Så lykkedes det mig omsider efter mange trængsler og mange forsøg at finde en edb-mand, der bare kan sit fag ud i alle hjørner. Mathias er uovertruffen, hjælpsom, tålmodig og først og fremmest dygti... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Behagelig og dejlig service. Mathias fra MRsupport har igennem vores forløb være super hjælpsom, tålmodig og ikke mindst dygtig. Jeg modtog hjælp til installering og håndtering af et nyt system samt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter at have brugt flere andre virksomheder uden stor held, fik jeg anbefalet at jeg skulle tage fat i Mathias fra Mrsupport. Dette har jeg aldrig fortrudt. Her fik jeg en yderst kompetent og sublim... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Over MR support
Geschreven door het bedrijf
Din lokale hjælp til computer og IT
Du kontakter osVi Vi har en dialog om dine udfordringer og muligheder.
Vi giver et tilbudNår vi har sammen har dannet os et overblik, får du et uforpligtende tilbud.
Vi løser opgavenVi udfører opgaven hurtigt og effektivt, og på dine præmisser.
Vi sætter opVi står for levering og opsætning, så du trygt kan læne dig tilbage.
Kontakt os
Åbningstider
Man - Fre: 10.00 - 16:00Contactgegevens
Oehlenschlägergade 31, 1663, København V, Denemarken
- Mail@mrsupport.dk
- www.mrsupport.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Super online IT-hjælp
Super online IT-hjælp! Super god personale

Fantastisk firma
Fantastisk firma, vidunderlig service, meget anbefalelsesværdigt!
Hjælpsom og kompetent.
Har talt med Martin - yderst hjælpsom og forstå villig.
Der blev brugt den tid der skulle til og samtalen afsluttet med nogle gode råd, som var meget brugbare.
Anmeldelsen skulle være på for 1 år siden - men af en eller anden grund blev den ikke aktiv.
Rigtig god service besvarer mine…
Rigtig god service besvarer mine spørgsmål så jeg forstår det

Antwoord van MR support
Mathias fra MR support har vist mig alt…
Mathias fra MR support har vist mig alt det, som jeg havde brug for at vide - Et godt firma, som jeg vil anbefale.

Antwoord van MR support
Mathias var i mødekommende og gav sig god tid
Mathias gav sig god tid til at fortælle mig, hvad han foretog sig, det var en rigtig god oplevelse at have besøg af ham. Jeg følte mig godt informereret under hele processen.
Jeg kan varmt anbefale Mathias til alle.

Antwoord van MR support
Tak til Mathias fra MR Support…
Tak til Mathias fra MR Support for behagelig og kompetent vejledning ift min virksomheds it behov. Samt for at hjælpe mig med at få sikret min pc og at få alt op at køre, så jeg igen kan få håndteret mine elektroniske arbejdsopgaver.
V.H.
Mette E. Zarp

Antwoord van MR support
Professionel og meget kompetent support hjælp
Jeg giver MR support de bedste anbefalinger. Hurtig respons og en meget professionel håndtering af mine udfordringer.
Mathias er super god til at spørge ind og sætte sig i kundens (min) situation.
Jeg kommer til at bruge MR support fremover og har stor tillid til Mathias.

Antwoord van MR support
Jeg kan varmt anbefale virksomheden
Jeg er rigtig glad for, at have brugt MR support siden de startede i 2019.
Jeg er altid blevet behandlet med en enorm respekt og forståelse for de problemer og behov, som jeg har haft igennem tiden. Jeg kan med stor entusiasme anbefale MR support - De udøver hjælp til computer med stor professionalisme.

Antwoord van MR support
MR support leverede virkelig varen
MR support leverede virkelig varen! God og hurtig kommunikation, og mit problem var løst allerede dagen efter. Kan varmt anbefale!
Mvh Jakob

Antwoord van MR support
Fremragende, kompetent service hos MR support. Mathias hentede min computer en søndag, reparerede skaderne og leverede den retur på mit kontor dagen efter. Kan varmt anbefale MR service!

Antwoord van MR support
Min telefon og dan-visa kort blev…
Min telefon og dan-visa kort blev stjålet. Mathias kom hjem til mig og ordnede alt. Jeg er meget tilfreds.

Verdensklasse service
Verdensklasse service, min computer gik i stykker og blev smadret en sen eftermiddag, jeg kontaktede MR Support, som svarede med det samme. 2 timer efter kl. 18.00 afleverede jeg min computer til dem, og 24 timer efter var en ny computer køre klar, med alle data fra den gamle overført, så kan kun give MR support min bedste anbefalinger herfra, og supporten har efterfølgende har også været til et rent 10 tal.
Fantastisk service og kompetence
Lige fået min pc retur. Fantastisk service og support! Mathias fik det klaret på et par dage. Min pc blev hentet og afleveret og står som ny. Anbefaler dem VARMT!
Bedste support!
Jeg kan helt klart anbefale MR support!
Der blev virkelig taget hånd omkring en, de svarede altid på sms’er med det samme, og de havde virkelig meget sympati ift, ens situation. Det er noget der betyder meget for mig at det ikke bare er en virksomhed der vil lave penge, men at de faktisk gerne vil yde deres bedste for deres kunder. Jeg blev hjulpet helevejen igennem og der var ikke noget de ikke kunne hjælpe med, det var bare alt i alt, en virkelig god oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale MR support
Jeg kan varmt anbefale MR support! En god oplevelse hele vejen igennem - kompetent - og høj kvalitet. Ville vælge dem igen.
MR Support er alle tiders
MR Support er alle tiders. Hurtig og mega hjælp i hjemmet. Man altid ringe, hvis noget driller 👍🏻😉
Mrsupport det fås ikke bedre
havde en fantastisk oplevelse med MrSupport som ordnede mine problemer hurtigt, informativt, og til perfektion.
meget tilfreds med deres service :D
Vi er yderst tilfredse med MR Support
MR Support er lydhøre overfor vore IT behov, på stedet når vi behøver hjælp og har desuden sat sig godt ind i vores produkter, både hard- og software. Vi oplever Mathias som en nærværende og behagelig leverandør af IT support.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales - fik god og kompetent behandling
m.h.t. nye produkter og hjælp til systemet.
Connie Gleerup