Myprotein Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er veldig fornøyd med varer, pris og levering. Men gir 4 * pga et par leveringer med svært dårlig innpakning. Varene var faktisk i ferd med å dette ut. Dette har selvfølgelig også en sammenheng med be... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Veldig rask og bra kundeservice på epost. Billigste cashewsmøret jeg har kommet over. Husk å bruk rabattkoden NYKUNDE15 første gang du handler!! Eneste negative er at det ikke stod hvor mange gram... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Gode produkter, men svært frustrerende når pakken ankommer og jeg må betale 500 kroner i toll som ikke er opplyst om. Endte opp med å betale like mye i toll som for pakken. Siden Myprotein.no virker f... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg liker siden og produktene dere har, eneste grunnen til at jeg ikke gir 5 stjerner er på grunn av frakten. Vanligvis blir det gratis frakt på det du kjøper vis prisen går over f.eks 400kr men det g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

• Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Verenigd Koninkrijk

• www.myprotein.no

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Veldig fornøyd med alt fra dere

Veldig fornøyd med alt fra dere

31 augustus 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Kommentarene dine er svært verdifulle for oss og hjelper oss med å forbedre oss og gi kundene våre en best mulig handleopplevelse. Vi er takknemlige for at du delte opplevelsen din med oss.

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er noe vi kan hjelpe deg med, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via kontoen din. Vi hjelper deg gjerne.

Takk igjen for støtten din, og vi håper å kunne hjelpe deg igjen snart.

Med vennlig hilsen,

Natalia

Misfornøyd

Bestille medium størrelse men den ble for liten i tillegg til at jeg måtte betale ekstra tollavgift i Norge.

7 augustus 2026

Hei,

Takk igjen for støtten din, og vi håper å kunne hjelpe deg igjen snart.

Med vennlig hilsen,

Natalia

super shopping methods

super shopping

28 juni 2025

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Kayleigh

God!

God, men høy fraktkostnad.

3 mei 2025

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review, we value and appreciate your comments.

We are always striving to improve and better your shopping experience and we wouldn't be able to do this without your valuable feedback.

Please don't hesitate to contact us should you have any further questions or queries, as we would be more than happy to assist.

Kind regards,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bruker lang tid på og komme

Sto at pakken skulle komme mellom 26-28 mars og to dager seinere den er ikke kommet og er forsatt gjennom behandling og ikke sendt ut en gang

17 maart 2025

Hei Hannah,
Jeg beklager frustrasjonen som har oppstått i forbindelse med denne saken.
Jeg har løst problemet for deg og sendt deg en melding til nettkontoen din.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Hvis du trenger ytterligere hjelp, er du velkommen til å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.
Myprotein

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For dårlig info på nettsiden

Det gikk bra til slutt, men nettsidene oppga verken ikke at tablettene skulle sendes fra England eller at de kostet kr 417 mer enn angitt i annonsen.

27 november 2024

Hello Petr,

I am sorry to hear of the frustration caused regarding this matter.

I have resolved this issue for you and sent you message to your online account.

Please can you sign into your online account to view the message in message centre?

Please if you do need any further assistance, do not hesitate to get back to us and we will help you.

Kind Regards, Alex

Enkelt netthandelopplevelse

Enkelt netthandelopplevelse - får litt trekk for ikke å ha vipps som betalingsalternativ

5 december 2024

Hallo,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse, vi verdsetter og setter pris på kommentarene dine.

Vi streber alltid etter å forbedre og bedre handleopplevelsen din, og vi ville ikke vært i stand til å gjøre dette uten din verdifulle tilbakemelding.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har flere spørsmål eller spørsmål, da vi mer enn gjerne hjelper deg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Clear whey gainer is so good

Clear whey gainer is so goof

31 mei 2024

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Take care and have a lovely day.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Don't buy here, you will be scammed!!!

Don't buy here, you will pay double or triple of what you think because of taxes and fees, as they scam you into thinking its a norwegian store but actually ship from GB! And when I didnt accept delievery because that would have made it more expensive than buying again from a norwegian store they didnt give me any money back because they lost track of the package. Pure Scam!

18 januari 2024

Hi,

Thank you for taking the time to leave a review.

We are sorry to hear of this issue and do want to get this resolved. Can you please respond to the message that has now been sent to you via your TrustPilot account?

We look forward to getting this resolved.

Sam

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil være så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.

Skulle du tilfeldigvis ha spørsmål eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

in the end u will pay double price

in the end u will pay double price, becouse of all taxes, I paid 880kr extra for toll. Never buy again.

24 oktober 2023

Kind regards,

Sam

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

dårlig service det tok over 1 måned før…

dårlig service det tok over 1 måned før pakka mi kom

19 september 2023

Hei Tammo,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse.

Vi beklager problemene som har oppstått og ulempene dette har medført.

Jeg har lagt igjen en melding om dette på kundekontoen din.

Med vennlig hilsen
Radu
Rådgivningsteam for kunder Myprotein

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god og høy kvalitet produktet ;)

Veldig god og høy kvalitet produktet. Anbefaler.

12 oktober 2023

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.
Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil bli så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.

svindel

De sender bestillinger med postoppkrav så du ender på dobbel pris. Firmaet tar da betalt for varen, frakt og postoppkrav. De har også Norges dårligste kundeservice. 6 meldinger måtte sendes før jeg fikk noe svar. Ren svindel.

Oppdatering: makan til søppel av kundeservice. De gir ikke svar på noe som helst, men later som de ønsker å hjelpe her sånn at de ser hjelpsomme ut til andre kunder.

25 september 2023

Hei Linda.
Jeg beklager å høre om frustrasjonene i denne saken.
Jeg vil gjerne løse problemet for deg. Skriv inn bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kontoen din, så kan vi løse problemet umiddelbart.
Med vennlig hilsen, Myprotein.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skjøpte den første september og har forsatt ikke kommet

Har brukt 15 dager pluss og vil ha penger tilbake. Jeg betaler 150kr for frakt men får verste opplevelsen.

1 september 2023

Hei Yousef,
Jeg beklager å høre om frustrasjonen som denne saken har forårsaket.
Jeg løste problemet for deg og sendte meldingen til din online konto.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Hvis du trenger ytterligere hjelp, er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg.
Med vennlig hilsen, Zuzana, Myprotein.

Claire

Fin nettside

Fin nettside, lettvint og finne det du skal ha og ganske bra pris.

27 augustus 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt og lett å kjøpe ting på…

Enkelt og lett å kjøpe ting på nettsiden.
Enkelt å søke opp akkurat produkter jeg trenger

24 augustus 2023

Pakke ikke levert!

Det er nå flere uker siden jeg kjøpte forskjellige typer proteinbokser og pakker. Jeg har fortsatt ikke mottatt pakken min, selv om jeg betalte der og da med kortet mitt.

22 augustus 2023

Antwoord van Myprotein

Hei Hilde Myrvik Bedsvaag.
Jeg beklager å høre om frustrasjonene i denne saken.
Med vennlig hilsen, Myprotein.

Gode priser.

18 augustus 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.