G five telefoon van meer dsn Euro 240,- nu voor Euro 58,- Deze telefoon is voor Euro 40,- in Duitsland te koop. Levetijd tot dusver een raadsel ! Normaal ontvang je bij de orderbevestiging de le... Toon meer

Iedere dag weer leuke en originele aanbiedingen. Onlangs een Medisana personenweegschaal gekocht via deze site. Levertijd is acceptabel. Prijs was voordeliger dan in de winkel. Als je echter gee... Toon meer

Bestelling geplaatst en geen bericht terug. Geld is wel afgeschreven van mijn rekening. Klantenservice slecht bereikbaar; mails worden niet beantwoord. Gebeld (dus extra kosten moeten maken) , met s... Toon meer

1. Promotieartikelenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

OneDayOnly = Webshop met één speciale dagaanbieding, 24 uur geldig. De beste A-merken die jouw leven aangenamer maken, koop je met spectaculaire kortingen tot wel 90%! Volg dagelijks onze aanbiedingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief op http://www.onedayonly.nl/nieuwsbrief

2,3

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

2,3

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helemaal goed!

De smartcaze is een heel goed product. Ik vind 'm geweldig. De website is overzichtelijk en de bestelling en levering verliepen vlekkeloos! Helemaal tevreden!

22 augustus 2010

OneDayOnly, one shot, everyday price...! (22237851)

OneDayOnly is dé site voor online aanbiedingen. Iedere dag een unieke aanbiedingen die je gewoon moet hebben. De prijzen zijn laag, de producten van topkwaliteit en de service perfect geregeld. Betalen kun je op je eigen wijze doen, alles is mogelijk. Ik moet mezelf ervan weerhouden niet iedere dag iets te bestellen, roken is een goedkopere verslaving.
Bestel snel, want die 24 uur zijn zo voorbij.
Gr Tobias. (22237851)

17 augustus 2010

Voor een Senz, voldoe ik aan jullie wens!!!

Maar ook omdat ik zeer regelmatig gebruik maak van de aanbiedingen (22002867). De postbode die daardoor vaak aan de deur kwam, wenste me succes met de nieuwe postbezorger, op zijn laatste werkdag! Ik kijk iedere dag uit naar jullie mailtjes,
Ga zo door! Groetjes Thécla

17 augustus 2010

Snelle afwikkeling, probleemloze levering, goed product

Bestelling van een Medisana PSM weegschaal (ordernummer 22271946) ging vlot en probleemloos. Het product werd snel geleverd in ongeopende fabrieksverpakking (geen last van verkopers die verpakkingen opentrekken en de helft beschadigen!) en de kwaliteit van het product is prima. Vijf sterren dus. PCB

16 augustus 2010

Eigenlijk kijk er iedere dag naar

Eigenlijk kijk ik iedere dag even naar de advertentie, of er iets voor mij bij is. 'n Mooie prijs, een goed product en een snelle levering.
Alleen jammer dat ik al enkele malen geen bestelling heb kunnen plaatsen omdat de afwerking door Visa problemen gaf.

16 augustus 2010

Jan Folst

Leuk bedrijf die gevarieerde die diverse dingen verkopen voor leuke prijzen. De leveringen zijn snel en goed.
Ik heb tot nu toe praktische dingen gekocht. Ook de opruimingen zijn de laatse kansen om als nog het "twijfelde"als nog te kopen.

Dutch Jazz Collection

Snel geleverd en wat je ziet is wat je krijgt. Ik kijk elke dag de aanbiedingen na en heb b.v. ook een houten loopfiets en de DVD-box Van Astrid Lindgren besteld. Erg leuk!

15 augustus 2010

Onedayonly is een betrouwbare verkoper met leuk spul, maar niet altijd de snelste.

