2 bestellingen geretourneerd, tot heden geen geld ontvangen. Er is nergens over terug te vinden hoelang het evt kan duren voordat je je geld terug krijgt. Mails gestuurd waarop ik geen reactie heb... Toon meer
Bestelling geplaatst in juli en gekozen voor Klarna achteraf betalen. Bestelling in dezelfde maand nog geretourneerd maar bedrag verdwijnt maar niet. Gemaild, ze hadden het opgelost zeiden ze. Niet du... Toon meer
Mensen keken ook naar
Ga niet in zee met deze firma
Ga niet in zee met deze firma! Het duurde erg lang voor ik mijn bestelling ontving. Ik bestelde een linnen jurk maat M. Ik kreeg een polyester jurk, maat M was zo klein dat ik hem niet eens aan kon trekken. Normaal koop ik maat S. Op 3 emails om te retourneren kwam geen reactie. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Deze jurk kan ik weggooien dus.
KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF
KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF. JE WORDT OPGELICHT. IK WIL OOK MIJN BESTELLING RETOURNEREN MAAR OP MAIL WORDT NIET GEREAGEERD. EN HET TELEFOONNUMMER BESTAAT OOK NIET.
KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF
KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF. JE WORDT OPGELICHT. IK WIL MIJN BESTELLING RETOURNEREN MAAR OP MAIL WORDT NIET GEREAGEERD. EN HET TELEFOONNUMMER BESTAAT OOK NIET.
1 STER IS EIGENLIJK AL TE VEEL…
1 STER IS EIGENLIJK AL TE VEEL STELLETJE OPLICHTERS! IK BEN AL WEKEN BEZIG MET CONTACT KRIJGEN OMDAT ZE HET AANKOOP BEDRAG MAAR NIET AANPASSEN IN KLARNA. HOOP DAT JE STIKT IN JE KK BEDRIJF
Eerste keer en laatste keer
Pakketje werd nooit geleverd. Heel veel mails en berichten gestuurd waar ze eigenlijk niet op antwoorden. Na veel berichtjes hebben ze mijn bestelling geannuleerd op mijn vraag. 5 weken later nog steeds geen terugbetaling gekregen.
Klantenservice een grote 0. Oplichters zijn het en ik hoop dat ze binnenkort geen enkele klant meer zullen overhouden!!
Super slecht
Super slecht, word misschien 1 keer op je gereageerd en ze zeggen dat je retour verwerkt wordt. Na 1 maand nog steeds niks gebeurd. Waardeloos.
Bestelling komt niet …
Bijna 3 weken geleden een bestelling gedaan en nog steeds niks binnen. Ik krijg geen reactie op de mails/ bericht via Instagram. Mijn geld ben ik dus gewoon kwijt! Zeker niet aan te raden om op deze site te bestellen.
Net als vele anderen ben ik al 5 weken…
Net als vele anderen ben ik al 5 weken wachtende op de terugbetaling van een product wat ik geretourneerd heb. Ik heb mail contact met hen opgenomen en het zou dezelfde dag voldaan worden, dit is niet gebeurd. Op mijn overige berichten krijg ik geen reactie.
Geen geld terug🥴
Mijn pakket is nu al bijna 5 weken geleden terug retour gegaan. Wel een bevestiging ontvangen, maar nog steeds mijn geld niet terug! Meerdere malen contact gezocht en er is 1 keer gereageerd dat het in behandeling zou moeten zijn bij Mollie Payments. Nu zijn we onderhand al weer 5 dagen verder na de reactie en nog steeds mijn geld niet terug🥴🥴
Geen contact te krijgen
Na het terugsturen van mijn pakket bleef mijn factuur open staan, ondanks dat ik bewijs heb dat mijn retour in ontvangst is genomen door my closet. Wat betekent dat ik GEEN kosten zou moeten hebben. Doordat my closet dit niet heeft verwerkt krijg ik nu aanmaningen er boven op.
In een maand tijd 1 reactie per mail gehad dat het per direct opgelost zou worden. Toen ik een week later bij Klarna heb nagevraagd of dit ook zo was, gaf de medewerker van Klarna aan geen bericht te hebben gehad van my closet. Hierdoor blijven mijn kosten open staan voor een pakket dat ik geretourneerd heb waar aanmaningskosten overheen komen.
