Ik heb 6 weken geleden een ticket ingeschoten. Nog steeds ondanks enkele verzoeken geen antwoord. Bijzonder slecht hostingbedrijf sinds ze zijn overgenomen door Versio. Het enige waar ze goed in zijn... Toon meer
Ik heb al geruime tijd mijn abonnement opgezegd en andere activiteiteiten en krijg nog steed facturen . Sterker nog ze rekenen incasso kosten en wettelijke rent. Wat een slecht bedrijf is het geworden... Toon meer
Bizar maar dan ook bizar duur geworden moeilijk op te zeggen. Je kan bij een webhosting bedrijf niet op de website opzeggen, Kan je dan jezelf nog een webhosting noemen heel bijzonder. Stilzwijgend ve... Toon meer
Slechte service. Ik heb inmiddels al vijf keer gemaild en na twee weken nog steeds geen reactie ontvangen. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar, via de chat krijg ik geen antwoord en ook op e-mai... Toon meer
Met liefde voor techniek zijn wij 15 jaar geleden begonnen met het aanbieden van domeinnamen en hostingpakketten. We zijn sindsdien flink gegroeid en zijn nog steeds met dezelfde energie hard bezig om jou het beste van het beste te bieden.
Reaalhof 64, 8232VS, Lelystad, Nederland
- support@neostrada.nl
- www.neostrada.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
vuile oplichters
vuile oplichters. Na werk te doen waar ik al meer dan een jaar niet achter gevraagd heb brengen ze die toch in rekening met gevolg na een periode van nog geen maand krijg je brieven van een incassobureau. Dit zou niet automatisch mogen verlengd worden!!!!!!!!!!!
Aub mensen koop hier niets, je bent beter op meer bekende en vertrouwde websites dan deze.
Altijd onverwachte kosten
Na altijd onverwachte kosten te krijgen en mijn domeinen grotendeels weg te halen bij Neostrada krijg ik vandaag een factuur voor een SSL certificaat wat ik nooit gebruikt heb. Er is bovendien geen optie om deze zelf op te zeggen of te verwijderen. Ik moet dus weer wachten op klantenservice die zoals gewoonlijk te druk is.
Hoe sneller ik alles weg haal bij dit bedrijf hoe beter.
Communicatie komt ook altijd te laat, pas als er extra kosten bij komen krijg je opeens een betaalverzoek.
Zoek een andere webhoster
Ik was heel tevreden totdat ze opeens de jaarlijkse kosten meer dan verdubbelden. Ik zou hierover geinformeerd zijn, maar ik krijg zoveel reclame mails ook dat ik dit niet gezien had.
Ik heb netjes de nieuwe kosten betaald om gedoe te voorkomen en heb daarna alles verhuist naar een andere partij. Blijkt dat ze mijn domein niet verlengd hebben, terwijl ik daar wel voor betaald heb. Dus kon ik nogmaals deze kosten voldoen. Het zijn echt afzetters, dus ik zou even verder kijken voor een webhoster als je op zoek bent.
Tevreden ervaring (+3j)
Tevreden ervaring (+3j)
3 jaar had ik een hosting pakket en domeinnaam bij neostrada en ben hier altijd heel tevreden over geweest. Van de aankoop tot installatie liep alles heel vlot. Nu recent waren de prijzen gestegen wat hun volste recht is. Toen ik hier meer info over vroeg via de klantenservice hebben ze mij goed geholpen. Daarnaast wou ik tijdelijk mijn hosting annuleren en hebben ze mij terug bij de klantenservice vlot geholpen. Als ik in de toekomst mijn nieuw project online op poten wil zetten dan zal ik zeker Neostrada terug overwegen :)
Onbereikbaar
Onbereikbaar, qua klantenservice. Blokkeren diensten terwijl er geen factuur open staat. Deel diensten werken vaak technisch niet
Slecht ik wacht al een week op mijn…
Slecht ik wacht al een week op mijn pakket nooit gekrijgen en 24u na betaling een ticket aangemaakt ook nog geen antwoord
vroeger was dit toch veel beter is lijk wel hoe ouder het bedrijft hoe slechter het word
Verbeter jullie prijs kwaliteit…
Verbeter jullie prijs kwaliteit verhouding en bereikbaarheid. De slogan " betrouwbare en snelle webhosting tegen de scherpste tarieven" is absolute flauwekul. Jullie zijn extreem duur geworden. Jammer, ben jaren lang een trouwe klant geweest en heb nu alles opgezegd en naar een andere provider overgestapt.
