In het begin was mysecuritycenter fantastisch, vandaag is het nog een lauw afkooksel van wat het eens was. Nu hebben ze geen tijd meer voor de particulier en moet je weken wachten alvorens ze je probl... Toon meer
Wij hadden problemen met onze PC, deze was traag en niet meer te vertrouwen, dus wij hebben uw helpdesk gebeld en gesproken met Lukas Degens deze heeft ons tot in de puntjes geholpen door de compute... Toon meer
Lukas Degens Een perfecte hulp voor mijn problemen. Erg vriendelijk en behulpzaam. Weet waar hij over praat en is zeer vakkundig. Deze grandioze service maak je tegenwoordig niet veel meer m... Toon meer
Lukas Degens Wij zijn supergoed geholpen door Lukas, het probleem bleek diep in de computer te zitten waardoor het de nodige tijd heeft gekost om het op te lossen. We zijn telkens goed geïnformeer... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
PC CLEANUP & OPTIMIZATION! Do you think you have a virus? Is your PC or Mac slow? Are you having problems accessing the Internet? Do you need advice on how to use Microsoft Office? Are you having issues accessing your printer? Or are you just seeking general advice on Internet safety, online banking or Internet shopping? MYSecurityCenter is one of the leading European technical support companies for private consumers and small businesses. We focus on any PC and Mac related issue you may have. We clean up your computer and optimize all processes. We advise and recommend the security software and programs that match your individual needs to give you maximum security. We only recommend the best security software in the world! MYSecurityCenter covers the greatest number of languages with native speaking PC & security experts! We guarantee to speak your language! Visit www.MYSecurityCenter.com today for to make an appointment with our friendly IT experts for a PC health-check! We use TeamViewer as our remote support software. We are the only PC help and support company in the world officially recommended by TeamViewer. You can visit their homepage and see a video about out company and our services here: https://www.teamviewer.com/en/credentials/success-stories/anytech365/
Verenigd Koninkrijk
- support@MYSecurityCenter.com
- www.mysecuritycenter.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
uitstekende helpdesk
laatst probleem gehad met MyKids was een hardnekkig probleem maar keurig opgelost door Wim die zeer vakkundig verbinding met mijn PC maakte en het niet in 1 keer kon oplossen maar de volgende dag een paar uren bezig geweest en opgelost. PC werkt weer perfect bedankt!
fantastiese techniese ondersteuning
Heb er veel baat bij gehad met deze practiese en tevens kan meekijken hoe hij het doet met de installatie ondersteuning. Kan je erg veel van leren. Ik kwam zelf niet uit om het op te lossen.
Het is de moeite waard ook te kunnen contracteren. in goed vertrouwen. MySecurityCenter is een aanrader. Veel dank !
Petje af voor Wim
Niets dan lof voor Wim Braem.
Als naieve computergebruiker lukte het mij niet om het anti-virus programma van MY securtity Center te installeren. Wim heeft mij op voortreffelijke wijze geholpen door mijn computer helemaal te zuiveren van restanten van verschillende andere anti virus programma's. Na deze zuivering werkt het volledige programma van MSC perfect. Deze handelswijze schept vertrouwen in de msc organisatie voor nu en in de toekomst.
uitstekende en vriendelijke assistentie
Na vergeefse pogingen om de virus-scanner up te daten zonder succes, heb ik het zaakje in handen van Wim Braem gegeven.
Blijkbaar was het niet zo eenvoudig , want er kroop heel wat tijd in voor Wim, maar nu is alles perfect geinstalleerd ! Hij heeft mij dan ook de PCtune up software aangeraden en die is ondertussen ook succesvol geinstalleerd. Goede efficiente service !
Nadat mijn computer volledig in de knoop zat,heeft wim Bream hem op afstand overgenomen. Nu werkt alles weer naar tevredenheid. Bedankt Wim Groeten Nick de Kort
goede service, komen afspraken na, staan echt voor je klaar. klant is hier koning
SUPER SERVICE !
USB-stick van MYSecurityCenter
Ik had een tijdje geleden een USB-stick met wachtwoord beveiliging gekocht om cadeau te geven. Nu bleek er een probleem te zijn met de stick en ik ben snel en op een heel adequate manier verdergeholpen door Wim van de helpdesk. Ik zal dit bedrijf en hun service dan ook aan al mijn vrienden aanbevelen. Een tevreden klant!
Heel tevreden!
Enige tijd geleden raakte mijn computer besmet met een virus genaamd Win32/Silly….
Mijn virusscanner My Security Center zette het virus keurig in quarantine maar was niet in staat om het te verwijderen. Hierover in via email contact getreden met de helpdesk en met name met dhr. Wim Braem.
Via email meldde dhr. Braem mij dat er online contact met mij zou worden opgenomen en dat een monteur zou proberen dit virus te verwijderen. Nadat er een afspraak was gemaakt over een tijd en een datum werd er inderdaad een online-sessie opgestart. Nadat er contact was gelegd werd er online vanuit de helpdesk mijn computer keurig weer ‘schoon’ gemaakt.
Dit was de tweede keer dat er online aan mijn computer gesleuteld werd. Wat de problemen waren is nu niet meer zo belangrijk. Maar de oplossingen werden vriendelijk maar vooral adequaat uitgevoerd. Dhr. Braem nam zelfs de moeite om vanuit de helpdesk telefonisch contact met mij op te nemen en dat werd door mij zeer op prijs gesteld.
