Neostrada Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Ik heb 6 weken geleden een ticket ingeschoten. Nog steeds ondanks enkele verzoeken geen antwoord. Bijzonder slecht hostingbedrijf sinds ze zijn overgenomen door Versio. Het enige waar ze goed in zijn... Toon meer

Ik heb al geruime tijd mijn abonnement opgezegd en andere activiteiteiten en krijg nog steed facturen . Sterker nog ze rekenen incasso kosten en wettelijke rent. Wat een slecht bedrijf is het geworden... Toon meer

Bizar maar dan ook bizar duur geworden moeilijk op te zeggen. Je kan bij een webhosting bedrijf niet op de website opzeggen, Kan je dan jezelf nog een webhosting noemen heel bijzonder. Stilzwijgend ve... Toon meer

Slechte service. Ik heb inmiddels al vijf keer gemaild en na twee weken nog steeds geen reactie ontvangen. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar, via de chat krijg ik geen antwoord en ook op e-mai... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Met liefde voor techniek zijn wij 15 jaar geleden begonnen met het aanbieden van domeinnamen en hostingpakketten. We zijn sindsdien flink gegroeid en zijn nog steeds met dezelfde energie hard bezig om jou het beste van het beste te bieden.

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Incassobureau op mij ingeschakeld voor…

Incassobureau op mij ingeschakeld voor een rekening van 100 euro toen ik minderjarig (15 jaar oud) was nadat ik een 5 euro proef-dienst had afgenomen via PayPal, slechte service ooit, geen emails of communicatie ontvangen over 'actieve' diensten waar niet eens gebruik van is gemaakt! totaal onprofessioneel bedrijf en al mijn IT-partners aangeraden nooit zaken te doen met deze fraudeurs.

22 december 2024

I have been a loyal customer of…

Ik ben jarenlang een trouwe klant geweest van Neostrada en gebruikte hun reseller hosting om diensten voor mijn eigen klanten te beheren. Helaas is mijn ervaring de afgelopen tijd sterk verslechterd. Na een prijsverhoging vroeg ik om de factuur voor mijn reseller hosting in vier termijnen te mogen betalen. Dit werd geweigerd, en ik werd doorgestuurd naar een incassobureau. Hoewel ik nu netjes de betalingsregeling volg en al mijn andere diensten op tijd heb betaald, heeft Neostrada mijn account volledig geblokkeerd.

Ik begrijp dat ze hun geld willen, maar de manier waarop ze dit aanpakken is buiten proportie. Niet alleen is mijn WHM/Cpanel-toegang geblokkeerd, maar ook mijn toegang tot het Neostrada-dashboard. Hierdoor kan ik geen domeinen beheren, klantgegevens inzien of actieve domeinen opzeggen. Ik kan enkel de factuurpagina bekijken. Domeinen die automatisch verlengen, kunnen hierdoor niet op tijd worden opgezegd, wat leidt tot onnodige kosten en facturen. Dit lijkt opzettelijk en is onacceptabel.

Zelfs wanneer ik vraag om DNS-instellingen, verhuiscodes of informatie over vervallende domeinen om mijn klanten te helpen, weigert Neostrada hieraan mee te werken. Ze eisen volledige betaling voordat ze überhaupt iets willen doen, ondanks dat ik een betalingsregeling volg. Dit is uiterst klantonvriendelijk en onprofessioneel.

Het gaat mij niet eens om WHM/Cpanel-toegang, maar om basisfunctionaliteiten die nodig zijn om mijn klanten te ondersteunen. Door deze blokkade wordt mijn bedrijfsvoering ernstig belemmerd. De manier waarop Neostrada met trouwe klanten omgaat, is ronduit schandalig.

Ik raad niemand aan om klant te worden bij Neostrada. Als reseller verwacht je professionele en redelijke service, maar dat krijg je hier absoluut niet.

9 december 2024

Slechtste provider OOIT

De backup dienst van Neostrada is al 6 dagen in storing. Bij het terugzetten van mijn website is de boel volledig corrupt doordat de restore is vastgelopen.
Ze schuiven het af op Acronis en bieden verder geen enkele hulp.
Communicatie loopt moeizaam - zoals met alle vragen.
Het is echt de slechtste provider die ik ooit heb meegemaakt en waar ik helaas ben beland doordat ze mijn vorige provider overnamen.

3 december 2024

Absoluut drama

Absoluut drama. Zeer slecht bereikbaar. Bij storingen duurt het uren of dagen voordat je een reactie krijgt. De kosten zijn de afgelopen maanden buitensporig gestegen. Neostrada is onderdeel van Your.Online. Ook Versio en Your Hosting vallen hieronder. Als je het nummer van Your.Online belt (085-0479897) dan krijg je een vriendelijk iemand aan de lijn maar als je begint over Neostrada of Versio of 1 van de andere partijen die onder your.online vallen dan houdt het al gauw op en krijg je te horen dat er geen telefonische service is bij deze partijen. Op Linkedin is te zien wie de co-founder is van your.online. Ik hoop dat hij er bovenop zit en probeert om de service van Neostrada, Versio en Your Hosting snel te verbeteren.

16 oktober 2024

Weggegaan na jaren onze website etc

Weggegaan na jaren onze website etc. daar ondergebracht te hebben. Prijzen zijn compleet door het dak gegaan. Voor de komende drie jaar heb ik een alternatief voor 20% van de Neostrada tarieven. Als dank kwam er een aanmaning met een rekening uit 2018! Enige positieve: telefonische service is prima en als je moppert en een betaalbewijs toont herstellen ze de blunder snel.

