Op 24 juni 2026, ging ik mijn bestelling van 2 dagen eerder ophalen. De zaak zou om 10:00 uur open gaan, dat werd echter 20:30 uur. Er stonden inmiddels meerdere mensen te wachten. De ervaring... Toon meer

Verschillende punten besteld voor bezorging in Den Helder. 1 punt fruit fantasie en 1 punt gesorteerd fruitvlaai besteld 2 punten winterkoningkjes gekregen. Hier absoluut niet blij mee! Juist die twee... Toon meer

1. Bakkerij
  2. Taartenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dagelijks vers bereid

2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Slechte service

Er stonden inmiddels meerdere mensen te wachten. De ervaring leert dat dit regelmatig gebeurt. Anderen delen deze ervaring.
Mijn bestelling, een vlaai, was niet vers. Hij was een dag eerder klaar gezet.
Dit past niet bij slogan van Multivlaai, “elke dag vers”, zoals op de website staat vermeld.
Ik ben zeer teleurgesteld.

Irene J.

14 juni 2026

Teleurstellende service…

Petit-fours met logo besteld vanwege een feestelijke opening bedrijf. Bij de opmerkingen gezet voor 10 uur bezorgen. Order bevestigd en logo aangeleverd. Daarna ineens melding dat bezorging tussen 10.39 en 11.14 kwam. Uiteindelijk kwamen ze pas 11.34. Ik heb gemaild dat ze dit aan hadden kunnen geven bij de bestelling dat 10 uur niet haalbaar was. Dan had ik daar niet besteld (behoorlijk prijzig ook inclusief verzenden!!). Antwoord was dat ze daar niks aan konden veranderen. Mijn verzoek voor een tegemoetkoming werd niet ingewilligd. Geen enkele coulance helaas. Wij hadden een feestelijke opening zonder gebak.

15 mei 2026

Vlaai (geen vlaai) voor verjaardag

3x halve vlaai besteld en direct betaald.
Bij de opmerking gezet graag leveren voor 10:00 uur.
Helaas niet geleverd voor 10 uur.
Om 11:30 uur kwam de bezorger met 1 halve vlaai (appel) aan. Ik had besteld banaan, vruchten, aardbeien. Dus deze vlaai geweigerd en de winkel gebeld. Zij zeiden dat ze er niets aan konden doen en er ook niets meer aan te doen was. Ik moest maar een mail sturen en dan zou ik het geld terug krijgen.
Mail gestuurd, geld terug ontvangen maar geen excuus en geen vlaai op mijn verjaardag.
Ik vind het echt schandalig om je klanten zo te behandelen. Ik weet 1 ding zeker, ik bestel hier nooit meer.

17 april 2026

De Multivlaai in Hoorn bezoek ik…

De Multivlaai in Hoorn bezoek ik regelmatig. De vlaaien en koffie zijn altijd heerlijk vers en de bediening is heel vriendelijk. Vooral op zaterdag is het, met de markt en de orgelman voor de deur, erg gezellig!

14 maart 2026

Lekkere en verse vlaai, goede service

Ik heb onlangs een vlaai besteld bij MultiVlaai en ben erg tevreden over de ervaring. De bestelling was eenvoudig te plaatsen via de website en alles was duidelijk aangegeven.

De vlaai zelf was vers, goed gevuld en had een lekkere smaak. Vooral de bodem was precies goed, niet te hard en niet te zacht. Je merkt dat er aandacht is besteed aan de kwaliteit.

Ook de service was goed. De bestelling stond op tijd klaar en het personeel was vriendelijk. Dat maakt het ophalen een stuk prettiger.

Als je op zoek bent naar een lekkere vlaai voor een verjaardag of een andere gelegenheid, dan is MultiVlaai zeker een goede keuze. Ik zou hier in de toekomst opnieuw bestellen.

5 maart 2026

Heerlijke vlaai en koffie

Heerlijke vlaai gegeten met goede koffie. Personeel is vriendelijk, de zaak is schoon en gezellig. We komen hier vaak en het is altijd goed. Ik bestel hier ook vlaai om te trakteren bij speciale gelegenheden. Fijn dat dat zo duidelijk en makkelijk online kan.

26 januari 2026

Ben langs geweest bij de groenehilledijk

Ben langs geweest bij de beijderlandselaan om taart te kopen. Mevrouw daar zei dat de taart die ik heb gekocht, dubai was. Het is smerig, niet alleen omdat er kunafa op het chocola zit, is het gelijk dubai. Er is ook een smerige groene vulling wat lijkt op munt. Bodem is ook heel droog, dit is GEEN dubai taart. Niet geloven als ze dat zeggen.

31 december 2025

Jaren op rij goed

Bestel al enkele jaren op een rij vlaaien voor een verjaardag bij multi vlaai woensel Eindhoven, altijd erg te vreden en een keer wat anders dan van de supermarkt die je op de meeste verjaardagen krijgt. De kwaliteit is goed, assortiment in mooi en bezorging is goed. Wat beter kan is het tijd bestek van de bezorging beter laten weten of te kiezen door de klant , nu 'moet' je de hele dag in de buurt blijven.

5 december 2025

Als je in vakantie stemming bent en…

Als je in vakantie stemming bent en loopt dan langs de multivlaai op Schiphol dan krijg je extra boost voor de vakantie. Nog even een chocolaatje voor de vlucht en bij thuiskomst een lekkere vlaai mee voor het thuis front. Medewerkers zijn beleefd en vragen altijd waar je heen gaat of vandaan komt dus altijd ff gezellig praatje. Ik vind het top

17 november 2025

Leiderdorp

Leiderdorp geweest. Appel kruimel en appelkruimel citroen. Met koffie en cola.
Koffie was goed! Cola hele klein flesje😞
Citroen was lekker! Appelkruimel was de rand 2 cm gewoon hard!
Aangegeven maar werd weggelachen....en afgerekend.
Jammer ...kost toch best wat geld...waar je een halve punt van op is gegeten.

10 november 2025

Adres invullen

Kan niet eens normaal naar vlaai kijken zonder dat ik geforced word om mijn postcode op te geven pas dit alsjeblieft aan.

6 november 2025

Multivlaai veldhoven.

Multivlaai veldhoven.
We dachten we nemen een puntje erg duur maarja voor een keertje?.
Mijn man zijn gebakje was goed .ik had een citroen punt.
Ik eet deze vaker maar nooit daar gekocht.
Laat op de avond gegeten en sochtens opgezwolle ogen opgezwolle jukbeenderen.allergie op het gebakje. Mijn man ( afgestudeedde en altijd gewerkt hebben in deze industrie) gaf meteen bij me aan teveel citroen verwerkt te zijn in het gebakje .dan kan je zo'n heftige reactie krijgen.
Het had erger kunnen aflopen als de zwellingen erger werden moest ik naar de spoedpost .
Nooit meer multivlaai voor mij.

27 september 2025

Is dit jouw bedrijf?