Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så lykkedes det mig omsider efter mange trængsler og mange forsøg at finde en edb-mand, der bare kan sit fag ud i alle hjørner. Mathias er uovertruffen, hjælpsom, tålmodig og først og fremmest dygti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelig og dejlig service. Mathias fra MRsupport har igennem vores forløb være super hjælpsom, tålmodig og ikke mindst dygtig. Jeg modtog hjælp til installering og håndtering af et nyt system samt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdensklasse service, min computer gik i stykker og blev smadret en sen eftermiddag, jeg kontaktede MR Support, som svarede med det samme. 2 timer efter kl. 18.00 afleverede jeg min computer til dem,... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Computerondersteuning en -services

Over MR support

Geschreven door het bedrijf

Din lokale hjælp til computer og IT

Du kontakter os

Vi Vi har en dialog om dine udfordringer og muligheder.

Vi giver et tilbud

Når vi har sammen har dannet os et overblik, får du et uforpligtende tilbud.

Vi løser opgaven

Vi udfører opgaven hurtigt og effektivt, og på dine præmisser.

Vi sætter op

Vi står for levering og opsætning, så du trygt kan læne dig tilbage.

Kontakt os

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,9

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været en dejlig hjælp og et hyggeligt samarbejde.

Min mand og jeg havde stor hjælp af Mathias, da vi havde anskaffet et nyt apparat i stedet for det gamle, som vi troede var i stykker.
Da vi slet ikke kunne finde ud af at få apparatet i gang fik vi tilkaldt Mathias. Han hjalp os godt, selv om opgaven lå lidt udenfor hans domæne. Det nye apparat kunne slet ikke udføre det, vi havde behov for, opdagede Mathias. Derimod fik han det gamle apparat,
som vi troede var ubrugeligt, til at virke igen.
Det har været en dejlig hjælp og et hyggeligt samarbejde.
Venlig hilsen Ellen Banz.

11 juni 2019

Jeg kan varmt anbefale Mrsupport

Jeg kan varmt anbefale Mrsupport.
Mathias fra Mrsupport er utroligt service orienteret og hjælpsom. Du får 100% det du bestiller og skal have hjælp til. Mrsupport er et effektivt firma du kan regne med.

10 juni 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Yderst kompetent og sublim service

Efter at have brugt flere andre virksomheder uden stor held, fik jeg anbefalet at jeg skulle tage fat i Mathias fra Mrsupport. Dette har jeg aldrig fortrudt. Her fik jeg en yderst kompetent og sublim service. Kan klart anbefale at anvende Mrsupport, til store såvel mindre opgaver.

8 juni 2019

Kære Stine

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse, den betyder rigtig meget.

Du er altid velkommen hos os i MR support. Husk, at hvis du også bare har spørgsmål eller har brug for rådgivning, så lad os høre fra dig. Vi glæder os til hjælpe dig i fremtiden.

Vi ønsker dig en herlig sommer!

God service! Kan anbefales

8 juni 2019

Kære Johan

Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os.
- Du er altid velkommen hos MR support

Vi ønsker dig en god sommer, og vi håber at du vil bruge os igen fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon service til en god pris

Kanon service til en god pris. Jeg fik fikset mine computer problemer på ingen tid. Tak, og en varm anbefaling herfra !

Kære Andreas

Tusind tak for din anmeldelse! Den betyder rigtig meget for os.

Du er altid velkommen hos MR support.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig hurtig og effektiv hjælp

Dejlig hurtig og effektiv hjælp, som er til at forstå ;)

Kære Philina

Tusind tak for din anmeldelse.

- Den betyder rigtig meget for os.

Vi er utroligt glade for det samarbejde vi har med dig, og vi glæder os til at hjælpe, supportere og rådgive dig i fremtiden.

Vi ønsker dig en dejlig sommer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mathias er en pligtopfyldene og…

Mathias er en pligtopfyldene og arbejdsom ung mand. Han er god til at kommunikere og give gode råd og vejledning. Kan klart anbefales!

Kære Jon

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.

- Du er altid velkommen hos MR support.

Vi ønsker dig en vidunderlig sommer!

Intet mindre end fremragende

Jeg begyndte med at ringe til et andet firma, men de kunne ikke hjælpe mig med mit harddisk problem. De anbefalede at kontakte Mrsupport, hvilket jeg straks gjorde. På ingen tid havde de sendt en mand ud og det tog ikke lang tid for ham at fixe problemet. Og endda til en bedre pris ! Dem ringer jeg 100% til en anden gang - varmt anbefaling herfra.

Kære Frederik

Mange tak for din flotte anmeldelse.

- Vi forsøger, at være hurtige og effektive når folk henvender sig, og det er rart at få dette bekræftet fra vores kunder.

Du er altid velkommen hos MR support.

Vi ønsker dig en dejlig sommer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelig og dejlig service.

Behagelig og dejlig service.
Mathias fra MRsupport har igennem vores forløb være super hjælpsom, tålmodig og ikke mindst dygtig. Jeg modtog hjælp til installering og håndtering af et nyt system samt en fantastisk vejledning i, hvilket produkt der ville være bedst til mit behov.
Næste gang et problem opstår, vil det klart være MRsupport jeg går til.

Kære Maria

Tak for din flotte anmeldelse.

Jeg er glad for, at du er tilfreds med det arbejde jeg har udført, og at du føler at du fik den rigtige rådgivning ift. valg af produkt.

Skulle der være noget i fremtiden, må du endelig kontakte mig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik lynhurtig respons og en utrolig god…

Fik lynhurtig respons og en utrolig god hjælp til en rimelig pris.

Antwoord van MR support

Tusind tak for din anmeldelse Henrik. Den betyder alverden for os!

Vi er glad for, at du er tilfreds med den service vi leverer. Du er altid velkommen,

super og hurtig service

super og hurtig service , god forklaring så selv jeg forstod hvad der var galt.
kan varmt anbefales

Kære Anette

Du skal have mange tak for din anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os!

Det var en fornøjelse, at hjælpe dig - Du er altid velkommen hos os i MR support.

Vi ønsker dig en god sommer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt oplevelse. Den bedste IT-support.

Jeg brugte Mr Support i forbindelse med at jeg havde nogle problmer med min iCloud. Deres venlige service i øjenhøjde hjalp mig godt videre og mine problemstillinger blev løst.

Alt i alt en super positiv oplevelse hele vejen igennem! :-)

Kære Philip

Tak for din anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os.

- Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig videre med dine apple-produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os, med hvad som helst - også bare, hvis du har spørgsmål og har brug for rådgivning.

Super på alle måder

Super på alle måder. De tager telefonen når man ringer og man bliver behandlet ordentligt! Når man har brug for lidt ithjælp er det vigtigt med et firma som er pålidelige og hjælpsomme. Vil varmt anbefale til både venner og familie.

Kære Victor

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig og din familie med jeres internetproblemer.
Det er altid frustrerende, hvis internettet i hjemmet ikke virker!
I er altid velkomne hos os, også hvis i bare har generelle spørgsmål.

Vi ønsker jer en god sommer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gedigent arbejde og super service

MR Support udøver en super service - det var hurtigt og gedigent arbejde da jeg havde brug for det. Dem har jeg været rigtig glad for, og kan kun anbefale at bruge dem - det gør jeg ihvertfald selv næste gang.

4 juni 2019

Kære Thomas

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig da du havde brug for det.
Du er naturligvis altid velkommen hos MR support. Vi ønsker dig en god sommer!