Al vaker dingen op Onedayonly besteld en ook wel eens doorverwezen naar bekenden als ik wist dat de aanbieding aansloot bij een zoektocht. Het aanbod is divers en niet alledaags. Uiteraard spreekt niet alles iedereen aan, maar voor de dingen die ik bij ze besteld hebt (vnl. dvd- en cd-collecties) zou ik elders moeite moeten doen om ze te vinden en ook de prijzen maken het zeker de moeite waard.
Dat gezegd zijnde haalt de uiteindelijke levering van de producten niet altijd wat ik maar de streefdatum zal noemen. Ik begrijp dat de korting ergens vandaan moet komen en dat het niet verkopen uit eigen voorraad en het plaatsen van grote bestellingen ineens bij de leveranciers daar waarschijnlijk in belangrijke mate aan bijdragen, maar bij nieuwe klanten kan dat wel eens zorgen baren. De klantenservice funtioneert echter uitstekend en een bezorgd emailtje wordt vriendelijk en duidelijk beantwoord.

15 augustus 2010

Filmhuisfilms voor een aantrekkelijke prijs

Al vaak bestelde ik A-films (filmhuiscircuit) tegen aantrekkelijke prijzen bij OneDayOnly. De levering is binnen een week. Een enkele keer iets anders (monitor, weegschaal). De kwaliteit is goed en de prijs behoort tot de laagste. Jammer dat je weekendaanbiedingen soms mist. Als een dagaanbieding drie dagen zou gelden, zou dat OneDayOnly meer verkoop opleveren!

Ordernr. 22255750

Na al enkele andere bestellingen te hebben gedaan -die tot volle tevredenheid zijn afgewikkeld- ook nog maar en passant gebruik gemaakt van de aanbieding met Duracel batterijen. Dit ordernummer is inmiddels alweer gevolgd door de bestelling van een leuke set Franse films.
Nogmaals: tevreden over service en het ruim geschakeerde aanbod.
Hans

22272202 Medisana PSM weegschaal

Een fantastische weegschaal, eenvoudig in de bediening en strak model.
Keurig afgeleverd. Onedayonly heeft erg leuke en praktische aanbiedingen. Je moet wel rekening houden met dat als iets tegenvalt en je stuurt het terug, je ook dan weer verzendkosten hebt. Dat staat natuurlijk in de leveringsvoorwaarden die ik zelf een beetje te snel gelezen had.
Ik kijk iedere dag even en heb nu toch al een aantal malen dingen besteld en slechts een maal iets teruggestuurd omdat het wat groter was als gedacht.

Leuke site.

tevreden

Ik heb wel eens wat besteld, ben tevreden over de levering, maar ze zouden wat mij betreft wel wat vaker een scherpgeprijst artikel mogen aanbieden van een hoger segment zoals bv de labtop die ze eens in de uitverkoop hebben gehad, of vaker een uitverkoop mogen houden.

erg tevreden

al een paar keer iets besteld via onedayonly en de snelheid van levering is uitstekend en ook de mailing hoe de stand van zaken is.
Al met al zeer tevreden!!

Tiemen de Jonge

14 augustus 2010

dutch jazz collection en meer

Voor mij begint de dag met het zoeken naar one day only/for her! Ik kan natuurlijk ook de nieuwsbrief ontvangen maar dat vind ik niet zo spannend.... de kwaliteit van jullie aanbiedingen is altijd prima, de prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend, levering in orde. Laatst een paar slippers in de verkeerde maat toegezonden gekregen, jammer, maar dat werd zonder enig probleem afgehandeld.
loes

Uitstekend

Redelijk snelle leveringen, nooit problemen, scherpe prijzen.

Joost (22301335)

Medisana PSM weegschaal

Onlangs heb ik bij OneDayOnly de Medisana PSM weegschaal besteld met ordernummer 22271045. De reactie op de bestelling werd senl beantwoord met een mail. De levertijd was erg lang en er zat geen gebruiksaanwijzing bij. Hierover gebeld met Onedayonly. Mij werd verteld dat ik de handleiding maar moest downloaden van internet. De, overigens vriendelijke mevrouw aan de andere kant van de lijn, gaf aan dat haar zowel haar collega's en zij niet wisten waar ik de handleiding kon vinden. Tijdens ons gesprek heeft zij verschillende pogingen gedaan. Conclusie was dat ik de weegschaal maar terug moest sturen. Dit kwam niet professioneel op mij over. Daarnaast valt mij op dat de prijzen van de produkten van Onedayonly vaak aan de hoge kant zijn en dat vergelijkbare produkten bij andere firma's nogal eens voordeliger te krijgen zijn.