Norton Reviews

85.910

4,7

Aanvulling: Norton heeft mijn klacht snel opgepakt en uiterst professioneel afgehandeld. Het onterecht afgeschreven bedrag werd vlot terugbetaald. Dat siert het bedrijf en verdient waardering. T... Toon meer

ik heb verschillende betalingen lopen bij Norton. Kunt U eens nazien of ik geen dubbele betaling lopen heb voor hetzelfde product. Met vriendelijke groeten

Zeer tevreden over de Norton 360 Deluxe beveiliging. Ik zou iedereen aanraden om Norton beveiligings app. Op al jullie apparaten te gebruiken . Werkt perfect.👌

Mijn abonnement is automatisch verlengd zonder toestemming. Sunep heeft mij goed geholpen en was erg vriendelijk. Mijn complimenten hiervoor.

1. Softwarebedrijf
  2. Computer & laptop accessoires

Over Norton

Millions of people around the world trust Norton. Our passion is more than just offering protection for your devices, online privacy, identity, or everything all-in-one. It’s to empower you and your family to feel safer in your everyday digital life. We believe that when you worry less about the darkness of cybercrime, you can live on the bright side. So, we make protection for your digital life easy. Opt-in to Cyber Safety.

Norton is part of Gen™ - a global company with a family of consumer brands.

We love to hear to your feedback, all of it. Whether you have had a great experience or need a little extra help with an issue, we are here for you. We try to make it easy for you to connect with us through a variety of options including Norton.com/support (self-help articles), our virtual assistant Kate (24/7 availability) plus other options for reaching our team of Cyber Safety experts through chat and phone.

Learn More
Contact Us

Uitstekend

86K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(85.910)

33.327 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kan abonnement niet beëindigen

Potverdorie, ben al dagen aan het mailen met norton, krijg antwoorden waar ik niet omvraag. Ik wil utilities ultimate opzeggen. Moet volgens hun onder kopje abonnementen, maar jongens dat gaat niet!!!! En verdommen het om het voor mij te beëindigen. Ik word hier echt niet goed van.

10 februari 2026

Antwoord van Norton

Wessel, bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om niet de specifieke hulp te krijgen die je nodig hebt bij het opzeggen van je Utilities Ultimate-abonnement. Als het tabblad abonnementen niet naar verwachting functioneert, is dit iets wat we snel willen aanpakken. Ons team zet zich in om account- en factureringsproblemen efficiënt op te lossen, en we hebben dit naar hen doorgestuurd voor verdere opvolging om ervoor te zorgen dat je probleem wordt behandeld. We waarderen je geduld terwijl we werken aan een oplossing. Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelssprekende medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool. - Norton

zeer prijzig wanneer je doet wat ze je…

zeer prijzig wanneer je doet wat ze je aanraden.
moet veel bijkopen om aan de zogenaamde fouten te herstellen.klopt van geen kanten en valle je steeds lastig
met pop ups.

9 februari 2026

Antwoord van Norton

August Van Barel, bedankt voor het delen van uw feedback en beoordeling. We begrijpen uw zorgen over de kosten en de in-product meldingen die u bent tegengekomen. Van tijd tot tijd kunnen promotionele aanbiedingen zoals kortingen of speciale deals verschijnen via in-product berichten, aangezien we streven naar een balans tussen uw privacy en onze toewijding aan uw online veiligheid. Uw feedback is waardevol, en we zullen het intern delen met onze teams ter beoordeling om uw ervaring te verbeteren. In de tussentijd kunt u speciale aanbiedingsmeldingen beheren door de instructies hier te volgen: https://nr.tn/40nOqTK. Mocht u verdere hulp nodig hebben, dan staat ons klantenondersteuningsteam voor u klaar op https://nr.tn/42KrbWt en helpen we u graag. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelstalige medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool. - Norton

In basis goed scanner, maar irriteer me er ook geregeld aan

Jaren gebruikte ik Bullguard. Nu 2 jaar op Norton.
Neem samen met paar mensen die het niet zo breed hebben om zo toch nog beetje betaalbaar beveiligd te zijn.

