Aanvulling: Norton heeft mijn klacht snel opgepakt en uiterst professioneel afgehandeld. Het onterecht afgeschreven bedrag werd vlot terugbetaald. Dat siert het bedrijf en verdient waardering. T... Toon meer
ik heb verschillende betalingen lopen bij Norton. Kunt U eens nazien of ik geen dubbele betaling lopen heb voor hetzelfde product. Met vriendelijke groeten
Zeer tevreden over de Norton 360 Deluxe beveiliging. Ik zou iedereen aanraden om Norton beveiligings app. Op al jullie apparaten te gebruiken . Werkt perfect.👌
Mijn abonnement is automatisch verlengd zonder toestemming. Sunep heeft mij goed geholpen en was erg vriendelijk. Mijn complimenten hiervoor.
Millions of people around the world trust Norton. Our passion is more than just offering protection for your devices, online privacy, identity, or everything all-in-one. It’s to empower you and your family to feel safer in your everyday digital life. We believe that when you worry less about the darkness of cybercrime, you can live on the bright side. So, we make protection for your digital life easy. Opt-in to Cyber Safety.
Norton is part of Gen™ - a global company with a family of consumer brands.
We love to hear to your feedback, all of it. Whether you have had a great experience or need a little extra help with an issue, we are here for you. We try to make it easy for you to connect with us through a variety of options including Norton.com/support (self-help articles), our virtual assistant Kate (24/7 availability) plus other options for reaching our team of Cyber Safety experts through chat and phone.
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Potverdorie, ben al dagen aan het mailen met norton, krijg antwoorden waar ik niet omvraag. Ik wil utilities ultimate opzeggen. Moet volgens hun onder kopje abonnementen, maar jongens dat gaat niet!!!! En verdommen het om het voor mij te beëindigen. Ik word hier echt niet goed van.

Antwoord van Norton
zeer prijzig wanneer je doet wat ze je aanraden.
moet veel bijkopen om aan de zogenaamde fouten te herstellen.klopt van geen kanten en valle je steeds lastig
met pop ups.

Antwoord van Norton
Jaren gebruikte ik Bullguard. Nu 2 jaar op Norton.
Neem samen met paar mensen die het niet zo breed hebben om zo toch nog beetje betaalbaar beveiligd te zijn.
Wat heel storend vind is dat er steeds meldingen komen voor een duurder pakket.
Zo krijg je ook meldingen over "verouderde drivers" en dat je met hun update de drivers kan updaten.
Van een paar van de vermelde drivers weet ik 100% zeker dat hier nog geen nieuwere versie voor is. Toch krijg je van Norton een melding deze is verouderd alsof je met hun deze kan updaten om je zo te verlijden naar een duurder pakket.
Dit zijn praktijken die ik niet echt netjes kan noemen.
Vandaag wou ik mijn abonnement bij Norton beëindigen. Wat een zoektocht, niet te doen. Na veel omwegen kwam ik bij een chat (engels gesproken..) vol gehouden dat ik in het Nederlands wil communiceren. Dat is gelukt maar weer wou hij vertellen hoe het moet via de site maar dat kon dus niet. Uiteindelijk heeft deze persoon mijn abonnement beëindigd. Ik heb mijn ergernis hierover uitgesproken en notabene stuurde hij me daarna nog een link dat het daarmee sneller en makkelijker kan. Zet deze link dan op de site Norton, hoe moeilijk moet dat zijn! Maak het jullie klanten wat makkelijker. Voor mij nooit meer Norton.

Antwoord van Norton
Norton heeft ongevraagd mijn abonnement verlengt voor 10 pc's. Nadat ik een terugbetaling heb aangevraagd en deze ook bevestigd werd heb ik tot op de dag van vandaag (3 weken later) nog geen geld ontvangen.

Antwoord van Norton
Na 15 jaar Norton te hebben gebruikt neem ik afscheid deze virus beschermer. Ben dus niet tevreden, omdat bij jullie een 15 jarige klant veel minder belangrijk is als een nieuwe klant. Kreeg van jullie eerst een verlenging aangeboden van €250,- werd na chat contact €177 wat ik al teleurstellend vind ! Terwijl een nieuwe klant al een pakket had voor +/- €150 ! Ga zo door en alle vast klanten veranderen van leverancier ! Ieder jaar moet ik weer bellen om een gunst te vragen ! En dan zwijg ik nog over de reclame die ik krijg waar ik niet om vraag en die de laatste jaren na meermaals contact niet blijvend uit te zetten is ! Mocht je contact willen is het heel moeilijk gemaakt voor telefonisch contact als dat al mogelijk is ! Na 15 jaar voel wel veel teleurstelling om toch die stap te nemen. Maar een vaste klant is niet belangrijk meer ! Jammer jammer ! Misschien plaatsen jullie dit review ook bij jullie reclame reviews om klanten over te halen !
Groeten Henk

Antwoord van Norton
Norton Driver updater , is regelrechte rommel , kost geld en helpt de pc om zeep.
Update gedaan en mijn beeld blijft hangen films lopen vast ...

Antwoord van Norton
Veel te duur voor wat het is.
Telkens een melding krijgen om Norton anti Track te kopen. Dit had gewoon bij het product zelf moet zitten. Email beveiliging is opeens veranderd werkt niet bij mijn email account. Wat een heel gewoon account is. Waardeloos.

