Myprotein Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er veldig fornøyd med varer, pris og levering. Men gir 4 * pga et par leveringer med svært dårlig innpakning. Varene var faktisk i ferd med å dette ut. Dette har selvfølgelig også en sammenheng med be... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Veldig rask og bra kundeservice på epost. Billigste cashewsmøret jeg har kommet over. Husk å bruk rabattkoden NYKUNDE15 første gang du handler!! Eneste negative er at det ikke stod hvor mange gram... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Gode produkter, men svært frustrerende når pakken ankommer og jeg må betale 500 kroner i toll som ikke er opplyst om. Endte opp med å betale like mye i toll som for pakken. Siden Myprotein.no virker f... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg liker siden og produktene dere har, eneste grunnen til at jeg ikke gir 5 stjerner er på grunn av frakten. Vanligvis blir det gratis frakt på det du kjøper vis prisen går over f.eks 400kr men det g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

• Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Verenigd Koninkrijk

• www.myprotein.no

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Never buy here.

I have canceled my order a month ago (2nd August), they toke my money now (10th September) and sent the order!

Unbelievable.

Their option to cancel the order never worked.

A total scam.

10 september 2021

Hi Fernando,

Thank you for this review.

Unfortunately, I can see that the cancellation request did not go through as our warehouse was already processing this order for you, and your items were shipped out.

If you will have anything that you will need any help with in the future, please do not hesitate to contact our customer service team through your online account and we will help you.

Have a lovely day.

Feedback team

Leveringen er dritt

Jeg bestilte en pakke fra dere med rask bestilling hvor den skulle komme på 1-2 virkedager, nå har det gått 10 dager:)

9 september 2021

Hallo,

Vi beklager at vi ikke har klart å innfri dine forventninger ved denne anledningen.

Vi streber alltid etter å forbedre og bedre handleopplevelsen din, og vi ville ikke vært i stand til å gjøre dette uten din verdifulle tilbakemelding.

Hvis du trenger ytterligere hjelp, vennligst kontakt oss via din konto, sosiale medier eller live chat.

Vennlig hilsen,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

A little to expensive items

A little to expensive items, due to prices i can’t buy the things i want like clothes since i live in Norway

3 september 2021

Hello Sindre,

Thank you for leaving your review.

At Myprotein, our ambition is to bring you the highest quality products and service, at the most affordable prices. We never compromise on the quality of our products, which sometimes means we do have to alter our prices due to external factors. We remain competitive with the market and regularly run offers and promotions across site.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care, and have a lovely day.

Kind Regards,
Kayleigh

Oversiktlig nettbutikk!

grei og enkelt å handle inne på Myprotein! Husk og handle litt på grunn av Norske import regler. tollbehandling og moms! fortsatt rimelig å handle det en trenger.

29 augustus 2021

Hei Reidar,

Vi er virkelig glade for å lese denne tilbakemeldingen fra deg, og takker for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss!

Hvis det er noe vi kan helpe deg med i framtiden, ta gjerne kontakt med vårt kundeservice team via din online konto og vi vil hjelpe deg.

Ha en nydelig dag,

Fort å sømløst

27 augustus 2021

Antwoord van Myprotein

Hei Frank, Tusen takk for tilbakemeldingen og 5 stjerner. Vi setter stor pris på å høre fra en fornøyd kunde. Vi er veldig stolte over kvaliteten og prisene på produktene våre. Med vennlig hilsen MP kundeservice .

GOOD

Kunden først

Kunden først. Godt fornøgd

24 augustus 2021

Antwoord van Myprotein

Hei Mats, Tusen takk for tilbakemeldingen og 5 stjerner. Det er veldig gledelig å høre fra en fornøyd kunde.Vennlig hilsen MP kundeservice

God rabatt

God rabatt. Veldig fornøyd

21 augustus 2021

Antwoord van Myprotein

Hei Daniel, Tusen takk for tilbakemeldingen og 5 stjerner. Det er veldig gledelig å høre fra en fornøyd kunde. Vi er veldig stolte over kvaliteten og prisene på produktene våre. Vennlig hilsen MP kundeservice

Dette er faktisk ille

Dette er faktisk ille. Bestilte 6 produktet for et par uker siden, pakken har enda ikke blitt sendt og jeg sendte de mail. Fikk svar etter et par dager hvor han bare svarte på et av de to spørsmålene. Det andre spørsmålet ble fullstendig ignorert som handlet om avbestilling av et produkt fordi jeg handlet det ene produktet et annet sted pga det hastet. Men det ble ignorert ja.. pakken er ikke sendt på 2 uker, jeg fikk nå Mail om at betalingen som jeg gjorde med paypal ikke er godkjent nå og at jeg må bruke kortet mitt istedenfor. Altså hva er dette for noe? Styr unna!
De har ikke engang sendt pakken på 2 uker og forklarer seg med «Beklager, skal sende inn påminnelse».
Idiotisk.
Ikke minst er det toll på dette som kan komme på like mye som pakken i seg selv, som gjør dett ekstremt dyrt og ekstremt lang leveringstid. Med andre ord, handle fra en norsk butikk.

