Neostrada Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Ik heb 6 weken geleden een ticket ingeschoten. Nog steeds ondanks enkele verzoeken geen antwoord. Bijzonder slecht hostingbedrijf sinds ze zijn overgenomen door Versio. Het enige waar ze goed in zijn... Toon meer

Ik heb al geruime tijd mijn abonnement opgezegd en andere activiteiteiten en krijg nog steed facturen . Sterker nog ze rekenen incasso kosten en wettelijke rent. Wat een slecht bedrijf is het geworden... Toon meer

Bizar maar dan ook bizar duur geworden moeilijk op te zeggen. Je kan bij een webhosting bedrijf niet op de website opzeggen, Kan je dan jezelf nog een webhosting noemen heel bijzonder. Stilzwijgend ve... Toon meer

Slechte service. Ik heb inmiddels al vijf keer gemaild en na twee weken nog steeds geen reactie ontvangen. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar, via de chat krijg ik geen antwoord en ook op e-mai... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Met liefde voor techniek zijn wij 15 jaar geleden begonnen met het aanbieden van domeinnamen en hostingpakketten. We zijn sindsdien flink gegroeid en zijn nog steeds met dezelfde energie hard bezig om jou het beste van het beste te bieden.

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jaren reseller bij Neostrada geweest...

Jaren reseller bij Neostrada geweest en altijd naar tevredenheid geholpen tot de overname door TWS. Nu enkele dagen een domeinregistratie waarvan ineens de volledige DNS entries zijn verdwenen. Hierdoor krijgt de gebruiker o.a. geen mail meer binnen. We kunnen zelf geen nieuwe records toevoegen via het beheersysteem van Neostrada. Gemaild, want telefonisch en via chat niet (meer) bereikbaar. Klant zit met handen in het haar aangezien zijn klanten wel mailen maar hij mails niet ontvangt. Meerdere mails verzonden naar de support desk, maar steeds geautomatiseerde antwoorden en geen enkele inhoudelijke reactie.

Bij Vevida, ook overgenomen door TWS, exact hetzelfde probleem. Bij deze partij zijn we momenteel bezig om alle domeinnamen te verhuizen naar een nieuwe hostingprovider welke (nog) niet overgenomen is door TWS. Hopelijk blijft dit zo.

Als personeel van Neostrada, Vevida, etc. zou ik rennen! Hier wil je niet verantwoordelijk voor zijn..!

15 maart 2023

Klantenservice toch bereikt en mijn problemen zijn opgelost!

Inmiddels ben ik gebeld door Jon van Neostrada en heeft e.a. uitgelegd. Hij snapte zeker dat ik niet blij was met de gang van zaken maar ik ben blij te weten dat er nog echte mensen werken en dat ze de intentie hebben om een goede telefonische klantenservice op te zetten en bezig zijn mensen hiervoor op te leiden. Wie weet dat er toch een kentering komt. De overname door een grote investeringsmaatschappij tws nu your.online geeft mij geen goed gevoel, de prijsverhogingen vind ik ook onaangenaam en buiten proportie maar mijn website en mailproblemen zijn nu wel opgelost en bleken te maken te hebben met een blokkade door hun firewall op mijn contactpagina waar ik de tip kreeg de url even aan te passen zodat dit niet meer gebeurd.

13 maart 2023

Nul komma nul

Goedemiddag,

Na de laatste auto reply dat onze 4e ticket/klacht gesloten zou zijn, want normaal antwoord krijg je al helemaal niet meer en na 4 weken wachten, hun chatfunctie werkt niet en er is geen telnr meer, stuurden we het volgende bericht.
Deze ticket is HELEMAAL niet gesloten. Over 7 dagen loopt xippia.com af, sinds de 16e loopt al verzoek tot antwoord en dit pakket kan niet verlengd worden zonder email naar support@.die dus nergens op reageert.

Dat jullie email server gecrasht is afgelopen weekend komt mij onwaarschijlijk voor sinds het verzoek bijna al 4 weken loopt. U bedient zich van goedkope en verachterlijke excuses. 22 kansarme Gambiaanse studenten zijn afhankelijk van Xippia de gouden gids van Gambia. Sinds de global crisis is dit een zaak van leven en dood geworden. Wij hebben goed vertrouwen gesteld in jullie bedrijf.

