NOOIT MEER PARKLINE!! Lage prijs = geen service! Op de terugweg 1,5 uur gewacht op de shuttle in de kou met klein kind. De shuttle is nooit gekomen! Via parkos geboekt, in overleg met hun met taxi vo... Toon meer
Zeer onvriendelijke app. Ik gebruikte de app al enige tijd redelijk tevreden. Daarna: Geen contact terwijl de mobiel met andere sites wel contact maakt. Vervolgens (maand later) moet je plo... Toon meer
Wat een ongelooflijk slechte service van deze club ! Zeer slecht bereikbaar, alle vragen/verzoeken worden door middel van FAQ lijstjes online gepareerd en je komt daardoor geen steek verder. Telefonis... Toon meer
Prima app om te gebruiken waarvoor het bedoeld is. Echter als je wilt opzeggen kom je er niet zo makkelijk vanaf. Op de website staat overal vermeldt dat je dat telefonisch moet doen. Als je dan telef... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechte app
Wat is dit toch een dramatisch slechte app! Dit tekstvak is te klein om alle mankementen te benoemden
Contactloos bedrijf.
Dit bedrijf is telefonisch of per mail z.g.a.n te bereiken,
tenzij je een snipperdag neemt.
Al ruim 15 jaar klant
Al ruim 15 jaar klant. Vandaag voor het eerst de hele dag voor 6,50 per uur de app per ongeluk aangemeld gelaten, teller staat nu op 60 euro. Ondanks dat ik kon aantonen dat ik de hele dag op andere plekken was, geen coulance van dit bedrijf. Wat een slechte service.
Park-Line: de slechtste parkline dienst
Titel: ParkLine:oplichters. Een teleurstellende ervaring en een waarschuwing voor anderen
Als gebruiker van ParkLine voel ik me verplicht om mijn ervaring te delen om anderen te waarschuwen voor de praktijken van deze dienst. Helaas kan ik ParkLine niet aanbevelen vanwege mijn teleurstellende ervaringen.
Ten eerste heb ik herhaaldelijk geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice van ParkLine om hulp te krijgen bij het oplossen van problemen. Echter, elke keer dat ik belde, werd ik geconfronteerd met onaanvaardbaar lange wachttijden van bijna een half uur, waarbij ik ook nog eens lokale tarieven moest betalen. Dit gebrek aan responsiviteit en klantenservice is onaanvaardbaar en toont een gebrek aan respect voor de tijd en het geduld van klanten.
Bovendien heb ik gemerkt dat ParkLine niet voldoet aan haar belofte om gebruikers te helpen bij het parkeren. In plaats daarvan lijken ze meer geïnteresseerd in het incasseren van geld dan in het bieden van een goede service. Mijn vragen bleven onbeantwoord en mijn problemen werden niet opgelost, wat heeft geleid tot frustratie en ongemak.
Het is duidelijk dat ParkLine niet om zijn klanten geeft en eerder bezig lijkt te zijn met oplichting dan met het leveren van een waardevolle dienst. Daarom raad ik ten zeerste af om ParkLine te gebruiken en moedig ik anderen aan om alternatieve parkeeroplossingen te zoeken.
Als gebruikers is het onze verantwoordelijkheid om elkaar te informeren en te beschermen tegen bedrijven die niet aan onze verwachtingen voldoen. Ik hoop dat deze review anderen zal helpen om een weloverwogen beslissing te nemen en hen zal behoeden voor de teleurstelling die ik heb ervaren met ParkLine.
Aydin
Klacht Park-Line en Easypark
Update:
Tot op heden geen reactie mogen vernemen van die ordinaire buitenlandse zakkenvullers...
Pas op voor 'Easypark' deze malafide organisatie schroomt en deinst nergens voor terug. Eerst besodemieteren ze je en lichten je op via haar incassobureau.... Echt slecht volk daar!
Klacht Park-Line onderdeel van Easy-park
Vanaf 2008 ben ik zeer tevreden geweest over Park-Line parkeer service, echter sinds Park-Line is overgenomen door de Easy-park Group is het verworden tot een organisatie die het oplichten en besodemieteren van klanten hoog in het vaandel hebben staan.