Antwoord van Norton
Zouden probleem met VPN verhelpen. Resultaat: alle data Excell en Word foetsie. Geen Nederlands talig telefonisch contact mogelijk en chat verbreekt de verbinding gewoon en bij weer aanmelden laten ze je ijskoud in de wacht staan. Hun hulp is catastrofaal

Antwoord van Norton
Had probleem met VPN niet compatibel met Outlook. Via chat en op afstand team L1 kon het niet verhelpen en L2 ook niet. Moest worden opgeschaald naar L3. Daarmee zijn al mijn Excell bestanden en Word bestanden van computer verwijderd. Bellen kan niet in Nederlands alleen Indiaas/Engels. Callcenter medewerker kan niets en supervisor hangt op. Vervolgens weer chat en met een kluitje in het riet gestuurd: op mijn verzoek om bestanden terug te plaatsen. Ik wil het originele probleem niet eens meer opgelost hebben. Nu weer in chat en ze 'nemen gewoon niet meer op' nu ze het casenummer in hun scherm zien. Dit is fijn alle financiële gegevens nu via indirecte scam in India???

Antwoord van Norton
Ik heb nog nooit zoveel moeite moeten doen om een abbonement op te zeggen. Belachelijk. Ik heb zo onnodig veel moeten lezen, zoeken en bellen voor iets wat eigenlijk met één druk op de knop zou moeten gaan.
Het stopzetten van het automatische verlengen werkt ook niet zoals je het zou verwacht, want hij plakt er nog een jaar bij. Bijna een jaar te veel betaald dus.
Daarnaast zoals je veel leest hier blijven ze tijdens je abbonement extra's opdringen. Heel vervelend.
Ik doe dit nooit meer

Antwoord van Norton
nadat ik vorig jaar toch nog maar eens Norton heb aangeschaft na het een aantal jaren terug te hebben gebruikt en toendertijd onaangenaam werd verrast door de automatische verlenging en om die reden het abonnement heb opgezegd heb ik begin dit jaar meteen het automatisch afschrijven uitgeschakeld, maar wat blijkt op 11-12-2025 werd er via PayPal € 104,99 afgeschreven en heb direct dezelfde dag mijn abonnement opgezegd. Ruim op tijd zou je denken bij een maand opzegtermijn, want het nieuwe jaar zou ingaan op 15-01-2026, maar Norton zegt pas 2027 op.
…….eindelijk een manier gevonden om hierover in contact te komen met Norton en heeft een medewerkster het probleem snel opgelost en mijn betaling teruggestort. Ik denk dat Norton wat duidelijker moet zijn hoe te contacteren met dit soort vragen, want dit zal bij velen toch problemen geven.
Ik was kwaad hierover en begon deze review met 1 ster, maar na een prettig contact toch naar 4 sterren gegaan, omdat de bescherming van Norton goed is, maar nu de communicatie nog voor die 5de ster!
Waardeloos bedrijf met een net zo slechte virus scanner. De scanner zat al op de computer met een jaar gratis. Na een paar maanden van de computer gehaald en geprobeerd het abonnement op te zeggen wat blijkbaar niet goed is gegaan. 2 jaar verder en zie je dat ze gewoon 100 euro per jaar van je rekening trekken voor iets wat je niet wil gebruiken al zou je er geld voor krijgen.

Antwoord van Norton
Gratis proefabonnement gekregen bij aanschaf van mijn Samsung laptop bij Coolblue, om het te gebruiken moet je je bankgegevens opgeven zodat ze na de proefperiode het stilzwijgend kunnen verlengen naar een jaarabonnement! Gelukkig had ik dit in mijn agenda gezet wat de eind datum van de proefperiode was dus heb ik deze tijdig kunnen opzeggen.
maar opzeggen, wat is dat moeilijk bij dit bedrijf. je moet echt goed zoeken waar je kan op zeggen op hun website. en als je opzegt moet je vragen beantwoorden en krijg je verschillende knoppen in beeld als je er maar 1 verkeerd klikt geef je ze toestemming om een ander abonnement met ze aan te gaan! dit bedrijf boeit je beveiliging van jouw computer niet want met het proefabonnement krijg je heel veel fouten en dit kan beter en dat kan beter maar uiteindelijk als je de ´´Handige tools´´ wil gaan gebruiken moet je sowieso een ander duurder abonnement nemen, mensen wees gewaarschuwd! centen willen ze zien!

Antwoord van Norton
Ik heb geprobeerd om telefonisch contact te krijgen maar dat lukt alleen nog maar via chat in het Engels. Norton beseft blijkbaar niet dat niet iedereen daar goed in is.
Na veel wachten en chatten, ondertussen 45 minuten verder, is het eindresultaat dat ik niet bij Norton ga verlengen maar een Antivirus programma zelf online aanschaf en installeer.
Zowel per mail als telefonisch is Norton niet meer bereikbaar, alleen nog via chat in het Engels.
Na jaren trouwe klant te zijn geweest van Norton kan ik nu alleen maar zeggen wat een slechte service, gaan jullie zo om met klanten die al jaren bij jullie bestellen? En waarom kan het verdorie niet in gewoon Nederlands?

Antwoord van Norton
Drie dagen geleden al een review hier geschreven. Gisteren kreeg ik bericht van Norton dat mijn bestelling (ongeautoriseerd en zonder toestemming) is terug betaald. Echter géén terugbetaling ontvangen. Voor de zoveelste keer contact opgenomen via de chat, maar het lijkt wel alsof ze daar een andere taal spreken, ondanks een Nederlands sprekende medewerkster. Omdat ik gegevens aan het opzoeken was, duurde het wat langer voordat ik reageerde. Geduld lijken ze ook niet te hebben. Mijn chat werd zonder pardon afgesloten. "Dankjewel" Norton, voor de zeer klantonvriendelijke behandeling van een trouwe klant. Mijn geduld raakt op. Wat is er zo moeilijk aan om een terugbetaling te doen? Het is duidelijk dat ik géén aankoop heb gedaan en géén verlengings abonnement heb. Ik heb hier zelfs de bevestiging van ontvangen.