Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Värdelöst! Luktar ju prutt överallt och När man köper första klass för att försöka ha det lite bekvämt så är det så överproppat på tåget att hela gången är knökfull med människor. Var omöjligt att t... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

INKOMPETENS är orsaken till era problem. Det är inte personalbrist eller fordonsbrist eller andra pinsamma frånskyllningar. Orsaken är inkompetens i ledningen. Inställda tåg, förseningar och hav... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alltid är det kaos när man reser med öresundståg. Och det händer med jämna mellemrum. Alltid överfulla vagnar, knappast någon plats för bagage, cyklar eller barnvagnar. Folk får stå i gångarna så man... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Så snart man har kjøpt billetter er Öresundstog fullstendig ferdig med all service. At man har kjøpt billett betyr ikke at man kommer med tog eller får en plass. Ikke engang på 1 klasse han man pl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Treinticketbedrijf
  2. Taxibedrijf
  3. Vervoer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Öresundstågtrafiken kör tåg i öresundsregionen och till Växjö, Göteborg

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

70 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helt värdelösa

Helt värdelösa. Ställer in avgångar, håller inte tider, klarar inte av att erbjuda övergångar till resande. Man ska stå och vänta i flera timmar på varje station om man ska resa någonstans.

5 juli 2026

Otroligt dåligt

Att säja 4 gånger fler biljetter än platser och att inte bry sig, det är en riktigt bra beskrivning av Öresundståget Tänk att någon på företaget får betalt för att planera hur resurserna anvånds.

29 juni 2026

Retrasos

Retrasos, cancelaciones, averías en trenes o vías... Ya va para años y no parece que ni operadores de tren ni políticos hagan nada porque cada vez va a peor. Penoso cuando es el medio de mucha gente para ir a trabajar o coger un vuelo. No pongo cero porque no me deja.

Strömavbrottet på östersundtåget

Jag och min bror på 15, 13 år skulle resa själv från Lund till Göteborg, varmt på tåget, elkabeln gick sönder, fick vänta på tåget i 2 timmar utan nån bra information om hur vi ska göra, fick evakuera och gå väldigt långt på tågrälsen med ingen personal med, de sa till oss att hoppa på en buss som går till Falkenberg stationen och sedan skulle det finnas ett tåg som gick som vanligt, bussen kom vi åkte dit, tåget? De kom inte. Ensamma i en främmande stad med oroliga föräldrar hemma och ingen information. Slutade med att vi fick vänta i Falkenberg i 5 timmar för att till slut kunna bli hämtade. Värsta tågresan jag någonsin åkt! Kommer inte åka med dem igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har ventet i over tre timer

Vi har ventet i over tre timer, ingen hjælp, ingen busser, ingen process, vores hunde og vi er konstant på grænsen til hedeslag pga ingen aircondition under hedebølger og vi bliver nødt til at bruge penge på kolde ting og toiletter. Tag bilen eller bliv hjemme!!! Der er IKKE det værd.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

This train service is Very terrible

This train service is extremely poor. It experiences frequent cancellations every week, leaving thousands of passengers waiting for hours. There seems to be no responsible authority willing to provide answers or take accountability. They simply take money from the public while offering an unacceptable level of service. It is truly embarrassing that a railway connection between two countries operates at such a low standard.

17 juni 2026

Fruktansvärt oseriöst företag

Fruktansvärt oseriöst företag. Hur f_n kan dom ta fullt biljettpris när dom inte alltid kan erbjuda en plats. Åtskilliga gånger från Köpenhamns flygplats så är tåget knökfullt och gångarna fulla av passagerare som får stå.

29 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ett fullsatt tåg från kastrup

Ett fullsatt tåg från kastrup, vi hade betalat 1:a klass och tycker verkligen att man borde fått en plats. Vi fick stå trångt och vänta några håll
platser innan vi fick plats. Urdåligt att man inte kan köpa platsbiljett. Öresundståg verkar ju inte ha någon koll på sålda biljetter. Vi förväntas miljömässigt att åka tåg men det är så fruktansvärt dåligt

19 mei 2026

Kommer inte boka igen

Kommer inte boka igen, satt på tåget i 4 timmar och kändes som jag satt på en öken. Det är alldeles för varmt och för lite luft för att man ska kunna överleva så många timmar här.

13 mei 2026

horribly unreliable service

horribly unreliable service, the train can't run two days without a delay, and that just my experience taking it twice a day, so most likely there are multiple delays during a day, not to mention is shockingly expensive.
rather take a boat across if you can

4 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Unpünktlich bis zum geht nicht mehr und…

Unpünktlich bis zum geht nicht mehr und dann noch derartig überfüllt, dass jeder Viehtransport eine Anzeige bekommen würde. Und als i-Tüpfelchen Klimaanlage ausgefallen, 35 Grad im Zug. Eine einzigartige Erfahrung mit einem gebuchten 1. Klasse Ticket, Danke!

2 mei 2026

Värsta systemet i hela…

Värsta j@vla systemet i hela Sverige. Skulle över min döda kropp lite på Öresundstågen. Vid tentor åker studenter med tåget minimum 2 timmar innan för att ha marginal (underbart när tentorna börjar 07:45). Måste boka ett hotell när jag ska flyga från Köpenhamn för det uber noll omständigheter går att lita på denna privatägda svinsystem, servicen/personalen/biljetterna är det ända som går att räkna med. Och då är det vi kan räkna med att personalen kommer alltid vara otrevlig och biljetterna kommer alltid vara svin dyra och stiga i pris. Tack för mig

22 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Worst train company on this planet

Like always the trains are delayed, theres randonly a 2hour gap on trains that go every 15min just randomly have a 2hour lull. Rails always under construction but nothing every works or improves, ridiculous travel times, abhorrent service and the trains break down all the time. The trains work better in the most corrupt run down countries in the world but kot in Scandinavia where we already pay a lot snd then when we are inconvenienced it even costs us more! A donkey and a cart would be a better option if they were still around

12 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varje gång man åker med dem från…

Varje gång man åker med dem från Helsingborg eller Malmö är det ofta överfullt, man sätter ingen gräns , det står så mycket folk i gången så kan aldrig vara godkänt att det kan vara så här !!!🙄

12 april 2026

Horrible service

Horrible service. Most expensive train for short distances in the whole of Europe, and constantly suffering delays and cancelled trains between Denmark and Sweden. They should lower the prices if they don't want people to keep complaining. Just awful!!

6 april 2026

Opålitliga

Jag åker tåg till och från jobbet varje dag. Har börjat ta Pågatågen på morgonen eftersom Öresundstågen är så opålitliga. Det är en restid på 17 minuter som på eftermiddagen tar allt från 25 till en timme. Nästan 3/5 dagar i veckan är det försenat.
Överbokade tåg, ofta fullt. Skriver detta omdöme då jag suttit på en perongg och väntat i 36 minuter

1 april 2026

Helt otroligt!!!

Amen ärligt talat!!! Hur lyckas man med konsten att gång på gång misslyckas med tidtabellen. Ni ska vara ett av Nordens ledande tågföretag och agerar som ett gäng blåbär. Det börjar knappt bli lönt att komma i tid till era tåg då man gång på gång kan räkna med att stå och frysa häcken av sig i 30 minuter på perrongen. Inte undra på varför folk tar bilen till jobbet. Nu får ni ge er!!!

20 maart 2026

Is dit jouw bedrijf?