Jeg fandt en Osprey rygsæk hos PH-Outdoor.dk, som var ekstra nedsat pga. et restparti i en mindre populær farve. Et par timer senere blev jeg ringet op (vist nok af Lasse) fra PH-Outdoor. Desværre var... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk service. Jeg får god betjening i butikken og vælger et par vandrestøvler. Vil dog gerne have et andet par end det eneste butikken har stående i min størrelse (pga. læderets struktur), så e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service og god pris. Bestilte et par outdoorshorts en uge før jeg skulle bruge dem. Pakken meldes pakket og parat til afhentning kun 20 min efter bestilling. Efter et par dage uden statuso... Toon meer
Jeg har lige købt nogle vandresandaler fra PH outdoor.. ikke nok med at de var de billigste leverandører, så modtog jeg pakken indenfor 2 dage sammen med en håndskreven note af Mette hvor hun skriver... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Over PH-Outdoor.dk · PH Grej
Geschreven door het bedrijf
Hele rejsen startede tilbage i 1992, hvor vores chef Peter Henriksen åbnede PH-Grej ovre i stuehuset. Dengang var butikken kun små 20m². Den dag i dag, er PH en forretning med personlighed - der sælger alt fra fiskeri til outdoor. En lille funfact her fra sidelinjen af - butikken ligger på den gamle mølle, som er over 500 år gammel. Selve ejendommen har været i Peters familie de sidste 100 år.
Når du handler hos os støtter du en lokal butik, som vægter kundeservice højere end de fleste steder. Vi er såmænd kendt for vores ekspertise og kundeservice i vores fysiske butik - og stræber for at overføre dette til vores webshop.
Vi forhandler bl.a.: Fjällräven, Haglöfs, Hanwag, Smartwool, Glerups, Teva, Hestra, Osprey, Stanley, Trangia, Primus, MSR, Sea to Summit, Therm-A-Rest,Simms, Savage Gear, Daiwa, Scott, Rapala, Shimano, Guideline, Scientific Anglers, Waterworks Lamson, Berkley og meget mere.
Vi håber at i får lysten til at kigge forbi vores fysiske butik, eller handle på vores webshop. I er også hjertelig velkommen til at ringe ind og forhøre jer ad.
De bedste hilsner, Personalet hos PH-Outdoor - PH Grej.
Contactgegevens
Nørremøllevej 109, 8800, Viborg, Denemarken
- info@ph-outdoor.dk
- www.ph-outdoor.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig levering
Hurtig levering, købt et par Hoka one one goretex støvler. Fin, fin vare og endda en lille gave med i købet, tak for det!
Hurtig levering
Hurtig levering. Besværlig og selvbetalt returnering. Ingen returlabel.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering! 👍
God information om ordre
Noget af de bestilte mad var godt nok lige blevet udsolgt i butikken, men så ringede en medarbejder og fortalte de havde lagt lidt kaffe i i stedet uden beregning.
Så ingen klager herfra.
Super service
Jeg ringede til PH Outdoor fordi at jeg havde bestilt en ekstra ting, efter min første bestilling. Bare lige for at fortælle dem at de bare kunne pakke de to ordre i samme pakke.
De kunne bare have valgt at sige tak og så sende pakken. Så var den egentlig ikke længere.
Men medarbejderen jeg talte med spurgte ind til hvad jeg skulle bruge det til osv. Han spurgte også ind til et par handsker jeg havde bestilt, der ikke matchede til min buks og skjorte størrelse.
Det viste sig at det var en komplet forkert størrelse handske jeg havde bestilt + de forkerte bukser i forhold til dem jeg troede jeg havde bestilt. Alt blev herefter rettet.
Det er sådan noget jeg forbinder med rigtig god service!
Jeg handler tit ved PH - og det fortsætter jeg med.
For nemt og slippe for ansvar!!
Jeg har fisket siden jeg var lille dreng og har haft mange fiskehjul gennem tiderne men nu skal man åbenbart værer Expert i rengøring af sit hjul før det kan holde bare over et halvt år. Det vil sige at hvis man køber et dyrt fiskehjul (shimano substain) inde ved jer, og behandler fiskehjulet godt ved at skylde det efter brug og smører det engang imellem, ikke er nok så ved jeg da ikke hvad man skal gører. Så er det bare for nemt for jer at sige det kan vi ikke gøre noget ved det er shimano. Så står jeg tilbage og kan ingenting gører end at smide et halvt år gammel hjul ud. Så vidt jeg ved er det jer der har solgt mig hjulet og guided mig.
Quick delivery to Copenhagen suburbs…
Quick delivery to Copenhagen suburbs and received exactly what I ordered for a good price. Am happy and will look them up again next time. I can recommend them.

