Niet een review, maar meer een melding. De webshop passiontec.nl is gesloten, op de Duitse website kun je als Nederlander niet bestellen.

Goede levering, op tijd en voor een betere prijs dan elders!👍🏽👍🏽 Hier mogen wat mij betreft andere bestelsites een voorbeeld aan nemen.. Want wat zitten er een hoop frauduleuze bedrijven... Toon meer

Ik heb bij Passiontec deze Bosch accuboormachine gekocht vanwegen de geweldig prijs. (groot verschil in vergelijking met andere winkels) maar een beetje onzeker of het goed zouden komen. Ik moet wel z... Toon meer

Eerste keer dat ik bij Passiontec iets besteld heb, Passiontec was niet alleen de goedkoopste maar kon ook direct de machines van mij keuze leveren 3 makita machines djn161, djs200 en djs131Alles s... Toon meer

1. Gereedschapwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Passiontec ✓ Lage prijzen ✓ Hoge beschikbaarheid ✓ Snelle verzending ✓ Flexibele betaling ✓ Betrouwbare service.

4,6

Uitstekend

Boven verwachting!

-Overzichtelijke en complete website met nuttige/belangrijke informatie.
-zeer prijsgunstig
-snelle levering
-goed verpakt
-steeds goed oo de hoogte gehouden
Volgende keer absoluut weer👍

3 september 2021

Goede prijs, snelle levering

Makita combihamer besteld voor een scherpe prijs. Levering vindt plaats vanuit Duitsland maar desondanks binnen 5 werkdagen geleverd. Goed verpakt zodat de machine niet tijdens transport kon beschadigen.

Als je een Makita machine zoekt tegen zeer scherpe prijzen en een paar dagen kunt wachten op de levering, dan raad ik Passiontec van harte aan!

24 augustus 2021

Fijn zaken gedaan

Fijn zaken gedaan. Goede prijzen en snelle levering. Wat ik wel zou willen zien dat er een creditcard betaaloptie komt. Dit zou voor mij nog fijner zijn!

16 augustus 2021

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Goede communicatie. Snel met antwoord en snelle levering. Bijzondere goede prijs. Ik ga vaker gebruik maken van deze firma. Betrouwbaar.

5 augustus 2021

Incompleet!

Artikel besteld. Er missen onderdelen. Contact opgenomen met de klantenservice. Nog altijd geen passende oplossing zit met een apparaat dat niet werk.

Update:
Na onze review is er contact opgenomen met ons en hebben we het missende onderdeel alsnog mogen ontvangen. Bedankt voor de juiste klacht afhandeling!

21 juli 2021
Logo Passiontec

Antwoord van Passiontec

Geachte klant,
het spijt ons zeer dat een deel van uw bestelling ontbreekt.
Natuurlijk willen wij dit probleem zo snel mogelijk voor u oplossen. Onze klantenservice heeft uw verzoek reeds beantwoord en wacht momenteel op een reactie van u. Zodra wij deze hebben ontvangen, kunnen wij uw verzoek in behandeling nemen.

Prima verzorgd en goede prijzen

Prima verzorgd en goede prijzen. Levering duurt wel een paar dagen langer dan rechtstreeks uit Nederland, maar dit komt volledig op het conto van DHL Duitsland (1 product duurde een week).

2 juni 2021

Communicatie en levering zijn top

Ik had een vraag over een artikel en stuurde een mail. tot mijn verbazing kreeg ik onmiddellijk een antwoord.
De levering was me beloofd 5 dagen na bestelling en deze termijn is perfect nageleefd. Een zeer goede service tot nu toe. Straks krijg ik het artikel binnen en kan ik het gaan testen.... spannend

26 mei 2021