De supportafdeling of service team spant de kroon. Zo heb je Halima Narain, Halima Limon, etc. etc. die alleen maar ingestudeerde verontschuldigingen en nietszeggende excuses uiten. Want al sta je in je recht en draag je verklarende redenen aan, men blijft ontkennen en dreigen met incasso. Ik heb inmiddels mijn abonnement opgezegd en ben overgestapt op Flitsmeister Pro een alles in abonnement met routeplanner en parkeren. En wanneer je weg rijdt van je parkeerplek stopt de parkeer aanmelding automatisch.
Dit is wat er gebeurd is
Bij aankomst in straat van mijn nicht zag ik geen parkeerplek en reed door naar een andere straat voor een parkeerplek. Het aanmelden met Park-Line lukte pas na meerdere pogingen. Achteraf bleek dat mijn nicht, bij het zien langsrijden mij al had aangemeld op haar bezoekers gemeente parkeeraccount (vandaar dat het mij niet lukte om me aan te melden, dacht ik) later op de avond -voor 24:00- heeft mijn nicht me afgemeld.
Tot mijn verbazing zag ik de volgende morgen dat er €57,77 parkeerkosten werden opgevoerd over de parkeeractie van zondag 05-november 16:08:19 tot maandag 06-november 23:59:59, dit terwijl ik aangemeld was door mijn nicht. Waarop ik contact heb opgenomen met het service team dat het niet de bedoeling kan zijn twee keer te moeten betalen voor een en dezelfde gemeentelijke parkeer actie. Ik moest bewijsmateriaal aanleveren wat mijn nicht ook heeft gedaan aan de hand van haar parkeerhistorie. Na veel strijd kwam het service team met de volgende oplossing.
Citaat
16-11-2023 Service team
“Naar aanleiding van ons contact enkele weken terug is er een restitutieverzoek ingediend om de te veel gemaakte kosten voor u te mogen vergoeden. Goed nieuws! Wij hebben hier zojuist een terugkoppeling over mogen ontvangen en zij gaan akkoord met een restitutie voor het bedrag van €19,53 voor de parkeerkosten van 5 november 2023. Deze restitutie is nu gelijk voor u aangemaakt en dit zal binnen 3 weken worden terug gestort op het bij ons bekende rekeningnummer in je account.”
16-11-2023 Paul Duijnstee
Mooi verhaal, maar klopt van geen kanten. Waarom moet ik parkeertijd betalen tot de volgende dag maandag 06-november 23:59:59 als mijn auto er niet geparkeerd heeft gestaan want ik was immers bij mijn vertrek door mijn nicht afgemeld en naar huis gereden. Enerzijds geeft het service team toe dat het een dubbele parkeer transactie betreft maar wel de parkeerkosten in rekening brengt van uren dat mijn auto er niet meer geparkeerd stond. Wat ik ook aanvoerde of voorlegde ik moest en zou betalen. Dit kan mijns inziens dus alleen maar oplichting zijn.
27-12-2023 Paul Duijnstee
Ik wilde het voor zijn en heb de optie Push-sms-bericht service ingesteld voor een automatische melding van een door mijzelf ingestelde maximale parkeerduur.
Na de Push optie te hebben ingesteld (kosten €0.50 per keer) ontving ik het bericht ‘Uw herinneringsprofiel is aangepast’
De week er op overkwam me het volgende. Ik moest een bestelling wegbrengen in Scheveningen en heb mijn auto aangemeld voor parkeersessie. Ik was bij vertrek in gedachten naar het volgende afleveradres en vergeten de parkeersessie af te melden. De volgende dag zag ik dat ook nu de parkeertijd volledig was doorgelopen tot de maximaal gemeentelijke parkeertijd en ik moest €50.00 betalen.
Ik heb aangegeven dat ik met de Push-optie heb geparkeerd en géén sms bericht had ontvangen. Na veel ongemeende excuses kwam er een zeer bijzonder antwoord. Ik kon geen rechten putten uit deze service, omdat de spreidingsdekking van ontvangst van Park-Line en mijn mobiel via een zendmast niet gegarandeerd is. In Scheveningen he, dus niet op de hei of ergens in de middel of no-where.
