Niet een review, maar meer een melding. De webshop passiontec.nl is gesloten, op de Duitse website kun je als Nederlander niet bestellen.
Goede levering, op tijd en voor een betere prijs dan elders!👍🏽👍🏽 Hier mogen wat mij betreft andere bestelsites een voorbeeld aan nemen.. Want wat zitten er een hoop frauduleuze bedrijven... Toon meer
Ik heb bij Passiontec deze Bosch accuboormachine gekocht vanwegen de geweldig prijs. (groot verschil in vergelijking met andere winkels) maar een beetje onzeker of het goed zouden komen. Ik moet wel z... Toon meer
Eerste keer dat ik bij Passiontec iets besteld heb, Passiontec was niet alleen de goedkoopste maar kon ook direct de machines van mij keuze leveren 3 makita machines djn161, djs200 en djs131Alles s... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Passiontec ✓ Lage prijzen ✓ Hoge beschikbaarheid ✓ Snelle verzending ✓ Flexibele betaling ✓ Betrouwbare service.
Verenigde Staten
- www.passiontec.nl
Goede producten tegen een zeer scherpe…
Goede producten tegen een zeer scherpe prijs.
Info over toebehoren en accessoires bij de machines op de site zou beter kunnen maar voor de prijs vind je het nergens goedkoper!
Hele scherpe prijs
Hele scherpe prijs. Snel geleverd. Jammer dat je niet met Visa kunt betalen.
Bestelling geplaatst en zeer snel…
Bestelling geplaatst en zeer snel geleverd , ook al komt het uit Duitsland.
Nergens goedkoper !
Ik was een beetje sceptisch ivm de zeer lage prijzen, maar nu niet meer .
-Makkelijk te bestellen.
-zeer lage prijzen(beduidend goed koper dan elders )
-binnen 1week geleverd.
-een echte aanrader.
Prima service
Prima prijs, goede klantenservice (kreeg snel contact en goede uitleg bij vraag over de verzending). bezorging duurt iets langer dan bij sommige andere webwinkels, maar prijs en service maakt het meer dan goed
Perfect geregeld
Prima verlopen.
goeie service
goeie service, binnen enkele werkdagen geleverd. via iDeal betalen zou nog makkelijker zijn.. nu handmatige bankoverschrijving gedaan. verder ook tevreden met de makita kitspuit.
Buitenlands bedrijf
Buitenlands bedrijf, Makita trilnaald besteld, vanwege de prijs.
Levering duurt wel iets langer, maar dat weet je vantevoren.
Mijn laatste Makita en bestelling bij Passiontech.
Geinvesteerd in een handcircelzaag van Makita. Ik ben hobby klusser die schuur aan het bouwen is. Na 4 maanden Stopte de machine er mee. Gebruikt waarvoor hij is gemaakt en tot die tijd erg blij mee. Blad vervangen toen het Originele zaagblad versleten was en Ik de tanden vernield Had op verdwaalde spijker. 3 weken later stopte he cirkelzaag ermee. Opgestuurd in orginele staat, dus met oorspronkelijk blad( nieuw blad kost meerdere tientjes en deze wilde ik niet kwijt raken. Bericht passiontech: machine is gesneuveld door gebruik van versleten zaagblad. Mijn verweer werd opzij geschoven. Geen enkele garantie noch Voorstel voor korting op vervang apparaat! Ze wilde het apparaat wel terug sturen . Dat koste 27,50 onderzoekskosten! Gratis vernietigen was een andere optie. Dat gaat het worden.Mijn laatste Makita en bestelling bij Passiontech. De accu’s gaan op marktplaats.
Eerlijkheid duurt het langst maar in dit geval spijt de moeite te hebben genomen het oude zaagblad te monteren.

Antwoord van Passiontec
Prima correct en netjes op tijd
Bestelling prima afgehandeld
Kwaliteit uitstekend
Kwaliteit uitstekend, levering duurde wat langer dan verwacht ivm de kerstdagen.
Makita boor
Uitstekend op de hoogte gehouden van de verzending.
Keurig binnen de beloofde tijd bezorgd.
Product zoals omschreven,
Zeer betrouwbare bedrijf is mijn ervaring.
Eerste keer bij passiontec…
Eerste keer bij passiontec besteld,Makita dtw285 en dtd153 besteld , na 3 werkdagen goed geleverd alles netjes verpakt.
Niet bereikbaar
Scherp in prijs.
Alleen telefonisch onbereikbaar, op tijden waarop ze bereikbaar horen te zijn ( volgens de site)
Goede prijs en goede afhandeling
Goede prijs en goede afhandeling! ik bn erg blij dat ik bij passiontec heb bestelt. de enige opmerking welke ik kan maken is dat de T&T code wordt gemaild zodra de zending is verstuurd.
verder is alles verlopen zoals het hoort!
goed snel levering van bestelling