G five telefoon van meer dsn Euro 240,- nu voor Euro 58,- Deze telefoon is voor Euro 40,- in Duitsland te koop. Levetijd tot dusver een raadsel ! Normaal ontvang je bij de orderbevestiging de le... Toon meer

Voor mij begint de dag met het zoeken naar one day only/for her! Ik kan natuurlijk ook de nieuwsbrief ontvangen maar dat vind ik niet zo spannend.... de kwaliteit van jullie aanbiedingen is altijd pr... Toon meer

Bestelling geplaatst en geen bericht terug. Geld is wel afgeschreven van mijn rekening. Klantenservice slecht bereikbaar; mails worden niet beantwoord. Gebeld (dus extra kosten moeten maken) , met s... Toon meer

1. Promotieartikelenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

OneDayOnly = Webshop met één speciale dagaanbieding, 24 uur geldig. De beste A-merken die jouw leven aangenamer maken, koop je met spectaculaire kortingen tot wel 90%! Volg dagelijks onze aanbiedingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief op http://www.onedayonly.nl/nieuwsbrief

2,3

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

2,3

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

One day for every day!

Krijg nu een paar maand de aanbiedingen. Deze zijn zeer gevarieerd! De aflevering gaat uitstekend. Vlotte reactie op mijn bestelling (22301064)

13 augustus 2010

Medisana weegschaal via one day only.

Ordernummer 22270831 was mijn 1e bestelling via one day only. Toen de genoemde levertijd verstreken was even gemaild en kreeg netjes snel bericht dat de behandeling liep, de bezorging/verpakking was verder in orde, het produkt ook (vanwege mijn gewicht helaas niets aan de lichaamsvet meting die geeft standaar error) Jammer alleen dat toen de weegschaal uitgeleverd werd een ander internetbedrijf ze inmiddels goedkoper beschikbaar had.

13 augustus 2010

Goed artikel voor een goede prijs.

Onlangs een Medisana personenweegschaal (ordernummer (22271300)gekocht via deze site. Goede prijs voor deze weegschaal.
Jammer van de levertijd; een strakkere afspraak met de leverancier zou naar mijn mening de verkoop zeker ten goede zijn gekomen.

makkelijk en voordelig

Ik kijk elke dag naar de aanbieding die ik via de mail krijg. Eens in de zoveel tijd kom ik een leuke aanbieding tegen, die ik dan bestel en tot nu toe altijd zonder problemen afgeleverd krijg.
Dus ik waardeer jullie met 4 sterren. (Het zouden er 5 zijn als jullie er ook nog een leuke verrassing bij deden - dit is een grapje)

13 augustus 2010

Tevreden over prijs en levering

Iedere dag weer leuke en originele aanbiedingen. Onlangs een Medisana personenweegschaal gekocht via deze site. Levertijd is acceptabel. Prijs was voordeliger dan in de winkel. Als je echter geen geduld hebt om een paar dagen te wachten dan weet je dat je iets meer moet betalen in de winkel. Product was goed verpakt.

Kortom; een tevreden klant erbij.

Roger Zambon

Superscherp

Onedayonly heeft superscherpe aanbiedingen, een uitstekend contact via e-mail en snelle verzending. Een aanbeveling waard!

Prima geregeld

Wij hebben onlangs een weegschaal gekocht via deze site.
Allles is prima geregeld, wij komen zeker nog eens terug op deze site.

over het algemeen uitstekend

Alle bestellingen werden goed uitgevoerd. Alleen één produkt voldeed niet aan de verwachtingen, maar dat is buiten de schuld van onedayonly. De Senz stormparaplu ging namelijk bij het allereerste briesje kapot :-( De paraplu van 5 euro van mijn dochter overleefde het wél!

13 augustus 2010

Vlot verlopen, goede service!

Alles verliep vlotjes. Betaling was zo geregeld. Het product liet nog even op zich wachten maar na een email naar ze kreeg ik een vriendelijk antwoord terug van mevr. Boeren. Zij vertelde me dat de leverancier geen exacte leverdatum kon opgeven. Ik snap dat dat niet helemaal binnen de invloedssfeer ligt van OneDayOnly, maar daar hadden ze vooraf afspraken over kunnen maken, of iets dergelijks. Als ik het product binnen de afgesproken levertijd had ontvangen was het 5 * geweest!
Ik heb overigens nog een tweede bestelling daarna geplaatst, wederom goed verlopen en vlot ontvangen.

Met vriendelijke groet Dave (22271611)

Bestelling

Goed bedrijf, komt zijn toezeggingen na en alles werd op tijd geleverd.
Hopelijk blijven ze komen met aanbiedingen die interessant zijn.
(order 1214668)

13 augustus 2010

One Day Only uitverkoop goeie actie!

Ik herken de vorige reactie helemaal niet. Ik heb 3 artikelen in de uitverkoop gekocht en alledrie netjes op tijd binnen gekregen. Niets dan lof voor One Dy Only. Ik vind dat ze vaak erg goeie aanbiedingen hebben.

12 augustus 2010

OneDayOnly Uitverkoop

Ordernummer 22352322
Al met al was het een hele ervaring, maar uiteindelijk netjes afgehandeld. Mede gezien de andere reacties hier zou ik bij OneDayOnly.nl wel weer wat bestellen op hoop dat het dan wel goed gaat. Ik zou ze een tweede kans geven als ze weer een mooi product in de aanbieding hebben.

02-08-2010
Rest van de producten ontvangen, netjes volgens afspraak.

29-07-2010
Een van de producten is afgeleverd zoals afgesproken, echter batterij van het apparaat was leeg, verder in uitstekende staat.

27-07-2010
Vandaag ben ik gebeld door Dhr. Pinxten, product manager van onedayonly.nl. Deze heeft zijn excuses aangeboden. Tevens een aanbod gedaan om mijn producten alsnog te leveren en tevens een vergoeding voor de onkosten.

Hier ben ik op ingegaan en hopelijk krijg ik mijn producten alsnog thuisgestuurd.

24-06-2010 heb ik tijdens een grote uitverkoop 6 verschillende artikelen gekocht. Vandaag 23-07 (een hele MAAND later!) hebben ze volgens Kim van de telefonische klantenservice geen enkel product uit mijn bestelling op voorraad!

En ze konden mij niet vertellen wanneer de producten wel op voorraad zouden zijn. Het kan een week zijn, maar ook een maand!

Klantenservice via de mail is compleet waardeloos! Na 7 emails krijg ik meerdere malen hetzelfde gestandaardiseerde bericht terug.

Dezelfde email heb ik meerdere malen ontvangen, zelf in het begin toen ik nog geen gegevens had opgegeven. In de andere emails kreeg ik ook geen enkele reactie op mijn vragen.

Heb uiteindelijk mijn bestelling geannuleerd omdat ik het niet meer vertrouwde en nu hopen dat ik op tijd mijn geld terug krijg.

Hoe kunnen ze producten verkopen waarbij ze een levertijd van 7 dagen neerzetten terwijl ze meerdere producten een maand later nog steeds niet op voorraad hebben???!

23 juli 2010

keuzes aanbiedingen wisselvallig

Over de afwikkeling van bestellingen niets dan lof, deze verdient van mij vijf sterren!
De dagaanbiedingen zelf vind ik echter steeds minder spannend worden. Er zitten behoorlijk wat herhalingen in, die mijn interesse niet opwekken. Daarnaast is vaak de informatie op de site te oppervlakkig. Ook is de prijsstelling geregeld nauwelijks concurrerend.

20 januari 2010