We hebben op 13juni alvast een rijstevlaai besteld voor 24 juni omdat ik de volgende dag jarig ben en wij in Dronten geen multivlaai meer hebben,besteld in de winkel kampen,en betaald 16km heen gerede... Toon meer

Op 24 juni 2026, ging ik mijn bestelling van 2 dagen eerder ophalen. De zaak zou om 10:00 uur open gaan, dat werd echter 20:30 uur. Er stonden inmiddels meerdere mensen te wachten. De ervaring... Toon meer

Petit-fours met logo besteld vanwege een feestelijke opening bedrijf. Bij de opmerkingen gezet voor 10 uur bezorgen. Order bevestigd en logo aangeleverd. Daarna ineens melding dat bezorging tussen 10.... Toon meer

Bestel al enkele jaren op een rij vlaaien voor een verjaardag bij multi vlaai woensel Eindhoven, altijd erg te vreden en een keer wat anders dan van de supermarkt die je op de meeste verjaardagen kri... Toon meer

1. Bakkerij
  2. Taartenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dagelijks vers bereid

2,4

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,4

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Per internet besteld en betaald

Per internet besteld en betaald, gelieve einde zondag ophalen . Vergeten . Fout van ons. Gebeld door hen. Hebben ze de appelcrumble aan iemand anders doorverkocht! Appel kan je toch wel 1 dag bewaren? Of mij ff bellen? Nu kan ik geen appelcrumble meer krijgen maar totale andere of twee halve andere . Slecht!

21 juli 2025

Multivlaai purmerend

Ik ben diabetes patiënt ik ik ben op en dinsdag in purmerend naar multivlaai gegaan om te vragen of ze suikervrij gebak hebben en ja gelukkig wel want bijna niet te koop. Ik had op zaterdag en zondag en verjaardag dus uit de vriezer gehaald op zaterdag opgegeten en later op de dag werd ik beroerd dus naar huis mijn dochter is op maandag 2e pinksterdag de gebakjes eens gaan opzoeken en wat blijkt er zitten in en gebakje van 5 cm /5 cm 17 suikerklontjes en het andere gebakje wat nog in de vriezer lag 26 suikerklontjes het is nu woensdag 11 juni en nu pas word het wat beter we hebben contact gehad met het hoofdkantoor en die zeggen wij hebben geen suikervrij gebak ik had zo vreselijk ziek kunnen worden hiervan ze gaan mij terug bellen( hoop ik ) en daar moet ik nog op afwachten ze ging de winkel bellen en het meisje die dat had verkocht aanspreken dus word vervolgt

7 juni 2025

Vanmiddag op terras gezeten bij multi…

Vanmiddag op terras gezeten bij multi vlaai in winkelcentrum Woensel en 2 Bosche Bollen met 2 koffie besteld.
Er waren geen Bosche Bollen meer dus dan maar 2 koffie
De koffie werd netjes gebracht door de stagiaire met een cupje melk en een zakje suiker ( geen koekje) suikertje was van huismerk van AH.
De koffie zat in een DE kopje maar was geen DE koffie ……. Jammer van het geld dat er voor betaald is.

9 juni 2025

onprofessionaliteit

Gisteren ben ik zeer onprofessioneel behandeld. Ik had mijn taart volledig betaald, 10 minuten later kwam ik terug om mijn taart op te halen. Vervolgens zag ik dat de taart ondertussen de helft vd prijs was van wat ik had betaald. Hier heb ik natuurlijk wel wat van gezegd om vervolgens onproffesioneel bejegend te worden. Ik ben verder niet in discussie gegaan, dat was ook niet te doen met de desbtreffendemedewerker. Maar voor mij is dit de laatste keer. Het gaat mij zozeer niet om het bedrag maar om het principe.

17 mei 2025

Nooit meer doen

Vandaag assortiment 5 puntjes vlaai gehaald in Almere. Ruim 26 euro voor 5 kleine puntjes die mijn inziens niet echt vers waren. Prijs kwaliteit verhouding was echt heel slecht. Nooit meer.

6 mei 2025

Oranje tompouce

Smaak was niet vers.
Op het plastic doosje waar 4 tompoucen inzaten stond geen houdbaarheidsdatum.
Ook zat op het doosje geen sticker met ingrediënten, volgens mij is dit verplicht.

26 april 2025

Nooit meer

Vandaag voor de tweede keer een bestelling opgehaald. Zowel de eerste keer als nu was de bestelling niet compleet. Hoe moeilijk kan het zijn. Alles via internet besteld vijf dagen van tevoren. De taart is lekker, maar kom er nooit meer.

5 april 2025

Yuzu-zomervlaai

Een Yuzu-zomervlaai gekocht, die nieuw in het assortiment is. De smaak is prima, maar door de harde bodem erg lastig om de vlaai netjes te eten. De normale bodem van de vlaaien zijn prima om met een vorkje te eten.

