NOOIT MEER PARKLINE!! Lage prijs = geen service! Op de terugweg 1,5 uur gewacht op de shuttle in de kou met klein kind. De shuttle is nooit gekomen! Via parkos geboekt, in overleg met hun met taxi vo... Toon meer
Zeer onvriendelijke app. Ik gebruikte de app al enige tijd redelijk tevreden. Daarna: Geen contact terwijl de mobiel met andere sites wel contact maakt. Vervolgens (maand later) moet je plo... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Grote onterechte rekening
Ondanks automatisch uitzetten van de app na een uur kreeg ik toch een rekening van 145 euro omdat het systeem het niet gepakt had. De meter loopt dan gewoon leuk anderhalve dag door. "Ja meneer kan gebeuren, verder nog iets? "
Na de laatste Update
Na de laatste Update , die gebruik maakt van je lokatie, en waarbij je kan instellen , vooraf dat je bijvoorbeeld na 2 uur de betaling wil stoppen is Park Line een super app geworden !
Wat een slechte applicatie zeg
Wat een slechte applicatie zeg. Parkeerwachter gestopt in de app. Kom ik erachter dat de parkeeractie nog openstaat. Wat een schandalige app.
Contact opnemen is een drama
Prima app om te gebruiken waarvoor het bedoeld is. Echter als je wilt opzeggen kom je er niet zo makkelijk vanaf. Op de website staat overal vermeldt dat je dat telefonisch moet doen. Als je dan telefonisch contact opneemt, moet je door verschillende menu's gaan om uiteindelijk te horen van ingesproken stem dat je alles mbt je account op de website kunt regelen waarna het contact wordt verbroken. Iets met kastje en een muur....
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk bedrijf, je kan op geen enkele manier telefonisch contact krijgen. Er wordt een bandje afgespeeld en welke optie je ook kiest, de verbinding wordt verbroken. Als je dan een mail stuurt duurt het volgens de automatische reactie 3 tot 5 werkdagen voordat iemand ook maar enigzins bereid is om te reageren
Rot bedrijf aan de telefoon kunnen ze…
Oplichter bedrijf aan de telefoon kunnen ze niks betekenen als ik een parkeeractie wil uitzetten moet ik eerst 2 keer terug drukken 10 keer scherm aanraken en mijn push berichten van herinnering actieve parkeeractie komt al maanden niet meer binnen niet via email niet via push oplichters zijn het zwaar achterbaks service leuk en waar je kan handig parkeer actie aanzetten maar uitzetten hahahahaha oplichters
Rectificatie eerdere klacht.
Op 3 janj.l. heb ik een negatief bericht geplaatst over Park Line. Het zelfde bericht heb ik ook naar Park Line gestuurd met een afbeelding van mijn daarop volgende parkeer actie in een parkeerkelder met de tijd en mijn kenteken erop. Op 7 jan. heb ik reactie ontvangen op mijn mail. Park Line betreurt het gebeurde en heeft € 5 parkeer tegoed op mijn rekening gezet. Hierdoor is mijn kijk op Park Line herzien trek mijn eerdere klacht hierbij in!
Prima app en kosten ok 2,50 pm maar je…
Prima app en kosten ok 2,50 pm maar je betaalt echt de werkelijke parkeerkosten en niet afgerond op t hele uur.
Beste mensen
Beste mensen, het systeem zou niet moeten aanvaarden dat mijn auto op 1 moment op 2 verschillende locaties staat en dat vervolgens beiden in rekening brengen.
Gegroet, ik vertrek
Dit is werkelijk het slechtse “bedrijf”…
Dit is werkelijk het slechtse “bedrijf” ooit. Inmiddels ruim een week geleden mijn factuur betaald, account is 2 dagen later geblokkeerd. Dan bel ik ze om te vragen hoelang het duurt voordat de betaling verwerkt is (duurt 3 werkdagen). Inmiddels bijna 10 dagen verder en account is nog steeds geblokkeerd. Ik heb ze gemaild met het betalingsbewijs, ik heb ze een aantal keer gebeld waarna ik iemand van de helpdesk te spreken krijg die niets kan doen en eigenlijk niets weet. Zij kunnen niet direct in contact komen met de financiële afdeling, die de betaling moet verwerken (waarschijnlijk wat arbeiders in India die dit doen). Al met al een waardeloos bedrijf, meteen overgestapt naar yellowbrick.
