Vreselijk bedrijf. Je betaalt veel te veel en maken ook niet duidelijk genoeg dat het om doorverkochte tickets gaat.
Top service. Mijn e-mail werd binnen een dag beantwoordt. Kaarten ook allemaal ontvangen waar wij nog wat onzeker over waren. Ik zal zeker weer tickets bestellen via deze site.
Geweldig concert van RAMMSTEIN. Lekker vooraan in de FEUERZONE!! Wel een beetje warm af en toe haha
Wat een niet te doorgronden organisatie" Komen hun eigen voorwaarden niet na. Proberen steeds iets anders en het probleem bij de klant neer te leggen. Kaarten worden neergelegd in een hotel w... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Premium Tickets for Concerts, Football, Comedy, Theatre and all other Events Worldwide. Buy Safe & Secure with Onlineticketshop! 100% Guaranteed!
Bornholmstraat 82, 9723AZ, Groningen, Nederland
- +31502011520
- info@onlineticketshop.nl
- www.onlineticketsshop.com
Vreselijk bedrijf
Geweldige ervaring, top organisatie. Genoten van gevarieerde genres. Respect voor strakke organisatie
Geweldige ervaring,
Geweldig concert van RAMMSTEIN
Top service
Ik zal zeker weer tickets bestellen via deze site.
Het was weer super..wel vond ik het…
Het was weer super..wel vond ik het deel met de twee piano's wat langdradig
Oplichterij
Ik blijf er bij, ook na een telefonisch gesprek, dit is oplichterij! Heel dure tickets voor de beste plekken gekocht, twee dagen voor de wedstrijd waardeloze en veel goedkopere tickets gekregen op een plek die in de mail ook nog eens beter werd voorgespiegeld (vak N) dan op de tickets zelf stond (vak M). Daar werd niets over gezegd, moest je zelf achter komen. Na vele mails (je kan ze niet bellen, zegt al genoeg) en uiteindelijk zelfs dreiging met aangifte de toezegging om wat verschil in geld terug te krijgen (weet dus niet eens zeker of dat het verschil met vak N of M is...) maar de lol was er sowieso inmiddels wel af.
Achteraf telefonisch excuses, ik mocht blijkbaar dankbaar zijn dat ik terug werd gebeld?!? Verder veel smoesjes: "typefout", (ja geloof je het zelf?...), "we wisten niet dat die beste plekken er niet zouden zijn" (dan had je ze ook niet moeten verkopen!) enz. Ik blijf het PURE MISLEIDING vinden en ga hier beslist nooit meer iets kopen!
Pieter has a excellent service attitude

Antwoord van Onlineticketshop
Hele goede service ,EN goede afhandeling

Leuke aanbieding!
Bij Onlineticketshop op het laatste moment tickets gekocht voor Eminem, terwijl het concert uitverkocht was. De tickets kreeg ik gelijk toegestuurd en ik heb zelfs minder betaald dan de originele aankoopprijs.

Begripvol voor de situatie
Begripvol voor de situatie.
Ons kaartje was zo omgeboekt

Prima
Alles goed en duidelijk wbt boeken en communicatie.
Alleen was de parkeergarage heel moeilijk te vinden (stond niet met borden aangegeven)
Bedankt voor de prettige reaktie!
We waren gelukkig op tijd omdat we altijd rekening houden met onvoorziene dingen. Fijn dat jullie er alles aan doen om het zo goed mogelijk te laten verlopen. We zijn ook zeer tevreden!

Antwoord van Onlineticketshop
Gelukkig nog kaarten kunnen krijgen voor de uitverkochte show van de Vrienden van Amstel 2019

Antwoord van Onlineticketshop
Net op tijd toch nog kunnen gaan
Had net 1 week van te voren gezien dat André Rieu in Ziggo Dome was. Natuurlijk alles uitverkocht op de reguliere kaartverkoop. Keek op jullie site en zowaar hadden jullie 1ste rang nog een paar beschikbaar. Doordat ik best last minute was had ik de mazzel dat ik niet extra hoefde te betalen. Netjes via mail ontvangen. Wel nerveus bij de ingang van... doen ze het wel. Maar zonder problemen heb ik een heerlijke avond met moeder en tante gehad. Dus als ik niet meer kan kopen kijk ik voortaan bij jullie

Antwoord van Onlineticketshop
Kaarten voor een uitverkocht evenement voor een hogere prijs, maar prima service
Ik kwam er pas achter dat PDC Darts naar de Rotterdam Ahoy kwam, toen het al uitverkocht was. Via deze site heb ik toch nog kaarten kunnen kopen. Ook al heb ik meer betaald dan bij de primaire koper, ben ik toch te spreken over dit bedrijf. Ze zijn goed bereikbaar en bieden als een van de weinige ticketbedrijven een goede service.

Prima prijs/kwaliteit verhouding
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede plaatsen voor iets meer dan ticketprijs.
Snel je tickets in huis.

Antwoord van Onlineticketshop
Ik was sceptisch geworden door …
Ik was sceptisch geworden door negatieve ervaringen; klantenservice gebeld en mijn bezorgdheid cq irritatie geuit maar dit alles (in mijn geval) onterecht. Alles is naar tevredenheid verlopen.
Dank..

Doorverkochte tickets
Eerst was ik huiverig omdat het om tickets ging die doorverkocht waren. Wat als ze nog eens verkocht waren en er dus nog iemand dezelfde tickets had ? Maar zonder probleem binnengekomen en genoten van John Legend ! Ik moet wel zeggen dat we erg vroeg waren dus als iemand dezelfde tickets had kon die niet meer binnen