G five telefoon van meer dsn Euro 240,- nu voor Euro 58,- Deze telefoon is voor Euro 40,- in Duitsland te koop. Levetijd tot dusver een raadsel ! Normaal ontvang je bij de orderbevestiging de le... Toon meer

Iedere dag weer leuke en originele aanbiedingen. Onlangs een Medisana personenweegschaal gekocht via deze site. Levertijd is acceptabel. Prijs was voordeliger dan in de winkel. Als je echter gee... Toon meer

Voor mij begint de dag met het zoeken naar one day only/for her! Ik kan natuurlijk ook de nieuwsbrief ontvangen maar dat vind ik niet zo spannend.... de kwaliteit van jullie aanbiedingen is altijd pr... Toon meer

Bestelling geplaatst en geen bericht terug. Geld is wel afgeschreven van mijn rekening. Klantenservice slecht bereikbaar; mails worden niet beantwoord. Gebeld (dus extra kosten moeten maken) , met s... Toon meer

1. Promotieartikelenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

OneDayOnly = Webshop met één speciale dagaanbieding, 24 uur geldig. De beste A-merken die jouw leven aangenamer maken, koop je met spectaculaire kortingen tot wel 90%! Volg dagelijks onze aanbiedingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief op http://www.onedayonly.nl/nieuwsbrief

2,3

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Waardeloos bedrijf.

Ik ben al weken bezig om van hun opdringerige mail-spam af te komen maar tot nu toe helaas zonder resultaat. Er wordt ook geen mogelijkheid geboden om direct met hen in contact te komen…
Waardeloos. Zó slecht.

1 juli 2025

Schoenen besteld die niet aankwamen en beloftes die niet werden nagekomen

Schoenen besteld die niet aankwamen. Volgens de status in mijn account zijn ze echter verstuurd en is de bestelling afgehandeld. Ik heb gebeld naar de klantenservice. Eerst wordt gesteld dat er naast status verstuurd ook een status aangekomen zou zijn. Uit oudere bestellingen blijkt dat dit niet klopt. Dan wordt me beloofd dat ik nog dezelfde dag een mail zou krijgen voor een oplossing. Maar die mail blijft uit. Dit is niet de eerste keer dat er problemen zijn. De paar keer dat ik iets besteld heb, duurde het erg lang voordat de spullen kwamen. Ik kan me niet herinneren dat de bezorging snel en op tijd was. Helaas zijn de dure schoenen die ik besteld heb zelfs nooit aangekomen. Mijn conclusie is dat andere bedrijven beter zijn in het bezorgen van spullen dan Onedayonly.

25 maart 2022

Erg tevreden

Erg tevreden! Snelle levering van het bestelde product. Retouraanvraag gedaan via de mail, ik kreeg een snelle reactie. En na retourzending (kosteloos) kreeg ik binnen een aantal dagen mijn geld terug.

24 november 2021

WAT EEN TELEURSTELLING

WAT EEN TELEURSTELLING. Ik heb een aanbieding bij Onetimeonly besteld, een bevestiging gekregen met de mededeling dat de zending onmiddellijk leverbaar is. U raadt het al: de zending wordt gewoon niet geleverd. Ik heb een bericht gestuurd en krijg als antwoord dat ik een antwoord krijg binnen drie dagen! En dat terwijl mijn pakket direct leverbaar is. Advies: bezint eer ge begint. Niet met deze club in zee gaan. Irritaties alom. Weg ermee

29 oktober 2021

Late levering

Heb 20 september een bestelling geplaatst en betaald.Vandaag,na 10 wekdagen,nog steeds niets ontvangen!Telefoon werd gisteren na verschillende pogingen niet 1 keer opgenomen.Ook geen update gekregen via e-mail….
Dat vind ik bar slecht en weerhoudt mij ervan om nog eens terug te komen bij deze webshop!En ik ben echt niet iemand die een bestelling meteen de volgende dag in huis hoef te hebben,,,,
Inge de Nijs

4 september 2021

Onedayonly is voor mij onetimeonly

Onedayonly is voor mij onetimeonly. Na weken wachten, vele mails en telefoontjes zijn mijn twee bestellingen llgen DHL geleverd, volgens NRCmedia onderweg en bij mij ligt /komt er niks. Het is kwijt.😡. Daar gaat onze mooie aanbieding.