Dat is toch te gek voor woorden, dan bied je dit toch je klanten niet aan of je moet willens en wetens de boel besodemieteren. Want het is wel kassa voor Easy-park en het service team van Park Line
Ik heb inmiddels mijn abonnement Park-Line annex Easypark opgezegd en ben overgestapt naar Flitsmeister Pro (routeplanner & parkeren). Wat niet alleen voordeliger in kosten te zijn, maar je parkeeractie stopt uit zichzelf bij het wegrijden van je parkeerplek. En raad het iedereen aan…
Paul Duijnstee
Delft
Stelletje boeven die niets willen doen…
Stelletje boeven die niets willen doen voor het geld wat ze ontvangen. Wijzigen de voorwaarden zonder te communiceren en maken het onmogelijk om het abonnement te stoppen. Alleen telefonisch, met uren aan wachtrijen. Niet aan beginnen, is een oplichterij
Zeer onvriendelijke app
Zeer onvriendelijke app. Ik gebruikte de app al enige tijd redelijk tevreden.
Daarna:
Geen contact terwijl de mobiel met andere sites wel contact maakt.
Vervolgens (maand later) moet je plotseling weer je wachtwoord ingeven die natuurlijk niet uit je hoofd kent.
Klacht indienen gaat bijna niet - zeer onvriendelijk.
Als je inlogt en je bent naar iets opzoek (klachten) moet je weer opnieuw inloggen met sms verificatie.
Duidelijk slecht geteste app!!!
Het is zo'n mooi verdienmodel voor bedrijven. Ongelofelijk dat ze het zo slecht testen en inrichten. Dit kost klanten.
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk. Als je op het punt bent de parkeeractie te stoppen dan krijg je een berichtje om eerste in te loggen en dan pas worst vrij gegeven om uit te loggen. Heel raar dit het voelt echt als oplichterij
klantenservice waardeloos
klantenservice waardeloos
account wordt geblokkeerd zonder reden maar er wordt wel per maand abonnementskosten afgeschreven en het wordt je vervolgens heel moeilijk gemaakt om dat aan te passen. Parkline niet doen!
Slechte App
Slecht contact. App die geregeld niet uitgezet kan worden waardoor je teveel betaald. Als je belt, krijg je niemand aan de telefoon. Zeer slechte service.
Parkline was ooit goed
Parkline was ooit goed. Nu is het een rampapp.
Ik zeg op.
Edouard Prisse
1 Ster beoordelingen helaas zeer herkenbaar
Jarenlang was ik een tevreden klant. Nu is sprake van slecht werkende app en nog slechtere klantgerichtheid. De in andere 1 ster genoemde beoordelingen zijn herkenbaar: de app opent soms niet, foutmelding terwijl de actie loopt zonder bevestiging (3x tegelijk met hetzelfde kenteken parkeren en berekenen, helpdesk doet toezegging de zaak op te lossen, vervolgens gebeurt er niets. En afsluiten met ‘heeft u verder nog vragen?’ Hoe krijg ik een klant op de kast!? Er is weinig over van een parkeerapp en organisatie die jarenlang goed functioneerde.
Sinds de update erg slecht
Sinds de update erg slecht. Locatie verkeerd of denken dat je aangemeld maar omdat de app vastloopt alsnog een boete. Klantenservice waardeloos
Na update app is deze dienst min of meer waardeloos
Wat een vreselijke treurige achteruitgang sinds de app is vernieuwd. Alle handige functies zijn weg. Daarnaast loopt de app geregeld vast. Ik vond dit voor de update altijd zo prettig en handig.
Doe iets voor uw klanten
In de basis een prima tool, maar de organisatie erachter doet geen enkele moeite voor haar klanten.
Ik stop ermee.
Op donderdag avond 18/5 om 19.30 parkeerden we in Veere om even om de hoek een ijsje te halen. Maximaal een half uur. We stonden in de vrije parkeerzone. Zoals altijd geklikt op de zone in de app, en blijkt er opeens een dagkaart van 50 euro afgeschreven te worden. Gebeld, de heer aan de telefoon begrijpt wat er misging, want natuurlijk koopt niemand een dagkaart van 50 euro om 19.30 's avonds. Maar verwijst vervolgens naar de info e-mail. Daarvan wordt geen enkele hulp ontvangen, alleen een paar niet kloppende argumenten. Dit is de tweede keer dat ik een torenhoge rekening van ze krijg, eerst al vanwege ongevraagd aanpassen van de alert instellingen.
De review geschreven, ik zie dat ik niet de enige ben. Jammer, want het is een goede tool. Maar zonder een service organisatie erachter, werkt het helaas niet.
Onbetrouwbaar en slechte klantenservice
Het is dat je 1 ster moet geven om een review te kunnen plaatsen anders had het absoluut 0 sterren geweest.
