NOOIT MEER PARKLINE!! Lage prijs = geen service! Op de terugweg 1,5 uur gewacht op de shuttle in de kou met klein kind. De shuttle is nooit gekomen! Via parkos geboekt, in overleg met hun met taxi vo... Toon meer

Zeer onvriendelijke app. Ik gebruikte de app al enige tijd redelijk tevreden. Daarna: Geen contact terwijl de mobiel met andere sites wel contact maakt. Vervolgens (maand later) moet je plo... Toon meer

Wat een ongelooflijk slechte service van deze club ! Zeer slecht bereikbaar, alle vragen/verzoeken worden door middel van FAQ lijstjes online gepareerd en je komt daardoor geen steek verder. Telefonis... Toon meer

Prima app om te gebruiken waarvoor het bedoeld is. Echter als je wilt opzeggen kom je er niet zo makkelijk vanaf. Op de website staat overal vermeldt dat je dat telefonisch moet doen. Als je dan telef... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

NOOIT MEER PARKLINE!

NOOIT MEER PARKLINE!! Lage prijs = geen service!
Op de terugweg 1,5 uur gewacht op de shuttle in de kou met klein kind. De shuttle is nooit gekomen! Via parkos geboekt, in overleg met hun met taxi voor 30 euro zelf naar parkeerplaats gegaan. Telefonisch was Parkline onbereikbaar. Waardeloos!!!

25 april 2025

Parkeer hier niet!!

A.u.b. parkeer hier niet in Charleroi, laat je niet verleiden door een goedkope prijs! Bij aankomst op een lege parking zonder service, we hebben toen gebeld en 40 minuten later kwam een personenwagen ons halen, ondertussen stonden we daar met 2 gezinnen dus we pasten niet samen in de auto waardoor we opnieuw 20 minuten moesten wachten.
Met terugkomst nog erger: 18u15 stonden we aan afgesproken plaats waar ze ons kwamen ophalen, verschillende keren gebeld maar telkens voicemail. Om 19u kregen we eindelijk iemand aan de lijn, hij zou er binnen 8 minuten zijn. Om 19u35 nog steeds niemand. Terug 10x gebeld geen enkele respons. Om 20u dan maar een taxi op de luchthaven genomen, €30 kwijt. A.u.b. wees gewaarschuwd en betaal beter iets meer voor fatsoenlijke service.

24 april 2025

Park Line blijft maar spammen…

Ik ben zeer ontevreden over Park Line en om die reden heb ik mijn mijn lidmaatschap een tijd geleden beëindigd. Nu blijf ik maar SMSjes en email ontvangen zonder dat ik, in elk geval de SMSjes kan blokkeren. Park Line is zelf niet bereikbaar per email om deze spam een halt toe te roepen. Erg slecht naar mijn mening!

30 december 2024

Oplichters oplichters oplichters de app…

Oplichters oplichters oplichters de app die werkt nog voor geen meter ze allemaal oplichters als je parkeer hebt uit doet dan gaat hij niet meteen in een keer uit dan moet je hem nog een keer opzoeken voor nog een keer uit te drukken ze allemaal oplichters kan er auto's kunnen zien dat jij er niet meer staat maar het valt er niet meer achterhalen En Ze kunnen niks meer doen Geef even in de klantenservice al aan dat ze niks voor je kunnen betekenen oplichters

22 november 2024

Pas op sinds de overname helemaal bergafwaarts

Ik ben al jaren klant van park-line en nu sinds de overname krijg ik geen facturen per e-mail met een ideal betaallink. Ik heb met moeite telefonisch contact gekregen(slecht bereikbaar) toen gaven ze aan dat m’n e-mail met allemaal cijfers erachter staat vandaar dat je je facturen niet hebt gekregen. Dus de fout ligt bij hun systeem sinds de overname en dus hebben ze een of ander factuur doorgestuurd naar een incassobureau. Ik heb nu weer een probleem gezien ik al 3 mails heb gestuurd of ik nu mijn facturen wel ga krijgen per mail en als antwoord: ja eind van de maand krijg ik de overzicht om te betalen. We zijn 2 maanden verder en ik zie niks in riverty en ook niet in mijn mail. Graag oplossing zsm .. Ik advieseer mensen zo ver mogelijk te blijven van easypark super slechte service

23 oktober 2024

Niet eens 1 ster!!!

Niet eens 1 ster!!!
Oplichters!!
Een advies!: geen Parkline of Easypark.
Je wordt gewoon opgelicht!!!!!!!!!!
Geloof mij.
Ik heb bewijs!

12 oktober 2024

Hele slechte service!

Parkline is samengegaan met EasyPark. Sinds deze zomer hebben ze 3x een incasso gedaan zonder dat ik een factuur krijg. Als ik de klantenservice bel (ruim 20 minuten in de wacht) krijg ik de belofte van de factuur maar krijg 'm niet. Ongelooflijk. De kosten van de parkeergarages gaan via Parkline maar die factuur heb ik dus steeds niet. De kosten van 'op straat parkeren' gaan via Easy Park kennelijk en die factuur krijg ik wel. Het is een rommeltje en er wordt steeds van alles beloofd maar niet nagekomen. Het is tijd voor het overstappen naar een andere app en organisatie. Gewoon zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Zo moeilijk kan het niet zijn, toch?

