Al 4 jaar nooit geen probleem met passende schoenen vinden dankzij de nike jordan sky ons zoontje heeft spalken waardoor veel schoen niet passen.. hier heb ik me nog nooit druk om hoeven maken met de... Toon meer

De gekregen kadokaart (a 15,00) werkte niet. Een simpel verzoek om herstel/nieuwe kaart mond uit in een gedrocht aan contactfrequenties. Zeer klantonvriendelijk.

Meerdere bestellingen te laat geleverd. Meerdere keren contact moeten opnemen (via de chat wat telkens mega langzaam gaat) waar bestelling blijft. Moet elke keer weer opnieuw maar paar dagen wac... Toon meer

Zeer slecht 3 juni bestelling gedaan Nike shirt WK bedrukt 15 juni vertraagd nu 2 weken verder meerdere malen gebeld en ze kunnen niet eens uitzoeken waar de bestelling blijft. Erg slecht Nike ,of... Toon meer

1. Activewear winkel
  2. Kledingwinkel
  3. Schoenenwinkel
  4. Sportkledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.

1,5

Zeer slecht

13K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

(12.862)

2.168 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goedkoper

Producten zijn soms goedkoper in een ander webwinkel.

4 februari 2025

Had iets besteld bij Nike maar is nooit…

Had iets besteld bij Nike maar is nooit aangekomen.
Na een zogenaamd ‘intern onderzoek’ zou zijn gebleken dat :

Het spijt ons je te moeten informeren dat na een grondig onderzoek uit onze administratie blijkt dat alles correct is verzonden vanuit ons magazijn, dat het gewicht van het pakket overeenkomt met het aantal bestelde artikelen en dat onze koerier heeft bevestigd dat dit pakket correct is afgeleverd. we hebben besloten deze claim voor vermiste artikelen af te wijzen.

Dus ik heb het nakijken..geld weg en niks ontvangen lekker dan.
Dit was de laatste keer voor mij dus. Dacht bij Nike veilig te kunnen bestellen niet dus. Kijk uit!!!

26 juni 2025

Slecht bedrijf en nul service

Al een maand aan het wachten op mijn geld.
4 x gebeld met de klantenservice elke keer hetzelfde kul verhaal..
Tot op de dag vandaag nog steeds geen oplossing.
Ik moet bewijs sturen terwijl het pakket allang word aangeven bij DHL als retour afzender.
Ik ben naar jaren trouwe klant klaar met dit bedrijf!

17 juni 2025

Helaas was het dons van een jas na het…

Helaas was het dons van een jas na het wassen niet meer goed verdeeld. 10 juni contact opgenomen via de chat en mocht hem retourneren. Kreeg een mail dat de retour verwerkt was en het bedrag binnen 9 dagen terug gestort zou worden. Dit was niet het geval. Weer contact gezocht via de chat en ze vertelde dat het echt was verwerkt en ik de bank moest bellen. Gebeld en daar was ook niets bekend. Nike maar gebeld en bleek dat de betaling niet goed was doorgekomen. Ze hebben de betaling handmatig overgemaakt en stond het na 3 dagen op de rekening. Het duurde even (10 juli), maar is uiteindelijk toch goed gekomen. Top Nike!

1 juli 2025

Teleurstellend slechte kwaliteit én…

Teleurstellend slechte kwaliteit én afhandeling – Nike By You stelt diep teleur

Als trouwe Nike-klant ben ik zwaar teleurgesteld in zowel de kwaliteit van hun producten als in hun klantenservice. Begin dit jaar bestelde ik via Nike By You een paar Internationalist-schoenen. Binnen korte tijd liet de zool los – een duidelijk fabricagefout. De schoenen gingen retour en ik kreeg mijn geld terug. Vervelend, maar dat kan gebeuren.

Wat echter écht onacceptabel is: het vervangende paar dat ik daarna bestelde, kwam direct al beschadigd uit de doos – een snee in het leer, voordat ik er ook maar een stap op had gezet. Twee keer op rij een gebrekkig product ontvangen is geen toeval meer, maar een structureel kwaliteitsprobleem.