Ik ben al jaren klant bij Park Line, maar na vandaag niet meer. De app vertoont al een tijdje kuren, zoals bijvoorbeeld vastlopen wanneer ik een parkeer actie wilde beëindigen. Door de app af te sluiten en weer opnieuw op te starten lukte het wel en in de gemakzucht liet ik het daar dan bij. Afgelopen week wilde ik een parkeer actie uitvoeren in het centrum van Utrecht, maar de app bleef alleen maar met parkeergarages komen en weigerde een zone op straat te vinden. Om op dat moment te kunnen betalen voor het parkeren heb ik Park Mobile geïnstalleerd.
Vandaag heb ik opnieuw gebruik gemaakt van Park Line ditmaal in Noordwijk. Omdat ik de app al langer gebruik gaat het activeren vaak op automatische piloot en ook deze ochtend liep ik na het activeren van de app onbezorgd weg om in de middag terug te komen en een boete te vinden onder mijn ruitenwisser. Wat bleek, de app had de parkeer actie uitgevoerd in Utrecht in plaats van in Noordwijk.
Bij thuiskomst direct gebeld met Park Line om de situatie uit te leggen er vanuit gaande dat hier een regeling voor zou zijn, gezien ik kan aantonen dat ik niet in Utrecht, maar in Noordwijk ben geweest en de app een totaal andere plaats/gemeente in Nederland aan straalt. Het werd al heel snel duidelijk dat de medewerker die Park Line vertegenwoordigd hier geen schrijntje begrip voor had en omdat je als gebruiker van Park Line zelf de parkeer actie accordeert is het je eigen verantwoordelijkheid en dus is het daarmee afgedaan. Wat een vreselijk slechte service! Uiteraard ben ik zelf de gene die op akkoord heeft gedrukt, dat klopt, maar een beetje goede klantenservice had hier een regeling voor gehad zeker als dit de eerste keer is dat een klant hierover contact opneemt. Niet alleen is de rekening voor zone Utrecht nu €32,56 wat in Noordwijk €4,- was geweest ook komt er nog een boete van €73,90 bovenop. Maar het interesseerde de jonge aan de telefoon echt helemaal niks. Bij het aangeven dat deze enorm slechte service gaat betekenen dat ik in de toekomst geen klant meer zal zijn. Werd mij een fijne dag toegewenst.
Geen GEEN enkel MobielParkeren bedrijf BETROUWBAAR
Ok Ik begrijp inmiddels dat er geen enkele normaal functionerend bedrijf bestaat op het gebied Nan Mobiel parkeren! Overal lees ik het zelfde rare bedragen, apps die de sessie niet uitzetten, klanten service rampzalig en onbereikbaar.
Dus nooit meer zo'n app voor mij ik betaal wel aan de automaat.
Afzetters
Ivm haast op zoek naar een openbaar toilet en een broodje halen op het oranjeplein in Veere in de verte een paal met een tel en een nr erop dus dacht dat dit met de Park-line app kon betalen om 15 min te parkeren , heb je een dagkaart gekocht a 50,- euro .
Ik bel leg het uit maar nee hoor moet de dagkaart afnemen , direct alles opgezegd afzetters zijn het niet aan beginnen , zijn veel betere apps die nog goedkoper zijn ook .
App is onlangs ge-update en sindsdien…
App is onlangs ge-update en sindsdien niet meer gebruiksvriendelijk. Steeds niet duidelijk of de app loopt of niet , met alle kostbare gevolgen van dien.
Tot 2 keer toe probeerde ik een…
Tot 2 keer toe probeerde ik een parkeeraktie te starten.
Twee keer toe kreeg ik van parkmobile de melding:
‘Oeps, probeer het later nog een keer’
Ik was het proberen zat , want ik heb ook de flitsmeister parking app- die het gewoon prima wél deed.
Blijkt aan het einde van mn dag dat de parkline parkeeraktie gewoon wél liep-zonder mij te notificeren!!
Het ongelofelijke is dat parkline dit allemaal bevestigden én erkend.
Maar ik had pech. Volgende keer beter.
Toen mijn ongenoegen daarmee duidelijk werd begon de telefoniste passief agressief te doen, het gesprek proberen afteronden.
Ik was zeker een paar uur in een slwcht humeur hierdoor.
Vreselijk bedrijf.