Besteld, maar foutieve levering. Om in contact te komen neemt niemand op. Moet op eigen kosten nu spullen terug sturen.

Ik las vele slechte reviews, dus durfde de aankoop niet meteen aan. Ik Besloot naar de klantenservice te bellen, om te checken of die goed bereikbaar en netjes zijn. Ze namen direct op, en werd netjes... Toon meer

We hadden telefonische contact gehad over een optie op de step. Netjes overlegd met collega werd heel snel terug gebeld en kreeg gelijk foto’s over de mail hoe het eruit zag! Echt top service net best... Toon meer

Bestelling van kinderspeelgoed gedaan bij Supertoys via Amazon. Die werd wel meteen door ons betaald maar nooit geleverd. Bij navraag bleek het GLS-leveringsnummer niet te bestaan. Daarop Supertoys h... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Plustoys.nl - Kwalitatief Speelgoed van A-merken. Groot Assortiment, Goede Service en Scherp Geprijsd en een Uniek Spaarsysteem. Bezoek Ons ?

3,3

Gemiddeld

3,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hier bestellen wij nooit meer

Hier bestellen wij nooit meer. Loopkarretje voor ons zoontje van 1 gekocht twv 70,-. Kiepte direct om toen hij er mee ging lopen. Daarnaast de wielen binnen mum van tijd kapot. Als reactie op deze klacht kregen wij te horen dat we de wielen maar moeten vastplakken en de onveiligheid ‘ver gezocht’ is. Ronduit belachelijk!

12 mei 2023

Ik had een projector met huilsensor…

Ik had een projector met huilsensor besteld voor mijn dochter, maar de sensor werkte niet. De klantenservice heeft mij heel netjes geholpen. Ik hoefde niks te retourneren en kreeg een nieuwe projector toegestuurd. Netjes opgelost!

20 februari 2023

Goede ervaring, aanrader!

Deze week 2 keer iets besteld bij plustoys, beide keren ben ik zeer tevreden. Mijn vragen zijn snel beantwoord via de mail en de artikelen zijn snel en zorgvuldig verstuurd. Ik ga zeker weer kopen bij deze winkel!

6 januari 2023

Absolute afrader

Absolute afrader, het bestelde product werd pas 7 dagen later geleverd dan werd aangegeven op de website! De webshop neemt op geen enkele manier verantwoordelijkheid hiervoor, zelf als blijkt dat zij zelf het product te laat hebben verstuurd.

8 november 2022

Goedkoop, snel geleverd

Na de slechte reviews te hebben gelezen, was ik een beetje huiverig om wat te bestellen bij Plustoys. Maar het verschil in prijs van Terra Kids speelgoed was zo groot, dat ik de gok gewaagd heb. Zaterdag besteld, spullen werden netjes verpakt dinsdag bezorgd. Per mail werd ik op de hoogte gehouden van de bestelling. Voor mij dus een goede ervaring bij Plustoys.

19 oktober 2022

Kapotte wobbel.

Kapotte wobbel.
Gekocht voor een kind van nog geen jaar. Na 1 week al loslatend hout. Eerst een mail dat we hem vergoed krijgen want "dit mag toch niet" en een paar dagen later een mail met: dit is gebruikersschade. Zeer vreemd.
Maar helaas geen vergoeding dus.
Jammer maar een heel slechte service

6 september 2022

Via bol.com een babyzitje besteld

Via bol.com een babyzitje besteld. Heb deze op 28 juni ontvangen. Deze was te klein, heb het geretourneerd. Op 12 juli retour aangemeld via bol.com. Wegens vakantie op 26 juli kunnen terugsturen. Netjes binnen de retourtermijn ( bedenktijd is 30 dagen staat bjj het artikel op bol.com). En wat lees ik bij mijn retour: “je hebt te lang gewacht met terugsturen, we gaan niet langer wachten op jouw pakketje”, dus hebben ze mijn retour niet geaccepteerd. Dit slaat nergens op! Ik heb ze benaderd en wacht op een reactie. Ik heb van alles een screenshot gemaakt en zal hier echt werk van maken als ik mijn geld niet terugkrijg. Oplichters! Ze krijgen helemaal geen ster van mij en zal hier nooit meer iets bestellen. Helaas zie ik nu al die negatieve ervaringen. Als ik het had geweten dan had ik hier nooit iets besteld.

4 augustus 2022

Ik heb er een keukentje gekocht

Ik heb er een keukentje gekocht. De prijs was ,na nog geen uur van bestelling, verminderd met een paar euro.
Daar heb ik melding van gemaakt en ik heb kort daarna netjes het verschil zonder probleem terug gestort gekregen.
Fijne en correcte klantenservice. Zo moet het! Ik ben er dus heel tevreden over.

