Niet een review, maar meer een melding. De webshop passiontec.nl is gesloten, op de Duitse website kun je als Nederlander niet bestellen.
Goede levering, op tijd en voor een betere prijs dan elders!👍🏽👍🏽 Hier mogen wat mij betreft andere bestelsites een voorbeeld aan nemen.. Want wat zitten er een hoop frauduleuze bedrijven... Toon meer
Ik heb bij Passiontec deze Bosch accuboormachine gekocht vanwegen de geweldig prijs. (groot verschil in vergelijking met andere winkels) maar een beetje onzeker of het goed zouden komen. Ik moet wel z... Toon meer
Eerste keer dat ik bij Passiontec iets besteld heb, Passiontec was niet alleen de goedkoopste maar kon ook direct de machines van mij keuze leveren 3 makita machines djn161, djs200 en djs131Alles s... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Passiontec ✓ Lage prijzen ✓ Hoge beschikbaarheid ✓ Snelle verzending ✓ Flexibele betaling ✓ Betrouwbare service.
Verenigde Staten
- www.passiontec.nl
Wordt netjes gebracht
Wordt netjes gebracht, voor zeer nette prijzen
Super bedrijf
2 machines van Makita besteld.
Waren snel in huis en werd goed op de hoogte gehouden qua levering.
Alles top verlopen
Geleverd zoals verwacht
Goede prijzen en betrouwbare leveringen
Goede prijzen en betrouwbare leveringen. Meer betalingsmogelijkheden zou fijn zijn.
Prima levering
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden.
Prima service !
word netjes op tijd geleverd
Keurig geleverd naar tevredenheid
Keurig geleverd naar tevredenheid, Casimir
De laagste prijs
De laagste prijs! Snelle levering! Gewoon goed.
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Ik ben van bestelling tot aflevering keurig geïnformeerd.
Het product is netjes afgeleverd
Tevreden prima service.
Snelle en goederen in top conditie
Goede deals, slechte keuze vervoerder (DHL)
Goede deals, goede website, goede produkten.
Alleen de levering via DHL blijft een ramp. Ligt niet aan Passiontec maar aan de keuze van vervoerder.
Mijn eerste bestelling bij deze shop
Mijn eerste bestelling bij deze shop. Diverse makita gereedschap besteld vanwege de goede prijs. Snel geleverd ook. Binnen twee dagen binnen
Na dat de bestelling geplaatst was
Na dat de bestelling geplaatst was, was het pakket er met 3 dagen.. De betalingsvormen mogen wel iets uitgebreider. Maar al met met al super tevreden. En zal binnen kort nog wel eens wat bestellen.
Correcte en snelle afhandeling
Correcte en snelle afhandeling, scherpe prijs. Zeer tevreden
Top site met duidelijke voorwaarden