de 45 Watt lader, maar hier zit de techniek dus in het zonnepaneel en heb je alleen een USB-C kabel nodig.
Ook allerlei apparaten getest op de 220 V aansluiting van de Mobisun pro, werkt hetzelfde als in het gewone stopcontact. Je hebt wel een adapter nodig van Amerikaans naar Europees. Neem een stevige met randaarde, die blijft beter zitten.
Alle gebruikte materialen van beide apparaten zijn van goede kwaliteit, het voelt stevig aan en de ingebouwde standaard van het losse zonnepaneel heeft een slim traploos verstelsysteem om de juiste hoek ten opzichte van de zon aan te kunnen houden. Voor de Mobisun pro is er geen standaard en moet je zelf iets verzinnen voor de juiste hoek.
Het koppelen gaat prima, met een schroefaansluiting en vrij lange kabel zit alles stevig vast en heb je ruimte genoeg.
De combinatie weegt wel wat, maar je bent geheel zelf voorzienend met kleine elektrische apparaten op zowel 5V, 12V en 220V.

Antwoord van Mobisun
Heel erg bedankt voor de snelle…
Heel erg bedankt voor de snelle verzending van mijn bestelling en voor de veilige verpakking. Ik ben zeer tevreden met deze bestelling.

Waterstofgas generator Phipower
Tot op heden, voldoet aan verwachtingen. Prima afhandeling.
goede info, snel contact en snelle levering - gebruiksaanwijzing kan completer
Een keer gebeld met Mobisun om informatie te vragen en nog een keer via de email contact gehad. Heel goed geholpen met een keuze. Ik had de producten snel in huis en alles doet wat het moet doen.
Het enige aandachtspunt dat ik kan noemen is de summiere gebruiksaanwijzing. Je hebt niet veel info nodig om een aan te sluiten want dat wijst zich vanzelf. Maar na een half uur ging de ventilator van de pokerbank loeien. Is dat oké of normaal of niet, daarover staat niets in de gebruiksaanwijzing en dat had ik wel prettig gevonden.
Service is heel goed
Mobiel USB zonnepaneel 30W
Goed product dat voldoet aan informatie op website. Op een aanvullende vraag kreeg ik snel en duidelijke antwoord. Snelle levering.
Mobisun Pro in combinatie met…
Mobisun Pro in combinatie met opvouwbaar 100W zonnepaneel.
Deze combinatie bevalt ons prima. Opladen van de Mobisun Pro is snel en gemakkelijk. Daarnaast kan het zonnepaneel zelf ook nog mijn mobiel en laptop opladen. Ben zeer tevreden met de aankoop en zou het iedereen willen aanraden.

Mobisun zonnepaneel
Deze zonnepaneel aangeschaft voor komende zomer vakantie 2022.
M’n eerste indruk is positief.
Met een april zonnetje heb ik me powerbank 20.000 mAh in 4 uur 50% opgeladen.
Dat beloofd wat met een zomer zon ☀️
Het zonnepaneel is snel verzonden door Mobisun, en als bij vragen geven ze snel antwoord, zelfs in de avond.
Echt top!

Antwoord van Mobisun
Bestellingen worden netjes op tijd en…
Bestellingen worden netjes op tijd en mooi verpakt geleverd.
Er wordt snel en accuraat op e-mails gereageerd.

Antwoord van Mobisun
Was op voorraad en snel geleverd.
Was op voorraad en snel geleverd.
Ik mistte een conversieplugje dat meegeleverd had moeten worden. Is zonder gedoe snel alsnog bezorgd.
Heb een Laptop powerbank met een…
Heb een Laptop powerbank met een zonnepaneel gekocht voor in de camper. Bevalt goed, paneel laad powerbank snel op in de volle zon. In de schaduw gaat het minder snel, maar toch genoeg om een mobiele telefoon of Ipad snel op te laten. Erg tevreden.

Kreeg goed advies
Kreeg goed advies , zending compleet en op de afgesproken datum.
Prima spul.