Urban gambia loopt vast qua resource limits, Forest view gambia loopt vast. Sinds de 16e loopt al verzoek om deze 3 websites samen te voegen onder 1 advanced pakket, om dan alleen een autoreply te krijgen met smoesjes, dit is gewoon zware nalatigheid

Voor de eindtermijn, linksom of rechtsom, je zorgt maar dat het werkt. Ik kan u nu al verzekeren, reageert u weer niet, maakt u ons kapot met uw flutservice, dan gaan we precies hetzelfde doen als U. We hebben inmiddels al advocaat in NL ingeschakeld, diverse kranten en Wilde Ganzen

12 maart 2023

1 ster is nog teveel voor deze…

1 ster is nog teveel voor deze oplichtingstoko… sinds de overname lijkt het haast wel onderdeel van het satirische ‘Pauperhosting’ te zijn.

13 maanden geleden een domein (de laatste van een reeks producten) verhuisd naar een andere partij en vorige maand krijg ik doodleuk een factuur inclusief afschrijving van het bedrag voor een vol, nieuw jaar (t/m februari 2024) voor het domein wat al ruim een jaar niet meer bij hun draait.

Netjes hun support een e-mail gestuurd zo’n 5 dagen geleden en een reminder gestuurd.. helaas.. tot op heden geen antwoord.

Het is werkelijk waar te zot voor woorden. Nergens op reageren, maar wel bedragen afschrijven van klanten die geen producten meer hebben.

Ooit een enorme goede hoster, nu in de kansloosheid van o.a. Versio geraakt.

BLIJF HIER WEG!!

Rechtsbijstand is inmiddels ingeschakeld.

11 maart 2023

Bizarre onaangekondigde prijsverhogingingen

Standaard mail ontvangen.
De volgende diensten worden binnenkort verlengd.
Opzeggen kan tot 30 dagen voor verlengdatum.

Een week na de verstreken verlengdatum tada....een verrassingsmail met bizarre onaangekondigde prijsverhogingen ontvangen.

Ik wil hier weg, maar lijkt op deze manier onmogelijk.

Geen respons op mails ontvangen en de chat is al meerdere weken uitschakeld. Afwachten,

maar ondertussen kunnen dit melden bij ACM. Google: acm prijsverhogingen abonnement.

27 februari 2023

50% prijsverhoging = scam

50% prijsverhoging staat totaal niet in verhouding tot de geleverde diensten en is m.i. niet fair. Gelukkig kun je altijd weg :)

Was top tot overname

Neostrada was top tot de overname. Daarna flink wat storingen zonder uitleg en moest ze zelf melden. Ook support is niet meer fatsoenlijk begrijpbaar. En dan nog maar te zwijgen over de prijsverhoging. Ik ging van €65 plots naar €450?!?

1 januari 2023

Onaangekondigde bizarre prijsverhogingen

Nadat ik een tijdje geleden mijn websites al heb verhuisd naar een andere provider liep mijn SSL certificaat hier nog, deze maand loopt hij af en tot mijn schrik kreeg ik gisteren een factuur van 72 euro (!!!) voor een SSL certificaat voor aankomend jaar die 1 jaar geleden nog 15 euro kostte en die ik bovendien bij mijn huidige provider gewoon GRATIS erbij krijg.

Ronduit belachelijk en schandalig dat er zulke prijsverhogingen onaangekondigd doorgevoerd kunnen worden, dit is een prijsverhoging van 450%!!! Hoe kan dit in godsnaam zomaar in Nederland. Ik heb mijn automatische incasso's stopgezet, dit zijn pure oplichterspraktijken, hierover gemaild maar krijg geen reacties.

Mocht je twijfelen om hiermee in zee te gaan? Absoluut niet doen, Neostrada is niet meer de organisatie zoals het een paar jaar geleden was.

RUN!!!!

Mijn advies: RUN!