Wat heel storend vind is dat er steeds meldingen komen voor een duurder pakket.
Zo krijg je ook meldingen over "verouderde drivers" en dat je met hun update de drivers kan updaten.
Van een paar van de vermelde drivers weet ik 100% zeker dat hier nog geen nieuwere versie voor is. Toch krijg je van Norton een melding deze is verouderd alsof je met hun deze kan updaten om je zo te verlijden naar een duurder pakket.
Dit zijn praktijken die ik niet echt netjes kan noemen.

5 februari 2026

Vandaag wou ik mijn abonnement bij…

Vandaag wou ik mijn abonnement bij Norton beëindigen. Wat een zoektocht, niet te doen. Na veel omwegen kwam ik bij een chat (engels gesproken..) vol gehouden dat ik in het Nederlands wil communiceren. Dat is gelukt maar weer wou hij vertellen hoe het moet via de site maar dat kon dus niet. Uiteindelijk heeft deze persoon mijn abonnement beëindigd. Ik heb mijn ergernis hierover uitgesproken en notabene stuurde hij me daarna nog een link dat het daarmee sneller en makkelijker kan. Zet deze link dan op de site Norton, hoe moeilijk moet dat zijn! Maak het jullie klanten wat makkelijker. Voor mij nooit meer Norton.

28 januari 2026

Antwoord van Norton

H. Lindeboom, bedankt voor het delen van uw ervaring. We begrijpen uw frustratie over de uitdagingen die u tegenkwam bij het proberen op te zeggen van uw abonnement. Uw feedback over het proces en de beschikbaarheid van nuttige hulpmiddelen, zoals de link die u noemde, is van onschatbare waarde. We streven ernaar om onze diensten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, en uw input benadrukt gebieden waar we kunnen verbeteren. Het waarborgen van een naadloze ervaring voor alle klanten, ongeacht taalkeuze of taak, is een prioriteit voor ons. We waarderen het dat u dit onder onze aandacht brengt en zullen bekijken hoe we de toegankelijkheid en duidelijkheid op onze website kunnen verbeteren. Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelssprekende medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool. Norton

Oplichters

Norton heeft ongevraagd mijn abonnement verlengt voor 10 pc's. Nadat ik een terugbetaling heb aangevraagd en deze ook bevestigd werd heb ik tot op de dag van vandaag (3 weken later) nog geen geld ontvangen.

22 januari 2026

Antwoord van Norton

Xander, we begrijpen je frustratie met betrekking tot de ongeautoriseerde abonnementsverlenging voor 10 pc's en de vertraging in het ontvangen van je bevestigde terugbetaling. Klantenondersteuning en tijdige oplossingen zijn prioriteiten voor ons, en we hebben je vriendelijk verzocht om de nodige informatie te delen zodat we de kwestie kunnen opvolgen en ervoor kunnen zorgen dat deze snel wordt opgelost. Zou je dit alsjeblieft op een moment dat het jou uitkomt kunnen controleren? We zijn er om je te helpen. Bedankt! Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelssprekende medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool. – Norton

Na 15 jaar Norton te hebben gebruikt…

Na 15 jaar Norton te hebben gebruikt neem ik afscheid deze virus beschermer. Ben dus niet tevreden, omdat bij jullie een 15 jarige klant veel minder belangrijk is als een nieuwe klant. Kreeg van jullie eerst een verlenging aangeboden van €250,- werd na chat contact €177 wat ik al teleurstellend vind ! Terwijl een nieuwe klant al een pakket had voor +/- €150 ! Ga zo door en alle vast klanten veranderen van leverancier ! Ieder jaar moet ik weer bellen om een gunst te vragen ! En dan zwijg ik nog over de reclame die ik krijg waar ik niet om vraag en die de laatste jaren na meermaals contact niet blijvend uit te zetten is ! Mocht je contact willen is het heel moeilijk gemaakt voor telefonisch contact als dat al mogelijk is ! Na 15 jaar voel wel veel teleurstelling om toch die stap te nemen. Maar een vaste klant is niet belangrijk meer ! Jammer jammer ! Misschien plaatsen jullie dit review ook bij jullie reclame reviews om klanten over te halen !
Groeten Henk

