Next Reviews

287.955

4,3

Mooie producten prima verzending maar ik bestelde een bikini in de maat 12 wat volgens de omschrijving bij de maatkeuze overeen moet komen met eu maat 40. Bewust gekozen omdat er ergens stond in revie... Toon meer

Heel leuke kinder- en dameskledij. Ik heb er al een paar keer besteld, en dit is nog nooit tegengevallen. De maten van de kinderkledij vallen vrij groot uit, dus daar moet je wel rekening mee houd... Toon meer

Door de slechte recensies dacht ik zal ik wel bestellen? Ik ben blij dat ik besteld heb 2 pakketjes allebei goed aangekomen 1 deels terug gestuurd kreeg mail dat pakketje aangekomen was en geld terug... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Kinderkleding
  3. Cosmetica winkel
  4. Winkel in modeaccessoires
  5. Meubelwinkel
  6. Sportkledingwinkel

Next.co.uk - Shop online for the latest fashion for women, men, children and homeware. Next day delivery and free returns.

Uitstekend

288K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(287.955)

29.558 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geweldige site!

Ik bestel hier regelmatig en ben altijd zeer tevreden. Leuke kleding, goede kwaliteit en altijd geleverd binnen de aangegeven levertijd. Retouren worden snel verwerkt. Voor het eerst een verkeerde maat geleverd gekregen en het geld werd meteen teruggestort omdat de fout bij hun lag. Dus ook nog een top klantenservice!
Ik blijf hier zeker bestellen.

12 april 2024

Kledij nooit ontvangen

Het is nu de tweede keer dat we een artikel bestellen en dat we het artikel nooit ontvangen. Op de dag van levering kregen we een mail om onze retourzending te bevestigen. Zeer vervelend. De chatbox op de website gaf geen opheldering.

11 april 2024

Antwoord van Next

Hoi, bedankt voor je feedback. Dit is erg teleurstellend om te horen, dus we willen graag de kans krijgen om dit verder met je te bespreken. Stuur ons een e-mail op internationalonline@next.co.uk en we nemen binnenkort contact met u op.

Zeer slechte communicatie

Zeer slechte communicatie. Meer dan week geleden besteld en nog niks binnen. Volgens Next hebben ze foutieve adres laten corrigeren bij DPD maar DPD geeft aan dat ze niks hebben gehoord van ze. Ze emailen alleen met sorry to hear your parcel hasn’t arrived. Tig keer in alle mails. Kom met een oplossing heb niks aan een sorry als er niks gedaan wordt. Nooit meer voor mij.

23 februari 2024

Prettig bedrijf

Kleding snel geleverd, mooie kwaliteit.
Snelle en goede customerservice. Vriendelijk en er was snel een passende oplossing.
Ik zal er zeker nog eens bestellen

20 februari 2024

Wat een top bedrijf is dat!!

Wat een top bedrijf is dat!!! Altijd Snelle levering klantenservice makkelijk te bereiken. Ruime assortiment en aantrekkelijke prijzen. Geweldig! Enige probleem is dat ik niet kan ophouden met schoppen 🙈😁.

20 januari 2024

Bestelling niet geleverd, geld niet terug

Bestelling gedaan. In de brievenbus een kaartje gehad met dat ik niet thuis volgens DPD. Contact opgenomen met Next en zij gaven aan dat het pakket nog moest komen (zoals hun eerdere mail) en dat het kaartje foutief was. De dag erna van DPD een track en trace gehad met de informatie dat mijn bestelling de volgende dag zou komen. Bestelling niet geleverd, contact opgenomen met Next en te horen gekregen dat ik 4 uur mocht reizen naar een afhaalpunt. Waarom het in een andere stad was afgeleverd wisten ze niet. Per mail vernomen dat ze het alsnog zouden bezorgen en tot nu toe is het niet gebeurd. Pakketje is al weken retour en geld is niet teruggestort.

4 december 2023

Antwoord van Next

Hi there, thank you for your feedback, I'm really sorry the trouble. We’d really like the opportunity to discuss this further with you. Please drop us an email on we_are_listening@next.co.uk and we’ll be in touch shortly.

Alleen maar lof

Alleen maar lof. Ik heb een badpak besteld. Werd via de mail goed op de hoogte gehouden wanneer deze geleverd zou worden. Dit gebeurde zelfs een dag eerder dan verwacht. Top

21 december 2023

Winterjas besteld voor mijn dochter

Een jas besteld voor mijn dochter. We zijn nu bijna een mand verder en nog geen jas gezien. Klantenservice benaderd en na 2 weken nog geen normale reactie met waar mijn bestelling is. Ik zal hier niks meer bestellen!!