Onrealistisch Bedrijf
Klantenservice reageert niet, mailen of bellen. App werkt nooit. Sta je opeens 72 uur op de meent geparkeerd, maar de app werkt top! Wel geld afschrijven en dreigen met Deurwaardes.
Na 3 maanden nemen ze een keer de telefoon op, om vervolgens te horen te krijgen dat de app wel functioneert, maar jouw hersenen dus niet. aldus Parkline.
Communicatie is dramatisch
Communicatie is dramatisch, mijn account is geblokkeerd terwijl er wel betaald is( op 6 september al) meerdere keren gebeld en gemaild, betalingsbewijs gemaild , weer gebeld , nog steeds niet van de blokkade af ! Je word ook gewoon niet teruggebeld of gemaild ....Ben inmiddels gebruik gaan maken van yellowbrick en dat gaat allemaal een stuk soepeler , dus een tip voor eventueel nieuwe geïnteresseerden neem YELLOBRICK en geen parkline
Oplichting. Gebruik Park-Line NIET!!!!
Geen mogelijkheid tot account verwijderen. Kansloos dit. Berichten, mails en telefoongesprekken helpen niks. Pure oplichting
Deactiveren niet mogelijk !
Na enkele telefoontjes en mailtjes krijg ik geen gehoor of respons ik wil mijn account deactiveren maar dat gaat niet. In de app bij persoonsgegevens staat dit niet vermeld en er is een update gedaan. Graag mijn account deactiveren met spoed !😡 of info hoe dit opgelost kan worden !
Niet direct via de appstore/playstore downloaden!
Niet direct downloaden van de appstore/playstore, want dan ben je verplicht een abonnementsvorm af te nemen!
Per keer parkeren kan voor u voordeliger uitpakken (indien u weinig parkeeracties per maand verwacht). Deze vorm afnemen kan enkel via de website.
Helaas ben ik hier te laat achter gekomen en heb ik na 1 parkeeractie voor niets 7,50eu extra betaald (registratie + maandelijkse kosten).
Parkline wilde mij hierin niet tegemoet komen.
Mooi verdienmodel. Slechte ervaring met Parkline.
kijk nog even verder...
Na 15 jaar goede ervaringen, maken ze er werkelijk een potje van. Factuur blijft uit, geen herinneringen ontvangen, oud adres gebruikt en dan 40 euro kosten rekenen. Tja. Niets aan te doen.
Beter betalen en niet aan ergeren (maar u bent gewaarschuwd).
Park-line wat een drama......
De helpdesk van Park-line, nou ja "helpdesk.
Alleen maar standaard antwoorden. Enig contact met de "echte" wereld is dit bedrijf totaal onbekend.
Tankpas limiet verhogen, helaas niet mogelijk.
Voorstel gedaan om het risico voor Park-line te verkleinen, verhoog mijn borg dan met een factor X of incasseer iedere week of twee wekelijks.
Nee, ook dat is helaas niet mogelijk.
Limiet van de tankpas is €150,- per dag.
Hallo, de tankinhoud is 100 liter benzine.... hoe dan?
twee of drie keer gaan tanken???
Parkeren in Rotterdam €78,-
Parkeren in Rotterdam vergeten uit te zetten. Stom MIJN fout maar dan een rekening krijgen van €78,- omdat je het vergeten bent vind ik echt belachelijk!!!
Als ik het risico had genomen om überhaupt niet te betalen had een boete €60,- gekost. Ben gewoon duurder uit omdat je iets vergeet.
Gebeld en gevraagd of er misschien een tussenweg is, nee wij kunnen en doen hier niks mee! Gelijk verwijderen die app!!
Wat een ongelooflijk slechte service…
Wat een ongelooflijk slechte service van deze club ! Zeer slecht bereikbaar, alle vragen/verzoeken worden door middel van FAQ lijstjes online gepareerd en je komt daardoor geen steek verder. Telefonisch nog slechter bereikbaar. Alsof men weet dat klanten aan de lijn hangen met slecht nieuws....gauw weg hier en naar een ander die klanten wel goede service wil verlenen.
Ondanks betalen parkeerbelasting toch een parkeerboete
Helaas heb ik ondanks het betalen van parkeerbelasting toch een parkeerboete ontvangen. Gemeente Amsterdam verklaart elk bezwaar standaard ongegrond dus daar valt niet mee te praten en helaas neemt Park-line, welke op het moment van bekeuren niet functioneerde, ook geen verantwoordelijkheid.
Parkeerautomaten werken altijd, dit soort apps blijkbaar niet. Ik betaal voortaan weer via de automaat.