Super snelle service. Ik kwam er niet uit met bestellen.Jenny van de klantenservise heeft me heel goed geholpen en de achtergrond wegehaald. Bestelling was snel en mooi ingepakt geleverd. Eindresul... Toon meer

We hadden de grote koekjespot besteld met de bedrukking "Grote broers" en het katje zoals het voorbeeld van 'zoetekauw Tess'. Echter de bedrukking bleek vele kleiner te zijn dan het voorbeeld en daare... Toon meer

Een gegraveerd hart (glas) besteld. Werd supersnel geleverd. Heel mooie uitvoering, maar bleek helaas iets beschadigd. Heb contact gezocht en foto van beschadiging opgestuurd en ze gaan kosteloos een... Toon meer

1. Cadeauwinkel

Über 100 schöne Fotogeschenke einfach mit Foto, Wunschtext und hübschen Collagen selbst gestalten. Viel Spaß dabei.

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik heb een foto op glas laten maken

Ik heb een foto op glas laten maken. Het is echt heel mooi en dat voor een paar tientjes! Bezorgen verliep super ondanks dat ze in Duitsland zitten. Echt een aanrader en het is absoluut niet duur. 5 sterren!

10 februari 2024

Antwoord van Personello GmbH

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en dat je de prijs-kwaliteitverhouding in orde vindt. :)

Loraine van de klantenservice van Personello

Mijn pakketje was helaas niet…

Mijn pakketje was helaas niet aangekomen met brievenbus post.
Ik heb een mail gestuurd en kort erop kreeg ik een mailtje terug of ik m’n geld terug wilde of nog eens sturen.
Het ging om een kerstcadeau,
Nu na 4 dagen ontvangen via DHL.
Super service!

19 december 2023

Antwoord van Personello GmbH

We zijn blij dat alles uiteindelijk goed is gegaan. bedankt voor uw mooie feedback :)

Loraine van Personello klantenservice

Pakket niet geleverd

Op 23-11 een bestelling geplaatst, op 27-11 verzendbevestiging gekregen, er blijft staan dat de verzending aan DHL is overgedragen. Vandaag 9-12 geen verandering.
Jammer.. zie nu in de recensies dat dit erg vaak gebeurd.

9 december 2023

Antwoord van Personello GmbH

Het spijt me dat je bestelling nog niet is aangekomen. Je kunt ons een e-mail sturen naar service-nl@personello.com. We kijken dan graag verder naar je verzoek.

Met vriendelijke groeten,
Loraine van Personello klantenservice

Gewoon geweldig gedaan

Gewoon geweldig gedaan net echte foto van ons djana*. Zeer snel in huis .
Na 3 dagen al.
Niet duur en goed geholpen met vraagje
Kan helaas geen foto tonen.

23 augustus 2023

Antwoord van Personello GmbH

Hallo, bedankt voor uw beoordeling.
We zijn blij dat u tevreden bent.
Nog een fijne week!
Hartelijke groeten, Jenny van het Personello Team

Typfout

moest erg lang wachten en kreeg het binnen met een typfout. ik zou hier niet opnieuw een bestelling plaatsen

16 augustus 2023

Antwoord van Personello GmbH

Bedankt voor je feedback.
Het spijt me dat u ontevreden bent over de bestelling. In de regel veranderen we de bestelde teksten niet, omdat we er altijd van uitgaan dat onze klanten het bestellen zoals zij het willen. U kunt contact opnemen met onze klantenservice via nl-service@personello.com. Ik weet zeker dat we een oplossing voor je zullen vinden :)

Loraine van de klantenservice van Personello

Top !

Snelle levering, en mooie prijs kwaliteit. Heel tevreden !!!

23 mei 2023

Antwoord van Personello GmbH

Ik ben blij dat je blij bent met ons :)
Bedankt voor je mooie feedback!

Loraine van Personello Customer Service

Hele goede klantenservice (loraine)

Hele goede klantenservice (loraine). Je hebt echt het gevoel dat er geluisterd wordt en gezocht wordt naar een oplossing. Het voelt ook heel persoonlijk op een prettige manier. Ook echt heel leuk dat het hele klantenservice team met foto op de site staat. Ook dat maakt het prrsoonlijker en maakt je je als klant ook respectvoller zal gaan gedragen. Nogmaals top klantenservice!!

