Super snelle service. Ik kwam er niet uit met bestellen.Jenny van de klantenservise heeft me heel goed geholpen en de achtergrond wegehaald. Bestelling was snel en mooi ingepakt geleverd. Eindresul... Toon meer

Super goede (klanten)service! Ik had 3 foto kussens besteld die niet werden geleverd. Het bleef ergens hangen bij het postbedrijf. Na een mailtje om het uit te zoeken heeft het bedrijf kosteloos... Toon meer

1. Cadeauwinkel

Über 100 schöne Fotogeschenke einfach mit Foto, Wunschtext und hübschen Collagen selbst gestalten. Viel Spaß dabei.

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super snelle en goede service.

Super snelle service.
Bestelling was snel en mooi ingepakt geleverd.
Eindresultaat was prachtig.

15 april 2026

Antwoord van Personello GmbH

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling. We zijn erg blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen en dat je helemaal tevreden bent met het resultaat! We geven deze complimenten natuurlijk graag door aan Jenny 😊

Wat fijn dat alles snel bij je is aangekomen en dat je het eindresultaat zo mooi vindt!

Hartelijke groeten,
Loraine van Personello

Echt een top site

Echt een top site, bedrijf!
Prachtige producten.
Ik had blijkbaar zelf een fout gemaakt, had de tekst niet aangepast. Als nog krijg ik een nieuwe bestelling vergoed.
Top service!

19 februari 2026

Antwoord van Personello GmbH

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service. Goed dat we het snel voor je konden oplossen – veel plezier met je bestelling!

Mooi product!

Foto in glas van mijn vader en ik met lampje besteld voor oma voor kerst, ziet er mooi uit! Lampje nog niet getest maar ben zeer tevreden. Is ook vrij snel aangekomen en goed verpakt, foto zelfs in mooi doosje :) zeker blij mee! Kan niet wachten tot ze hem uitpakt komende kerst!

2 december 2025

Antwoord van Personello GmbH

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. We zijn blij dat alles goed is gegaan :) Met vriendelijke groeten, Loraine van de klantenservice van Personello

Koekjespot groot

We hadden de grote koekjespot besteld met de bedrukking "Grote broers" en het katje zoals het voorbeeld van 'zoetekauw Tess'. Echter de bedrukking bleek vele kleiner te zijn dan het voorbeeld en daarenboven was de bedrukking zeer licht en bijna niet leesbaar. Dus helemaal niet mooi zichtbaar en leesbaar in het wit zoals de voorbeelden...

9 december 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt me dat je niet tevreden bent met je bestelling. Als je een klacht wilt indienen, kun je ons een e-mail sturen met je bestelnummer naar: service@personello.com.
Ik ben er zeker van dat we een oplossing voor je zullen vinden. :)

Loraine van de klantenservice van Personello

Een glazen hart besteld met een foto er…

Een glazen hart besteld met een foto er in van onze overleden kat. Super mooi resultaat.
Wat een fijne klante service hebben hun. Ik had eerst gemaild om de achter grond weg te laten halen, en dat hebben ze heel mooi gedaan.

4 december 2025

Antwoord van Personello GmbH

Hartelijk dank voor het mooie compliment! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met je vraag. :)

Loraine van de klantenservice van Personello

Een aansteker besteld met bedrukking…

Een aansteker besteld met bedrukking maar kreeg een envelope binnen zonder zippo aansteker erin... Gemaild en werd mij verteld dat ik de centjes binnen 14 dagen zou krijgen.
Ik heb opnieuw contact opgenomen en was verkeerd gegaan... Nu nog steeds mijn geld niet terug ontvangen.
Netjes geholpen en het is uiteindelijk gelukt ik heb mn centjes terug ontvangen dankjewel!

24 juli 2025

Antwoord van Personello GmbH

Het spijt me dat dit is gebeurd. Neem alsjeblieft nogmaals contact met ons op. Normaal gesproken had het geld al lang bij je moeten zijn aangekomen. Ik ben er zeker van dat we het probleem kunnen oplossen.

Klacht afhandeling

Een gegraveerd hart (glas) besteld. Werd supersnel geleverd. Heel mooie uitvoering, maar bleek helaas iets beschadigd. Heb contact gezocht en foto van beschadiging opgestuurd en ze gaan kosteloos een nieuwe maken en opsturen. TOP geregeld.

8 augustus 2025

Antwoord van Personello GmbH

Bedankt voor je eerlijke feedback! Het spijt ons te horen dat het glazen hart beschadigd is aangekomen. We zijn blij dat we het zo snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Veel plezier met het nieuwe hart!

Bestelling

Ik had geen bevestigingsmail gekregen van de order die ik had geplaatst.
Goed en fijn contact met de klantenservice waardoor de bestelling boven water is gekomen. Email adres was onjuist, dit is hersteld en de bestelling was al verzonden en werd een paar dagen later al geleverd.
Een hele mooie ingegraveerde vaas!

28 juli 2025

Antwoord van Personello GmbH

Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat er in het begin wat verwarring was met de e-mailbevestiging. We zijn blij te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent met de vaas.

Veel plezier ermee!

Loraine van de klantenservice van Personello

Top bedrijf mooie spullen netjes op…

Top bedrijf mooie spullen netjes op tijd ! Zeer tevrede. Zal best meer bestellen.

