Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi har lige nydt en månedens tapas - lakse- og tunsalaten havde det til fælles at kokken må have tabt saltbøssen mens han rørte det op, vi fik også en sort kartofler - det er ikke den vanlige kvalitet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vidunderlig konfirmationsmenu❤️. Alt var godt: forret (tunmousse), mørt og saftigt kød, lækre stegte grøntsager, saftig og sprød salat … og svampesovsen - mums. Hindbær oreo cheesecake med daim og... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trist salat. På ingen måder appetitlig at åbne låget. Stort stykke stok fra spidskål med i blandingen som egentlig kun bestod af spidskål, lidt gule tomater, en smule grøn-rød peberfrugt, slatten agur... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan næsten ikke få armene ned af bar begejstring! Noer's leverede maden til min kærestes 50 års fødselsdag og vi var meget meget tilfredse. Først dejlig tapas til vores gæster - lutter kvalitetsv... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant
  2. ook in
  3. Catering

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

NOER's Cafe og To Go. Hos NOER's specialiserer vi os i lækre delikatsser samt en mange lækre livsstilsprodukter. Besøg os i cafeen Jernbanegade 1 i Næstved.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

3,6

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mangler brød

Vi har for 2 gang købt tapas og 1gang mangler der lyst brød til og nu har vi lige købt tapas igen og der mangler mørkt brød , og fik den begrundelse at de ikke havde mere ! Vi bestilte 3 dage i forvejen så de havde alle muligheder for at bage noget til os!!

21 oktober 2022

Altid super god mad

Altid super god mad
Råvarer af bedste kvalitet, uanset om det er sanwits, tapas eller dagensret.
Jeg har ikke fået leveret til selskab, men ville ikke være bekymret for hverken kvalitet eller mængde
Og der er de sødeste i butikken alle sammen

27 februari 2022

Vanvittig lækker mad

Vanvittig lækker mad. Det smager så englene synger☺️ Og er så flot anrettet. Alle er imponeret når vi sætter det på bordet.

27 februari 2022

Super lækker og velsmagende Tapas

Har fået Tapas fra Noers til vores arrangementer indtil flere fange nu og ALTID er det bare super hamrende lækkert.
Forleden fik vi deres lækre Lynstegt tun samt Laksetartar som en forret til endnu et selskab og igen ……….. så lækkert og flot anrettet.
Jeg skal også have Tapas fra Noers til min Tøse-fødselsdag i april ……. De skuffer ALDRIG.👍

26 februari 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Altid fantastisk og velsmagende

Noers formår at lave en fantastisk Tapas. Som vel er deres varemærke.
Og er meget imødekommende hvis man gerne vil have alternativer.
Har også med fornøjelse spist deres salater, dagens menu og månedens hit.
De har mine bedste anbefalinger.

26 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende tapas fra Noer's!

Vi havde bestilt to klassiske "medium" og to vegetar tapas menuer hos Noer's. De var SÅ lækre!
De havde lige det der ekstra overraskende twist, som man ikke selv har tænkt på eller kan præstere. Begge varianter var virkelig velsmagende, høj kvalitet af råvarer og mængden var passende (der var rigeligt!). Vi følte os alle fire smask forkælede.
Det er ikke sidste gang, vi bestiller tapas hos Noer's!

21 februari 2021

Virkelig god mad!

Først dejlig tapas til vores gæster - lutter kvalitetsvarer! Derefter grillede deres søde medarbejder dejligt mørt kalvekød og skønne ramsløgspølser.Derudover blev der fremtryllet en skøn buffet med masser af spændende hjemmelavet tilbehør, der alt sammen var meget smagfuldt anrettet i rustikke fade og skåle - ægte nordisk stil!
Vi kommer helt sikkert til at bruge Noer's igen! 5 stjerner herfra

19 augustus 2019

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.