Er veldig fornøyd med varer, pris og levering. Men gir 4 * pga et par leveringer med svært dårlig innpakning. Varene var faktisk i ferd med å dette ut. Dette har selvfølgelig også en sammenheng med be... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Veldig rask og bra kundeservice på epost. Billigste cashewsmøret jeg har kommet over. Husk å bruk rabattkoden NYKUNDE15 første gang du handler!! Eneste negative er at det ikke stod hvor mange gram... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Gode produkter, men svært frustrerende når pakken ankommer og jeg må betale 500 kroner i toll som ikke er opplyst om. Endte opp med å betale like mye i toll som for pakken. Siden Myprotein.no virker f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg liker siden og produktene dere har, eneste grunnen til at jeg ikke gir 5 stjerner er på grunn av frakten. Vanligvis blir det gratis frakt på det du kjøper vis prisen går over f.eks 400kr men det g... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Verenigd Koninkrijk
- www.myprotein.no
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Misfornøyd
Bestille medium størrelse men den ble for liten i tillegg til at jeg måtte betale ekstra tollavgift i Norge.

Antwoord van Myprotein
Bruker lang tid på og komme
Sto at pakken skulle komme mellom 26-28 mars og to dager seinere den er ikke kommet og er forsatt gjennom behandling og ikke sendt ut en gang

Antwoord van Myprotein
For dårlig info på nettsiden
Det gikk bra til slutt, men nettsidene oppga verken ikke at tablettene skulle sendes fra England eller at de kostet kr 417 mer enn angitt i annonsen.

Enkelt netthandelopplevelse
Enkelt netthandelopplevelse - får litt trekk for ikke å ha vipps som betalingsalternativ

Antwoord van Myprotein
Don't buy here, you will be scammed!!!
Don't buy here, you will pay double or triple of what you think because of taxes and fees, as they scam you into thinking its a norwegian store but actually ship from GB! And when I didnt accept delievery because that would have made it more expensive than buying again from a norwegian store they didnt give me any money back because they lost track of the package. Pure Scam!

Antwoord van Myprotein
in the end u will pay double price
in the end u will pay double price, becouse of all taxes, I paid 880kr extra for toll. Never buy again.

Antwoord van Myprotein
dårlig service det tok over 1 måned før…
dårlig service det tok over 1 måned før pakka mi kom

Antwoord van Myprotein
Veldig god og høy kvalitet produktet ;)
Veldig god og høy kvalitet produktet. Anbefaler.

svindel
De sender bestillinger med postoppkrav så du ender på dobbel pris. Firmaet tar da betalt for varen, frakt og postoppkrav. De har også Norges dårligste kundeservice. 6 meldinger måtte sendes før jeg fikk noe svar. Ren svindel.
Oppdatering: makan til søppel av kundeservice. De gir ikke svar på noe som helst, men later som de ønsker å hjelpe her sånn at de ser hjelpsomme ut til andre kunder.

Antwoord van Myprotein
Skjøpte den første september og har forsatt ikke kommet
Har brukt 15 dager pluss og vil ha penger tilbake. Jeg betaler 150kr for frakt men får verste opplevelsen.

Antwoord van Myprotein
Enkelt og lett å kjøpe ting på…
Enkelt og lett å kjøpe ting på nettsiden.
Enkelt å søke opp akkurat produkter jeg trenger

Pakke ikke levert!
Det er nå flere uker siden jeg kjøpte forskjellige typer proteinbokser og pakker. Jeg har fortsatt ikke mottatt pakken min, selv om jeg betalte der og da med kortet mitt.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.