Passiontec Reviews

4,6

Niet een review, maar meer een melding. De webshop passiontec.nl is gesloten, op de Duitse website kun je als Nederlander niet bestellen.

Goede levering, op tijd en voor een betere prijs dan elders!👍🏽👍🏽 Hier mogen wat mij betreft andere bestelsites een voorbeeld aan nemen.. Want wat zitten er een hoop frauduleuze bedrijven... Toon meer

Ik heb bij Passiontec deze Bosch accuboormachine gekocht vanwegen de geweldig prijs. (groot verschil in vergelijking met andere winkels) maar een beetje onzeker of het goed zouden komen. Ik moet wel z... Toon meer

Eerste keer dat ik bij Passiontec iets besteld heb, Passiontec was niet alleen de goedkoopste maar kon ook direct de machines van mij keuze leveren 3 makita machines djn161, djs200 en djs131Alles s... Toon meer

1. Gereedschapwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Passiontec ✓ Lage prijzen ✓ Hoge beschikbaarheid ✓ Snelle verzending ✓ Flexibele betaling ✓ Betrouwbare service.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer goede afhandeling van de…

Zeer goede afhandeling van de bestelling. Zal zeker weer een bestelling plaatsen. Alleen DHL geeft weinig informatie over hoe of waar de zending is. 3 dagen onderweg geweest.

2 december 2019

Slechte verzending en duurt te lang voor oplossing

Ik bestel veel , of het komt aan en de dozen zijn zwaar beschadigd die helemaal open liggen of het pakket komt niet aan zoals iemand anders ook aangaf dat het blijft hangen met de status bij DHL.
Ik ben nu 2 pakketten kwijt totaal over de 800euro.
Ik vind dat de service wel beter mag vanuit Passiontec.
Jullie probleem met DHL moet niet ons probleem worden.
Ik wacht nu te lang en er is nog geen oplossing.
Baal hier gigantisch van !

25 november 2019

Geachte klant,
Het spijt ons zeer dat we u geen bevredigende winkelervaring hebben kunnen bieden. Onze excuses hiervoor.
Het klopt dat het werk van onze logistieke dienstverlener geen negatieve gevolgen voor u mag hebben. We hebben meteen een klacht ingediend bij DHL. Onze medewerkers op de logistieke afdeling verpakken de goederen altijd zorgvuldig en veilig voor transport. Het spijt ons dat uw pakket nog steeds beschadigd is aangekomen.
We hebben aan uw verzoek voldaan en u een nieuw product gegeven.

Slecht leveren, niet bereikbaar, gebruikt product ontvangen!

Ik heb een bestelling gedaan van 2 makita machine en makita accuset welke allen op voorraad zijn. Deze spullen zouden binnen twee dagen binnen moeten zijn aldus Passiontec.
We zijn nu een week verder en DHL heeft nog niets bezorgd, trackings worden niet ge-update en waar mijn bestelling nu is kan niemand aangeven. Passiontec is telefonisch niet bereikbaar en DHL ook niet.

Zonder aankondiging ineens spullen geleverd gekregen.

Slecht 1 mbox officieel verzegeld zoals het hoort bij nieuwe makita gereedschappen. De overige twee boxen zonder verzegeling. 1 product is overduidelijk gebruikt! Product is zeer stoffig en met vlekken.

Echt heel bijzonder dat ze dit schaamteloos versturen. Overduidelijk tweedehands product tegen de nieuwprijs.

Ben benieuwd hoe ze dit gaan oplossen.

Wordt vervolgd...

Of ik foto’s wil opsturen. Prima en gedaan.
Passiontec snap er ook niets van en biedt excuses en een tegoedbon van €20,- voor mijn volgende aankoop...?!

Als leuke toegift blijkt dat bij Passiontec gekochte gereedschappen ook niet te registreren zijn bij de fabrikanten. In mijn geval Makita. Dit maakt dat je een gratis accu actie misloopt ter waarde van €69,- en de directe garantie vanuit de fabrikant.