31 mei 2021

Breazz bureaustoel - beter even doorsparen...

Breazz bureaustoel levert helaas waar voor zijn geld. Niet veel geld, niet veel waar... Stoel staat scheef op zijn gasveer, leuningen staan niet beiden evenwijdig, een van de al gemonteerde schroeven bleek dolgedraaid, wieltjes draaien slecht. Ziet er leuk uit van een afstandje, verder deze maar gauw vergeten en een andere kopen!

13 mei 2021

Geachte heer Coolsma,

Dank voor uw review en vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw product. Uiteraard kunt u klachten altijd bij ons melden via klantenservice@onedayonly.nl of ons contactformulier, dan zullen wij altijd een passende oplossing bieden. Wij hebben uw gegevens teruggevonden en zullen contact opnemen voor een gewenste oplossing.

Klantenservice OneDayOnly

Elektrische deken besteld

Elektrische deken besteld. Betaald. Na week gebeld waar hij bleef. Aardige mevrouw legt uit hoe 1dayonly werkt: eerst paar dagen wachten tot de termijn voor bestellen afloopt. Daarna gaan ze zelf pas inkopen. Werkt dus anders dan bijv. Bol.com. Volgens haar zou dit onder de advertentie staan, maar dat klopt niet.
Na 2 weken deken binnen: uitstekend product! Je moet even geduld hebben dus, zijn we niet meer gewend. Het zou helpen als 1dayonly dit beter vermeldt bij hun advertenties.

13 februari 2021

levertijd bedroevend

De levering van de Hyunda lamp laat onstellend lang op zich wachten, hoewel deze zogenaamd al lang aan DHL was afgegeven. Dat laatste is natuurlijk een pertinente leugen. De bestelling was van 23/12/2020.

Waarom ik voorgelogen wordt,staat er niet bij.

15 januari 2021

Geachte meneer Mol,

De levertijd is bij OneDayOnly vaak wat langer. Hier kunt u vinden waarom dat zo is: https://www.onedayonly.nl/hoe-werkt-het.

Vriendelijke groeten,

Klantenservice OneDayOnly

Levering van retourartikeken

Afgelopen week bezorgd gekregen het geadverteerde product. Bij opening bleek het een incompleet exemplaar te zijn, dat een eerdere klant had geretourneerd (briefje zat er nog bij).
Op mijn klacht hierover kreeg ik als antwoord dat de output aanbiedingen altijd geretourneerde artikelen betreft. Dat staat absoluut nergens vermeld in hun aanbiedingen.
Men weigert een gewoon nieuw apparaat te sturen en wil met een ander retour exemplaar komen.
Dit geweigerd ennormale levering geëist. Afgewezen, retourbetaling volgt.
Elke koper bij OneDayOnly is hiermee gewaarschuwd!

24 november 2020

Burostoel besteld en betaald en…

Burostoel besteld en betaald en vervolgens blijft het stil. Heb nu een mail verstuurd, maar tot op heden nog geen antwoord ontvangen, zal toch niet zo zijn dat dit een lang verhaal gaat worden ?

Ik moet de review herzien, vandaag een bericht gehad welke tot tevredenheid stemt ( Als je in het weekend besteld en betaald dan word dit pas verwerkt nadat de betaling verwerkt is )
Wellicht ben ik te kritisch en ongeduldig geweest of te verwend ?

Vandaag de stoel ontvangen, dag eerder dan eerst aangegeven.
Helaas is de kleur niet goed, de link waar je kan reclameren werkt niet, kortom, eens maar nooit meer, Only Once

15 oktober 2019

Pierre Cardin V hals T-shirts

De levering was sneller dan dat ik gewend was. Prima dus. Nog altijd wel die verzendkosten, ook al bestel je voor €50 of meer.

De ZWARTE V-hals T-shirts van Pierre Cardin geven flink af. Na twee keer wassen heb ik ze maar in gebruik genomen. Toch altijd weer oppassen ....