Er is op geen enkele manier contact te krijgen met een medewerker van my closet. Niet telefonisch, per mail of per contactformulier: SCHANDALIG. Beloften worden niet nagekomen en je krijgt nergens reactie op. Absoluut een AFRADER om hier te bestellen.
Al 3 keer gevraagd me bestelling te…
Al 3 keer gevraagd me bestelling te annuleren. Kom op zeg voor zo'n bedrijf kun je toch gewoon je werk doen????! Eerst staat er 3-4 werkdagen dan als je er zelf na vraagt komt de bestelling 10 dagen later dan wil je annuleren en is dat ondertussen nog niet gedaan.
Niks ontvangen!! Geen contact te krijgen...
Inmiddels al even geleden dat ik een bestelling heb geplaatst. Vrij snel een mail gehad dat mijn bestelling is afgerond maar het pakket wordt maar niet verzonden. Op alle mogelijke kanalen contact geprobeerd te zoeken maar nergens wordt op gereageerd...ook telefonisch wordt er niet opgenomen. Vrees dat ook ik ben opgelicht en mijn spullen nooit zal ontvangen. AFRADER!!
Ik heb een jas besteld ter waarde van…
Ik heb een jas besteld ter waarde van 120 euro een maand geleden tot nu toe heb ik nog helemaal niks ontvangen hele slechte service ik zou hier niet bestellen als ik jullie was.
OPLICHTERS
Twee weken geleden plaatste ik een bestelling bij deze webshop t.w.v. €119,99. Ik heb nooit een bestelbevestiging van mijn aankoop mogen ontvangen. Op een eerste mail van mij werd geantwoord dat de bestelling later die week zou verzonden worden. In een tweede mail laten ze weten dat dit toch niet zou lukken. Op verder mailverkeer wordt niet geantwoord. Vandaag krijg ik een mail dat mijn bestelling afgerond zou zijn, terwijl ik geen pakket heb mogen ontvangen. Contact leggen is onmogelijk. Geen pakket ontvangen en mijn geld is weg. Dit is oplichting en volledig in strijd met zowel de consumentenwetgeving en strafwetgeving. Gelet op mijn juridische achtergrond zal ik verdere stappen ondernemen.
Onwijs slechte klantenservice
Onwijs slechte klantenservice. Ongelofelijk onbeschoft. Pas na 3 weken de bevestiging van mijn retour ontvangen, waarna de status op Klarna nooit is aangepast. Meerdere keren contact opgenomen, maar nooit reactie gekregen. BESTEL HIER NIET!
Na 12 dagen nog geen opgestuurd pakket
op 28-9 schoenen besteld en nu nog steeds niet aangemeld bij DHL… heb wel contact met ze via Instagram maar dat zijn afhoudende berichten.. Ben bang dat ik het pakket niet meer ga ontvangen…
Een bestelling (22 sept) geplaatst en…
Een bestelling (22 sept) geplaatst en tot heden nog niks ontvangen. Ook totaal geen antwoord op mij e-mails gekregen. Het is ronduit asociaal!!
Hier niet bestellen!!
21 september een bestelling geplaatst. Levering stond 3/4 werkdagen. Na een week had ik niks gehoord en besloot ik contact te zoeken, ik dacht dat er misschien iets fout was gegaan met de bestelling. Er is in geen weg contact met ze te krijgen. Heb gemaild, op instagram een bericht gestuurd en gebeld. Alle keren geen gehoor. Nu 10 dagen later ontvang ik een mail dat de bestelling is afgerond. Helemaal niks mogen ontvangen geld weg.
Onbetrouwbaar bedrijf
Bestelling geplaatst maar toch weer geannuleerd. Maar ik krijg geen reactie op mijn mail . Dus ik ben nu mijn geld kwijt en ik heb ook geen artikel ontvangen .

Antwoord van Myclosetnl
Mijn bestelling was helaas niet meer in…
Mijn bestelling was helaas niet meer in mijn maat, ik heb netjes mijn geld terug gekregen na een paar dagen.🩷 Hele fijne communicatie!