8 januari 2026

Antwoord van Norton

Henk, we begrijpen je frustratie en waarderen de tijd die je door de jaren heen met Norton hebt doorgebracht. Je zorgen over prijzen, erkenning van loyaliteit en communicatiemogelijkheden zijn belangrijk voor ons, en we nemen ze serieus. Ons doel is om een eerlijke en transparante service te bieden en tegelijkertijd de beste beveiligingsoplossingen voor alle klanten te garanderen. Voor vragen over je account, inclusief verlengingen, kun je contact opnemen met ons team via https://nr.tn/3JnDBfn. We zijn er om je te helpen en je zorgen aan te pakken. Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelssprekende medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool. Norton

Norton Driver updater

Norton Driver updater , is regelrechte rommel , kost geld en helpt de pc om zeep.
Update gedaan en mijn beeld blijft hangen films lopen vast ...

18 januari 2026

Antwoord van Norton

David, bedankt voor het delen van je ervaring met Norton Driver Updater. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om problemen tegen te komen zoals een bevroren scherm en vastlopende films na een update. Ons doel is om betrouwbare tools te bieden die de prestaties van je pc verbeteren, en we nemen je feedback serieus. Om dit aan te pakken, raden we je aan contact op te nemen met ons klantenondersteuningsteam voor technische hulp. Zij kunnen helpen bij het oplossen van eventuele prestatieproblemen en ervoor zorgen dat je systeem soepel blijft draaien. Neem contact met ons op via https://nr.tn/3JnDBfn voor persoonlijke ondersteuning. Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelssprekende medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool. Norton

Veel te duur voor wat het is.

Veel te duur voor wat het is.
Telkens een melding krijgen om Norton anti Track te kopen. Dit had gewoon bij het product zelf moet zitten. Email beveiliging is opeens veranderd werkt niet bij mijn email account. Wat een heel gewoon account is. Waardeloos.

15 januari 2026

Antwoord van Norton

Francien, bedankt voor het delen van je feedback. We begrijpen je frustratie met betrekking tot de kosten en extra meldingen voor Norton Anti-Track. Ons doel is om uitgebreide beveiligingsoplossingen te bieden, en we waarderen je input over welke functies je vindt dat opgenomen zouden moeten worden. Wat betreft het probleem met e-mailbeveiliging, willen we ervoor zorgen dat dit snel wordt opgelost. Neem alsjeblieft contact op met ons klantenondersteuningsteam via https://nr.tn/3JnDBfn voor hulp met je account en om eventuele compatibiliteitsproblemen aan te pakken. Jouw ervaring is belangrijk voor ons, en we zijn vastbesloten om de servicekwaliteit te leveren die je verwacht. Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelssprekende medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool. Norton

Zouden probleem met VPN verhelpen

Zouden probleem met VPN verhelpen. Resultaat: alle data Excell en Word foetsie. Geen Nederlands talig telefonisch contact mogelijk en chat verbreekt de verbinding gewoon en bij weer aanmelden laten ze je ijskoud in de wacht staan. Hun hulp is catastrofaal

13 januari 2026

Antwoord van Norton

Vd Meer, we begrijpen uw frustratie met betrekking tot de problemen die u heeft ervaren met de VPN en de impact die dit heeft gehad op uw Excel- en Word-gegevens. We erkennen ook uw zorgen over het gebrek aan Nederlandstalige telefonische ondersteuning en de uitdagingen die u heeft ondervonden met de chatondersteuning. Dit is niet het serviceniveau waar we naar streven, en we zijn vastbesloten om uw zorgen aan te pakken. We hebben u vriendelijk verzocht om de informatie te delen zodat we de kwestie kunnen opvolgen en oplossen. Zou u dit alstublieft op een voor u geschikt moment kunnen controleren? We zijn hier om u te helpen. Bedankt!