Daarbovenop liet de afhandeling te wensen over. Geen snelle oplossing, geen spoedige vervanging, en als 'compensatie' een standaard kortingscode van maximaal 20%. Ondertussen zit ik al weken zonder schoenen, terwijl ik juist klant ben gebleven uit vertrouwen in het merk.

Nike presenteert zich als innovatief, inspirerend en kwaliteitsgericht – maar deze ervaring was precies het tegenovergestelde. Als je verwacht dat een premium merk ook premium service en producten levert, dan zul je bij Nike By You helaas bedrogen uitkomen.

Kortom: een merk dat zijn eigen missie niet waarmaakt. Heel jammer.

9 juli 2025

Op 15-05-2025 heb ik via uw website een…

Op 15-05-2025 heb ik via uw website een bestelling geplaatst met ordernummer C01501115501. Volgens de track & trace-informatie is het pakket op 17-05-2025 bezorgd op huisnummer 235, terwijl ik woon op 245. Het pakket is dus aantoonbaar op het verkeerde adres geleverd.

Ik heb direct contact opgenomen met mijn buren, maar niemand heeft mijn pakket ontvangen of aangenomen. Ook is er geen bericht of notitie achtergelaten met informatie over de bezorging. Ondanks dat ik dit heb gemeld bij uw klantenservice, wordt er gesteld dat ik alsnog verantwoordelijk ben voor de betaling, wat ik absoluut onacceptabel vind.

Ik ben al jarenlang een trouwe klant van Nike en heb in het verleden meerdere aankopen gedaan via uw website en in de winkel. Juist daarom verbaast het mij des te meer dat mijn klacht op deze manier wordt afgehandeld en dat ik word geconfronteerd met kosten voor een pakket dat ik nooit heb ontvangen.

Volgens Boek 7, artikel 11 van het Burgerlijk Wetboek ligt het risico van verlies of beschadiging bij de verkoper tot het moment van daadwerkelijke ontvangst door de consument. De wet is hierin duidelijk:

“Bij een consumentenkoop gaat het risico van verlies of beschadiging van zaken pas op de consument over wanneer deze de zaken heeft ontvangen.”

Het feit dat het pakket op een fout adres is geleverd, betekent dat aan deze voorwaarde niet is voldaan. Er is dus géén sprake van correcte levering, en ik ben derhalve niet betalingsplichtig.

Ik verzoek u dringend en formeel om binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag vvia dezelfde methode als waarmee ik heb betaald. Indien u nalaat om dit binnen de gestelde termijn op te lossen, zie ik mij genoodzaakt om juridische stappen te ondernemen en mijn recht te halen via de rechter. Tevens overweeg ik melding te maken bij de Consumentenbond, de Autoriteit Consument & Markt (ACM), en negatieve aandacht te vestigen op deze gang van zaken via consumentenplatforms.

Ik verwacht dat u mijn klacht serieus neemt en alsnog tot een passende oplossing komt.

15 mei 2025

Retour gestuurd

Retour gestuurd. NIKE beweert pakket ontvangen te hebben met niet NIKE item. Weigeren te betalen. Ook kom ik er niet achter wat er zogenaamd dan wel binnenkomen is. Was trouwe NIKE drager. Dat houdt nu op. Slechtste klantenservice ooit.

22 juni 2025

Slechte after sales bij retouren

Pakje retour gestuurd, maar hoor niets meer. Via chat bot contact gehad, moet je alles uploaden heel vervelend en dan uiteindelijk weer geen bevredigend antwoord. Slechte after sales dus

5 juli 2025

DhL levert niet, Nike zet mij als leugenaar weg

Dhl geeft aan dat de bestelling is afgeleverd. Dat is echter niet zo. Ik heb geen pakketje ontvangen en was de hele dag thuis...
Na veel gezoek eindelijk een telefoonnummer van nike gevonden. Mijn probleem is geregistreerd, ze zouden onderzoek starten. Na een dag antwoord, dat na grondig onderzoek is gebleken dat mijn pakket is afgeleverd en dat ik geen geld terug krijg.Zucht. Weer gebeld met nike. Volgens de medewerker moet er nu een uitgebreid onderzoek komen (want het was kennelijk nog niet grondig genoeg, itt wat er in de eerste
mail stond)
Nu moet ik een formulier printen, invullen en terugmailen, waarna dit uitgebreide onderzoek wordt opgestart. Op de vraag of het dan afgehandeld wordt en ik alsnog m'n pakket ontvang of m'n geld terugkrijg, krijg ik geen antwoord. Dat valt nog te bezien volgens de medewerker.
Gekke omgekeerde bewijslast zo!
Nike, zorg dat je de boel op orde hebt , ook in de samenwerking met DHL(die kennelijk zomaar pakketten "kwijt maakt"). En wees zuinig op eerlijke betalende klanten.
Mij zijn jullie iig als goed betalende klant kwijt. Ik accepteer deze gang van zaken
niet, en laat me niet als leugen
aar wegzetten! Wordt vervolgd dus.

