Goede service en snelle levering. Top! Ik heb een paar Nike air force 1 shadow gekocht. Zien er super leuk uit, net als op de foto maar ik vraag me wel af of het werkelijk de originele zijn of e... Toon meer
Dit was mijn eerste bestelling en hij verliep heel soepel. Het merk maison 123 gevonden op hun website, wat in Nederland lastiger te vinden is. Broek besteld, binnen een week ontvangen. Ik heb geen er... Toon meer
Ik plaatste een bestelling, geld ging van de rekening. Er was geen enkele bestelling aan gekoppeld, dit gaven ze ook toe. Ik nam verschillende keren contact op met de klantenservice, na 30 dagen nog s... Toon meer
de reviews waren slecht maar tot mijn verbazing ging alles perfect en snel. Je ontvangt gewoon netjes een bevestiging per mail en kunt je bestelling volgen.Binnen 3 dagen was mijn broek bezorgd in een... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
- Place des Tendances est le grand magasin en ligne du groupe Printemps - Les plus grandes marques de Mode & Beauté réunies sur un seul site - L'intégralité des collections des marques disponibles en ligne - Une mode 100 % fraiche identique à celle que vous trouvez en magasin - Les dernières tendances decryptées pour vous - Un carnet de mode et des conseillères Mode et Beauté disponibles pour vous aider dans votre shopping mode personnalisé - Votre fidélité récompensée - Une livraison VIP en 3H sur Paris et 48H partout en France
Frankrijk
- www.placedestendances.com
Heeft 68% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super slechte service, geen geld terug.....
Bestelling werd vlot geleverd maar terugsturen lijkt onmogelijk. Email gestuurd om te vragen hoe ik het terug kon sturen, geen fatsoenlijk antwoord..... na 5 x mailen nog geen antwoord op mijn vraag en zeker geen geld terug gezien. Telefonisch contact zoeken ging ook niet, na zoveel minuten in de wacht werd de verbinding verbroken. Wat een SLECHTE webwinkel is dit. Na deze review doen ze alsof ze het op willen lossen. Niet dus!

Opgelicht?!
Ik plaatste op 23 juli een bestelling. De bestelling werd ook betaald. Echter kreeg ik geen bestelbevestiging en kan ik via mijn account geen bestelling terugvinden. Alsook werd de bestelling nog niet geleverd. Ik stuurde al twee keer een mailtje (met betalingsbewijs), maar ontving nog geen reactie terug.

Goederen nooit gekregen
Goederen nooit gekregen, en na herhaaldelijk verzoek ook geen geld terug

Antwoord van Place des Tendances
Ik heb een order geplaatst zonder…
Ik heb een order geplaatst zonder confirmatie e-mail ontvangen te hebben. Na 2 e-mails gestuurd te hebben, geen antwoord. Nu werkt de website niet meer.. Kan iemand van PdT contact met me opnemen?

Schandalig
Ook mijn 2e review met betrekking tot bestelling die niet werd bevestigd doch werd betaald.
Intussen 5 keer gemaild met bewijs dat geld van mijn rekening is en gebeld maar zonder resultaat.
Op de review hier krijg ik standaard antwoord van hen maar wordt niks ondernomen of teruggestort.
Zeker niks bestellen bij hen. Triest hoe ze mensen bedriegen.
Nog nooit meegemaakt.

Antwoord van Place des Tendances
Restitutie geretourneerd artikel nooit ontvangen
Schoenen besteld die nooit bij het servicepunt aangekomen zijn. (Althans, ik heb nooit een mail ontvangen waarin stond dat ze waren aangekomen). Vervolgens werd het artikel 'teruggestuurd' waarna ik netjes een mail ontving waarin staat dat ik de restitutie voor het geretourneerde artikel zou krijgen. Dit is inmiddels anderhalve maand geleden en ik heb het bedrag nog steeds niet terug. 120 euro is dan erg veel.

Antwoord van Place des Tendances
Een bestelling gedaan en betaald
Een bestelling gedaan en betaald. Ik kreeg geen confirmatie van de bestelling. Het bedrag is wel van mijn rekening gegaan. Mail gestuurd met betalingsbewijs maar geen reactie. Zeer triest om mensen zo op te lichten
Dit is mijn 2de review en ik blijf dit posten tot dat ik mijn geld terug krijg wat een onzin veel mensen kampen met dit probleem..