16 oktober 2023

Antwoord van Next

Hoi, bedankt voor je feedback, wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Wij willen dit graag verder met u bespreken. Stuur ons een e-mail op we_are_listening@next.co.uk en we nemen binnenkort contact met u op.

Ben zo blij met me website

Ben zo blij met me website, super snelle laadtijden. Door de boekingssysteem in de website, krijg ik nog meer klanten in de zaak dan voorheen. Top heren! 🙏

24 juli 2023

bestel hier aub niets

bestel hier aub niets, komen afspraak qua levertijd niet na en krijg je noreplymail dat het 1 werkdag vertraagd is , paar dagen later eens in de chat gevraagd hoe het staat daar wordt je afgescheept dat je binnen 3 werkdagen bericht gaat worden over je bestelling, niet betrouwbaar deze verkopers

27 juni 2023

Antwoord van Next

Hallo, bedankt voor je feedback, dit is echt teleurstellend om te horen, dus we willen graag de kans krijgen om dit verder met je te bespreken. Stuur ons een e-mail op we_are_listening@next.co.uk en we nemen binnenkort contact met je op.

Slechte kwaliteit en importkosten

11 april 2023

Antwoord van Next

2 maal besteld. Geld afgeschreven niets gekregen.

We hebben 4 lampen besteld. Na 2 weken bericht dat ze niet kwamen. Geld terug. Daarna opnieuw besteld. Na betaling, bericht dat er iets niet goed is gegaan. Wel geld afgeschreven. Niets meer gehoord. Lampen staan nog steeds als bestelbaar op de website.
Overigens ook niets gehoord op de claim van lampen van Made welke ze overgenomen hebben. Geen reactie gehad op het emailadres dat ze aangeven.
Tja ,zelfde reactie. Zelfde emailadres waarop ik geen reactie kreeg...

25 maart 2023

Antwoord van Next

Hi there, thank you for your feedback.
We’d really like the opportunity to discuss this further with you.

Account geblokkeerd

Leuke kleding van goede kwaliteit voor een leuk prijsje. Helaas wordt je account na 6 maanden niet gebruiken geblokkeerd, en kan je geen bestelling meer plaatsen. De enige optie is om een nieuw account met een ander e-mailadres aan te maken. Dat betekent voor mij einde bestellingen bij Next.

20 maart 2023

Tevreden

Een jas, shirt en pakje gekocht voor ons zoontje. Ik werd via de mail op de hoogte gehouden en het pakketje hadden we binnen drie dagen in huis. Ziet er erg mooi uit, zoals op de foto’s! Ik twijfelde om te bestellen gezien de reviews, maar ben blij dat ik het heb gedaan!

25 februari 2023

Ik snap alle negatieve reviews niet.

Ik snap alle negatieve reviews niet.
Meerdere keren wat besteld. Kwam altijd zeer snel en was/ is van goede kwaliteit. Deze week wat retour gestuurd, heel snel verwerkt en mijn factuur is aangepast. Top. Ik ben zeer tevreden.

18 februari 2023

Niks ontvangen, wel 240 euro betaald

Ik heb een bestelling geplaatst op 1 januari,nooit ontvangen, maar er is wel 240 euro van mijn bank rekening afgeschreven. Ik begon eerst mailtjes te sturen maar nooit een reactie ontvangen, toen hun contact formulier ingevuld. De eerste persoon vertelde dat het geld al teruggestoort was. Nu vertellen ze dat er nooit geld was afgeschreven terwil ik het bewijs heb. Shame on you Next.

19 januari 2023

Antwoord van Next

Hallo, bedankt voor je feedback, wat vervelend om te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen. We zouden heel graag de kans krijgen om dit verder met u te bekijken. Stuur ons een e-mail op we_are_listening@next.co.uk en we nemen binnenkort contact met je op.

slecht

Babyjasje besteld, nooit ontvangen, wel betaald via ideal. Paar keer gemaild, maar nog niet ontvangen. Schandalig!

18 januari 2023

Antwoord van Next

Hallo, bedankt voor je feedback, het spijt me echt dat je je bestelling niet hebt gehad. We zouden heel graag de kans krijgen om dit verder met u te bespreken. Stuur ons een e-mail op we_are_listening@next.co.uk en we nemen binnenkort contact met je op.

Ik ben 103 euro al weken kwijt

Ik ben 103 euro al weken kwijt, omdat Next beweert dat de betaling is geweigerd terwijl ik ze een afschrift bewijs heb gemaild, mijn bank telefonisch bevestigd dat ik bij Next moet zijn en in de derde mail word ik door medewerker nummer drie doodleuk weer niet geholpen. Dit na contact met de app service, en drie mails met betaalbewijs…pas dus op!

17 januari 2023

Antwoord van Next

Hi there, thank you for your feedback, this is really disappointing to hear so we’d really like the opportunity to discuss this further with you.