12 oktober 2024

Hoe kan je een mooi bedrijf helemaal…

Hoe kan je een mooi bedrijf helemaal kapot maken. Het is echt ongelooflijk jammer wat er met dit bedrijf is gebeurd. Ik ben ongeveer al 15 jaar klant, en Noestrada was altijd mijn go to en ik adviseerde iedereen om hier hun diensten af te nemen. Maar sinds de overnamen is het onwijs achteruit gegaan. Volgens mij zijn de prijze 10x omhoog gegaan, en het blijft maar stijgen. Daarnaast ben ik ook niet meer te spreken over de service. Zonde!

27 september 2024

Elke factuur weer een (onaangename) verrassing

Sinds de overname zijn de prijzen echt absurd gestegen en een nieuwe ronde prijsstijgingen is per mail alweer aangekondigd. Per direct maar domeinnamen opgezegd. Na meer dan 10 jaar klant te zijn hebben wij er nu bijna alles weggehaald. Klantenservice was altijd redelijk goed bereikbaar en behulpzaam, vandaar nog 2 sterren. Op naar aan andere hosting provider.

27 september 2024

Zooo Slecht ...

Zooo, wat 'n slechte club is dit zeg. Het woordje service komt niet in hun vocabulaire voor. Enige waar ze goed in zijn is het verhogen van de prijzen...
Blij dat ik daar weg ben.

13 september 2024

Belachelijke slechte service !!!!!

Ik ben al jaren klant bij Neostrada en beheer meerdere domeinen en hostingpakketen via hun diensten. Nu hebben ze echter een contract automatisch verlengd en moet ik verplicht de factuur betalen, terwijl ik geen gebruik maak van de diensten! Ik was nog bereid om voor de maand waarin het pakket liep te betalen, maar beslist niet voor een heel jaar! Dit is schandalige service!!!! Ik raad iedereen sterk af om hier hosting of domeinen af te nemen. Als trouwe klant ben ik diep teleurgesteld in Neostrada!!!!

12 september 2024

Kvt bedrijf

Kvt bedrijf! Verplichten mij een factuur van 500 euro te betalen voor een hosting die ik niet wil hebben. Domein is al opgezegd.

10 september 2024

Ik zit al jaren bij Neostrada

Ik zit al jaren bij Neostrada. In het verleden was het wat rommelig daar, maar ik moet zeggen dat het nu helemaal top is geregeld. Snel antwoord en hulp op en bij mijn vragen. Shout out naar Yarloo voor het fixen van alles! 😊

2 september 2024

Snel en zeer correct geholpen

Vanwege een misser (grotendeels door mijzelf) toch een factuur gekregen. Dit aangegeven bij Neostrada. Binnen een uur was het opgelost. Factuur hoef ik niet te betalen, communicatie was top. Ik ben tevreden over hoe het is opgepakt.

1 augustus 2024

OPLICHTERS

OPLICHTERS!

AUB MENSEN GA NAAR STRATO OF IETS. DIT ZIJN DE GROOTSTE OPLICHTERS EN LEUGENAARS DIE ER ZIJN. VANUIT ELKE KANT PROBEREN ZE EEN CENTJE TE PIKKEN.

5 juli 2024

Enorm teleurgesteld na 9 jaar klant te zijn

De laatste 2 jaar is de service drastisch achteruit gegaan.
Prijzen zijn gestegen met plusminus 1000%, service is enorm hard achteruit gegaan sinds 2020, maar nu heeft dit een toppunt bereikt.
Naast prijs die stijgt en support die achteruit gaat, laden websites ondertussen 70-80% trager dan voordien.
Momenteel is de cloudserver waarvoor ik plusminus 1000 EUR /jaar betaal reeds 36u offline. Geen toegang tot tal van mailboxen en websites en geen reactie. Verschrikkelijk. Blijf ver weg van Neostrada, Versio en alles wat onder Your Hosting BV valt.

7 juli 2024

Grootste bandieten

Grootste bandieten, prijzen zijn meer dan het dubbele na hun verhoging. Het kost 29 euro voor een domeinnaam, best naar Vimexx gaan waar je veel minder betaald (tussen 4 a 8 euro per jaar).

5 september 2023

Waardeloze service

Waardeloze service. Enkel contact mogelijk via chat die vaak in een oneindige loop terechtkomt en als het wel werkt volledig onbehulpzame informatie geeft die je anders ook wel via de support 10x sneller had kunnen vinden.

Wanneer gaan bedrijven begrijpen dat mensen willen chatten met echte personen ipv een chatbot.

5 juni 2024

Bizarre prijsverhogingen

- Prijsverhogingen. Ik denk niet dat hier nog meer over geschreven hoeft te worden.
- Verlenging van producten na het opzeggen van een pakket.
- Slecht support (enkel een chatbot zonder oplossing om in contact te komen met iemand om je verder te helpen.

5 juni 2024

Dramatische service

Klantenservice slecht bereikbaar. Prijsverhoging op prijsverhoging en onterechte facturen van diensten die al opgezegd zijn. Drama.

30 maart 2024

Verschrikkelijk

De prijs is sinds 2017 met ruim 1300% (geen grapje!) gestegen! Echt belachelijk. En dan proberen ze mij ook nog even te naaien door mij zomaar over te zetten naar een nóg duurder pakket. Ik heb daarna maandenlang moeten ruziën met de klantenservice en het incassobureau om dat op te lossen.

24 mei 2024