Als ik kon,had ik die mensen zelf geen ster gegeven!!!niet te betrouwen…retour kost je zo als als kledingstuk zelf,en absoluut niks van klantenservice.nooit iets kopen!!
In april bestelling gedaan, artikelen nooit geleverd. Mijn geld €87,96 zou zsm teruggestort worden. Nu, januari 2019, nog steeds geen geld gezien. Ik ontvang alleen maar e-mails over hun financiële si... Toon meer
Vest/jas in pre order besteld en betaald. Tot op heden helemaal niets gehoord of niets ontvangen. Mocht er geen oplossing komen dab ga ik zeker stappen ondernemen! Communicatie laat te wensen over e... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij ons echt unieke items rechtstreeks van de catwalk tegen betaalbare prijzen! Check snel de webshop en koop jouw kleding!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Nooit iets ontvangen, loze beloften en geld kwijt!
In Augustus een bestelling gedaan, deze was, op de vermeende uitgestelde datums tot 2 keer toe, niet leverbaar.
Er is Whatsapp contact geweest en er is beloofd dat het bedrag binnen 14 dagen op de rekening terug gestort zou worden.
Tot op heden helemaal niets ontvangen.
Wel geld innen maar niets versturen
In juni een pre-order bestelling gedaan. Wel contact gehad dat ik op vakantie zou gaan en daardoor misschien niet op tijd zou kunnen retourneren. Hier vrij snel reactie op gekregen dat dit geen probleem zou zijn. Echter niets ontvangen toen ik terug van vakantie kwam in juli en nu, in november, nog steeds niets ontvangen. Terwijl er wel geld afgeschreven is.. Contact gezocht via Facebook privé bericht, website én mail, maar ik krijg geen reactie meer. En volgens mij nemen ze wel nog steeds bestellingen aan van nieuwe klanten, die gewoon weer hetzelfde meemaken als ik. Schande!
Niks bestellen hier!
Niks bestellen hier!! April heb ik kleding besteld en betaald maar heb nog steeds niks ontvangen en ik krijg mijn geld ook nog steeds niet terug...telefoonnummer hebben ze niet dus alles moet via de mail!! Waardeloos
Zeer slecht!!
Zeer slecht!!
Ik had ergens in mei al een order geplaatst. Na meerdere malen de leveringsdata te verschuiven zonder dat ik op de hoogte werd gebracht. Werd eind augustus duidelijk dat ze het niet meer konden leveren. Hiervoor kreeg ik een tegoedbon. Deze in augustus gebruik om een jas te bestellen. Levering zou er 6 oktober zijn. Weer niks. Elke keer zeggen ze we nemen uiterlijk morgen contact met je op. Nooit contact en geen reactie op je mails. 6 maanden verder en nog NIKS. Zo ga je toch niet met klanten om. Alleen maar loze beloftes
Geen spullen, geen geld terug
In juli besteld, nooit iets geleverd gekregen en de order geannuleerd. Meerdere keren de belofte gekrefen dat ik mijn geld terug zou krijgen, verschillende keren niet gebeurd. Men kan wel contact opnemen wanneer er een slechte recentie wordt geschreven met de woorden dat ze enorm teleurgesteld zijn in mij omdat ik een slechte recentie schrijf terwijl ze zelf hun afspraken niet nakomen. Wederom zijn ze een betalingsbelofte niet nagekomen.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. In mei al een bestelling gedaan. Eerst veranderd de leverdatum 3 keer. Toen heb ik mijn bestelling geannulleerd. Je geld kan je naar fluiten. Het is inmiddels november en ik heb nog geen cent gezien.
Ze beloven alle mails binnen 24 uur te behandelen, maar ook daar krijg ik geen reactie meer op.
Ik bestel hier nooit meer
Ik bestel hier nooit meer. Zal het iedereen ook echt afraden. Twee maanden terug een jas besteld. Was een pre order. Ondertusssen twee datums gehad dat hij zou komen, maar nog geen jas. Kon het kosten loos retour zenden was de optie of annuleren. Aan de reacties te zien hier maakt geen enkele oplossing uit want de jas zal wel niet meer komen en je geld kan je ook naar fluiten. Evenals een reactie die hoef je ook al niet meer te verwachten.
Na deze revieuw ineens wel contact gehad. Eerst werd er gezegd dat de jas een week erna zou komen, daarna weer dat hij niet meer leverbaar is. Nu is alles geannuleerd en zou ik binnen twee weken mijn geld krijgen. Maar nog geen geld en ze reageren ineens ook niet meer sinds de annulering!
Geen vertrouwen
Bestelling geplaatst en bestelling was zeer vertraagd. In een mail werd gesproken over een passende oplossing. Mijn voorstel was annulering van de bestelling. Daarop kreeg ik een bericht dat de bestelling inderdaad werd geannuleerd. Ook een bevestiging vanuit order systeem ontvangen. Binnen 30 dagen zou ik mijn geld terug krijgen. Ik heb mijn geld niet binnen dit termijn ontvangen. Vervolgens mailcontact gehad en bericht ontvangen dat ik eind oktober mijn geld zou ontvangen. Ik heb weer een email gestuurd maar geen reactie ontvangen. Nu is net pas eind oktober voorbij maar door alle berichten op review websites heb ik geen goed vertrouwen in de terugbetaling. Daarom raad ik deze webshop zeker af.