16 mei 2023

Antwoord van Personello GmbH

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden.

Ik ben erg blij dat ik u kon helpen en ik dank u ook voor de goede communicatie met u. :)

Als je in de toekomst nog vragen hebt, kun je altijd weer contact met ons opnemen.

Alle goeds en vriendelijke groeten,
Loraine van personello klantenservice

Nog mooier in het echt

Heb net al eerder dan verwacht mijn bestelling binnen gekregen. Dit was een foto van de honden afgebeeld in een glazen hart met licht. Dit is echt super mooi geworden, aangezien deze niet voor mezelf was heb ik er net even snel nog eentje bij besteld. Hopelijk weer net zo mooi als de eerste bestelling!

30 maart 2023

Beste,

Bedankt voor uw positieve feedback!

Ik ben blij dat je het zo leuk vond. Als je in de toekomst nog vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. :)

Loraine van Personello Customer Service

Is zeerr slecht bijna 30€ gegeven en…

Is zeerr slecht bijna 30€ gegeven en heb een leeg glas gekregen ik zie er geen fot op staan

16 februari 2023

Antwoord van Personello GmbH

Het spijt me dat de glazen foto zo overkwam. Stuur ons een e-mail op nl-service@personello.com.
We zullen dan uw verzoek nader bekijken.

Loraine van Personello Customer Service

Ik heb een cadeau voor mijn vriend…

Ik heb een cadeau voor mijn vriend besteld bij Personello. Ik kreeg hem binnen en hij was heel mooi gelukt behalve dat er een kras op zat. Na een e-mail met een foto en video van de kras snel een nieuwe opgestuurd gekregen en die was perfect. Fijne en snelle communicatie, echt top!

13 januari 2023

Beste,

Ik ben blij dat we u hebben kunnen helpen met uw klacht en dat u nu tevreden bent met uw bestelling.
Dank u voor uw lof! :)

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Top!

Ik dacht eerst dat het is niet betrouwbaar door de reviews. Maar!!! Ik durfde toch te bestellen en het is helemaal top! Had de glas in foto bestelt en gewoon super mooi en ook een snelle levering. Echt top!

24 november 2022

Antwoord van Personello GmbH

Ik ben blij dat alles tot nu toe gelukt is! Hartelijk dank voor uw mooie recensie. :)

Loraine van Personello Klantendienst

Ik bestelde een foto op glas ook…

Ik bestelde een foto op glas ook bestelde ik daarbij een voet met licht eens aangekomen getest en was heel mooi nu wil ik het afgeven als verjaardags kadoke en werkt het lichtje opeens niet meer want heel raar is heeft altijd in de verpakking op 1 plaats gestaan foto op glas heel blij mee bijgekochte verlichting erg slechte kwaliteid

25 augustus 2022

Hallo,

Het spijt me dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Kunt u ons per e-mail bereiken op service-nl@personello.com?
Op die manier kunnen we uw probleem nader bekijken.
Ik weet zeker dat we een oplossing voor u zullen vinden.

Loraine van Personello Klantenservice

10juni mijn bestelling geplaatst en…

10juni mijn bestelling geplaatst en betaald. Het was voor vaderdag bedoeld, bezorgdatum zou 17 juni zijn. Tot heden mijn foto in glas nog niet ontvangen. Als ik op de trackingscode druk geeft dhl aan dat het in mijn brievenbus is geleverd. Dit is onmogelijk want zo een dik blokje glas past toch niet in mijn brievenbus?! Ik heb inmiddels al 3 emails verstuurd. Tot heden geen mail terug ontvangen. Er is geen telefoon nummer te vinden. Alleen mail contact

27 juni 2022

Antwoord van Personello GmbH

Hallo, we beantwoorden alle e-mails zo snel mogelijk binnen 48 uur.
De nieuwe productie is onderweg naar u en ik hoop dat er geen verdere problemen zijn.