Norton

Had probleem met VPN niet compatibel…

Had probleem met VPN niet compatibel met Outlook. Via chat en op afstand team L1 kon het niet verhelpen en L2 ook niet. Moest worden opgeschaald naar L3. Daarmee zijn al mijn Excell bestanden en Word bestanden van computer verwijderd. Bellen kan niet in Nederlands alleen Indiaas/Engels. Callcenter medewerker kan niets en supervisor hangt op. Vervolgens weer chat en met een kluitje in het riet gestuurd: op mijn verzoek om bestanden terug te plaatsen. Ik wil het originele probleem niet eens meer opgelost hebben. Nu weer in chat en ze 'nemen gewoon niet meer op' nu ze het casenummer in hun scherm zien. Dit is fijn alle financiële gegevens nu via indirecte scam in India???

13 januari 2026

Antwoord van Norton

J vd Meer, we begrijpen uw frustratie met betrekking tot de uitdagingen die u bent tegengekomen met het VPN-compatibiliteitsprobleem en het daaropvolgende escalatieproces. Het is duidelijk dat de ervaring met ons ondersteuningsteam, inclusief de behandeling van uw zaak en de moeilijkheden bij het herstellen van uw bestanden, niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We nemen zorgen over de kwaliteit van onze dienstverlening en gegevensbeveiliging zeer serieus, en we willen u verzekeren dat het oplossen van deze kwestie voor ons een prioriteit is. We hebben u vriendelijk verzocht om de informatie te delen zodat we de kwestie kunnen opvolgen en oplossen. Zou u dit alstublieft op een voor u geschikt moment kunnen controleren? We zijn hier om te helpen. Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelssprekende medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool.

Nooit meer

Ik heb nog nooit zoveel moeite moeten doen om een abbonement op te zeggen. Belachelijk. Ik heb zo onnodig veel moeten lezen, zoeken en bellen voor iets wat eigenlijk met één druk op de knop zou moeten gaan.

Het stopzetten van het automatische verlengen werkt ook niet zoals je het zou verwacht, want hij plakt er nog een jaar bij. Bijna een jaar te veel betaald dus.

Daarnaast zoals je veel leest hier blijven ze tijdens je abbonement extra's opdringen. Heel vervelend.

Ik doe dit nooit meer

6 januari 2026

Antwoord van Norton

Bart, we begrijpen je frustratie met betrekking tot de uitdagingen die je ondervond bij het opzeggen van je abonnement en het ongemak veroorzaakt door het automatische verlengingsproces. Je ervaring weerspiegelt niet de naadloze service die we nastreven te bieden. We nemen je feedback serieus en zijn vastbesloten om onze processen te verbeteren om duidelijkheid en gemak voor onze klanten te waarborgen. Wat betreft de extra kosten en abonnementsextras, streven we ernaar waarde te bieden via onze diensten, maar we betreuren het als dit als opdringerig overkwam. We hebben je vriendelijk verzocht om de informatie te delen zodat we de kwestie kunnen opvolgen en oplossen. Zou je dit alsjeblieft kunnen controleren wanneer het je uitkomt? We zijn er om te helpen. Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelssprekende medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool.