4 juli 2025

Beste,

hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. we zijn blij dat we u hebben kunnen overtuigen. als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Geweldig en fantastisch

Foto op glas met led verlichting besteld en is super mooi geworden precies zoals verwacht en snel bezorgd ! Ga er zeker nog een paar bestellen dit was een cadeautje ga ze nu voor mezelf bestellen 🤩

17 juni 2025

Antwoord van Personello GmbH

Hoi, bedankt voor je recensie.
Ik ben blij dat je tevreden bent met je bestelling :)
Hartelijke groeten, Jenny van het Personello team

3D foto in glasblok

Het product was goed uitgevoerd, mooi, netjes verpakt. Heel tevreden mee.
Jenny van de Klantenservice heeft mij uitstekend geholpen op al mijn vragen tijdens het bestelproces.
Zij gaf de volgende dag altijd antwoord en deed dat op een heel persoonlijke manier. Dat heb ik nog bij geen enkele Klantenservice mee gemaakt!

20 februari 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie! Ik heb Jenny dat meteen verteld :) We zijn erg blij dat u tevreden was met onze service. Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Loraine van Personello klantenservice

Betrouwbare website met behulpzame medewerkers

Het eerste glas was niet goed gelukt maar na wat mailcontact over en weer kon ik kiezen tussen een nieuw glas of mijn geld terug. Nadat ik de eerste optie had gekozen hebben ze maar liefst 2 nieuwe glazen gestuurd die echt heel mooi zijn geworden. Ik ben zeer te spreken over de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de medewerkers van Personello en kan iedereen deze webshop aanraden.

7 december 2024

Formaat erbij zetten zo klein had ik…

Formaat erbij zetten zo klein had ik het niet verwacht ik ben echt teleurgesteld je moet een vergroot glas hebben om bedrukte foto en tekst te kunnen zien

20 november 2024

Antwoord van Personello GmbH

Het spijt me dat je bestelling zo is aangekomen. Neem contact op via service-nl@personello.com. We vinden vast een oplossing voor je :)

Vriendelijke groeten,
Loraine van Personello klantenservice

Sleutel hanger besteld en heb een lege…

Sleutel hanger besteld en heb een lege envelop gekregen. Klacht ingediend en niks van ze gehoord.

Afzetters!!!

3 juli 2024

Hallo,

Het spijt ons te horen dat je een lege envelop hebt ontvangen en nog geen reactie hebt ontvangen op je klacht. Stuur ons een e-mail met uw bestelnummer en verdere gegevens, zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen. Onze excuses voor het ongemak en we zullen het probleem direct oplossen.

Uw Personello Team

Aanrader

Hele snelle levering, foto's mooi geplaatst op het kussen. Ontvanger kado was er heel erg blij mee!

13 juni 2024

Hallo,

Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met het kussen.
Hartelijke groeten,
Eva van de klantenservice van Personello

Een aanrader

Goede, snelle en vriendelijke service.
Snelle levering en een mooi product. Zeer tevreden!
Ik ben alweer twee nieuwe foto in glasplaatjes aan het klaarmaken, omdat ik nu zeker weet dat dit bedrijf goed werk levert en je waar je voor je geld krijgt. Thanks daarvoor.

1 juni 2024

Antwoord van Personello GmbH

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u een positieve ervaring met ons had en dat u tevreden bent met uw bestellingen :) Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

De service was goed

De service was goed. De koekjespot was een stuk kleiner dan ik had verwacht maar de opdruk vind ik enorm tegenvallen je ziet het bijna niet en is helemaal niet zo als op de foto. Ik moet een manier vinden waarop mijn dochters wel kunnen lezen wat ze voor Moederdag hebben gekregen

3 mei 2024

Antwoord van Personello GmbH

Het spijt me zeer dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Als je nog geen contact hebt gehad met onze klantenservice, neem dan gerust contact met ons op via service-nl@personello.com. We helpen je graag verder.

Dikke aanrader

Een top product mogen ontvangen ziet er super netjes uit en het was netjes verpakt.
Had het iets groter verwacht vandaar geen 5 sterren maar verders echt dik te vrede.
Dikke aanrader

25 april 2024

Antwoord van Personello GmbH

Hartelijk dank voor uw feedback!
We zijn blij dat u verder tevreden bent :)

Vriendelijke groeten,

Wat een goede service!

Wat een fijne hulp! Ik maakte een tikfout in de tekst voor op het glasplaatje… ik kreeg een tegoedbon voor een nieuwe en hoefde alleen de verzendkosten te betalen. Superservice!!

12 april 2024

Antwoord van Personello GmbH

We zijn erg blij dat alles zo goed is gegaan en dat u tevreden over ons bent. Bedankt voor uw positieve beoordeling! :)

Top bedrijf

Ik had een foto op glas besteld als kraam kado voor n vriendin. Nou was er een typfout gemaakt dus had een mailtje gestuurd. Binnen een dag een vriendelijk mailtje terug met daarin dat ik een nieuwe mocht bestellen op hun kosten! Dat noem ik nou service. En het is een super mooi kado. Raad het iedereen aan! Ze hebben heel veel leuke dingen om als een origineel kado te geven.

13 februari 2024

Antwoord van Personello GmbH

Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn blij dat je zo'n positieve service-ervaring met ons hebt gehad en dat de levering veilig is aangekomen. :)

Met vriendelijke groet, Loraine van Personello Customer Service