PH-OUTDOOR VIBORG
PH-OUTDOOR VIBORG
Fantastisk service, købte min fjælræven trøje over nettet..
Efter et år begyndte trøjen at gå op i nogle syninger.. jeg finder kvitten frem, og kontakter butikken, hvor jeg bliver mødt med en fantastisk service..
Vi snakkede kort om problemet, hvorefter medarb. Bad mig sende billeder, kort tid efter vender de tilbage og siger at det var helt klart en reklamation.. der gik ikke 2 dage, så havde jeg en ny trøje, og en fin retur pose med lavel som jeg kunne sende retur..
Jeg er meget tilfreds

Antwoord van PH-Outdoor.dk · PH Grej
Fin butik med et godt udvalg
Fin butik med et godt udvalg. Overskuelig hjemmeside og ikke mindst en super god betjening.
Jeg kan klart anbefale PH-Outdoor, helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet der.

Nye Vandresko :-)
Bestilte et par Haglöfs vandresko i går onsdag, i dag kunne jeg hente dem i den lokale brugs. Superfin og hurtig service, og info omkring faktura og levering har også været optimal.

Perfekt leverance til Grønland
10 dage efter jeg bestilte jagtudstyr, ankom det til Grønland. Det kan simpelthen ikke være bedre.
Kundeservice er helt i top, jeg havde et enkelt indledende fragt spørgsmål, som blev besvaret med det samme, og firmaet sørger selv for at sende på billigst mulige måde.
Varerne var forsvarligt pakket ind. Priserne er generelt til den lave side, sammenlignet med deres konkurrenter
Det er helt sikkert en internet butik jeg vil bruge igen og anbefale til andre
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Levering kom hurtigere end jeg overhovedet havde regnet med.
Super service. Meget hjælpsomt personale.
Ringede torsdag og spurgte til et 3 pers. telt og sagde det hastede. Bestilte samme dag. Fredag have jeg telt sendt fra Jylland til Sjælland. Desværre hul i Footprint, men også der var servicen i top. Super service og meget hjælpsomt personale.
Bedste service
Venligt personale og varer i den højeste kvalitet!
Hurtig service
Hver gang jeg har handlet hos PH outdoor har det været en super oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra :)
Super hurtig betjening
Super hurtig betjening. Det kan faktisk ikke gøres bedre.
Har fået den mest fantastiske…
Har fået den mest fantastiske betjening. De har en kæmpe viden om produkterne. Det er en fornøjelse at være kunde derude.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Min ordre kom hurtigt, men desværre var den ene beholder ødelagt, og imprægneringsvæsken jeg havde bestilt var røget ud i pakken, grundet Post Danmarks håndtering.
Da jeg ringede til PH-Outdoor, var de meget hjælpsomme og sendte en ny.
Altid en god oplevelse!
Hurtig ekspeditionstid og fantastisk kundeservice
Jeg bestilte en Trangia og to mealkits i webshoppen, som allerede dagen efter kunne afhentes i den pakkeshop jeg havde valgt.
Da jeg kom hjem med pakken erfarede jeg hurtigt, at der manglede en gryde i Trangiasættet. Jeg kontaktede butikken og fik i købet af kort tid afklaret hvilken størrelse jeg manglede, og butikken sendte den omgående.
Kan varmt anbefale at handle her, og vil selv gøre det i fremtiden,
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.