Hartelijke groeten, Jenny van Personello Klantenservice

Tevreden geholpen door de klantenservice

Ik heb mijn bestelling geplaatst op 14 juni 2022 op 15 juni 2022 kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling verzonden was echter las ik toen ik de bestelling plaatste dat de uiterlijke bezorgdatum 20 juni was elke dag checkte ik de track en trace code maar elke dag stond er dus dat het nog niet ontvangen was door DHL waarop ik op 20 juni wat de verwachte leverdatum was en mail gestuurd heb naar het bedrijf na twee dagen heb ik daar antwoord op gekregen en hebben ze mij gezegd dat de postdienst wat vertraging heeft opgelopen en dat het als het goed is de volgende dag bezorgd zou worden dan spreek ik over 23 juni en ja hoor dat klopt ook Ik kreeg op 23 juni mijn bestelling binnen echter kreeg mijn bestelling maar was het doosje en de ledlamp beschadigd daarover heb ik ook inderdaad weer terug contact opgenomen met het bedrijf Hun hebben mij heel goed geholpen We hebben een bepaalde overeenkomst afgesproken waar wij het allebei mee eens waren zo sceptisch hoe ik aan het begin was van deze bestelling zo opgelucht en tevreden ben ik nu mijn bestelling is heel mooi geworden en zou jullie zeker willen aanraden om hier bij te bestellen buiten dat de klantenservice van dit bedrijf er om je te helpen mocht er iets mis zijn maak daar ook zeker gebruik van

24 juni 2022

Antwoord van Personello GmbH

Beste, bedankt voor uw recensie.

Ik ben blij dat ik u kon helpen, ook al waren er wat problemen met uw levering. :)
Hartelijke groeten,
Jenny van Personello klantendienst

Prima bedrijf .

Prima bedrijf .
Had zelf verkeerde postcode ingevuld.
Hebben ze mij een ander product toegestuurd , terwijl de andere nog ergens onderweg was .
Daarna hebben ze nog een keer gemaild dat de originele niet aangekomen is en waarom dat was .
Nog een keer uitgelegd dat deze inmiddels was aangekomen.
Kortom prima bedrijf .

16 februari 2022

Super goede service

Super goede (klanten)service! Ik had 3 foto kussens besteld die niet werden geleverd. Het bleef ergens hangen bij het postbedrijf. Na een mailtje om het uit te zoeken heeft het bedrijf kosteloos een nieuw order uitgezet waarna deze binnen 3 dagen zijn ontvangen.
Mooie kussens van goeie kwaliteit.

Ps
Week later is de eerste bestelling alsnog binnen gekomen en mochten we deze behouden.
Super goede (klanten)service! Echt een aanrader.

24 januari 2022

fotolijst

ik heb een fotolijst besteld. hij was erg klein en de tekst is ook zeer klein.hij is ook niet zo duidelijk. als ik dat had geweten dan had ik een veel grotere besteld. maar die zijn ook veel duurder. en ik vond 30 euro best duur voor zö n kleintje. dus hij valt erg tegen.
nadat ik contact heb gelegd met personello. is het probleemloos opgelost. en is er een betere fotolijst opgestuurd

21 januari 2022

Antwoord van Personello GmbH

Beste, het spijt me dat u niet tevreden bent met uw bestelling.
Neem alstublieft contact op met onze klantendienst via e-mail: service-nl@personello.com en wij zullen een oplossing voor u vinden.
Hartelijke groeten, Jenny van het Personello Team

Super goede (klanten)service

Super goede (klanten)service! Ik had een typefout gemaakt op het kussen wat ik besteld heb. Het kussen was al gemaakt, maar omdat ik op tijd had gemaild word er kosteloos een nieuwe gemaakt. Het andere kussen mag ook behouden worden. Super netjes! Echt een aanrader.

17 januari 2022

Geld kwijt

Ik heb niks besteld en toch is er geld van mn rekening afgehaald. Binnen enkele dagen zou ik het terug hebben en zit al een week te wachten. Hebben ze het gisteren gestort en er gelijk weer afgehaald ben nu mijn geld kwijt.

15 september 2021

Hallo,
Hartelijk dank voor uw recensie.
Het spijt me dat de terugboeking soms wat langer kan duren.
Je geld zou nu terug op je rekening moeten staan.
Zo niet, en als u nog andere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via e-mail (service-nl@personello.com).
Julia van Personello klantendienst