In het begin was mysecuritycenter fantastisch, vandaag is het nog een lauw afkooksel van wat het eens was. Nu hebben ze geen tijd meer voor de particulier en moet je weken wachten alvorens ze je probl... Toon meer
Lukas Degens Een perfecte hulp voor mijn problemen. Erg vriendelijk en behulpzaam. Weet waar hij over praat en is zeer vakkundig. Deze grandioze service maak je tegenwoordig niet veel meer m... Toon meer
Lukas Degens Wij zijn supergoed geholpen door Lukas, het probleem bleek diep in de computer te zitten waardoor het de nodige tijd heeft gekost om het op te lossen. We zijn telkens goed geïnformeer... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
PC CLEANUP & OPTIMIZATION! Do you think you have a virus? Is your PC or Mac slow? Are you having problems accessing the Internet? Do you need advice on how to use Microsoft Office? Are you having issues accessing your printer? Or are you just seeking general advice on Internet safety, online banking or Internet shopping? MYSecurityCenter is one of the leading European technical support companies for private consumers and small businesses. We focus on any PC and Mac related issue you may have. We clean up your computer and optimize all processes. We advise and recommend the security software and programs that match your individual needs to give you maximum security. We only recommend the best security software in the world! MYSecurityCenter covers the greatest number of languages with native speaking PC & security experts! We guarantee to speak your language! Visit www.MYSecurityCenter.com today for to make an appointment with our friendly IT experts for a PC health-check! We use TeamViewer as our remote support software. We are the only PC help and support company in the world officially recommended by TeamViewer. You can visit their homepage and see a video about out company and our services here: https://www.teamviewer.com/en/credentials/success-stories/anytech365/
Verenigd Koninkrijk
- support@MYSecurityCenter.com
- www.mysecuritycenter.com
In het begin was mysecuritycenter …
In het begin was mysecuritycenter fantastisch, vandaag is het nog een lauw afkooksel van wat het eens was. Nu hebben ze geen tijd meer voor de particulier en moet je weken wachten alvorens ze je probleem oplossen.
Heel tevreden, lang leven Stefan en Kelly!
Dik tevreden met de snelle service, een echte aanrader!
Zeer tevreden!
Sinds we MSC antivirus gebruiken (nu ca. 4 jaar), geen enkel probleem meer gehad. De service is super. Snel bereikbaar en vragen worden direct beantwoord door vriendelijke, behulpzame en kundige en Nederlands sprekende medewerkers. Na overschakeling naar Windows 10 gaf MSC een foutmelding. Werd online geduldig, uitstekend en volledig opgelost. Wij zijn zeer tevreden met MSC. De acceptabele aanschafprijs meer dan waard!
Ondersteuning door MYSecurityCenter een aanrader
Lukas Degens
Wij zijn supergoed geholpen door Lukas, het probleem bleek diep in de computer te zitten waardoor het de nodige tijd heeft gekost om het op te lossen. We zijn telkens goed geïnformeerd, Lukas reageerde alert op de bevindingen van de scans en hebben veel en prettig contact gehad. We hebben bovendien voortdurend het gevoel gehad dat we in goede en vertrouwde handen waren. Dat was zeker van belang omdat het een zakelijke computer betrof. Oftewel een aanrader.
Jaap Jan Brouwer
Vakwerk!
Nicolas Rooseveld is een sympathieke vakman.
Mijn computer had veel problemen, Nicolas had daar een hele klus aan, maar nu is de computer helemaal in orde. TOP!!!!!
Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.
Ik ben uitstekend geholpen
De heer Nicholas Roosevelt heeft me prima geholpen nog bedankt daar voor. Hij is wel sneller geworden en nu maar hopen dat het zo blijft ik ben daar bijna wel zeker van beste groetjes Thea.
Rustig gevoel van in goede handen zijn en snelle service
als leek op het gebied van computerprogrammtuur, ben ik gebaat met een organisatie die mij het vertrouwen geeft: 'zo is het goed geregeld' "u kunt u veilig voelen". Bij MYSECURITYCENTER heb ik dat gevoel gekregen. Duidelijk informatie, soepele installatie en snelle, behulpzame en klantvriendelijke service. Het geeft mij inderdaad een rustig gevoel, waardoor ik mijn energie kan steken in zaken waar in wél verstand van heb. Door MYSECURITYCENTER is mijn computer daarbij een hulpmiddel waar ik op kan vertrouwen.