20 augustus 2021

Hei Serzy,

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemeldig!

Vi beklager virkelig for å høre om denne saken og vil gjerne se på dette nærmere. Ta gjerne kontakt med oss fra din konto for videre etterforskning.

Feedback tea

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin og ryddig side og billige priser

Fin og ryddig side og billige priser, litt lang leveringstid men det er verdt det 2 gang jeg bestiller

16 augustus 2021

Kjapt og greit!

12 augustus 2021

Veldig bra side!

6 augustus 2021

Enkelt å betale

Enkelt å betale, fin og oversiktelig nettbutikk og godt utvalg av produkter.

4 augustus 2021

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Knotete hvis man ikke er registrert. Dårloge betalingsmuligheter. Ikke knyttet opp mot Bank ID. Dyre proteinprodukter.

Knotete nettside. Rotete påloggings- og betalingsmuligheter. Høy frakt. Handler neppe igjen.

4 augustus 2021

Antwoord van Myprotein

Hei , Jeg beklager at du er misfornøyd med betalings alternativene våre på nettstedet. Vi tilbyr at du kan betale med debet- eller kredittkort, Klarna og Paypal. Jeg håper en av disse passer deg .Med vennlig hilsen MP kundeservice

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kunne tenke meg å finne flere produkter…

Kunne tenke meg å finne flere produkter hos dere.

28 juli 2021

Antwoord van Myprotein

Hei Britt, takk for tilbakemeldingen. Manglet noen prefabrikkerte produkter på nettstedet vårt. Vi kan alltid spørre om det er noe vi kan få på lager? Vennlig hilsen MP Kundeservice

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Toll costed more then what I bought

7 juli 2021

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review, we value and appreciate your comments.

We are sorry that we have not managed to meet your expectations on this occasion. We are always striving to improve and better your shopping experience and wouldn't be able to do this without your valuable feedback.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når man bestiller fra en Norsk adresse…

Når man bestiller fra en Norsk adresse myprotein.no tror man jo at man bestiller fra Norge. Jeg anser det derfor som svindel at dere bevisst skjuler informasjon om at det faktisk er import med de dyre merutgiftene. Når jeg leser her inne at dette har pågått i flere år så er dere jo mer enn klar over hva dere gjør. Det står ingen respekt av å drive å lure kunder slik dere gjør. Jeg tok selvfølgelig ikke i mot varen og har selvfølgelig bestridt krevet om toll. Jeg har heller ikke fått tilbakebetalt mine penger fra dere selv om varen gikk i retur i begynnelsen av mai. Da setter jeg bare VISA på saken. Og kommer også til å styre unna DHL som har dere som kunde i fremtiden.

18 juni 2021

Hei,

Takk for tilbakemeldingen du ga oss på Trustpilot. For at vi skal kunne løse dette for deg, kunne du ha oppgitt ordrenummeret ditt?

Alternativt kan du skrive en melding til oss igjennom kontoen din som forteller at du har skrevet til oss her.

Takk for at du samarbeider.

Med vennlig hilsen;

Myprotein Kundeservice

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Was expecting no toll delivery

Was expecting no toll delivery, was not written that sending from another land. Payed more tolls than ordered things.
Not recommend at all !

14 juni 2021

Antwoord van Myprotein

Thank you for taking the time to leave your review.

I am sorry to hear of this matter and I do want to get this looked into.

At present I cannot locate your account, can you please update your review or contact us via your account or Social Media.

I look forward to getting this resolved.

810 kr in fees for 1100 NOK purchase

Around 1100 NOK purchase. 810 KR added in fees for receiving it. Stay away.

10 juni 2021

Antwoord van Myprotein

Thank you for taking the time to leave your review.

I am sorry to hear of this matter and I do want to get this looked into.

I look forward to getting this resolved.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når gebyrene koster mer enn varene

Når gebyrene koster mer enn varene. Styr unna.

Odrenr. 287858916

14 mei 2021

Hei John-Olav,

Vi beklager å høre at du har hadd denne opplevelsen med oss. Dessverre er det opp til tolletaten og sette prisen på varene som sendes til Norge, og vi kan dessverre ikke endre på dette.

Takk for din tilbakemelding,

Myprotein