Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så lykkedes det mig omsider efter mange trængsler og mange forsøg at finde en edb-mand, der bare kan sit fag ud i alle hjørner. Mathias er uovertruffen, hjælpsom, tålmodig og først og fremmest dygti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelig og dejlig service. Mathias fra MRsupport har igennem vores forløb være super hjælpsom, tålmodig og ikke mindst dygtig. Jeg modtog hjælp til installering og håndtering af et nyt system samt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdensklasse service, min computer gik i stykker og blev smadret en sen eftermiddag, jeg kontaktede MR Support, som svarede med det samme. 2 timer efter kl. 18.00 afleverede jeg min computer til dem,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at have brugt flere andre virksomheder uden stor held, fik jeg anbefalet at jeg skulle tage fat i Mathias fra Mrsupport. Dette har jeg aldrig fortrudt. Her fik jeg en yderst kompetent og sublim... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Computerondersteuning en -services

Over MR support

Geschreven door het bedrijf

Din lokale hjælp til computer og IT

Du kontakter os

Vi Vi har en dialog om dine udfordringer og muligheder.

Vi giver et tilbud

Når vi har sammen har dannet os et overblik, får du et uforpligtende tilbud.

Vi løser opgaven

Vi udfører opgaven hurtigt og effektivt, og på dine præmisser.

Vi sætter op

Vi står for levering og opsætning, så du trygt kan læne dig tilbage.

Kontakt os

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,9

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mathias får bare løst problemerne.....

Så lykkedes det mig omsider efter mange trængsler og mange forsøg at finde en edb-mand, der bare kan sit fag ud i alle hjørner. Mathias er uovertruffen, hjælpsom, tålmodig og først og fremmest dygtig og lydhør.
Irene Kjertmann

20 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt service og god oplevelse

Jeg har et par gange henvendt mig til MR support angående computerproblemer. Senest blev jeg assisteret, fra den ene dag til den anden, i at afsløre et forsøg på svindel. Helt igennem fuld tilfredshed med den service jeg har modtaget.

8 mei 2025

Meget tilfreds!

Meget hjælpsom og tålmodig. Den nye computer kører fint - ingen problemer. Han har ordnet det hele - opsætning af den nye computer og afskaffelse af den gamle harddisk og computer. Meget tilfreds!

24 maart 2025

Hej Moira

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg er utrolig glad for at høre, at du er tilfreds med både servicen og den nye computer. Det var en fornøjelse at hjælpe dig med opsætningen og få det hele på plads. Jeg er virkelig taknemmelig for, at du valgte mig til at hjælpe dig – det betyder meget! Hvis du får brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte mig. Ønsker dig en super god oplevelse med din nye computer! 😊

ps. Husk at du har noget fjernstyringstid til gode, skulle der opstå nogle udfordringer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv hjælp ved pc…

Hurtig og effektiv hjælp ved pc problemer

28 maart 2025

Antwoord van MR support

Tusind tak for din anmeldelse, Jette! Jeg er så glad for, at jeg kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt med dine PC-problemer. Det betyder virkelig meget for mig, at du valgte mig til at hjælpe. Hvis du får brug for hjælp igen i fremtiden, står jeg klar til at assistere dig. Mange tak for din tillid! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og forståelig sprog samt meget tillidsvækkende

Jeg har nu brugt MR support i to år efter jeg købte computer af Mathias og jeg kan give fem stjerner for service. Alt virker, det er bare at ringe så er Mathias i røret og kan genskabe dit system. Effektivt og servicemindet.

28 januari 2025

Antwoord van MR support

Tusind tak for de varme ord, Per! Jeg er virkelig glad for, at du har haft en god oplevelse med både servicen og systemgendannelsen. Det betyder utrolig meget for mig, at du har været en loyal kunde i så lang tid. Jeg sætter stor pris på din tillid, og det er altid en fornøjelse at kunne hjælpe dig. Hvis du nogensinde har brug for assistance igen, er jeg kun et opkald væk. Mange tak for de fem stjerner – det gør mig virkelig glad! 😊

Stor ros

Leverer til tiden - kyndig vejledning - hvad kan man ønske sig mere ? Jo måske at Mathias er et meget sympatisk menneske ?
5 store stjerner - ingen tvivl her.
Niels

19 augustus 2024

Antwoord van MR support

Tusind tak, Niels, for de fantastiske ord! Jeg er utrolig glad for at høre, at du har været tilfreds med både leveringen og vejledningen. Det betyder meget for mig, at du også har haft en god oplevelse med mig som person. Din tillid og de fem stjerner er virkelig værdsatte! Hvis du nogensinde har brug for hjælp igen, er jeg altid klar til at assistere. Mange tak! 😊

MR support er super.

Jeg har de bedste anbefalinger til MR support, som har serviceret min computer i den tid, jag har haft den.
De har altid været klar med support, når det var nødvendigt.
Min absolut bedste anbefaling til MR support.