Jan van Vliet
Kaatsheuvel, NL
Super
De heer Nico Roosevelt heeft mij 23 september 2014 erg vriendelijk en met veel geduld uit de problemen geholpen. Zo leer je nog van een computer te houden
geweldige service en aandacht voor de klant
Wij hadden problemen met onze PC, deze was traag en niet meer te vertrouwen, dus wij hebben uw helpdesk gebeld en gesproken met Lukas Degens deze heeft ons tot in de puntjes geholpen door de computer helemaal na te kijken en alle problemen op te lossen. Lucas heeft volgens ons wel meer dan 5 sterren verdiend, want wij kunnen nu weer gerust op onze computer verder. Nogmaals hartelijk dank voor de goede en perfecte service
met vriendelijke groet
W. Ligtlee
Perfect
Lukas Degens
Een perfecte hulp voor mijn problemen. Erg vriendelijk en behulpzaam.
Weet waar hij over praat en is zeer vakkundig.
Deze grandioze service maak je tegenwoordig niet veel meer mee.
Ben erg gerustgesteld door jullie prachtige internet security
Zal t.z.t. contact met Hr. Degens opnemen voor de algehele service en ondersteuning.
Nogmaals enorm bedankt ook voor de tijd hieraan besteed.
In een woord een geweldig programma
Nogmaals een geweldig goed programma .
ten tweede een geweldig goede service
en een hele prettige persoon met dito prettige en duidelijke stem en uitleg,
door meneer Lukas Degens
Met vriendelijke groeten van Bob Spanjersberg
Lumeystraat 3 A 3039 ZM ROTTERDAM
geen digiangst meer
Door in te gaan op een email-aanbieding van Spamfighter kreeg ik Lukas Degens aan de lijn, die mij niet alleen van aarzelingen en enige achterdocht wist af te helpen, maar ook van een zekere angst dat mijn laptop me langzaamaan aan het ontglippen was. Alle rotzooi is eraf, een nieuw en degelijk en hardwerkend beveiligingssysteem is voor in de plaats: ik heb mijn laptopje weer terug. Toch geen vijf sterren omdat er een voor mij vrij ernstige hapering in de afwikkeling optrad. Maar het uiteindelijke resultaat is heel prettig!
uitzonderlijke dienstverlening
Ik heb gebruik gemaakt van de extra service van MySecurityCenter en daardoor werd mijn pc "overgenomen" door Bob de Groot van deze firma. Bij alles wat hij deed gaf hij tekst en uitleg en zo heeft hij een groot aantal (overbodige) programma's verwijderd en een nieuw programma geinstalleerd. Niets was hem teveel om het mij en ook mijn pc naar de zin te maken en ik ben hem dan ook zeer erkentelijk voor deze uitzonderlijke vorm van deskundige dienstverlening.
super medenker
Ik kreeg via demail een berichtje vanlangzame computer en enkele vragen met telefoon nummer, deze gebeld en kreeg gelijk Dhr. Lukas Degens aan de lijn.
Hij heeft mij uitgelegd wat het bedrijf zoal deed en, zeker mij gerustgesteld met mijn sceptische vragen, van hoe het allemaal zo kon en of het wel veilig is, na mijn goedkeuring is hij aan de slag gegaan op afstand.
Gelukkig heeft hij wel enkele boosdoeners uit mijn computer kunnen verwijderen en ik ga dan ook zeer zeker het door hun aangeboden product gebruiken want heb echt de indruk gekregen dat zij zeker weten waar het allemaal om draait bij de gewone mens.
Graag wil ik U dan ook bedanken en alleen mar zeggen GA ZO DOOR.
Met vriendelijke groeten J.v.Rooij
hele goede service en software
had ik het maar eerder gebruik gemaagt hiervan
goede hulp
Na enkele emails lijkt ons probleem nu opgelost te zijn door toedoen van Nico Roosevelt
probleem opgelost door trustpilot
produkten wordt nageleverd naar tevredenheid
In een woord geweldig
Ik heb in jaren niet zo'n geweldige service mogen ontvangen.
Er werd zoals afgesproken een data vastgelegd voor het overnemen op afstand (remote) van drie PC's welke werden voorzien van de nieuwste beveiligingssoftware n.l De Bitdefender ook heb ik MYPCTuneup naar tevredenheid laten installeren.
Alle beveiligingsprogramma's zijn goed geinstalleerd
Nogmaals dank voor de uistekende service
Een aanrader!!
Goed
Goede ondersteuning indien nodige. Vriendelijk onthaal, zowel per e-mail als telefonisch.