Kortom Passiontec zware afrader. Goedkoop is echt duurkoop.

23 november 2019

Geachte klant,

Ten eerste onze excuses voor het ongemak.

Helaas duurt het tijdens de periode voor Kerstmis langer dan normaal voor DHL om de pakketten te bezorgen. Onze excuses hiervoor.

Onze telefonische klantenservice is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 8 tot 22 uur en zaterdag van 9 tot 20 uur. Als alleen alle werknemers in gesprek zijn, kunt u uw telefoonnummer achterlaten en nemen wij daarna contact met u op.

Onze artikelen uit de winkel zijn ongebruikt nieuw materiaal. Gebruikte producten die in onze winkels zijn gebruikt als demonstratieapparatuur, worden afzonderlijk gemarkeerd. Het transport en de beweging van de apparaten in de verpakking kunnen krassen veroorzaken. Onze logistieke medewerkers vangen alle producten voldoende op. Het spijt ons zeer dat het lijkt alsof uw product is gebruikt.

Als u niet tevreden bent met uw goederen, kunt u deze binnen de herroepingstermijn zonder opgave van redenen retourneren.

Helaas zijn de acties van Makita niet geldig in heel Europa. Daarom kunt u niet deelnemen aan de Nederlandse Makita-promotie met het gekochte product. Om deze reden vroeg mijn collega u om een ​​voucher als compensatie. Het is niet onze bedoeling om onze klanten voor de gek te houden.

Passiontec en DHL loopt niet…

Passiontec en DHL loopt niet vlekkeloos!
Helaas na ruim een week mijn nieuwe makita schaaf nog niet binnen ,terwijl dit wel een voorraad artikel is.
Hij is ergens blijven steken bij de Duitse DHL, echter heb ik al een week dezelfde melding via track and trace:

vr, 15.11.2019 19:04 Dorsten, Germany
De internationale zending is in het export-pakketcentrum verwerkt.
vr, 15.11.2019 19:04 Köln, Germany
De zending wordt naar het land/de regio van bestemming vervoerd en aldaar aan de bezorgorganisatie overgedragen.
do, 14.11.2019 18:59 Ottendorf-Okrilla, Germany
De buitenlandse zending is aan DHL overgedragen en voor verder transport naar het land/de regio van bestemming klaargemaakt.
do, 14.11.2019 15:31 --
De opdrachtgegevens voor deze zending zijn door de afzender elektronisch aan DHL doorgegeven.

Contact opgenomen met passiontec via telefoon en mail en krijg het verzoek geduldig te wachten... hier kan ik natuurlijk weinig mee aangezien ik de schaaf vorige week al nodig had voor een klus, nu heb ik er een gehuurd.. wie gaat deze onkosten vergoeden??

22 november 2019

Geachte klant,
Ten eerste bieden we onze excuses aan dat we u niet tevreden kunnen stellen met onze service.
Nadat u op 13.11.19 hebt besteld en wij uw betaling op 14.11.19 hebben ontvangen, hebben wij uw goederen op 14.11.19 in de verzendkosten opgegeven.
Helaas zijn de goederen in sommige gevallen langer onderweg dan normaal. Onze excuses hiervoor. We willen er echter op wijzen dat we geen invloed hebben op de levertijden van de logistieke dienstverlener.
Nadat u contact heeft opgenomen met onze klantenservice, hebben wij onmiddellijk een zoekopdracht geplaatst bij DHL. Op dit moment onderzoeken we waarom uw pakket niet op weg is naar u. Helaas kost dit wat tijd. Dienovereenkomstig vroeg ze mijn collega om geduld. Onze klantenservice staat altijd klaar om de zaken zo snel mogelijk op te lossen. We hebben te allen tijde contact met DHL.
We kunnen begrijpen dat u van streek bent omdat u de goederen eerder verwachtte. We streven er altijd naar om samen te werken met de beste dienstverleners om klanten de best mogelijke koopervaring te bieden. Het spijt ons dat het deze keer niet is gelukt.