Norton

Slechte ervaring 1ster na contact naar 4 sterren.

nadat ik vorig jaar toch nog maar eens Norton heb aangeschaft na het een aantal jaren terug te hebben gebruikt en toendertijd onaangenaam werd verrast door de automatische verlenging en om die reden het abonnement heb opgezegd heb ik begin dit jaar meteen het automatisch afschrijven uitgeschakeld, maar wat blijkt op 11-12-2025 werd er via PayPal € 104,99 afgeschreven en heb direct dezelfde dag mijn abonnement opgezegd. Ruim op tijd zou je denken bij een maand opzegtermijn, want het nieuwe jaar zou ingaan op 15-01-2026, maar Norton zegt pas 2027 op.
…….eindelijk een manier gevonden om hierover in contact te komen met Norton en heeft een medewerkster het probleem snel opgelost en mijn betaling teruggestort. Ik denk dat Norton wat duidelijker moet zijn hoe te contacteren met dit soort vragen, want dit zal bij velen toch problemen geven.
Ik was kwaad hierover en begon deze review met 1 ster, maar na een prettig contact toch naar 4 sterren gegaan, omdat de bescherming van Norton goed is, maar nu de communicatie nog voor die 5de ster!

11 december 2025

Blijf weg bij dit virus!

Waardeloos bedrijf met een net zo slechte virus scanner. De scanner zat al op de computer met een jaar gratis. Na een paar maanden van de computer gehaald en geprobeerd het abonnement op te zeggen wat blijkbaar niet goed is gegaan. 2 jaar verder en zie je dat ze gewoon 100 euro per jaar van je rekening trekken voor iets wat je niet wil gebruiken al zou je er geld voor krijgen.

22 december 2025

Antwoord van Norton

Sjakie Appel, bedankt voor het delen van uw ervaring. We begrijpen uw frustratie met betrekking tot de abonnements- en factureringsprobleemen die u bent tegengekomen. Het is belangrijk voor ons om dit snel aan te pakken en duidelijkheid te verschaffen bij het oplossen van dergelijke kwesties. We hebben u vriendelijk verzocht om de relevante accountgegevens te delen, zodat we de zaak kunnen opvolgen en kunnen helpen bij het annuleren van het abonnement en eventuele bijbehorende factuurcorrecties. Zou u dit alstublieft op uw gemak willen controleren? Ons team staat klaar om te helpen en is vastbesloten dit voor u op te lossen. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelssprekende medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool. Norton

Gratis proefabonnement gekregen bij…

Gratis proefabonnement gekregen bij aanschaf van mijn Samsung laptop bij Coolblue, om het te gebruiken moet je je bankgegevens opgeven zodat ze na de proefperiode het stilzwijgend kunnen verlengen naar een jaarabonnement! Gelukkig had ik dit in mijn agenda gezet wat de eind datum van de proefperiode was dus heb ik deze tijdig kunnen opzeggen.

maar opzeggen, wat is dat moeilijk bij dit bedrijf. je moet echt goed zoeken waar je kan op zeggen op hun website. en als je opzegt moet je vragen beantwoorden en krijg je verschillende knoppen in beeld als je er maar 1 verkeerd klikt geef je ze toestemming om een ander abonnement met ze aan te gaan! dit bedrijf boeit je beveiliging van jouw computer niet want met het proefabonnement krijg je heel veel fouten en dit kan beter en dat kan beter maar uiteindelijk als je de ´´Handige tools´´ wil gaan gebruiken moet je sowieso een ander duurder abonnement nemen, mensen wees gewaarschuwd! centen willen ze zien!

17 december 2025

Antwoord van Norton

Thijs Van Puffelen, bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. We begrijpen uw frustratie met betrekking tot de uitdagingen die u ondervond bij het opzeggen van uw proefabonnement en het navigeren op onze website. Uw feedback is waardevol, en we zetten ons in om de duidelijkheid en het gemak van ons opzegproces te verbeteren om een betere ervaring voor onze klanten te garanderen. Wat betreft het proefabonnement streven we ernaar transparantie te bieden over het verlengingsproces, en het spijt ons dat dit niet uw ervaring was. Als u fouten bent tegengekomen tijdens de proefperiode of druk voelde om te upgraden, willen we u verzekeren dat ons doel is om betrouwbare beveiligingstools en -diensten te leveren die aan uw behoeften voldoen zonder onnodige complicaties. Mocht u verdere hulp nodig hebben met uw account of onopgeloste zorgen hebben, dan staat ons ondersteuningsteam voor u klaar via https://nr.tn/42KrbWt. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelssprekende medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool. Norton

NORTON ga je zo met Nederlandse klanten om??