Hoge kosten, geen respons van Neostrada
Bizar hoge factuur ontvangen, en wilde daarom mijn pakket opzeggen. Neostrada reageerde niet op mijn mails daarover en bleef wel herinneringen sturen aan de factuur. Neostrada is ook niet telefonisch bereikbaar. Versio heeft wel een telefoonnummer (0387260087) en daarmee heb ik het uiteindelijk kunnen oplossen.
Sterke afrader
Neostrada stuurde dit jaar een factuur voor drie websites, 2 maanden eerder dan vorig jaar. Door privéomstandigheden had ik de e-mail met de aangekondigde afschrijving gemist en dus werd het bedrag automatisch van mijn rekening afgeschreven. Op mijn verzoek van een jaar terug om mij te helpen een te dure website om te zetten, hebben ze niet gereageerd. Ook dit jaar geen reactie op mijn verzoek om het contract op te zeggen vanwege de vervroegde afschrijving.
De factuur wordt door de administratie verzonden van een no-reply adres, zodat je er niet op kunt reageren en je dus zelf op zoek moet naar het e-mail adres van de administratie waar je wel naartoe kunt mailen.
Alles is er op gericht om het benaderen van het bedrijf zo lastig mogelijk te maken.
De prijzen zijn niet heel onredelijk in vergelijking met andere aanbieders. De communicatie is zeer slecht, om beter gezegd, niet aanwezig.
Dit bedrijf stuurt via een incasso…
Dit bedrijf stuurt via een incasso bureau doodleuk dat ik een factuur open staan heb terwijl ik al sinds 2017 geen producten meer heb. echte gangsters zijn het! nooit 1 factuur ontvangen voor die incasso.. had zelf mijn account laten opzeggen jaren geleden om geen mails meer te krijgen. blijf hier weg en deel geen gegevens met deze personen.
Veel te duur
Veel te duur, die vervelende Versio heeft het overgenomen en nu verhogen ze hun prijzen. Stelletje oplichters zijn het. Zeker niet aan te raden omdat je minimaal 3 x te veel betaald voor het registreren van je domeinnaam en geen service meer krijgt
Op 3 jaar tijd ging de prijs x4
Op 3 jaar tijd ging de prijs x4
Heb mijn contract opgezegd toen ik de factuur kreeg en ze beweren een mail gestuurd te hebben over de prijsstijging in Dec. Nooit gekregen.
Conform de algemene voorwaarden mag je opzeggen als ze hun prijzen met meer dan 5% opslaan. Wat ik ook deed. Incassobureau op mijn dak gekregen dat NIET erkent is in België. Medewerkers die echt leugens schrijven en pushen om toch te betalen en dan voorstellen om naar hun zusterfirma te gaan terug voor 48€ met minder data. Heb na 3 maanden nog niet betaald. Ik heb binnen de maand opgezegd maar ze blijven stalken.
Zomaar een incassoburo op ons dak, maar niet eens klant!!!
Mijn zoon (16 jaar) kreeg een incasso brief van Bleu Finance voor een factuur van Versio. Hij wist niet eens wat het was. Bleu Finance gebeld, kreeg een slecht nederlands sprekende dame aan de lijn!! Daar kreeg ik al geen goed gevoel bij. Daarna Versio gebeld. Kreeg een zeer zenuwachtig iemand aan de lijn die er erg lang over deed om de rekening te vinden. Het bleek om een website te gaan. Deze website opgezocht, staat gewoon te koop!! Gevraagd om de rekening te seponeren en een bevestiging te sturen. dat hebben ze gedaan. Ben benieuwd of Bleu finance nog reageert..... De mensen die ik heb gesproken gaven mij in ieder geval geen goed gevoel. Rook toch wel naar oplichting.
Oplichterij.
6 jaar klant geweest en geen problemen gehad. Initieel goede service, snelle response via de chat (die nu weg is).
Paar weken terug kreeg ik een factuur aan die bijna driedubbel hetgeen was dan mijn initieel hosting pakket. Heb alles laten annuleren, maar pas na drie weken antwoord gekregen op mijn berichten.
Heb gelezen dat ze naar sommige mensen incasso bureaus sturen, gelukkig is het bij mij niet zo ver gekomen. Tip, vermeld de Wet van Dam mee in uw mails.