Steek geen energie in het contact zoeken met dit bedrijf. Focus je vooral op het verhuizen van al je diensten.

Kies verstandig. Deze bedrijven vallen onder TWS. Dus kies vooral niet voor een van deze bedrijven.

Yourhosting
Versio
Savvii
Argeweb (Update 2/9/2021: Gaat volledig op in Yourhosting)
Neostrada
Realhosting
Vip internet (Update 2/9/2021: Gaat volledig op in Yourhosting)
PCextreme (Update 2/9/2021: Gaat volledig op in Versio)
Revices
deHeeg
Axarnet
SoHosted (Update 2/9/2021: Gaat volledig op in Yourhosting)
Alfahost (Update 2/9/2021: Gaat volledig op in Yourhosting)
Flexwebhosting
Alphamega (2020)
Sitebytes (2020)
Domeinbalie (2020)
Magehost (2020)
Skyberate (2020)
IPS hosting (2020)
QDC (2020)
Vevida (2020) (Update 2/9/2021: Gaat volledig op in Yourhosting)
De Hosting Makelaar (2020)

2 maart 2023

Prijsverhoging door moederbedrijf TWS

en natuurlijk wederom een flinke verhoging met als smoes de hogere kosten en andere excuses welke niks maar dan niks verklaren waarom de prijzen met zulke hoge bedragen omhoog moet.

Dit komt door The Website Solution, een of andere investeringsmaatschappij welke alle grotere hosting partijen in Nederland overgenomen heeft en zo een monopoly positie hebben. Dit is te merken aan alle hosting bedrijven in Nederland welke met flinke verhogingen komen, en toevallig allemaal onder deze TWS vallen. Deze verhogingen komen niet door inflatie etc maar puur om de geldkraan verder open te draaien, TWS harkt bakken met geld binnen.

Jaren klant al

Jaren klant al, klein hosting hobby pakket van 99 euro per jaar, nu ineens verhoogd naar 496 euro per jaar. Geen reacties op mail, wel telkens aanmaningen sturen. Was een leuk partij, begint nu op oplichting te lijken?

23 februari 2023

Slechte klantenservice

Sinds gisteren is mijn website down en Neostrada is NIET telefonisch bereikbaar! Support(at)neostrada.nl een automatisch gegenereerd bericht is niet acceptabel. Ik wil gewoon een méns aan de telefoon krijgen om dit op te lossen.

19 februari 2023

Oplichters!!!!!

Wij zijn al meer dan 10 jaar klant alleen de laatste factuur was toch zo asociaal hoog dat we per direct alles hebben verhuist.
In het verleden betaalde we voor 1 website hosting per 5 jaar €114,65 en de laatste factuur was ineens €879,65....dit is pure oplichting en uiteraard word er natuurlijk nergens op gereageerd.

15 februari 2023

Triestig!

Ik ben/was jarenlang een tevreden klant bij Neostrada. Maar eind januari krijg ik een factuur met totaal verkeerde prijzen. (Voor domeinnamen heb ik recht op de bulk prijzen.)
De chat werkt al een hele tijd niet meer dus stuur ik een e-mail naar de administratie.
Na enkele dagen nog geen reactie en ik zie de commentaren op Trust Pilot.
Ik heb de factuur geprotesteerd en alles overgezet naar een andere hosting aanbieder.
Tot op vandaag nog altijd geen reactie op mijn eerste e-mail ontvangen. Heel triestig!

9 februari 2023

Ongelooflijke oplichters

Ongelooflijke oplichters! Tarief verhoging met 125% en geen enkele zinnige reactie vanuit Neostrada klantenservice. Hosting van een website van 320kB... Schandalig - I'm out, don't go there!

8 februari 2023

Duurt minimaal 2 weken voordat ze een…

Duurt minimaal 2 weken voordat ze een vraag beantwoorden. Ze ontnamen toegang tot mijn eigen website en het duurde vervolgens 2 weken voordat ze antwoordden. En dan nog mits tussenkomst van Versio die hun hebben overgenomen.
Koop hier zeker geen hosting!

31 januari 2023