7 juli 2024

Antwoord van MR support

Tusind tak, Anders, for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du har haft en god oplevelse med servicen hos MR Support gennem hele din tid som kunde. Jeg er utrolig glad for, at jeg har kunnet hjælpe dig, når du har haft brug for det. Din anbefaling og tillid betyder alt! Hvis der er noget, du har brug for fremover, er jeg altid klar til at hjælpe. Mange tak igen! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg følte mig godt hjulpet

27 februari 2024

Antwoord van MR support

Tusind tak for din anmeldelse, Ib! Jeg er virkelig glad for at høre, at du følte dig godt hjulpet. Det er altid mit mål at sikre, at mine kunder får den bedste oplevelse, og det betyder meget for mig, at du har haft det sådan. Hvis du har brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte mig. Mange tak! 😊

Venlig og hurtig service

Venlig og hurtig service
Vi er så heldige at være naboer til MR Support, og Mathias er altid klar til at hjælpe med vores IT-problemer. Han er venlig og behagelig at arbejde sammen med.

19 februari 2024

Antwoord van MR support

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Susanne! Jeg er virkelig glad for, at du altid føler dig godt hjulpet, og det betyder meget for mig, at du har haft en god oplevelse. Det er en fornøjelse at kunne hjælpe jer, og jeg er også glad for, at vi er naboer – det gør det hele lidt lettere. Tak for din venlighed, og hvis der er noget, I har brug for fremover, er jeg altid klar til at hjælpe! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Mathias og MR…

Jeg kan varmt anbefale Mathias og MR support - Jeg er ikke habil til computer, men Mathias har hjulpet mig rigtig godt videre og taler i et sprog sådan at jeg forstår det.

Jeg vil anbefale at ringe til Mathias, hvis man har problemer eller udfordringer med IT og computer.

17 februari 2024

Antwoord van MR support

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Chris! Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at jeg kunne gøre det nemmere for dig at forstå. Det betyder meget for mig, at du føler dig godt hjulpet. Din anbefaling betyder alt, og det er en fornøjelse at kunne hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at ringe – jeg er klar til at assistere! 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fast and competent work

13 februari 2024

Antwoord van MR support

Tusind tak for din anmeldelse, Malte! Jeg er rigtig glad for at høre, at du var tilfreds med både hastigheden og kompetencen i arbejdet. Det er altid mit mål at levere effektiv og professionel service, og det betyder meget for mig, at du har haft en god oplevelse. Hvis du har brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte mig. Tak igen! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Firmaet er professionelt og…

Firmaet er professionelt og behandlingen venlig.

Man bliver mødt med respekt og venlighed og ingen nedladenhed.

Jeg kan varmt anbefale MR support

13 februari 2024

Antwoord van MR support

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Edith! Jeg er utrolig glad for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både servicen og behandlingen. Det betyder rigtig meget for mig at vide, at du føler dig mødt med respekt og venlighed – det er altid mit mål. Din anbefaling betyder virkelig meget, og jeg er taknemmelig for, at du har valgt MR Support. Hvis du nogensinde har brug for hjælp igen, er du altid velkommen! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har både brugt MR support til akutte…

Har både brugt MR support til akutte problemer og indkøb og opsætning af nyt computer system. I alle tilfælde er opgaverne blevet løst med 100% tilfredshed og med forståelse af vores behov og bruger niveau.

Xtreme Machines Copenhagen

12 november 2023

Antwoord van MR support

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Johnny! Jeg er utrolig glad for at høre, at du har været tilfreds med både den akutte support og opsætningen af jeres nye computersystem. Det betyder meget for mig at kunne tilpasse løsningerne til jeres behov og brugerniveau. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig og Xtreme Machines Copenhagen, og hvis der er noget, I har brug for fremover, er jeg altid klar til at hjælpe. Mange tak for din tillid og de fem stjerner! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

He is always there ready to help

He is always there ready to help. Quickly.
He is very competent and friendly.
Reasonable prices.

3 september 2023

Antwoord van MR support

Tusind tak for de flotte ord, Randi! Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen, hastigheden og prisen. Det betyder meget for mig, at du føler dig godt hjulpet og mødt med venlighed og kompetence. Hvis du nogensinde har brug for hjælp igen, er jeg altid klar til at assistere. Mange tak for din tillid og de varme anbefalinger! 😊

Kompetent og hyggelig

Mathias er super dygtig og yderst kompetent og ikke mindst altid god for en hyggelig snak.

9 februari 2024

Antwoord van MR support

Tusind tak for de søde ord, Julie! Jeg er virkelig glad for, at du har haft en god oplevelse og føler, at jeg har kunnet hjælpe dig på en kompetent måde – og at vi også kunne have en hyggelig snak undervejs! Det betyder meget for mig. Hvis du nogensinde har brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte mig. Mange tak for din tillid! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At man får en god service

Jeg har ikke oplevet nogen problemer med min PC.

5 december 2023

Antwoord van MR support

Tusind tak for din anmeldelse, Oluf! Jeg er rigtig glad for at høre, at du ikke har oplevet problemer med din PC og har været tilfreds med servicen. Det betyder meget for mig at vide, at du har haft en god oplevelse. Hvis der skulle opstå noget i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte mig. Mange tak for din tillid! 😊