Ruimte voor verbetering
Eerste maal een telefoonhoesje besteld, werd netjes geleverd. Tweede maal een tasje en bijbehorend koord besteld. Tasje voldeed niet aan de kwaliteitseisen en werd daarom niet geleverd. Kreeg supersnel mijn geld terug. Wat jammer is; koord wordt wel geleverd zonder overleg. In een doos zo groot dat je verwacht dat er een koffer inzit, met in de doos een doos verpakt in een soort kussensloop. Met in die doos veel plastic. Ongetwijfeld goed bedoeld, maar onnodige belasting voor het milieu 🫣. Koord zonder tasje is wat nutteloos, met de hoge verzendkosten ook nog eens een duur grapje. Het was netjes geweest als er een mailtje was gestuurd om te kijken hoe dit op te lossen. Ik zou hier niet snel nog eens iets bestellen helaas.
Bij indienen klacht krijg je mail terug in het Frans, terwijl alle andere communicatie in het Nederlands gaat.
Onderstaand reactie klopt niet. Ik heb helaas geen mail mogen ontvangen.

Artikel retour gestuurd
Artikel retour gestuurd. Bevestigende mail ontvangen Het bedrag zou binnen 72 uur worden gecrediteerd. Dat was op 26 juni. Mail gestuurd. Geen antwoord. Ik wacht nog steeds op mn geld.
Dit bedrijf is geen aanrader.

Antwoord van Place des Tendances
Weer geen confirmatie van de bestelling maar het bedrag gaat wel gaat wel van mijn rekening!
Mijn eerste bestelling, zonder confirmatie van de bestelling maar wel met betaling werd correct terugbetaald. Waarvoor dank.
Ik deed echter een tweede poging tot bestelling maar helaas ondervond ik hetzelfde probleem: geen confirmatie van de bestelling maar het bedrag ging wel van mijn rekening. Ik stuurde nu weer een vraag tot rechtzetting maar dit deze keer verloopt het minder vlot.
Wat loopt er toch mis met bestellingen??

Antwoord van Place des Tendances
snelle levering en prima product
Ook hier geldt dat de (terechte) klachten vaak de boventoon voeren maar dat je je hierdoor niet altijd moet laat leiden. Mijn bestelling kwam binnen enkele dagen keurig binnen en was perfect. Het kan dus ook goed gaan!
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst, geld is van de rekening gegaan, maar geen bevestiging gekregen van mijn bestelling. Ook bij ‘mijn bestellingen’ staat er niks. Ik heb hen een mail gestuurd maar geen antwoord gekregen.

Antwoord van Place des Tendances
Zoals iemand al schreef bende fraudeurs!
Bestelling geplaatst geen confirmatie gekregen geld is van mijn rekening. Mail gestuurd ze hebben niets binnen gekregen geen bestelling en geen betaling. Nochthans heb ik het bewijs dat ik betaald heb. Nadien geen antwoord meer.

Slechte ervaring
Bestelling geplaatst maar geen confirmatie gekregen. Geld is wel van mijn rekening.
Update 28/06
Geld werd na vele mails en weinig reply toch teruggestort.
Gezien het issue met bestellingen/betalingen en de slecht bereikbare customer service, zou ik deze webshop zeker niet aanraden.

Heel tevreden klant
Perfecte opvolging van levering via email.
Levering binnen de week, gevraagd artikel en leuke verpakking.
Heel tevreden klant!
Twee artikelen besteld en helaas beiden…
1 artikel niet gerestitueerd.
Twee artikelen besteld en helaas beiden niet goed en geretourneerd. Restitutie van 1 artikel gekregen en andere niet. Beide artikelen in 1 pakket. Wacht nog steeds op bedrag.

Zeer betrouwbare webwinkel
Ik heb nu al 3x een bestelling gedaan bij deze webwinkel en kan alleen maar zeggen dat ik vol lof ben over de service. Ik ontvang de artikelen in een keurige verpakking (plastic zak met daarin nog een mooie beschermhoes om de artikelen heen). Ik kan niet anders dan deze webwinkel van harte aanbevelen.

Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst, niet te zien in overzicht, geen mail ontvangen.
Weinig reactie.
Telefoon bestaat niet
Heb geld terug gevraagd
Afwachten

Artikel nooit ontvangen
Ik heb een bestelling geplaatst, nooit ontvangen en zij beantwoorden mijn mails niet. Ik heb het betalingsbewijs nochtans toegevoegd.

Antwoord van Place des Tendances
Op woensdag na 15uur besteld en maandag binnen.
Me bestelling kwam zonder problemen aan in Rotterdam.
Betaald met een creditcard.
Alles was duidelijk te volgen.
Zeker een aanrader.