Oplichters

Oplichters

Op 27-9-2019 kocht ik een Makita LS1018LN afkortzaag bij Passiontec. Toen de zaag geleverd werd bleek hij een constructiefout te hebben. Telefonisch werd afgesproken dat ik de machine kon retourneren. De zending was lang onderweg (ca 2 weken).
18-10-2019 Bericht dat het apparaat eindelijk is ontvangen. In de overtuiging dat ik nu mijn geld terugkrijg koop ik een andere zaag.
31-10-2019 Navraag waar mijn geld blijft. Antwoord: Het apparaat is naar de fabrikant verzonden voor controle.
7-11-2019 Bericht van Passiontec dat het gerepareerde apparaat naar mij is verzonden. Ik mail onmiddellijk terug de zending te annuleren en nu eindelijk eens mijn geld terug te boeken. Geen reactie van Passiontec.
12-11-2019 Gerepareerde zaag ontvangen. Gebeld met Nederlandse helpdesk en nogmaals situatie uitgelegd. De toegezegde terugboeking wordt nu ontkend.
13-11-2019 Bericht Passiontec: ze konden geen refund doen omdat, Godbetert, de gebruiksaanwijzing zou ontbreken.

Nu in het bezit van twee zagen, waaronder een gereviseerd exemplaar voor de nieuwprijs.

Aandringen lijdt tot een nietszeggende reactie.

Conclusie: slechte communicatie, klantonvriendelijk en bovendien oplichterij.

Antwoord van Passiontec: De tweede zaag kan geretourneerd worden. Grapje zeker; deze is bij een ander bedrijf gekocht!

Ook leuk dat het bijgevoegde e-mailadres niet functioneert. Wat een klungels.

13 november 2019

Geachte klant,
Allereerst onze excuses voor het ongemak. Nadat u contact met ons hebt opgenomen over uw defecte gereedschap, gaan we ervan uit dat u het wilt retourneren voor reparatie of vervanging. Onze excuses voor dit misverstand. Ik heb de verantwoordelijke medewerker geleerd hoe hij zich in de toekomst moet gedragen.
Nadat uw goederen zijn gerepareerd, hebt u ze onmiddellijk ontvangen. Dit is de normale manier in een garantiezaak.
Mocht u nog vragen hebben, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Makita DPO600Z

Geweldig apparaat en snel geleverd.
Beste prijs op internet.

11 november 2019

2 Makita producten

2 Makita producten besteld die te samen bij de goedkoopste Nederlandse webshop 60 euro duurder waren.
De goederen moeten wel uit Duitsland komen, dus het duurt 3 a 4 dagen langer voordat ze geleverd zijn.
Voor mij is Passiontec een top webshop.

11 november 2019

Jammer dat je alleen met Paypall kan…

Jammer dat je alleen met Paypall kan betalen, wat ik niet heb en niet wil, heb maar vooraf overgemaakt, hopende dat het betrouwbaar was.
En dat was het, nette levering, duurde wel iets langer dan verwacht, door die betaling en omdat het via Duitsland moet komen.

8 november 2019

top geregeld

alles perfect verlopen, zowel de bestelling als de aflevering. pakket was ook goed te volgen met de track and trace

28 oktober 2019

Ouderwetse manier van betalen en verzenden

Ouderwetse manier van betalen. Geen iDEAL. Je krijgt een mail met een factuur die je vervolgens handmatig betaal. De volgende dag na betaling krijg je een track en tracé code van DHL. Daar kan je eigenlijk niet zien wanneer ke bestelling afgeleverd wordt. Besteld op zondag. Vrijdag de bestelling ontvangen. Ja de makita reciprozaag was goedkoop. Maar je moet ook geduld hebben voor ontvangst.

16 oktober 2019