1 juli 2025

Geen oplossing bij problemen met bpost

bpost heeft jammer genoeg mijn pakketje verloren en mailde me "Helaas hebben wij uw pakje niet aangetroffen. Graag verwijzen we je daarom door naar de afzender, deze zal vervolgens contact opnemen met bpost voor een verdere behandeling van jouw dossier. Dit omdat het de afzender is die de overeenkomst met bpost heeft afgesloten i.v.m. eventuele vergoedingen."

Nadat ik een screenshot aan Nike bezorgde, hebben ze mijn klacht drie keer afgewezen zonder reden. Geen terugbetaling of nieuwe levering. Heb via chat, telefoon en mail geprobeerd. Geld kwijt (bijna 180 euro) en geen schoenen dus :(

3 juni 2025

Slechtste klantenservice ooit

Nike heeft 1 artikel uit mijn retourzending waar drie artikelen in zaten niet geregistreerd en nu moet ik het betalen.
Contact is heel moeilijk, je krijgt alleen automatische antwoorden en als ik al iemand kan spreken zeggen ze dat hun maar 2 artikelen hebben ontvangen

9 juni 2025

Pakket retour aangekomen. Nu moet ik bewijzen dat ik heb opgestuurd. Anders geen geld terug

Ik heb 2 maanden geleden een pakket retour gestuurd. Nog steeds is deze niet verwerkt. Ik heb hier een aantal keer met Nike over gechat. 2x wordt er aangegeven dan ze zien dat het pakket is aangekomen in het magazijn. Maar moet nog beoordeeld worden. Om dit in werking te stellen hebben ze mijn verzendbewijs nodig. Deze ben ik kwijt geraakt. Ik dacht dat alles afgehandeld was. Heb mijn email opgeschoond. Dag erna krijg ik bericht dat ik nog moet betalen. (zul je altijd zien).
Ik heb de QR code gevonden die ik heb gebruikt voor het terugsturen Hier kunnen ze niks uit halen. Ik word van Nike naar DHL gestuurd en andersom.
Super frustrerend om te horen dat ze zien dat het pakket is aangekomen. En ik vervolgens moet bewijzen dat ik het heb opgestuurd, anders kunnen ze niks.
Al met al vind ik het heel erg slecht. Waarschijnlijk moet ik de 244€ dus gewoon gaan betalen. Het is ik tegen Nike. Dat zal ik wel gaan verliezen.

29 juni 2025

Ontevreden vaste klant

Na omgerekend heel veel geld uit gegeven te hebben aan Nike zijn we er klaar mee. Mijn bestelling met bestelnummer C01505105326 wat niet is afgeleverd maar wel als afgeleverd is bestempeld. Ik heb al tig keren contact gehad met Nike om het op te lossen maar jullie willen mij niet helpen. Er is geen bewijs dat mijn pakket is afgeleverd, ik heb om bewijs gevraagd maar die krijg ik niet. Ik heb DHL nooit toestemming gegeven om mijn pakket naar een afleverpunt of bij de buren af te geven is ook te zien in mijn DHL APP. Ik heb alle bewijs met een e-mail opgesteld door een JURIST gemaild naar Nike maar ze nemen mij gewoon niet serieus en verwachten wel dat ik het aankoop bedragga betalen. IK WIL DIT ZSM OPGELOST HEBBEN ANDERS STAP IK NAAR HET ACM, CONSUMENTENBON. IK HEB DIE PAKKET NOOIT GEKREGEN en heb ook geen rede om te liegen.