Zeer slecht behandeld
Zeer slecht behandeld. Ik heb in mei een grote bestelling gedaan. Ik heb een aantal mailtjes gehad dat zij het steeds maar niet op voorraad hebben. Ik heb aangegeven dat ik mijn geld terug wilde. Toen weer een aantal mailtjes gehad dat de datum van terugbetalen steeds verschoven werd. Ik ben er nu wel klaar mee en wil mijn geld terug. Het bedrijf is niet te vertrouwen. Ik krijg op het moment nergens meer reactie op.
Niks ontvangen en geld kwijt
In julie een bestelling gedaan. Ze hebben het drie keer 'een fout in het systeem' waardoor het bezorgd is. Vervolgens geven ze aan dat ze geen geld hebben en daardoor pas eind november terug gaan betalen... Verder reageren ze niet op de mail/facebook/instagram. Heel slecht bedrijf, koop hier niks!!!
Bestelling niet ontvangen, geen geld retour en geen reactie op mails!!
Begin augustus een bestelling geplaatst die 3 weken later geleverd zou worden. Ik heb de bestelde artikelen nooit ontvangen en uiteindelijk na veel berichten vanuit mijn kant te horen gekregen dat de artikelen niet meer leverbaar waren. Ik zou daarom mijn geld terug krijgen maar nu alweer 2 MAANDEN later heb ik nog steeds geen betaling retour!! Op mails wordt ook niet meer gereageerd! Schandalig!
In april een jurk besteld.
In april een jurk besteld.. geen jurk gekregen...Ik wacht nu nog steeds op mijn geld .. ze hebben nu beloofd dat ik volgende week MIJN geld retour krijg... 7 maanden later ...
Nooit bestellen, onbetrouwbaar!!
In juni bestelling gedaan van 64,97
Meerdere berichtgevingen gedaan.
Steeds werd gesproken over vertraging en achterstand van administratie.
Graag wil ik mijn geld retour.
Het is nu eind oktober. Na meerdere pogingen geen reactie meer vanuit hun kant.
Schandalig!!
Ik ga juridische stappen ondernemen.
Slecht, geen geld terug en geen bestelling
Slecht. 2 dingen besteld, 3 mailtjes met nieuwe bezorgdatum gekregen maar nooit wat ontvangen, behalve weer excuses en we zijn heel druk mailtjes.Als je hier besteld ben je je geld kwijt zonder producten te krijgen.
Nu in dec nog geen producten en geen geld, wel wilde het bedrijf deze review rapporteren. Gelukkig kon ik aantonen dat het echt waar is wat ik zei. Zo slecht wel iedereen zijn review willen verwijderen maar verder doorgaan met mensen bestelen

Antwoord van Mode-Statements
Ik heb 4 maanden geleden iets besteld…
Ik heb 4 maanden geleden iets besteld (waarvan 2 levertijden zijn gemaild en nooit iets is geleverd) en 2 maanden geleden mijn order geannuleerd en gemeld dat ik graag mijn aankoopbedrag terug ontving. Er is mij toen 2 keer beloofd dat ik mijn geld terug zou krijgen, maar ook dit gebeurde niet. Er wordt nu ook niet meer gereageerd op mails.
Na deze review geplaatst te hebben is er contact gekomen via whatsapp. Als het goed is wordt mijn betaling 8 november uitgevoerd.
Snelle reacties
Snelle reacties, goed op de hoogte gehouden waarom het lang duurde.
Helaas 1 setje niet meer beschikbaar maar kadobon gekregen om iets nieuws uit te zoeken , hopelijk komt er snel een collectie aan!
Na 3 maanden nog steeds niks ontvangen...
In juli een bestelling gedaan en nu in oktober nog steeds niks ontvangen. Sturen 5 keer dezelfde mail maar lossen niks op. Ook op vraag retournering aankoopbedrag wordt niet gereageerd.
3 maanden moeten wachten op mijn…
3 maanden moeten wachten op mijn bestelling. Ten compensatie wel gratis oorbellen uit mogen kiezen en het pakketje was wel precies zoals op de fotos en goede kwaliteit.
Geen geld terug en geen levering!
Na wekenlang wachten op antwoord werd voor de 2e keer de bestelling geannuleerd. Ik kreeg de optie tegoedbon of geld terug. Nu al meer dan 2 weken geleden aangegeven dat ik mijn geld terug wil, maar zelfs na een reminder vanuit mij geen reactie en geen geld terug.
Bestel hier dus niet, want zowel geen artikel geleverd en geld kwijt!
Update: nav deze recensie contact opgenomen via whatsapp. Toen allerlei beloftes dat het alsnog zeer snel geleverd zou worden. Maar nog steeds niks ontvangen en weer geen gehoor op whatsapp. Heel erg jammer...
Ongelooflijk, nog steeds geen geld terug!
Ik trek mijn vorige review weer terug, na eindelijk bericht te hebben gekregen dat de volgende dag een bevestiging zou krijgen via mail, dat ik mijn geld terug zou krijgen, is dat weken later nog steeds niet gebeurd. Het WhatsApp nummer waarmee er gecommuniceerd werd is ineens als telefoonnummer niet meer te bereiken en je kunt ook niet appen.
Dit is te gek voor woorden. Ik ga zeker stappen ondernemen.
-Edit-
Na vele pogingen om in contact te komen eindelijk geholpen omdat ik nog een slechte review had geplaatst. Nu een regeling getroffen dat mijn geld in delen wordt terugbetaald, want in een keer kon niet.