13 juli 2019

Slechte levering en service.

Ondanks herhaaldelijk bellen van mijn kant en toezeggen van hun kant dat het bestelde product geleverd ging worden (de beloofde levertijd was al verstreken) werd het product niet geleverd. Moest er 3 keer tevergeefs voor thuis blijven. Uiteindelijk werd het wel geleverd.
Bovendien bleek het product elders goedkoper.

23 november 2018

Geachte Victorine,

Zou u alstublieft contact op willen nemen met: klantenservice@onedayonly.nl. Indien u even uw ordernummer mailt en refereert naar deze email, gaan wij uiteraard het probleem voor u oplossen, zoals wij altijd voor onze klanten doen. Reageren via deze site Trustpilot is helaas nutteloos omdat ze niet uw gegevens aan ons verstrekken en wij dus niet inhoudelijk kunnen reageren helaas.

Team Klantenservice OneDayOnly

Verkeerd product geleverd, uiteindelijk netjes opgelost

De levering was snel, echter werd er een ander model geleverd dan in de advertentie genoemd. Eerste ervaring met de Klantenservice was niet positief; doet eerst net of ze je niet begrijpen en laten daarna gewoon niks meer horen.
Na mijn eerdere (negatieve) review is er contact met me opgenomen en is er zeer coulante oplossing geboden.

27 oktober 2018

Opgelicht?

Voor het eerst en voor het laatst iets besteld bij One Day Only. Had ik maar eerder op Trustpiloot gekeken, dan was ik gewaarschuwd door al die slechte ervaringen van kopers. Op 28 juli iets besteld en tot nog toe geen enkele reactie gehad. Op 8 augustus gebeld en ik kreeg de stellige belofte dat ik vandaag een e-mail zou krijgen, nee dus! Bij wie kan ik nu het beste aangifte doen van oplichting, vraag ik me af, want wel incasseren en weigeren te leveren noem ik echt fraude, Het verbaast me dat deze site nog steeds in de lucht is.

9 augustus 2018

Geachte Arend,

Goedkoop/duurkoop.

Goedkoop/duurkoop.
Product muskietennet besteld. 26 juli. Onderaan pagina staat : verzendtijd 2 werkdagen. Na 5 dagen nog niets. Gebeld. Een dame meld onze verzendtijd is altijd 7 werkdagen. "Dat moet ook ergens staan"
Mail nu eindelijk beantwoord. Vraag: Waar ziet U 2 dagen verzendtijd staan? Een kopietje gestuurd van de aanbieding met deze melding.
Deze aanbieding is inmiddels van de site gehaald.
Krijg nu 2 aug. een mail dat ik het begin volgende week kan verwachten.
Wat een gedoe. Hier besteld vanwege de snelle levering 2 dagen die gemeld stond ding moest mee op vakantie. Nu een week verder en het word nog een week later. Helaas geen klamboe mee.
Net telefonisch contact. Krijg de verzendkosten retour en kan dan na de vakantie mugvrij slapen.

2 augustus 2018

Geachte Linda,

Team Klantenservice OneDayOnly

De dienst na verkoop van is top. Betrouwbare organisatie met goede service.

12 december 2017

Al 4x een mail gestuurd met de vraag …

Al 4x een mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft, voor mijn vier seizoenen dekbed van ten cate,tot nu toe nog geen enkele reactie!! Binnen 2dgn streven we ernaar om uw mail te hebben beantwoord . niet dus
Hopelijk ben ik niet opgelicht want ik vertrouw dit zaakje voor geen meter!!.
Lever tijd van1dag tot 7 dagen nou die klopt niet want wacht nu al 10dgn!!
Voor mij geen one day only meer jammer dat er zo met klanten wordt omgegaan!!
Hopelijk krijg ik nu wel een reactie!

Wendy

9 december 2017

Hit and run club

Kopen is eenvoudig. Retourneren of na aankoop in contact komen is kansloos. Telefoon wordt niet opgenomen , op emails niet gereageerd.
Hit and run tent.
en dat voor een dochter van nrc?!

2 december 2017