4 oktober 2024

Ik krijg om 19.00 uur een waarschuwing…

Ik krijg om 19.00 uur een waarschuwing dat ik nog steeds geparkeerd sta in Meppel ben op 10. 15 vertrokken uit Meppel zonder geparkeerd te hebben met Parkline
De parkeeractie zou gestart zijn om 11.56 uur toen was ik al weer thuis in Bathmen. Gebeld met Parkline en kreeg een keurig Nederlands sprekende dame aan de lijn die maar bleef vertellen dat ik de actie zelf gestart zou moeten hebben. Ik gebruikte al twintig jaar of meer Parkline en weet echt wel hoe het werkt De €10,80 ben ik kwijt maar heb wel direct mijn Parkline abo stop laten zetten

23 september 2024

Dat dit bedrijf kan bestaan

Dat dit bedrijf kan bestaan.
Hoe moeilijk kan het product 'parkeren' zijn? Ontwikkel een app met een inlogmogelijkheid. Die is er weliswaar maar inloggen kan niet of heel lastig.

Daarnaast alles heel stoer in het engels als standaard taal met allerlei vlaggen en landen waar het bedrijf actief is. Laat ik het in het engels zeggen: i don't f***ing care... Ik wil mn auto parkeren en een simpel inlogje kunnen doen.

Wij gebruiken de app zakelijk wat voorheen Parkline was en nu Easypark is geworden. Maar easy is het allerminst.

18 september 2024

Het is dat je een ster moet invullen…

Het is dat je een ster moet invullen maar had graag -10 gegeven. Wat een waardeloze klantenservice, of beter gezegd geen service. Sinds overname alleen maar gezeik. Betalingen lukken niet meer, ineens geblokkeerd worden omdat er een paar euro niet afgeschreven is. Totaal onbereikbaar en als je al iemand te pakken krijgt na een uur wordt je gewoon weer van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ga wel naar de concurrent. Succes met de ellende

10 september 2024

Schijt aan klanten wil je niet …..op

Zoals vermeld in onze vorige e-mail, willen we u eraan herinneren dat we vanaf 30 mei stoppen met het aanbieden van de Park-line tankkaart. Dit betekent dat uw tankpas(sen) vanaf dan niet meer werken.

U kunt Park-line wel blijven gebruiken voor parkeren.
Wat gebeurt er nu?
Bij het aanvragen van de Park-line tankpas(sen), heeft u een borg van €150 per kaart betaald. We storten dit bedrag voor eind juni terug op uw rekening.
Wat u kunt doen
U hoeft verder geen actie te ondernemen. De kaarten worden automatisch gedeactiveerd en het geld teruggestort. U hoeft de kaart(en) niet terug te sturen. In plaats daarvan raden wij u aan om deze in tweeën te knippen en weg te gooien.
Wij danken u voor uw keuze voor Park-line.

Park-line Deze e-mail heb mijn borg nog steeds niet simpel zat duidelijker kan niet als je belt ja maar dit dat terwijl ik van hun dit bericht krijg tankkaart door geknipt waarom krijg ik mijn geld niet terug dus mensen begin er niet aanheb al 10 mails gestuurd met alle informatie met screenshots dat ze weten dat ze het niet de verkeerde persoon het is nouw augustus nog niks ze willen het gewoon niet geven borg is er wat open en de rest

6 augustus 2024

Onbegrijpelijke facturering

Onbegrijpelijke facturering, van twee bedrijven. Geen contact mogelijk, ook niet via een contactformulier. Opzegging lukt ook niet. Ga over op een andere parkeerapp en zal de abonnementskosten die nog worden geincasseerd laten terugstorten. Dan hoop ik dat ik op die manier af kom van deze wanorde.

3 juli 2024

komen afspraak niet na:

komen afspraak niet na:

Geachte klant,

U kunt Park-line wel blijven gebruiken voor parkeren.
Wat gebeurt er nu?

Wat u kunt doen

Website heeft geen geldig certificaat en dus:
This site can’t provide a secure connection ----park-line----nl uses an unsupported protocol.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

1 juli 2024

Oplichting en schandalige praktijken

Oplichting en schandalige praktijken. We hebben gisteren geparkeerd in Den Haag en de app geactiveerd. Even 2 uurtjes het centrum van Den Haag in om wat boodschappen te doen. Bij terug komst konden we de pakeeractie niet uitzetten. Toen bleek dat er een dagkaart tarief was gestart. Met de kosten van € 50,00. Dit zonder duidelijke vermelding of extra waarschuwingen bij het activeren van de de app. SCHANDALIGE PRAKTIJKEN!!
Direct gebeld en na lange wachttijd een medewerker gesproken. Niets aan te doen gewoon betalen. Pure oplichting. Te meer omdat 50 meter verder een parkeergarage van hun zelf is en ze je op deze schandalige manier dwingen om bij hun te parkeren. MENSEN GEEN LIDWORDEN VAN PARK-LINE!!

28 juni 2024

Onverstaanbare helpdesk in suriname of…

Onverstaanbare helpdesk in suriname of zo. 6 keer mijn naam gespeld, nog verkeerd.... laat maar. Bah zeg. Website totaal onbereikbaar, moet je een of andere rare tekst in gaan vullen. Zorg gewoon dat de site werkt , en regel eens iets klantvriendelijkers ( en verstaanbaars) aan de telefoon.

24 juni 2024

Niet meer tevreden naar 15 jaar

Sinds 15 jaar met grote tevredenheid bij pakline. NU zijn ze over genomen. Vroeger super klanten service vriendelijke, correct. Nu vandaag 2 x gebeld over onduidelijkheden, vage nieuwe site ect. dame Direct bot, ongeïnteresseerd, geïrriteerd. Wij gebruikte parkline voor de zaak. Ik ga direct kijken voor een alternatief. Wat een teloorgang van parkline naar easypark.

18 juni 2024

Oplichters

Wil de app opzeggen. Kan alleen telefonisch stelletje oplichters. Hang al half uur in de wachtrij. Wilde alleen maar mijn rekening nr veranderen en ook dat kan niet via de app. Dus nu zeker opzeggen. Morgen weer bellen !!! Boeven praktijken !!! Nooit meer

22 mei 2024