19 juli 2022

Verdient geen ster OPLICHTERS

Verdient geen ster OPLICHTERS. Bestelling geplaatst en door Plustoys verkeerde adres op het pakketje gezet. Het pakketje is nooit aangekomen en ze reageren niet meer. NOOIT MEER PLUSTOYS. WEES GEWAARSCHUWD!!!

3 mei 2022

Complimenten voor de service.

Tijdens mijn bestelling vergeten om mijn huisnummer erbij te zetten.
Ik kreeg een mail van een medewerker of ik deze nog wilde mailen.
Zeer attent.
Een dag later was mijn bestelling binnen.
Zeer tevreden,klantvriendelijk en attent.
Bedankt!!

16 april 2022

Slecht

Waterschoentjes besteld. Kwam te laat aan. Bij bestelling ook geen bevestigingsmail gekregen. Na contact antwoordde ze eerst dat de bestelling uit voorraad op was. Even later dat het al verzonden is.. ik kan ook nergens een ordernummer zien om het te retourneren.

6 april 2022

Goede ervaring

Ik vond het spannend om hier te bestellen want las wat negatieve reviews. Toch gedaan want de Modu set die ik wilde was hier het goedkoopst. Ik heb het zelf opgehaald en werd netjes geholpen, en de Modu set is top! Dus voor mij gelukkig een goede ervaring

9 maart 2022

Na de negatieve recensies gelezen te....

Na de negatieve recensies gelezen te hebben toch de gok gewaagd om iets op de site te bestellen. Een poppenwagen, welke bij hen voor de laagste prijs werd aangeboden.
Besteld, en de volgende dag netjes geleverd. Een goede ervaring dus.

2 maart 2022

Wat een oplichters

Wat een oplichters.
Via bol.com mensen speelgoed laten bestellen dat op voorraad is volgens de site, een mail krijgen dat het gaat geleverd worden en dan plots een bericht van bol.com dat plustoys het artikel niet meer kan leveren en de bestelling geannuleerd is...
Dit is een veelvuldig probleem aan het worden op bol.com....

17 november 2021

Zeer slecht

Zeer slecht. Mijn bestelling kwam binnen en er ontbraken onderdelen. Gebeld en met de belofte dat het nagestuurd zou worden. Dat gebeurde niet. Kind elke dag naar de brievenbus lopen om te kijken of het er is maar elke keer teleurgesteld. Weer diverse mailtje en elke keer beloven dat het gestuurd zou worden. Nu eindelijk na 3 maanden een paar ontbrekende onderdelen nagestuurd maar nog steeds niet alles. we missen nog steeds onderdelen.

18 september 2021

Slechte service plustoys

Ik heb van Plustoys, via bol, een designer tas gekocht. Na 6 maanden is er van binnen iets geknapt waardoor er een scheur ontstaan is. Ik heb bol een foto gestuurd en zij hebben het doorgestuurd naar plustoys. plustoys stuurt een mail terug dat het gebruikersschade is. Dit is absoluut niet het geval zoals ook te zien is op de foto. Ik spreek bol en zij zijn het met mij eens en vragen plustoys hier wat mee te doen. Plustoys ziet het bewijs op de foto en blijft keihard liegen dat het gebruikersschade is. Ze komen niet met een oplossing. Ook niet na 5 of 6 keer klagen. Echt nooit wat kopen van ze.

29 augustus 2021

Bestelde producten niet (kunnen) leveren

Ik heb hier een loopwagentje besteld en betaald. Op de dag dat hij eigenlijk geleverd zou moeten worden, kreeg ik opeens een e-mail dat deze niet meer leverbaar is en mijn geld binnen 2-3 dagen terugbetaald wordt 👎🏻 Heel irritant

9 juni 2021

Schildersezel en schoolbord besteld

Schildersezel en schoolbord besteld. Bij uitpakken, 1 bord stuk en ontbreken onderdelen. Gebeld, moet eerst een nwe bestellen en oude terugsturen. Fijn als je kleinkind jarig is en nu geen kado heeft. . Slordige service.

8 maart 2021

Klantenservice top!!!

Ik heb alleen maar lof over deze klantenservice. Had een badspeeltje gekocht, en was stuk gegaan en had dit al weggegooit. Ik heb contact opgenomen met hun en dit uitgelegd... ik kreeg meteen respons op de mails en 2 dagen later werd mij een nieuw speeltje opgestuurd. Dit is toch echt een mooie service!!

24 februari 2021