22 maart 2025

Complimenten

Pas gebak gekocht bij multivlaai, Hoogvliet, helaas vonden wij het niet lekker en was het nog hard. Bij retour ben ik vriendelijk en attent geholpen en heb ik mijn geld retour gekregen
Hierbij mijn complimenten aan het personeel

19 maart 2025

Voor 17 februari 2 vlaaien besteld

Voor 17 februari 2 vlaaien besteld , een kruimel en een boschebollen, vlaai, op 17 februari werd ik gebeld dat de Boschebollen vlaai niet was geleverd en of ik iets anders wilde maar ze hadden niet veel keus , dus toen koos ik voor een appelkruimel. De vlaaien werden zonder aantekloppen geleverd en in de kast buiten gezet. Ik zou de 15 euro die ik betaald heb terug ontvangen, dit laatste is nog steeds niet gebeurt. Bestel hier nooit meer wat.

17 februari 2025

Nooit bestellen bij multi vlaai Den Bosch

Multi vlaai Den Bosch.
Zeer slechte service. Je kunt tot 12 uur in de avond op de site een bestelling doen voor de volgende dag. Ik heb ieind middag een bestelling gedaan van 2 vlaaien om de volgende dag te bezorgen in een zorg villa voor een jarige bewoner. Bestelling werd gewoon bevestigd en de betaling geaccepteerd. Enige opmerking die er staat is na 13 uur besteld dan is er de kans dat vlaai van keuze niet voorradig is ivm met dagverse vlaaien en dat er dan contact opgenomen wordt. Niets gehoord en telefoonnummer moet je opgeven. Blijkt er een killig mailtje wat later te zijn gekomen dat de bestelling na 13 uur gedaan is en dan niet de volgende dag kan komen maar een dag later. In de late avond gezien en erop gereageerd per ommegaande reactie per mail dat ze van 8 tot 16 uur open zijn en dat er daarom niet gebeld is maar wel een mail. Verder dat ze het hoofdkantoor een opdracht zullen geven geld terug te storten. Nou lekker dan. Geen vlaai voor jarige en medebewoners. Degene die laat op de avond kan mailen had ook eerder kunnen bellen.
Net voor 24 uur nog geprobeerd te bestellen voor morgen en dat kon nog steeds. Dus mijn advies bestel hier NOOIT. Nu maar zien dat geld terugkomt.

6 februari 2025

Rundergelatine in 'vegan' aarbeiengebakje! In de vuilnisbak ermee.

Eerst werd er de vegan appeltaart niet geleverd. Bedrijf meteen gebeld. Ze beloofden alsnog daags naderhand te leveren. Maar weer geen appeltaart geleverd. Bedrijf weer gebeld. Ze hebben toen ter compensatie heel het aankoopbedrag ook van het andere gebak terug betaald. Dus was ik tevreden.
Maar vanavond, toen ik aan mijn vegan aarbeien gebakje wilde beginnen ontdekte ik dat het niet vegan is en er zelfs rundergelatine in verwerkt zit. Terwijl we toch echt vegan aarbeien gebakjes besteld hadden. Gadverdamme. Gaat meteen de vuilnisbak in. De resterende gebakjes maak ik de buren maar blij mee. Echt een grove fout van Multivlaai.

25 januari 2025

Multivlaai Hoofddorp.

Multivlaai Hoofddorp.
De bestelde vlaaipunten waren niet vers, de slagroom was net creme, wat krokante bodem voor moest stellen was net taaitaai.
Voor mij geen multivlaai meer.
Slechte kwaliteit voor veel geld.

17 januari 2025

Vlaai perfect , cake slecht

Vandaag kocht ik 2 Velevet-cake en 4 taarten, de taarten waren zoals altijd absoluut fantastisch, maar helaas waren de cake eigenlijk een grapje. De chocolade fluwelen cake werd eigenlijk gemaakt van verschillende stukken die in de winkel waren achtergelaten, omdat 4 stukken van de cake van één kleur waren en de rest van een andere kleur. wat mij stoorde was het feit dat ik duidelijk had aangegeven dat ik de cake ongesneden wilde hebben. De white Velvet cake die we begonnen te eten, maar helaas belandde meer dan de helft in de prullenbak, want er zijn maar een paar plakjes gekleurde bovenkant met een heel smerige botervulling. Een teleurstelling, ik zweer dat ik nooit meer in mijn leven cake zal kopen en mezelf zal beperken tot taarten!!!! Ik heb eigenlijk 74 euro in de prullenbak gegooid.

27 december 2024

Zeer tevreden!!

Wij hebben een tiramisu kerst vlaai besteld, en laten bezorgen, bij Multivlaai Kronenburg. Wij zijn zeer tevreden. Wat een super lekkere vlaai!! Echt TOP. Ook de bezorging was weer goed. Dit was niet voor het eerst, maar zeker ook niet voor het laatst.

24 december 2024

Verkeerde punten gekregen

Verschillende punten besteld voor bezorging in Den Helder. 1 punt fruit fantasie en 1 punt gesorteerd fruitvlaai besteld 2 punten winterkoningkjes gekregen. Hier absoluut niet blij mee! Juist die twee punten besteld omdat daar geen aardbeien en slagroom op zat. Als de twee taarten niet op voorraad zijn niet zomaar andere punten erin de doos doen, maar contact opnemen met de klant om te vragen wat zij willen als vervangen. Helemaal omdat de punten best prijzig zijn. En dan 2 punten ontvangen die hier niet in de smaak vallen is zeer teleurstellend.

24 december 2024

Mokkavlaai

Mokkavlaaigebakje gegeten op zaterdagavond 30 november, hele nacht overgegeven en diarree. Vlg dag was ik jarig....

30 november 2024

Is dit jouw bedrijf?