27 juni 2025

Waardeloos

De klantenservice biedt helaas niet de kwaliteit die je zou mogen verwachten. Medewerkers lijken niet bereid tot meedenken of het tonen van empathie. Het gebruik van een vertaalmachine leidt tot onbegrip en miscommunicatie. Zo ging mijn vraag over sokken, terwijl de medewerker reageerde met informatie over schoenen. Deze ervaring was uitermate teleurstellend

25 juni 2025

Mijn schoenen van 210 euro zijn niet…

Mijn schoenen van 210 euro zijn niet bezorgd, bij het aangeven dat ik mijn schoenen niet hebt ontvangen, zeggen ze dat ze dit verstuurd hebben en dat ik mijn geld of de schoenen opnieuw niet krijg.

12 juni 2025

Stuur niets retour

Net als velen ben ik al maanden bezig met een retourzending die niet correct wordt afgehandeld.

Ik raad iedereen aan om een formele ingebrekestelling te sturen naar Nike per e‑mail of aangetekende post. Hieronder deel ik de contactgegevens van Nike want deze zijn niet makkelijk vindbaar.

Bedrijfsgegevens van Nike:
Nike.com wordt beheerd door:
Nike Retail B.V.
Geregistreerd adres:
Colosseum 1
1213 NL Hilversum
Nederland

Bedrijfsinformatie:

Naamloze vennootschap opgericht naar Nederlands recht
Aandelenkapitaal: €18.000
KvK-nummer: 32060874
Btw-nummer: NL 8071.40.867.B01
E-mailadres klantenservice:
📧 serviceinfo.eu -at- nike.com

Als Nike binnen 14 dagen niet betaalt na je ingebrekestelling, kun je de vordering kosteloos uit handen geven aan een incassobureau (veel bureaus innen de kosten bij de schuldenaar). Zorg dat je alles goed documenteert: track & trace, e-mails, en het verzendbewijs.

19 juni 2025

Retour netjes gedaan, maar toch moeten betalen

Ik heb een artikel netjes geretourneerd via het retourproces van Nike. Alles was goed verpakt, met de juiste QR-code en ik heb een verzendbewijs. Toch zegt Nike dat de retour niet goed is gegaan en dat ik nu moet betalen voor iets wat ik niet meer heb.

De klantenservice heeft twee keer iets anders gezegd. Eerst zou de inhoud van het pakket niet kloppen, later werd verteld dat het pakket überhaupt niet is aangekomen. Tijdens telefonisch contact werd duidelijk dat ik geen inzage krijg in het onderzoek. Er werd zelfs geadviseerd om niet met andere partijen te praten, omdat het een intern onderzoek van Nike is. Uiteindelijk krijg ik geen hulp meer, want het onderzoek – dat ik niet mag inzien en waar de klantenservice zelf ook geen specifieke informatie over heeft – is definitief afgerond. Erg vreemd, toch?

Het voelt alsof je als klant totaal geen eerlijke kans krijgt om je verhaal te doen. Ik heb alles gedaan zoals het hoort, maar word toch de dupe. Vanuit Nike komt er verder niks meer.

Heel teleurstellend dat een merk als Nike zo met klanten omgaat.

14 juni 2025

Goed

Ik ben inmiddels al 13 jaar Nike Member en heb in die tijd flink wat gekocht en gespendeerd. De service van Nike is altijd top geweest. De gratis verzending is snel en betrouwbaar – ik heb weleens op een vrijdagavond besteld en het pakket al op zaterdagochtend in huis gehad.

Ook heb ik meerdere keren exclusieve toegang gekregen via de Nike SNKRS-app om een bijzonder paar sneakers te bemachtigen. Er is weleens een pakket zoekgeraakt, maar Nike heeft altijd direct een vervangend product gestuurd én een kortingscode aangeboden als extra tegemoetkoming.

Soms stuur ik ook iets terug als het product niet aan de kwaliteitseisen voldoet, zelfs na een paar maanden dragen. In zulke gevallen heb ik altijd de volledige aankoopprijs teruggekregen, zonder gedoe.

Daarnaast ontvang ik regelmatig kortingscodes van 20%, en rond mijn verjaardag zelfs 25%. Kortom: alleen maar pluspunten voor Nike. Ga vooral zo door!

15 juni 2024

Is dit jouw bedrijf?