Ik heb geprobeerd om telefonisch contact te krijgen maar dat lukt alleen nog maar via chat in het Engels. Norton beseft blijkbaar niet dat niet iedereen daar goed in is.
Na veel wachten en chatten, ondertussen 45 minuten verder, is het eindresultaat dat ik niet bij Norton ga verlengen maar een Antivirus programma zelf online aanschaf en installeer.
Zowel per mail als telefonisch is Norton niet meer bereikbaar, alleen nog via chat in het Engels.
Na jaren trouwe klant te zijn geweest van Norton kan ik nu alleen maar zeggen wat een slechte service, gaan jullie zo om met klanten die al jaren bij jullie bestellen? En waarom kan het verdorie niet in gewoon Nederlands?

12 december 2025

Antwoord van Norton

Vosje, bedankt voor het delen van je feedback. We begrijpen je frustratie over de beperkte ondersteuningsopties en taalbeschikbaarheid, en het spijt ons dat dit je ervaring heeft beïnvloed. Het bieden van toegankelijke en efficiënte klantenondersteuning is een prioriteit, en we werken voortdurend aan het verbeteren van onze servicekwaliteit om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen. Als er iets is wat we kunnen doen om je verder te helpen met je account of veiligheidsproblemen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ondersteuning via sociale media wordt verzorgd door Engelstalige medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool. Norton

Nog steeds geen terugbetaling van een ongeautoriseerde, zonder toestemming, afschrijving

Drie dagen geleden al een review hier geschreven. Gisteren kreeg ik bericht van Norton dat mijn bestelling (ongeautoriseerd en zonder toestemming) is terug betaald. Echter géén terugbetaling ontvangen. Voor de zoveelste keer contact opgenomen via de chat, maar het lijkt wel alsof ze daar een andere taal spreken, ondanks een Nederlands sprekende medewerkster. Omdat ik gegevens aan het opzoeken was, duurde het wat langer voordat ik reageerde. Geduld lijken ze ook niet te hebben. Mijn chat werd zonder pardon afgesloten. "Dankjewel" Norton, voor de zeer klantonvriendelijke behandeling van een trouwe klant. Mijn geduld raakt op. Wat is er zo moeilijk aan om een terugbetaling te doen? Het is duidelijk dat ik géén aankoop heb gedaan en géén verlengings abonnement heb. Ik heb hier zelfs de bevestiging van ontvangen.

12 december 2025

Antwoord van Norton

M. Reuten, bedankt voor het delen van uw ervaring. We begrijpen uw frustratie en willen uw zorgen direct aanpakken. We kunnen bevestigen dat de terugbetaling voor de bestelling aan onze kant is verwerkt. Houd er rekening mee dat het 5-7 werkdagen kan duren voordat terugbetalingen volledig zichtbaar zijn op uw bank- of creditcardafschrift, afhankelijk van uw financiële instelling. We betreuren dat uw chatervaring niet aan uw verwachtingen voldeed, en we zetten ons in om onze klantenondersteuningsinteracties te verbeteren om duidelijke communicatie en geduld gedurende het hele proces te waarborgen. Als u verdere hulp nodig heeft met uw account of aanvullende vragen heeft, moedigen we u aan om opnieuw contact op te nemen zodat we deze kwestie naar uw tevredenheid kunnen oplossen. Onze sociale ondersteuning wordt verzorgd door Engelssprekende medewerkers die gebruik maken van een vertaaltool.