Så lykkedes det mig omsider efter mange trængsler og mange forsøg at finde en edb-mand, der bare kan sit fag ud i alle hjørner. Mathias er uovertruffen, hjælpsom, tålmodig og først og fremmest dygti... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Behagelig og dejlig service. Mathias fra MRsupport har igennem vores forløb være super hjælpsom, tålmodig og ikke mindst dygtig. Jeg modtog hjælp til installering og håndtering af et nyt system samt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Verdensklasse service, min computer gik i stykker og blev smadret en sen eftermiddag, jeg kontaktede MR Support, som svarede med det samme. 2 timer efter kl. 18.00 afleverede jeg min computer til dem,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Over MR support
Geschreven door het bedrijf
Din lokale hjælp til computer og IT
Du kontakter osVi Vi har en dialog om dine udfordringer og muligheder.
Vi giver et tilbudNår vi har sammen har dannet os et overblik, får du et uforpligtende tilbud.
Vi løser opgavenVi udfører opgaven hurtigt og effektivt, og på dine præmisser.
Vi sætter opVi står for levering og opsætning, så du trygt kan læne dig tilbage.
Kontakt os
Åbningstider
Man - Fre: 10.00 - 16:00Contactgegevens
Oehlenschlägergade 31, 1663, København V, Denemarken
- Mail@mrsupport.dk
- www.mrsupport.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Det har været en dejlig hjælp og et hyggeligt samarbejde.
Min mand og jeg havde stor hjælp af Mathias, da vi havde anskaffet et nyt apparat i stedet for det gamle, som vi troede var i stykker.
Da vi slet ikke kunne finde ud af at få apparatet i gang fik vi tilkaldt Mathias. Han hjalp os godt, selv om opgaven lå lidt udenfor hans domæne. Det nye apparat kunne slet ikke udføre det, vi havde behov for, opdagede Mathias. Derimod fik han det gamle apparat,
som vi troede var ubrugeligt, til at virke igen.
Det har været en dejlig hjælp og et hyggeligt samarbejde.
Venlig hilsen Ellen Banz.
Kanon service
Kanon service. Jeg tog kontakt til MR support og senere samme dag var mine mac problemer løst. Kan varmt anbefales!
Jeg kan varmt anbefale Mrsupport
Jeg kan varmt anbefale Mrsupport.
Mathias fra Mrsupport er utroligt service orienteret og hjælpsom. Du får 100% det du bestiller og skal have hjælp til. Mrsupport er et effektivt firma du kan regne med.
Super behagelig og professionel…
Super behagelig og professionel service. Mit problem blev løst på ingen tid. Kan klart anbefales!
Super service
Super service! Nemt at lave en aftale, og problemet blev løst.
Jeg har brugt Mrsupport et par gange nu…
Jeg har brugt Mrsupport et par gange nu og altid fundet en god gensidig løsning. Havde først brug for noget Mac-support og herefter brug for hjælp til at sætte en NAS-server op derhjemme, som nu bare kører.
Kan klart anbefale Mathias!
Yderst kompetent og sublim service
Efter at have brugt flere andre virksomheder uden stor held, fik jeg anbefalet at jeg skulle tage fat i Mathias fra Mrsupport. Dette har jeg aldrig fortrudt. Her fik jeg en yderst kompetent og sublim service. Kan klart anbefale at anvende Mrsupport, til store såvel mindre opgaver.

Antwoord van MR support
Kanon service til en god pris
Kanon service til en god pris. Jeg fik fikset mine computer problemer på ingen tid. Tak, og en varm anbefaling herfra !

Antwoord van MR support
Dejlig hurtig og effektiv hjælp
Dejlig hurtig og effektiv hjælp, som er til at forstå ;)

Antwoord van MR support
Mathias er en pligtopfyldene og…
Mathias er en pligtopfyldene og arbejdsom ung mand. Han er god til at kommunikere og give gode råd og vejledning. Kan klart anbefales!

Intet mindre end fremragende
Jeg begyndte med at ringe til et andet firma, men de kunne ikke hjælpe mig med mit harddisk problem. De anbefalede at kontakte Mrsupport, hvilket jeg straks gjorde. På ingen tid havde de sendt en mand ud og det tog ikke lang tid for ham at fixe problemet. Og endda til en bedre pris ! Dem ringer jeg 100% til en anden gang - varmt anbefaling herfra.

Antwoord van MR support
Behagelig og dejlig service.
Behagelig og dejlig service.
Mathias fra MRsupport har igennem vores forløb være super hjælpsom, tålmodig og ikke mindst dygtig. Jeg modtog hjælp til installering og håndtering af et nyt system samt en fantastisk vejledning i, hvilket produkt der ville være bedst til mit behov.
Næste gang et problem opstår, vil det klart være MRsupport jeg går til.

Antwoord van MR support
Fik lynhurtig respons og en utrolig god…
Fik lynhurtig respons og en utrolig god hjælp til en rimelig pris.

super og hurtig service
super og hurtig service , god forklaring så selv jeg forstod hvad der var galt.
kan varmt anbefales

Antwoord van MR support
Perfekt oplevelse. Den bedste IT-support.
Jeg brugte Mr Support i forbindelse med at jeg havde nogle problmer med min iCloud. Deres venlige service i øjenhøjde hjalp mig godt videre og mine problemstillinger blev løst.
Alt i alt en super positiv oplevelse hele vejen igennem! :-)

Super på alle måder
Super på alle måder. De tager telefonen når man ringer og man bliver behandlet ordentligt! Når man har brug for lidt ithjælp er det vigtigt med et firma som er pålidelige og hjælpsomme. Vil varmt anbefale til både venner og familie.

Antwoord van MR support
Gedigent arbejde og super service
MR Support udøver en super service - det var hurtigt og gedigent arbejde da jeg havde brug for det. Dem har jeg været rigtig glad for, og kan kun anbefale at bruge dem - det gør jeg ihvertfald selv næste gang.

Dit is Trustpilot