Contacteren Support Neostrada problematies
Ik probeer al meer dan 1 week (4x ticket en 1 mail)contact te krijgen met Support van Neostrada eea ivm n probleem contactformulier; er wordt gewoon niet gerageerd!
Het slechtste hosting bedrijf ever
In het begin goed. Jaar na jaar gigantische prijsstijgingen en meer downtime. Nu uiteindelijk hebben zij mijn wordpress site gesloopt ( is helemaal offline zonder dat ik iets heb aangepast) en de helpdesk reageert al een week lang niet. Dit is echt een schandelijk bedrijf. Blijf hier weg!!!
Slechte service en oplichtingspraktijken
Altijd een trouwe klant geweest, nu een nachtmerrie voor mij.
Uit het niets een torenhoge factuur ontvangen zonder enige waarschuwing of communicatie. Helpdesk reageert bijna nooit en als je een reactie krijgt, mag je van geluk spreken als je antwoord langer dan 1 zin is. Erg kortaf en mijn account is nu inmiddels geblokkeerd en mijn domeinnamen zitten daar vast. Tot op heden nog geen communicatie met hen. Pas op waar je jou hosting en / of domeinnaam neemt. Dit zijn echte boeven.
Ik was altijd heel blij met Neostrada - Nu raad ik iedereen aan: wegwezen
Ik was altijd heel blij met Neostrada. Tot 2019. Want in 2020 werd de telefonische helpdesk verwijderd, werd klantenservice vrijwel nonexistent en werden de prijzen stilletjes gigantisch opgekrikt. Ik betaalde jaren ongeveer 12 euro per maand. Dit jaar werd er voor hetzelfde gebruik een rekening van over 400 van gemaakt.
Alle pogingen dit te corrigeren stuiten op een stenen muur van communicatie, waar plotseling services worden stop gezet in plaats van gecommuniceerd, terwijl ik aanvankelijk nog best open stond om een middenweg te vinden.
EDIT: Uiteindelijk toch nog een amicabele oplossing samen gevonden. Communicatie kan nog steeds beter, maar er wordt kennelijk toch nog getracht om het een en ander goed te doen.
Niet doen!
Ik ben al 20 jaar klant bij dit bedrijf. Na diverse on- aangekondigde prijsverhogingen en downgrades ben ik veel van mijn Hosting pakketten gaan verhuizen behalve de reseller Hosting, want in een email van 13/02/2023 heeft men mij gezegd dat deze prijs onveranderd zou blijven. Ik krijg nu een rekening van €179 ex. BTW ipv €119 ex. BTW.
Ik ben meteen in de pen geklommen en heb ze een screenshot gestuurd van hun email aan mij van 13 feb. dit jaar, waarin men mij zei dat dat prijs voor reseller hosting ONVERANDERD was (ik schrok van de zoveelste onaangekondigde prijsverhoging en wilde uitzoeken of ik mijn toen al veel te dure pakket misschien moest verhuizen)
Als antwoord krijg ik:
De mail van mijn collega Hugo is van 13 Februari zie ik, toen was er ook geen wijziging van toepassing in tarieven. Er is op 28 Februari een mailing verzonden.
Ook die mail heb ik niet ontvangen! Ik ontvang altijd alle mails van hun behalve die van de prijsstijgingen. Neostrada is bijna niet bereikbaar.het duurt dagen, soms weken voordat ik een antwoord krijg van ze.
Ik heb om rectificatie van het bedrag gevraagd maar krijg daarop geen antwoord... Vandaag is de laatste dag om te betalen, ik weet niet wat mijn rechten zijn in dit geval. Ik heb om een bewijs gevraag dat die email idd naar mij verstuurd is. Ik kijk namelijk dagelijks mijn spamfolder na, dus het lijkt mij sterk dat ik juist altijd hun emails mis (zoals gezegd , ik ontvang AL hun andere emails wel.)
Jammer van wat eens een goed bedrijf was!
Regel hier geen hosting of domein!
Vroeger was dit een fatsoenlijke partij, maar tegenwoordig zeker niet! Hun prijzen hebben ze met 300% stilzwijgend verhoogd en mijn domein verlengd. Hun klantenservice team is niet te bereiken.
Opzeggen was ook niet meer mogelijk na hun stilzwijgende verlenging en prijsverhoging. Ik ben gewoon een normale consument en in deze case zou dus sowieso de Wet Van Dam gelden, maar daar wordt niet meer op gereageerd.