Let op: de website is (nog steeds of opnieuw) actief. Bestel hier niets, Pluimen.nl is failliet. Deze lui hebben eind 2024 nog wel flink wat geld van klanten aangenomen om vervolgen kort erna het fai... Toon meer
Had een pluim gekregen van mijn werkgever, maar is in de kast beland en was helaas verlopen (met enkele weken). Hierover contact opgenomen met Pluimen en kreeg een coulance regeling waardoor ik de plu... Toon meer
Stel dat uw bank u morgen belt en zegt dat uw geld dat daar sinds jaren op staat inmiddels 5 % van de oorspronkelijke waarde heeft, omdat zij ieder jaar 10% administratie kosten in rekening brengen. N... Toon meer
Wat een gigantisch waardeloos concept. Je wordt verplicht om nutteloze rotzooi te bestellen via een onmogelijke website. Eerst moet je de code van de pluim invoeren voordat je überhaupt kan zien wat d... Toon meer
De Pluim is een cadeau waarmee men zelf een keuze uit het complete vrijetijdsassortiment. Het aanbod bestaat uit de leukste belevenissen, cadeauartikelen en cadeaukaarten. Ook is het mogelijk om een Pluim (gedeeltelijk) te doneren aan een goed doel. Dat maakt Pluimen zo bijzonder.
Verlengde Kerkweg 9, 2981GE, Ridderkerk, Nederland
- 0102136666
- klantenservice@pluimen.nl
- www.pluimen.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
de website is shit
de website is shit, pain in the ass. Jammer van het geld, een absoluut downgrade. Ze hebben niets. Ik wil zo veel dingen hebben, niets hebben ze ervan. Geen smartphones , geen fietstassen, geen schoenen, geen mooie betaalbare hotels in het buitenland, alles schijt duur. Je pakt maar beter wat van de puin die ze hebben voor dat jou geld komt te vervallen.Waardeloos concept. Zo iets kan ook alleen in NL bestaan, net zo als hagelslag.

Antwoord van Pluimen
Goede cadeaukeuze en snel geregeld.
Het bestelde kado was snel geleverd
Makkelijk besteld
Makkelijk besteld, product snel thuis gekregen. Er is een groot assortiment met veel keuze.
Ik sluit me aan bij mijn voordoeners
Ik sluit me aan bij mijn voordoeners. Ik vraag me af naar de nut en noodzaak van pluimen.nl. Mijn baas had me beter het geld direct kunnen geven, dan had ik mij niet zo met deze website moeten plagen.

Antwoord van Pluimen
Mooie keus uit vele verschillende…
Mooie keus uit vele verschillende producten en diensten ..voor ieder wat wils in mijn ogen !! En ook snelle afhandeling van de Pluim !! Een PLUIM waard !!

Antwoord van Pluimen
Ik heb voor een etentje gekozen
Ik heb voor een etentje gekozen, het aanbod was aardig groot. Alleen een beetje jammer dat er niet veel keuze was voor restaurants in Nijmegen, maar we mijn man en ik hebben genoten en wat je kan doen met je pluim; er is veel te kiezen.
mooi cadeauconcept
Het was een mooi cadeauconcept dat me goed bevallen is en waar ik mooi door de vele keuze's en mogelijkheden dankbaar gebruik van heb gemaakt.
Ik bestelde een tegoedbon van 250 euro…
Ik bestelde een tegoedbon van 250 euro voor Van der Valk Hotels en kreeg een bon van Weekendje weg.nl. Ik wilde 250 euro korting bij Van der Valk hotels maar weekendje weg biedt alleen package deals bij van der Valk aan. Het weekend dat wij wilden en ook gewoon konden boeken bij Van Der Valk zelf zat daar niet in. Dat wordt nergens vermeldt.
Moeilijk vindbaar
Moeilijk vindbaar, het is moeilijk om iets te kiezen omdat de verwijzingen niet altijd helder zijn, waar valt iets onder. ook vind ik het niet handig dat als je een cadeau bon hebt je die niet fysiek krijgt maar met een streepjes code op je mobiel, moet bij de rituals steeds die email tevoorschijn toveren..heb een printscreen gemaakt..maar toch...
Snel ontvangen keuze
Voldoende keuzemogelijkheden en de bestelling was snel ontvangen.

Antwoord van Pluimen
Wij vonden de pluim prachtig
Wij vonden de pluim een mooi cadeau. Er is veel keus

Assortiment gevarieerd
Ik ben blij met de waterkoker maar helaas ontving ik niet een nieuw exemplaar. Je kon zien aan de verpakking dat de doos al open is geweest. Ook het snoer zat geen clip meer aan. Verder is het een prima waterkoker. De website is gebruiksvriendelijk en de versturing was snel. Verder is het assortiment oké.

Beperkt aanbod
Beperkt aanbod. Altijd dezelfde onzinnige cadeaus.
Veel keuze en snelle reactie.
Leuk dat er nu een cadeaubon is voor…Wijn cadeaubon
Leuk dat er nu een cadeaubon is voor een wijn webshop, zo voor ieder wat wils.
Ik kreeg een Pluim
Ik kreeg een Pluim, die heb ik ingewisseld voor een bon bij Oil en Vinegar. Vandaag stond ik in de winkel en bleek de streepjescode niet bekend, dus geen korting. Slecht voor de gever, slecht voor mij. Ik was er nog helemaal voor omgereden, want bij mij in de verre omtrek geen Oil en Vinegar te bekennen. Doe gewoon nooit een Pluim kado, geef geld, dat is altijd en in elke winkel geldig.