Kortom, over de werking van My Security Center ben ik wel tevreden en over de service heb ik helemaal niks te klagen.
Cor
ik weet niet wie er allemaal niet hebben zitten op te letten, maar wie nu nog niet doorheeft dat deze mensen de boel voor elkaar hebben, heeft of nog nooit een echt probleem gehad of andere oplossingen gezocht (en gevonden?).
Mijn grote vriend Wim (van de helpdesk) heeft me weer eens door wat moeilijkheden geloodst. De PC deed ongeveer alles behalve lekker opstarten.
Hij vindt dat ik ook goed mijn best heb gedaan, maar zonder zijn steun had ik mijn eigen PC allang afgedankt en at was best een duur ding. ik ben er absoluut blij mee.
Heel tevreden
Na de installatie van een virusscanner wil je niet dat er nog rode kruizen in beeld staan en dat er geen (automatische) updates plaatsvinden. Wim heeft op een cordate en snelle manier het probleem verholpen. De instructies waren steeds geheel duidelijk en de externe overname ging soepel. Kortom: Super!
Uitstekend
Wim is vandaag (14-10) 6 uren met mijn pc op afstand bezig geweest en heeft behalve het weer correct werkend maken van mijn CA software alle binnengeslopen malware verwijderd. Alles werkt weer zoals het bedoeld was en ik kan weer andere software updaten. Snelle service en plezierig contact. Goede instructie na afloop. Aan te bevelen !!
Complimenten
Op een gegeven moment kreeg ik in de gaten dat mijn computer niet of onvoldoende beveiligd werd door MYSecurity. Bij navraag per e-mail werd ik per omgaande (!) geholpen door Wim. Ik heb niet in de gaten gehad dat voor verlenging van het abonnement na een jaar een nieuwe code moest worden ingevoerd. De eerder gegeven code werd mij opnieuw verstrekt en alles werkt weer prima. Als ik weer twijfel aan de beveiliging aan mijn pc weet ik waar ik moet zijn. Klasse MYSecurityCenter voor de snelle en adequate service.
Zeer goede service
Bij ieder probleem heb ik dadelijk een antwoord via mail vanwege Wim Braem van de servicedesk. Ben hier heel tevreden mee. Bedankt aan heel het MSC team.
VIP-abonnement=VIP-behandeling
VIP-abonnement=VIP-behandeling
Na een probleem met een virusaanval werd ik uitstekend geholpen door Wim Braem, mijn MSC-consultant, die ik via mijn vip-abonnement aan de telefoon kreeg en mij de eenvoudige middelen aangaf om van dat vervelende probleem af te raken. Hij nam de besturing van mijn pc vanop zijn desk over en regelde alles perfect.
goede antivirus plus perfecte helpdesk
na op het internet wat te hebben rond gesurfd ben ik zo op MYPCTUNEUP terecht gekomen na een gratis scan en de fouten die ze vonden heb ik besloten om MYPCTUNEUP aan te schaffen na een telefonische contact met mysecuritycenter boden ze ook hun antivirusprogramma aan tegen een voordelige prijs dus deed ik dat dan ook.Na ook dat te hebben gedaan ging het ineens niet meer goed met de computer hij liep vast en deed ook andere dingen ,dan maar de helpdesk van MSC contacteren, die hebben van op afstand dan mijn pc overgenomen en al de problemen die er waren opgelost
gaf duidelijk een conflict internet explorer en met mijn vorige antivirus die nochtans was verwijdert maar ergens in de register was achtergebleven .nu wil ik wim van de helpdesk daarvoor voor bedanken knap man nogmaals bedankt hiervoor.IK WIL MYSECURITYCENTER.COM AAN IEDEREEN AANRADEN !!!!!!
super service!!
Ben zeer tevreden over Wim B.(mysecuritycenter) ,die mij perfect heeft geholpen via team vieuwer met mijn probleem.
Zou voor vele firma's een goede oplossing kunnen zijn (team vieuwer).
ook altijd een antwoord gekregen op mijn vragen.(misschien niet altijd even snel ,maar wel een gepast antwoord)
Wim ,nogmaals bedankt voor de snelle en efficiente aanpak.
een tevreden klant.
Prima service
Al enige jaren tevreden en (en tot nu toe) zonder problemen gebruiker van My Security Center. Opeens toch problemen gekregen met anti-virus programma.
Snelle en efficiente ondersteuning gekregen van Wim Braem. Ondanks mijn gebrekkige probleemsignalering toch een kundige analyse door hem met vrijwel pasklare oplossing.
Zeer behulpzaam en en fantastische servie
Diegene die mij geholpen heeft, heeft verschrikkelijk veel geduld en een hele goede service gegeven aan iemand die alleen maar achter het scherm zit en er verder weinig van af weet. Ik ben erg blij met MYSecurityCenter en kan het iedereen aanraden.
Klantvriendelijk en uiterste geduldig
Degene, die mij te woord stond was zéér geduldig en begripvol.
Alle benodigde info werd ook nog digitaal toegezonden.
klant vriendelijk
hallo
mijn mening is als je vriendelijk wordt benadert,en geholpen,zijn ze zeker op de goede weg.alleen de vragen kunnen iets sneller beantwoordt worden,per email...
verder is alles bij mysecuritycenter zo slecht nog niet.